Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugün 27ye bastım kızlar yaaaaaaaaa ben çok yaşlandım ne zaman olcak bu bebiş ya Kötü KazenAyrıca annemler unuttular ilk defa doğum günümüklava:

İi ki doğdun arkadaşımmmmm,inşalla 27 de hamile kalır hatta ve hatta kucağına alırsın bebeğini..Tüm kalbimle diliyorum,ve asutaycığım arkadaşım umarım bebeğin seninledir!!!

Ne zaman adet tarihin,gün mü sayıyosun yoksa.
Hepinize sevgilerrrr..:teytey:

Bugün 27ye bastım kızlar yaaaaaaaaa ben çok yaşlandım ne zaman olcak bu bebiş ya Kötü KazenAyrıca annemler unuttular ilk defa doğum günümüklava:
yeni yaşın hayırlı olsun tatlım.inşallah güzel bekliyordur seni..ben de 26yım nolmuş.ne yaşlanması canım...biz daha genciz..ama inşallah bu ay hamile kalırız hepimiz de kurtuluruz yaştan da,elalem ne der sorularından da....:1hug:

bu arada bana dua edin inş hamişimdir
aaaa hala ümidi olan bi arkadaşımız varmış.canım daha önce niye söölemedin.hadi hayırlısı.çok sevindim en azından beklentin var...dua edicem senin için.ama sonucu alır almaz haber ver bize olur mu?Allaha emanet ol tatlım....Şeniz:sm_cool:a.s.

kıslaar herkese çok teşekkür ederim ii dilekleri için asutay inş. hamişsindir inş. hepimiz hamiş oluruz annemler hala aramadılar çok kızzdım walla bugün dok gidicem dua edin inş. yumurtalarım büyümüştür ya bende ikiz istiyom artık yaşlandık nede:1shok: olsa aradan çıksın değilmikafamçokkarıştı

merhaba arkadaşlar hepinize teşekkür ederim,idrarda negatif çıktı,kan sonucumu bekliyorum,pek te iyi değilim. bugün kan ve idrar sonuçlarımı aldım.progesteron 20,7 çıkmış.hastane referanslarına göre 1.trimester 2,8-147,3.şimdi ne düşüneceğim bilmiyorum.bu testleri adetin 21.günü yaptırmıştım.ama bu ay normal yumurtlama günlerimde eşimle ayrıydık,görüşemedik.acaba klomen önce ya da sonraya kaydırmış olabilir mi?midemin bulantısı idrar tahlilinden sonra neredeyse geçti.hayatımda ilk kez adetim gecikti hep erken olur aklım allak bullak.akşam 7 gibi kan sonucu belli olacak.üfff yıldönümümüzde eşim annesinde kalıyor özlemiş,bende annemde bunlarla boğuşuyorum.kadere bak,Allah beterinden saklasın

Kızlar merhaba nasılsınız gezmekten fırsat bulup giremedim.
Asutaycığım inşallah güzel haberler verirsin bize.Buarada mevzeyciğim doğum gününü kutluyorum Allah nice hayırlı yaşlara ermeni nasip eder inşallah tabii eteklerinden çekiştiren bebişlerinle beraber.
Asyacan, beauty neler yapıyosunuz tedavi ne durumda.Benim perşembe kontrolüm var umarım yumurtalrım büyümüştür.Öptüm hepiniz canlarım.

Hayırlısı olsun asutaycım, sakın üzülme. Bu ay ben de çok üzüldüm ama yeni bir ayda tedaviye yeniden başaldım. Sakın pes etme güzelim.

kızlar kan da negatif

Canım ya umutlanıp sonra dumur olmak,berbatttt.Bu ay hepimiz yaşadık bunu malesef,ama katlanmak şart işte napalımmm.Umutlanmak bile çok güzel,bi de sonu hüsran olmasa ama..Belki bir daha ki sefere.... Canım hepimizin içi bururk sana ne demeli ki???
Eşin en kısa zamanda yanında olur umarımm..sevgiler..:teytey:

Canım arkadaşım biz ara verdik beauty ile bu ay,yani tatildeyizzz...Bu ay umutlanmadan geçireceğim çünkü çokk yıprandım ya,bunun sıkıntısından ölcekmişim de haberim yokmuş,benim umudum bu ay sizlerle inşallah canım...
Yumurtaların buyumuştur umarım ve bebeğine kavuşursun bu ay da sıra bize gelir artık...:teytey::1hug:

ikiz mi istiyosunn:dance::dance:3 kişi olduk yani.Forumumuzu ikiz isteyenler olarak değiştirelim artıkkk sırnaşık şey sırnaşık şey

