arkadaşlar teşekkür ederim gerçekten desteğinniz çok önemli. eşimle ben de ayrı kalıyoruz,en erken aralığa kadar ayda 4 gün görüşücez o da artık regl zamanımı olur ne zaman olur bilmiyorumm.sanırım bu uzun süreliğine son şansımızdı.ben ankarada kalıp dr a gitmeye devam edicem eşim geri dönecek.inşallah atlatabilirz,zaten bu ayrılıklar yüzünden ağır evlilik problemleri yaşıyoruz,çok zaman kendimi nasıl bir çukura atmışım diyorum.of of neyse napalım .bebek olursa belki eşim düzelir,....Allah beterinden saklasın
Asyacan cım bencede değiştirelim formumuzu ben istiom ama eşim doğumda bana bişi olur 9 ay nasıl taşırsın ben düşünmekten ölürüm allahım sağlıklı bie tane versin die dua edio işte allahın takdiri kimse karışamaz ne isterse o olur ama bişi diyeyimmi bu ayda olmayacak gibi gelio bana ama inş. olur tabiki hadi görüşürüz çok ötüm canım
canım meraba.inan çok üzüldüm senin adına.ama sabretmekten başka çaremiz yok.hepimiz bu ay hüsrandayız.bizi biz anlarız ancak.eşinden uzak olman çok kötü.insan yan yanayken bilesorunları çözemezken çoğu zaman,yollar da sorun yaratmaktan başka bişey yapmaz insana.Allah yardımcın olsun.ama bi de şööle düşün demek ki böölesi hayırlı.inan Allah mutlaka hayırlısını bilir,biz biliyoruz sanırız sadece..uzaktan felsefe yapıyo gibi gözüksem de her ay aynı sıkıntıları yaşayan biriyim ben..sadece arkadaş tavsiyeleri bunlar.eşimle benim de aram açıldı geçen hafta seninkiyle aynı sebepten ama şükür ki kolay topladık.inşallah senin eşin de farkına varır hatasının.inanıyorum ki onlar dertlerini bizim kadar rahat paylaşamıyorlar.bu yüzden çıkıyo tatsızlıklar.herkes zaman zaman kendini çukurda hisseder.inşallah bu hislerin,yorgunlukların,yaşadığın sıkıntılar bir an önce geçer canım.inşallah bebeklerimizi kucağımıza aldığımız gün eşlerimiz de olgunlaşacak ve biz de mutluluğa ericez...dualarım seninle...:1hug::teselli:arkadaşlar teşekkür ederim gerçekten desteğinniz çok önemli. eşimle ben de ayrı kalıyoruz,en erken aralığa kadar ayda 4 gün görüşücez o da artık regl zamanımı olur ne zaman olur bilmiyorumm.sanırım bu uzun süreliğine son şansımızdı.ben ankarada kalıp dr a gitmeye devam edicem eşim geri dönecek.inşallah atlatabilirz,zaten bu ayrılıklar yüzünden ağır evlilik problemleri yaşıyoruz,çok zaman kendimi nasıl bir çukura atmışım diyorum.of of neyse napalım .bebek olursa belki eşim düzelir,....Allah beterinden saklasın
canım ya bugün bi tuhafım.sürekli felsefe yapıyorum hayata dair.kendimden sıkıldım valla..herşey boş gibi..nasıl anlatacağımı da çözemedim.ama sanki sana anlatsam rahatlıycam...tuhafım işi başka tarifi yok aslında..dua eder misin benim için?özellikle mevlanaya gidersen..ev olayına çok sevindim.kocişinin karşısında inşallah da yakında kucağında bebişinle yaşarsın mutlu mutlu...hayırlı olsun canım..hangi semt?ben bilirim konyayı.orda okudum...öpüyorum canım arkadaşım....a.s.ŞenizNe tatlısın arkadaşım,inan ben de her gün bakıyorum ,hatta merak ediyorum sizi ama bu günlerde azıcık tembelleşti kızlarhiç buralı değiller.
İkizler konusuna gelince ben hayırlısı ile istiyorum ya,bakarım herhelde.Evimide eşimin dükkanının taaam karşısına taşıyorum.Bana sabahlar olmasın artıksırnaşık şeysırnaşık şey.Allahım bi verse ah bi verse :roflol::roflol:
Yumurtaların hayırlı olsun.Belki bu ay olur.Ama yine de çok düşünmeden geçir zamanını..Senin için dua edeceğim.
