Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm arkadaşlar ben hala kan testi yaptırmadım bugün adetimin geçmesinini birinci günü kan testi yaptırmaya korkuyorum ya kötü bi haber alıram diye.birde progestan adlı ilacı adet düzenleyici olarakta kullanıyolarmış.kullanıp bittikten biklaç gün sonra adet görüyolarmış.benim ilaç cts günü bitiyor adet gecikmem bunamı bağlı acaba bu ilacı kullanan bilen biri varmı

canım bu sabah doktora gittim yumurtalarım büyümüş 24mm olmuş bir kaç tane var dedi doktor çok sevindim:dance: ama bakalım geçen ayda büyümüşlerdi yinede olmadı.Akşam çatlama iğnemide yaptırdım şimdide 36 saati bekliyorum.:asigim:umarım bu ay tutar.
bende her dileyene dua ediyorum Allah isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.

merhaba arkadaşlar,
dün nihayet sabah 6 da biraz kan geldi,sonra 10 gibi bacaklarımdan aşağı resmen balon gibi patladı,bugünde 2 saate bi yoğun kan geliyor.son testi labaratuarda yaptırdım (düşük yaptığımda üstüne görmüştüm diye) o da negatif. işin tuhafı hiç ağrım sızım yok.sadece oturunca ve kalkınca rahmimde acı hissediyorum.devamlı yatıyorum. ilk kez iyi ki olmamış dedim dün o kanamada çok korktum,ama eşim annesinden gelmeye tenezzül bile etmedi,benim karım güçlüdür diye msj attı.akşamda görev yerine dönecek. 2 ay görüşmeyeceğiz.Allah biliyor da vermiyor belki.Annesini gördüğü zaman hayat duruyor, hastayken,üzgünken,ilk yıl dönümümüzde hep annesiyleydi. aramak bile zor geliyor. babasına merhameti olmayanın ,eşine,çocuğuna olur mu? tedavimi olucam ve çocuk istyemeyi bırakıcam artık arkadaşlar. Allah hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin.

Canım ya sanırım eşinle pek anlaşamıyosun,bunun bence etkisi çok büyük sana,haddime değil ama bi çocukla çözülecek gibi durmuyo.
Yani eşin ve sen gerçekten ii anlaşıyo musunuz acaba?
Allah yardımcın olsun,senin morale ihtiyacın var birazda sanırım...
Bence çocuktan önce eşinle olan ilişkini gözden geçirmelisin,çözümü var mı bi onu bulmalısın?
Çook sevgilerrr,biz sana her daim destek oluruz..:teytey::teytey:

canım benim progestanla 9 güne kadar gecikmişti ve ben de umutlandım,kan testi yaptırmadım ve kötü oldu sonucu.Git yaptır kan testini bence.

canım benim pztsi taşınıyorum hayırlısıyla,bugun kadın girdi temizliğe,benim de az işim kaldı,taşıncam işte yavaştan..
Bu ay ii ki ara vermişim Allah işte seviyo çok şükür,yoksa şimdi taşınırken tedirgin olacaktım.Şimdi rahatım.Vallahi ben hiiiiçç umut etmiyorum,bu ay babalar gibi hasta olacağım hatta öbür ayda sonraaaaaaaaa meşhur aşılamaaaa olacağımm.
Ama çokk mutluyum ve rahatımmmm..
Arkadaşım inşallah inanıyorum ben anne olacağımız günler yakın.Gerkirse tüp yaparız,tüpse tüp ya napalım Allah böyle isterse öyle olsun.Olsun daaaa..
Sevgilerrrr...ŞenizŞeniz:1hug:

canım meraba.hayırlı olsun yeni evin.Allah kolaylık versin.haklısın taşınırsın rahat rahat,kafanda soru işareti olmaz.valla biz deniyoruz ama doğal akışına bıraktık.korunmuyoruz ama şu gün olsun bugün olsun gibi stresimiz yok.nasılsa olmaz gözüyle bakıp hiç dert etmiyorum.gerçekten ilk defa endişem yok.olmazsa olmaz.dediğin gibi aşılaması var tüpü varyerimsenibenjeyyarnapalım.kısmet ne zamansa o zaman..biz takınca daha çabuk olmuyo işte...hayırlı,sağlıklı ve aklı başında evlatlar olsunlar da gerisi hikaye...neyse öptüm canım....Şeniz

meraba parılcım.Allah razı olsun ve ziyaretini de dualarını da kabul etsin inşallah.ben de yeni girebildim.komşularım çaya çağırdı.ben de onlara takıldım okuldan sonra bugün..senden ne var ne yok.kardeşin yanında mı?kendine ii bak canım.öptüm...:1hug:

