Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarin canimmm oglen

Oyy sevsinler dogum gunu kiziesinle birliktemi kutluyrsnzz

Gozun aydin tatlim

Ah bende seni bende seniiii

Ayyy doğum günün mü senin iyi ki doğdun minnoş anneee nice nice mutlu senelerin olsun çok çok güzel sağlıklı ömrünüz olsun yavrularınız ile seneye kucağında olsunlar şimdi bu halinle seneye kucağında foto çek ne güzel olur

Yok Kuzuşum öğrenmedik biz daha bizim hızlımız simgoş

Bizden bıkıp ararsın artık bence

LaRisaCca gönlü güzel kuzum hep birlikte çok güzel haberler alalım inşallah
Canımm aminnn
Afiyet olsun bebimm.
Vitaminler şifanız olsun kuzum.
Canımmm kuzucum hepbirlikte nice yıllarımız anılarımız olsun inşallah
Hayatımmm doğum günün kutlu olsun bebişlerinle birlikte sağlıklı bir yaş diliyorum yeni yaşına anne olarak girmek çok güzel bir duygudur eminim LaRisaCca
Kuzumm çok teşekkür ederim hepbirlikte nice senelere inşallah
Oyy sevsinler dogum gunu kiziesinle birliktemi kutluyrsnzz
Evet canım annemle kaynanam da gelmişler süprüz
Bebeğimmm girip girip okudum yazamadım sizlere ah bu corona bizden birini aldı genç çocukları var çok üzgünüm onun şokunu atlatamıyorum. Psikoloji falan kalmadı
Canım başınız sağolsun rabbim kalanlara uzun ömürler versin
Vallahi kayınbabamı araba çarpmış bebişim Kaynişe geldik orda imam bayıldı corba börek kabak yogurtlama kekik salatası vardı
Canım çok geçmiş olsun kötü bir durum oluşmadı inşallah
Afiyet olsun canım
Evet kuzucum
Aminnn hepbirlikte inşallah nice senelere
Kızlaar tam kapanma geldi 17 mayısa kadar, nolacak tedaviler fln iptal mi olucak ya belli mi acaba
Ben dinleyemedim canım ama sağlık sektörü nssıl durur ki hasta beklemez

Biraz dişli olacaksın ki adam gibi muamele göresin vallahi bu işler böyle galiba
Beni deli ettiler canım. Doktor dönüş yapmadı, bugün kliniği aradım. Akşam geç saatte mesaj yazmışlar. Sanki tedavi mesajla olacak. Yarın arayacağım, ben il dışından geleceğim sanki adet dönemi arayınca hemen plana uyabileceğim

Yok kuzum özel izin kısmına giriyor o.
Heh iyi bari,zaten bayrama denk gelince bnm bir sonraki regl, bide yasak olunca nası çıkıcm da aşılamaya başlıcam diye endişelendim
ya geçen hafta ben de doktordan haber bekledim o kadar sinir bozucu bişeyki, ben de senin gibi rahatsız etmiyim diye arayamadım ilkten, sonra bi yazdım aa unutmuşlar bile, tmm fln dediler aklımızdasın merak etme dediler yine bekle bekle haber yok, tekrar aradım da öyle sonuç alabildim, doktordan haber bekleme kısmı çok sıkıntılı, ne için çağıracaklardı tüp mü başlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…