Belki bugün mevlene tarafına giderim,hepimize dua ederim ok?ŞenizÇoookkk öpüyorum canım
canım meraba.görüşemedik valla.özledim sizleri...aynı durumdayız canım.ben de yazamadım bişyler..bugün biraz tuhafım..çok düşünceli ve bunalıma meyilli....sabah evden çıkarken ütüyü fişten çekip çekmediğime karar veremedim.delirecek gibi oldum.sanırım genç yaşta bunama başladı...:1no2:sen nasılsın canım?ne var ne yok?:1hug:Nereye asyacan, bende giremedim uzun zamandır ama inanın vaktim olmadı aklım zaten hep sizde
bautycim sen nasılsın .
tatlım bizi terketme lütfen.bak ben geldim.valla beni affedin hepiniz.bi kaç gündür misafirler vardı,biz misafirdik derken giremedim.girsem de yazamadım,sizi takip ettim.bu arada asıl ben mi terketsem acaba.kimse yokluğumu farketmemiş de olabilir,kendi kendime mi gelin güvey olup üstüme alındım acaba.jeyyar:1closedeyes:
Yok canım gitmem,gidemeeemmm.Ama arada böle yapınca ii oluyo demek bak hepiniz döküldünüz birer birernaniknaniknaniknanikNereye asyacan, bende giremedim uzun zamandır ama inanın vaktim olmadı aklım zaten hep sizde
bautycim sen nasılsın .
canım ilaçların etkisi olabilir ama diliyorum hamilesindir,bi başka forum görmüştüm ama bu konuda bi araştır.Ganaphone hormon olunca etkilemiş olabilir.biraz daha bekle.ilacı vurulalı mı 12. gün yoksa çatlatma iğnesi mi vurduralı 12. gün.eğer çatlatma ise muhtemelen hamilesindir.Hadi inşallah.Haber ver tamam mı?slm arkadaşlar ben bugün test yaptım akşam ve ikinci çizgi silik pembe olarak çıktı.ben bu ay ilk kez ganophen ve ovitrelle kullanmıştım.daha sonrada progestan diye bi ialç verdi drum onu kullanıyorum.şu anda çok şaşkınım sizce hamilemiyim yoksa ilaın etrkisinden dolayı sonuç böle çıkmış olabilrmi.iğneyi vurunalı 12,gün oluyor.
canım çatlatma iğnesini vurunalı bugün 12,gün oluyo.adet günüme de bir gün var yani yarın alabilirim belki ama umarım olmam.şu andada progestan diye bir ilaç verdi doktorum onu kullanıyorum 1 haftadır düşük tehlikesini engellemek ve hamileliği kolaylaştırmak içinmiş.acaba bu aiacın etsisi olabiirmi diye düşünüyorum teste.dua edin umarım hamişimdir benimde dualarım sizlerle allah cümle isteyenlere nasip etsin inş...
sağol cnm tşk ederim ii dileklerin için.bende kendimi hep yokluyorumda belirtiler için ama benim kullandığım ilaç yani progestan çok yan etkisi olan bi laç uyku baş dönmesi ne varsa yapıyo bu yüzden kestiremiyorum sadece çok sık tuvalete çıkıyorum gece bile kalkıyorum bi kaç gündür tek belirti o var.yarın bende düşünüyorum kan testi yaptırmayı yada bi gün daha beklesemmi diyorum yarın ilk idrarla tekrar yapcam belki testte bi bozukluk vardır .nedense kendimi kötüye hazırlamaya çalışıyorum.sanırım üzülmekten korkyorum..inş. hamişimdir cnm cümle isteyenlerle birlikte inş.
canım meraba.görüşemedik valla.özledim sizleri...aynı durumdayız canım.ben de yazamadım bişyler..bugün biraz tuhafım..çok düşünceli ve bunalıma meyilli....sabah evden çıkarken ütüyü fişten çekip çekmediğime karar veremedim.delirecek gibi oldum.sanırım genç yaşta bunama başladı...:1no2:sen nasılsın canım?ne var ne yok?:1hug:
Yok canım gitmem,gidemeeemmm.Ama arada böle yapınca ii oluyo demek bak hepiniz döküldünüz birer birernaniknaniknaniknanik
Klome kilo mu aldırdı,Allah Allah ben almamıştım ama,her bünye de farklımı ki?Aman deyim kıssslaarrr sakın ha kilo yok,bakım var,kokoşluk varrr:dance:,zatiii yaz geldi aman haaaa.naniknaniknaniknanik
hepinizi çookk öpüyorum,seviyorumm
Bu klomen bir bendemi kilo yaptı yaa yoksa benmi kendime bahane uyduruyorum fisfisfis
uff zaten yürüyüşlere başladım inşallah aldığımıda veririm açıkcası pek takmamayada çalışıyorum sterse girmeyeyim diye.Buarada hepinize günaydıııııııııın:sm_cool:ilk ben kalktım demkki öpüyorum hepinizi canlarıııııııııııııma.s.
Doktorum bana bu ilaclarin istah arttirdigini soylemisti ama..Yani sen yenik dusmeyeceksin demek bu.Keske hepimiz ayni sehirde olaydik'ben cok yururum,takardim seni pesimenaniknaniknaniknanik
Aman deyim nasil rahatsan ole yap ama olcuyu de kacirma.Cocuk yapamioz zatiiinaniknanik bi de kilolarla ugrasmayalimmm
Yine kimsecikler yok.Mevzey tasindi herhalde yok baksana...
Coookkk opuyorum.Şeniz
Evet çok haklısın canım iştahım açıldı ama artık akşam 5-6 dan sonra yememeye çalışıyorum buda hiç olmazsa kilo almamı engelliyorsengözlerimebaksanab.Bende her akşam tempolu yürüyüş yapıyorum ama pek işe yaramıyor yaa. Buarada Almanlara yenildiğimiz şu dakikalar çok üzgün olduğumuzu belirtmeden geçemeyeceğimsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?