canımmmm sana özelden msj atmıstım,konya ile ilgili sana gelmedi mi acaba?
Bu arada psikolojinin ii olmasına sevindim,siz ii olunca bu bana yansıo çünkü,hemen umutsuzluğa kapılıyorum.
Kafamıza takmayalım bu durumu artık,eğer sonumuz tüp bebekse de hep birbirimize destek olalım,rahatlatalım.Böylelikle daha kolay olur herşey bizim için..
Kocalarımızı çoooook sevelim,malum şu ara onlardan başka kimsemiz yoooookkk.Parıl hariçççç tabi onun var bi tane kuzucuğu.Yani sarılacağı iki güzellik var ne mutlu ki...
İiii geceler kızlarrr hepinizi çoooooooooookkkkkkkkk seviyorummm.Şeniz

canım,üzgünüm mesajın gelmemiş.az önce baktım.yeniden atarsan sevinirim.sağol canım,iiyim çok şükür senin de iii olduğunu bilmek çok güzel.aslında bu ev telaşesi de senin için iii bence.çünkü kafan dağılmış oluyo bi nevi.iii yönden bakalım herşeyi ki iii şeyler olsun dimi canım benim.eşim bu aralar çok yoğun işinde.zor görüşüyoruz.ama bu çok ii oldu.deli mi bu kız deme sakın.çünkü birbirimizi müthiş derecede özlüyoruz,sanki uzaktaymış gibi.inan her şerde bi hayır var..onu ne kadar çok sevdiğimi daha iii anlıyorum böylelikle.demek ki bazen uzakta olmak da güzel olabiliyo.döndüğünde çok romantik oluyo..neyse...geçelim..yerimsenibenyani anlıycan güzel şeyleri düşünüp mutlu olmaya çalışıyorum..eminim sen de öööle yapıyosun..inşallah dualarımızın kabul olduğu günler de gelecek..bebeklerimizi anlatıp dertleştiğimiz zamanlar da gelecek..dileyim Allahtan.takdir onun..seni çok öpüyorum canım...kendine iii bak.fazla yorma kendini olur mu?yerimsenibenŞeniz:1hug:

Canım özel mesajını açmazsan msj gelmez sana,kontrol panelinden açacaksın..
Ben iiyim şükür pztsi sabah şirket gelio tasıyacaklar.Dün perdelerim ve avizelerimi taktık,ama perdelerim biraz kısa oldu ,sinir oldummm.Kendi evi olmayınca insanın zor tabi
Ya benim başımda ve boynumda şişlik çıktı 2 tane, hafifte acıyo başımdaki de ağrıo.Ölecek miyim acaba?
Neden olur ki?
Doktora gitsem hangi bölüme gidilirki ya?
Aman dert bitmio işte..
Çook öpüyorummm.

Canım bende iiyiyim kardeşim yanımda onun sayesinde bende bayaa bir gezdim ama iyi de geldi.Ben iğnemi vuruldum oda bayaa bir sancı yaptı yani anlayacağın beklemedeyim bu ayda olmazsa artık bir müddet ara vereceğim.Hayırlısı artık inşallah boşa gitmez emeklerim.Öptüm canım sende kendine ii bak a.s.:1hug:

tatlım özünde iyi bir insan,zaman zaman beni bebek gibi şımartır ama
problem anlaşmak da değil ezilmek. eşim hem içanadolu çocuğu hem asker . çok maço ve kıskanç. kibarlık ya da düşünceli olma yok. kız arkadaşlarım evimdeki balığım bile kıskanılıyor. balıklarını annende bırak dedi,zaten çatışmaya dayanamadım arkadaşlarımla da ilişkilerim soğudu.sadece ona devamlı hizmet etmemi ve şımartmamı istiyor. ailemle aşırı şımarık bir ilişkim yoktur ama onları bile kıskanıyor. bir de kayın valide - görümce sorunum var,eşimin kıskançlığını tetikliyorlar. okulda hep aynı kapalı uzun ve bol şeyleri giydiğimden öğrenciler bile normal bişey giyince öğretmenim ne güzelmişsiniz diyor. görümcem namusuma bile leke sürmeye kalktı oyun çavirdi hiç bişey demedi. çile çekiyorum,ayrılıursam bi da evlenmem çünkü herşeye rağmen (neden bilmem) onu görünce kıyamıyorum :uhm:seviyorum.

çok dertliyimsenağlama

eşim ailesine rest çekse, onları dinlemese büyük oranda rahatlarız ama hergün daha beter.bende içime atıp sadece susuyorum

offf offf arkadaşımmm,Allah yardımcın olsun canım ya çok zormuş işin.Askerler zor adamdır derdi annem...Sevginin de aşırısı zor sanırım.
Ne demeli bilmem ama ne olursa olsun bence mücadele et,sen netice de karısısın onun.Ayrıca bu işi halletmeden çocuk yapma bence.Çünkü (inşallah olur ama) o dünyaya gelince ilgi ister istemez azalacak ve sen o zaman hiç başedemeyeceksin.
Allah sabır versin,kaynana ve görümceler neden böle olurkii?*
allah'ın bi sınaması bu sana,sabret.Ne demiş Mevlana "Maksada sabırla ulaşılır"
Bu gidişat illaki düzelecektir bi gün.
Kıskançlık konusunda naparsın bilemem ama işin zor arkadaşımmm.Allah yardımcın olsun çoooooookk...:teytey::teytey:

Asutay adına çok üzüldüm arkadaşım ya ne söylemeli bilinmez bana kızma ama eşine ve ailesine çok kızdım .Eşin ne olursa olsun senin yanında olmalı semn ona ihtiyaç duyarken annesinden sana benim karım güçlüdür diye tel etmesi hazmedilecek şey değil neden yalnızsın sende o nereye giderse git doldurulmasına izin verme sen muhtaç bir insan değilsin ailen el bebek büyütsün elin oğlu çektirsin canım belki bana gönül koyarsın ama şimdi çok sinirlendim böyle şeyler bir eğitimcinin başına gelmesi dahada üzücü ama herşey o içimizdeki sevgiden kaynaklanıo o bize merhametimizden geri adım attırmıo Allah yar ve yardımcın olsun herzaman yanındayız üzme kendini olurmu bizle paylaş sorunlarını ne kadar yardımımız olur bilmem ama içine atmak telafisi mümkün olmayan hasarlar çıkarabilir .Asyacana katılıyorum önce eşinle aranızı düzeltin bence çokkkk öpüyorum

canım özelin açılması gerektiğini bilmiyodum.az önce açabildim sanırım.sağol uyardığın için.inşallah bi gün bizim de evimiz olur,sıkma canını,kısa oluversin perdeler de,nolucak sanki.
bence bahsettiğin şişlikleri hemen dr'a göster.Allah korusun bi sorun çıkmasın sonra.ay sen de ilahi,ölecek miyim falan..bizi de üzme bööle laflarla.İnşallah bi şey değildir onlar.valla bööle bi durumda nereye gidilir bilmem ki...bence randevu filan alırken hastaneye danışabilirsin dr konusunda....canım inşallah önemli bi şey değildir.canını sıkma ve aklına kötü şeyler sokma lütfen...öpüyorum..yerimsenibenŞeniz

canım iii olmana sevindim..inşallah kullandığın ilaç ve iğne işe yarar da sevinirsin en kısa zamanda tabi bizi de sevindirirsin..beklerken çok düşünmemeye çalış canım.kafanı oraya odaklama.bence ööle olunca hamile kalıcaz hepimiz.sanki hamilelik beklemiyomuşsun gibi davranmaya çalış.inan zaman daha çabuk geçer.kafamız ordayken zaman da geçmek bilmiyo..Allah emeklerini,emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...ben gezmeye gidiyorum yine...hadi şimdilik hoşçakal...öptüüüümmmm...:1rolleyes:Şeniz:1hug:

Beauty arkadaşım Salı falan sevk alır giderim.KBB ye gidiliomuş ama yağ bezesi dedi bi doktor arkadaş,sıkıntı,stres falan dedi.Amaaaaaannn sende dedim ben de ne arasın dert tasa falan:)))

Haklısın canım bu arada istediğim huzur,aşk,mutluluk,sağlık ve de kuzucuklarımmmm...Perde falan hikaye amaaaannn boşverdim yakında meczup olup çıkacağız da haberimiz yok.
Bu gece rüyamda erkek çoookkk güzelll bi bebeğe annelik yapıodum,annesi yokmuş ben yemek falan yediriyodum.Allahım rüya bile olsa çooookkk güzeldi...
En kısa zamanda anne olmak dileğiyle canımmm.

Asyacan canım ben buradayım sürekli ama kimse yok die yazamadım hiç birşey yapmıorum bugün sular kesik dünkü yoldan sonra duş bile alamadık koktum walla öylece oturuyom ev kalkmış gidio zaten ayaklarımın şişi inmedi daha canım ben çarşamba yola çıkmadan evvel dok gitmişitim yumurtacıklarım 20mm olmuş doktor çatlatma iğnesi verdi vurulup yola çıktık ertesi gün milletin evinde çalışma yaptıkcoksekeriremsu belki uğurlu gelir sırnaşık şey aman çok zor oldu ama gerildi gene benimki bilmem oldumu bu arada diyarbakırı çok beğendik ama çok sıcak nefes almakta zorlandım suyu çeşmeden içilio hemde buz gibi hemde tadı çok güzel işte kısa kısa diyarbakır oraya tayinimin çıktığını duyunca çok korktum insanlarındanda ne bilim işte ama allahtan şükür ii insanlar yardımcı olmaya çalıştılar buradakiler ilk geldiğimde suratımıza bakmamışlardı inş. iii bir ortama kavuşuruz dua edin ne olur hepinizi çok öpüyorum

Kıslar bişi sorcam benim bu ay 3 yumurtam vardı olursa 3çüz olma ihtimali varmı yoksa saçmalıyomuyum bilmiom işte arkadaşın 3 yumurtası vardı 3çüze hamile 2.yi istiyodu yumurta tembelliği varmış askeri ücret ne yapıcam diyo neyse acele el cevap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…