Çok haklısın canım bende umutlanıp hüsrana uğramaktan bıktım çok kötü oluyorum çok ümitlenmesem bile içimde bir yerde bir kırıntı yinede oluyor:çok üzgünüm:.Neyse umarım sizde bu ay bir süprizle karşılaşırsınız .:dance:a.s.

arkadaşlar hepinize teşekkürler.işin ilginci midem hala bulanıyor,yatıca azalıyor kalkınca artıyor. hormon sonuçlarım normal çıktı tek progesteron yüksek. o da hastanenin referans aralığına göre 1.trimester.acaba klomeen ve bu hormonun yüksek oluşu mu bulandırıyor beni.cliniği aradım biz durumunuzu drlarımıza sorup sizi arayacağız,ona göre yapmanız gerekenleri ve randevunuzu ayarlarız dediler ses çıkmadı. kahverengi akıntı başladı ilk gebeliğimde üstüne gördüm,sancıdan içtim majezikleri vebebek gelişmedi.bir daha da olmadı zaten.uf kızlar ya ... senaryolar yazıp duruyorum.Allahın gücüne gitmesin diye ağlamıyorum sıkıyorum dişimi. eşim hormonlarımın iyi olduğunu duyunca gerildi.iyi olmasına rağmen gebelik yok çünkü. üzüntüm yetmezmiş gibi birde o saçmalayıp tartışma çıkardı,üstüme geldi,ekstra kıskançlık tripleri falan yaptı..belki de vardır rabbimin bir bildiği. çok üzülüyorum hem de çok.Allah beterinden saklasın

ahh asutaycım ya bu bebek olayları ilişkilerimizi de bi tuhaf etti eşlerimizle değil mi?Vallahi ben hayatımda hiç yapmadığım şeyleri yapıyorum..Sabır diyorum,medet diyorum ama bilmiyorum sonu ne olacak????
Ne olur sabırlı ol,takmamak mumkun değil ama kendini fazla dinleme bence.İnsan istediğindenmi bilmem hep hamileymiş gibi oluyo,sonra olmayınca da çok buyuk husran oluyo.Üzülmeni istemem,ben bu ay öleceğim zannettim olmayınca bebeğim...Allah hayırlısını versin,git başka seyle uğraş,eşine de anlayıs göster.Kocalarımızda çok yıpranıyo,biz hep kendimiz yaşıyoruz sanıyoruz ama onlar hep içine atıyo,biz burda yazışırken bile rahatlıyoruz ama onlar?Herkesle de konuşulmuyo biliosun o yuzden destek olmalı birbirine...Hakkında hayırlısı olsun.Sevgiler..

ya slm kıslar nefret ediyorum sineklerden bizi bu akşam ağaç ettiler bende kalktım artık ne yapayım dün çok yoğundum bütün gün giremedim çarşıda 2 3 saat dolaştım dok sonra tabi akşamda biz ayrılıoz die yemek düzenlenmişti ordaydık haber hemen vereyim dedim nete giremedim neyse gelelim sadete benim gene sağda 3 tane nur topu gibi yumurtam oluşmuş işte öle galiba ikiz isterken 3çüz olcak allah korusun allahım sağlıklı hayırlı olanı versin cümlemize.Kıslar buraya çok alıştım hemen haber vermek için ölüyom

Asutaycım ne olur üzme kendini herşey olacağına varır .Eşin kendindemi problem olduğunu düşünmeye başladı acaba böle aranız kötü olmuş inş. düzelir birbirinizi germezsiniz . Bak ben bu ay hiç ümitli değildim benim yumurtam tembel die ama ii gelişmişler geçen ay kadar düşünmüom stres tamamen eşinle açık açık konuş stres yapmayalım yoksa çocuk olmaz die bak o b zaman rahatlar ben öle yapmıştım şimdi en olumsuz zamanda beraber aman çekioz..Daha önceki yazdıklarımı okuduysan bilirsin tayinlerimiz çıktı ayrı yerlere bir sürü şeyle uğraşmak zorundayız bebek te içinde tabi ama allah verir kolayını çekemeyeceğimiz yük vermes inş.neyse canım şişirdim kafanı kendine ii bak

Asyacan cım bencede değiştirelim formumuzu ben istiom ama eşim doğumda bana bişi olur 9 ay nasıl taşırsın ben düşünmekten ölürüm allahım sağlıklı bie tane versin die dua edio işte allahın takdiri kimse karışamaz ne isterse o olur ama bişi diyeyimmi bu ayda olmayacak gibi gelio bana ama inş. olur tabiki hadi görüşürüz çok ötüm canım

A arada Asutay bende adetimin 3. günü hormron testi yapmıştım bütün değerler referans değerleri arasında seninde öle çünkü son sınır 29 biliorum bu hamileliğe engel olmaz senin değerlerin yani ne mutluki hormonlar ii bide onlar için ilaç kullanmak vardı şükür yok o yüzden illede sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…