- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #87.021
Yarin canimmm oglenHalleycik ne zaman histeroskopin yarın mı ?
merhabaalar herkese, mesajlarınızı okurken koltukta uyuyup kalmışımgünaydınlaaar şimdi kalktım hiç napayım vitamin peşindeyim, aldım yarın elimde olacaklar, kendime impryl eşime de protime men aldım, ikisi 500tl tuttu
regl son günlerindeyim, eskiden 1 hafta sürerdi şimdi 4. Gün pedi çıkardım günlük pedle devam ediyo iki günler, leke leke geliyo bi bitmedi oruca devam edicm bitmedini bekliyorum, yarın öbürgün biter heralde
Bende yine yemek yok kahvaltı yapıciis
ayy bugün senin doğumgününmü topiğimizin kraliçesi iyiki doğmuşsun larii, yolumuz buralarda kesişti neler neler paylaştık birbirimizi tanımadan iyi ki varsın iyiki doğmuşsun, nice mutlu huzurlu bebişli seneler inşallah
Biraz dişli olacaksın ki adam gibi muamele göresin vallahi bu işler böyle galibakuzum aramadılar gıcık oldum, yarın tekrar arayacağım. Mecburuz diye mi bu kadar rahat davranıyorlar acaba
Oyy sevsinler dogum gunu kiziEvet kızlaaarrrr akşam mönülerini rica ediyorum
Benim mönüm :
- lahana sarma
- fırında sebzeli misket köfte
- Pirinç pilavı
- ayran
Tatlı olarak da bööğün benim doğum günümdoğum günü pastası yicess
Gozun aydin tatlim[QUOTE="LaRisaCca, post: 67922821, member: 775719"
Ayyy teyzesi onu yerrrrAllah esirgesin yavrumu darısı kalp atışına annesi. Ne kadar mutlusundur şimdi
Evet çok mutluyum ama korkuyorum da ultrasona direk o karnıma baktigi anda direk gördüm keseyi insaallah kalp atışını da duymak nasip olur ondan sonra biraz rahatlarim
Allah razı olsun çok teşekkür ederimGozun aydin tatlim❤
Ah bende seni bende seniiiiPortim kenkemmmm sen de iyiki varsın canım benim çok teşekkür ederim
Coco cumm çook teşekkür ederim canımıniçii güzel haberlerini alırım inşallah
He yaaa buldum eğlenecem tabi
Canım benim hepbirlikte güldüğümüz nice anılar biriktirdiğimiz güzel yıllara inşallah
Sevgi pıtırcığım benim çok seviyorum seni
Senin yerinde kim olsa arada kalır gerçekten çok çelişkili bir durum peki şimdi ne yapmayı planlıyorsun canımben olsam kesin kullanırım
E sana dedim ki ara
Seçommmteşekkür ederim
Ah benim güzelim senin güzel haberin gelsin bana zaten en güzel yıl olur
Bebişimmm hepbirlikte nice senelere inşallah
Oooo Afiyet olsun canım
Kesinlikle.. çözüm her türlü bulunur
Oyy cero cum çok teşekkür ederimhepbirlikte nice senelere inşallah
Canım evet çelişkili 2 gün sonra tekrar kan vermelisin inşallah bebişin seninledir
Bebeğimmm girip girip okudum yazamadım sizlere
Vallahi kayınbabamı araba çarpmış bebişim Kaynişe geldik orda imam bayıldı corba börek kabak yogurtlama kekik salatası vardıAkşama ne yemek yapıyorsunuz hatunlar
Ayyy doğum günün mü senin iyi ki doğdun minnoş anneee nice nice mutlu senelerin olsun çok çok güzel sağlıklı ömrünüz olsun yavrularınız ileEvet kızlaaarrrr akşam mönülerini rica ediyorum
Benim mönüm :
- lahana sarma
- fırında sebzeli misket köfte
- Pirinç pilavı
- ayran
Tatlı olarak da bööğün benim doğum günümdoğum günü pastası yicess
Yok Kuzuşum öğrenmedik biz daha bizim hızlımız simgoşBen sessizce ve umutsuzca şuralarda geziyorum siz ne yapıyonuuuz. Karar verdim ekimde iğneli aşılama denicem bi kere sonra da tüp bu bebeğin kendi geleceği yok azcık daha ısrar istiyorcinsiyeti belli olan varmııı larişkonun bellliydi ama yeşilçay edaco ve melinda öğrendi mii
Aaa çok geçmiş olsun kuzum bir şey yoktur inşallahVallahi kayınbabamı araba çarpmış bebişim Kaynişe geldik orda imam bayıldı corba börek kabak yogurtlama kekik salatası vardı
Aa hadi çok güzel geçer inşallah, dualarımız seninle halleycikYarin canimmm oglen
ay geçmişolsun bişey var mı ya nasıl olmuşVallahi kayınbabamı araba çarpmış bebişim Kaynişe geldik orda imam bayıldı corba börek kabak yogurtlama kekik salatası vardı
Akşam 6 gibi mesaj yazdılar iyice sinir oldum canım. Yarın arayıp iyice didikleyecimben olsam bıt bıt didiklemiştim... Sabır konusunda gerçekten süpersin :)
Yok kuzum özel izin kısmına giriyor o.Kızlaar tam kapanma geldi 17 mayısa kadar, nolacak tedaviler fln iptal mi olucak ya belli mi acaba
Canımm aminnnBizden bıkıp ararsın artık bence
LaRisaCca gönlü güzel kuzum hep birlikte çok güzel haberler alalım inşallah
Afiyet olsun bebimm.Halleycik ne zaman histeroskopin yarın mı ?
