Bugün 27ye bastım kızlar yaaaaaaaaa ben çok yaşlandım ne zaman olcak bu bebiş ya Kötü KazenAyrıca annemler unuttular ilk defa doğum günümüklava:
yeni yaşın hayırlı olsun tatlım.inşallah güzel bekliyordur seni..ben de 26yım nolmuş.ne yaşlanması canım...biz daha genciz..ama inşallah bu ay hamile kalırız hepimiz de kurtuluruz yaştan da,elalem ne der sorularından da....:1hug:Bugün 27ye bastım kızlar yaaaaaaaaa ben çok yaşlandım ne zaman olcak bu bebiş ya Kötü KazenAyrıca annemler unuttular ilk defa doğum günümüklava:
aaaa hala ümidi olan bi arkadaşımız varmış.canım daha önce niye söölemedin.hadi hayırlısı.çok sevindim en azından beklentin var...dua edicem senin için.ama sonucu alır almaz haber ver bize olur mu?Allaha emanet ol tatlım....Şeniz:sm_cool:a.s.bu arada bana dua edin inş hamişimdir
kızlar kan da negatif
kızlar kan da negatif
Kızlar merhaba nasılsınız gezmekten fırsat bulup giremedim.
Asutaycığım inşallah güzel haberler verirsin bize.Buarada mevzeyciğim doğum gününü kutluyorum Allah nice hayırlı yaşlara ermeni nasip eder inşallah tabii eteklerinden çekiştiren bebişlerinle beraber.
Asyacan, beauty neler yapıyosunuz tedavi ne durumda.Benim perşembe kontrolüm var umarım yumurtalrım büyümüştür.Öptüm hepiniz canlarım.
kıslaar herkese çok teşekkür ederim ii dilekleri için asutay inş. hamişsindir inş. hepimiz hamiş oluruz annemler hala aramadılar çok kızzdım walla bugün dok gidicem dua edin inş. yumurtalarım büyümüştür ya bende ikiz istiyom artık yaşlandık nede:1shok: olsa aradan çıksın değilmikafamçokkarıştı
Canım arkadaşım biz ara verdik beauty ile bu ay,yani tatildeyizzz...Bu ay umutlanmadan geçireceğim çünkü çokk yıprandım ya,bunun sıkıntısından ölcekmişim de haberim yokmuş,benim umudum bu ay sizlerle inşallah canım...
Yumurtaların buyumuştur umarım ve bebeğine kavuşursun bu ay da sıra bize gelir artık...:teytey::1hug:
arkadaşlar hepinize teşekkürler.işin ilginci midem hala bulanıyor,yatıca azalıyor kalkınca artıyor. hormon sonuçlarım normal çıktı tek progesteron yüksek. o da hastanenin referans aralığına göre 1.trimester.acaba klomeen ve bu hormonun yüksek oluşu mu bulandırıyor beni.cliniği aradım biz durumunuzu drlarımıza sorup sizi arayacağız,ona göre yapmanız gerekenleri ve randevunuzu ayarlarız dediler ses çıkmadı. kahverengi akıntı başladı ilk gebeliğimde üstüne gördüm,sancıdan içtim majezikleri vebebek gelişmedi.bir daha da olmadı zaten.uf kızlar ya ... senaryolar yazıp duruyorum.Allahın gücüne gitmesin diye ağlamıyorum sıkıyorum dişimi. eşim hormonlarımın iyi olduğunu duyunca gerildi.iyi olmasına rağmen gebelik yok çünkü. üzüntüm yetmezmiş gibi birde o saçmalayıp tartışma çıkardı,üstüme geldi,ekstra kıskançlık tripleri falan yaptı..belki de vardır rabbimin bir bildiği. çok üzülüyorum hem de çok.Allah beterinden saklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?