merhabaalar herkese, mesajlarınızı okurken koltukta uyuyup kalmışımgünaydınlaaar şimdi kalktım hiç napayım vitamin peşindeyim, aldım yarın elimde olacaklar, kendime impryl eşime de protime men aldım, ikisi 500tl tuttu
regl son günlerindeyim, eskiden 1 hafta sürerdi şimdi 4. Gün pedi çıkardım günlük pedle devam ediyo iki günler, leke leke geliyo bi bitmedi oruca devam edicm bitmedini bekliyorum, yarın öbürgün biter heralde
Bende yine yemek yok kahvaltı yapıciis
ayy bugün senin doğumgününmü topiğimizin kraliçesi iyiki doğmuşsun larii, yolumuz buralarda kesişti neler neler paylaştık birbirimizi tanımadan iyi ki varsın iyiki doğmuşsun, nice mutlu huzurlu bebişli seneler inşallah
Kuzumm çok teşekkür ederimHayatımmm doğum günün kutlu olsunbebişlerinle birlikte sağlıklı bir yaş diliyorum yeni yaşına anne olarak girmek çok güzel bir duygudur eminim LaRisaCca
Evet canım annemle kaynanam da gelmişler süprüzOyy sevsinler dogum gunu kiziesinle birliktemi kutluyrsnzz
Canım başınız sağolsun rabbim kalanlara uzun ömürler versinBebeğimmm girip girip okudum yazamadım sizlereah bu corona bizden birini aldı genç çocukları var çok üzgünüm onun şokunu atlatamıyorum. Psikoloji falan kalmadı
Canım çok geçmiş olsun kötü bir durum oluşmadı inşallahVallahi kayınbabamı araba çarpmış bebişim Kaynişe geldik orda imam bayıldı corba börek kabak yogurtlama kekik salatası vardı
Evet kuzucumAyyy doğum günün mü senin iyi ki doğdun minnoş anneee nice nice mutlu senelerin olsun çok çok güzel sağlıklı ömrünüz olsun yavrularınız ileseneye kucağında olsunlar şimdi bu halinle seneye kucağında foto çek ne güzel olur
Ben dinleyemedim canım ama sağlık sektörü nssıl durur ki hasta beklemezKızlaar tam kapanma geldi 17 mayısa kadar, nolacak tedaviler fln iptal mi olucak ya belli mi acaba
Durumu nasıl canım,Vallahi kayınbabamı araba çarpmış bebişim Kaynişe geldik orda imam bayıldı corba börek kabak yogurtlama kekik salatası vardı
Beni deli ettiler canım. Doktor dönüş yapmadı, bugün kliniği aradım. Akşam geç saatte mesaj yazmışlar. Sanki tedavi mesajla olacak. Yarın arayacağım, ben il dışından geleceğim sanki adet dönemi arayınca hemen plana uyabileceğimBiraz dişli olacaksın ki adam gibi muamele göresin vallahi bu işler böyle galiba
Heh iyi bari,zaten bayrama denk gelince bnm bir sonraki regl, bide yasak olunca nası çıkıcm da aşılamaya başlıcam diye endişelendimYok kuzum özel izin kısmına giriyor o.
ya geçen hafta ben de doktordan haber bekledim o kadar sinir bozucu bişeyki, ben de senin gibi rahatsız etmiyim diye arayamadım ilkten, sonra bi yazdım aa unutmuşlar bile, tmm fln dediler aklımızdasın merak etme dediler yine bekle bekle haber yok, tekrar aradım da öyle sonuç alabildim, doktordan haber bekleme kısmı çok sıkıntılı, ne için çağıracaklardı tüp mü başlıyoBeni deli ettiler canım. Doktor dönüş yapmadı, bugün kliniği aradım. Akşam geç saatte mesaj yazmışlar. Sanki tedavi mesajla olacak. Yarın arayacağım, ben il dışından geleceğim sanki adet dönemi arayınca hemen plana uyabileceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?