kızlar meraba.nabersiniz..ben bugün yeterince pozitifim...evet maalesef yenildik dün ama bu noktaya gelmek de güzeldi...tabi almanlar haketmedikleri bi galibiyet aldılar ama neyse...asyacancım sen ne zaman taşınıyon?mevzey bence de şu sıralar taşınıyo olmalı,hiç takılmıyo..
parılcım bu arada inşallah çok çok büyümüştür yumurtaların ve seni sonuca ulaştıracak kıvama gelmiştir...hayırlı haberler bekliyoruz..
asyacancım bu ay rahatız biz dimi?valla ne güzelmiş umut etmemek,stres olmuyoruz hiç olmazsa...hakkımızda hayırlısı...tabi yine de umut kırıntıları olmuyo değilyerimsenibeninşallah sürpriz bi şekilde bu forumda bulunan herkes hamiş olduğunu haykırır...dualarım buraya mesaj atan herkesle....Şeniz:1hug:a.s.
merhaba arkadaşlar,
dün nihayet sabah 6 da biraz kan geldi,sonra 10 gibi bacaklarımdan aşağı resmen balon gibi patladı,bugünde 2 saate bi yoğun kan geliyor.son testi labaratuarda yaptırdım (düşük yaptığımda üstüne görmüştüm diye) o da negatif. işin tuhafı hiç ağrım sızım yok.sadece oturunca ve kalkınca rahmimde acı hissediyorum.devamlı yatıyorum. ilk kez iyi ki olmamış dedim dün o kanamada çok korktum,ama eşim annesinden gelmeye tenezzül bile etmedi,benim karım güçlüdür diye msj attı.akşamda görev yerine dönecek. 2 ay görüşmeyeceğiz.Allah biliyor da vermiyor belki.Annesini gördüğü zaman hayat duruyor, hastayken,üzgünken,ilk yıl dönümümüzde hep annesiyleydi. aramak bile zor geliyor. babasına merhameti olmayanın ,eşine,çocuğuna olur mu? tedavimi olucam ve çocuk istyemeyi bırakıcam artık arkadaşlar. Allah hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin.
slm arkadaşlar ben hala kan testi yaptırmadım bugün adetimin geçmesinini birinci günü kan testi yaptırmaya korkuyorum ya kötü bi haber alıram diye.birde progestan adlı ilacı adet düzenleyici olarakta kullanıyolarmış.kullanıp bittikten biklaç gün sonra adet görüyolarmış.benim ilaç cts günü bitiyor adet gecikmem bunamı bağlı acaba bu ilacı kullanan bilen biri varmı
kızlar meraba.nabersiniz..ben bugün yeterince pozitifim...evet maalesef yenildik dün ama bu noktaya gelmek de güzeldi...tabi almanlar haketmedikleri bi galibiyet aldılar ama neyse...asyacancım sen ne zaman taşınıyon?mevzey bence de şu sıralar taşınıyo olmalı,hiç takılmıyo..
parılcım bu arada inşallah çok çok büyümüştür yumurtaların ve seni sonuca ulaştıracak kıvama gelmiştir...hayırlı haberler bekliyoruz..
asyacancım bu ay rahatız biz dimi?valla ne güzelmiş umut etmemek,stres olmuyoruz hiç olmazsa...hakkımızda hayırlısı...tabi yine de umut kırıntıları olmuyo değilyerimsenibeninşallah sürpriz bi şekilde bu forumda bulunan herkes hamiş olduğunu haykırır...dualarım buraya mesaj atan herkesle....Şeniz:1hug:a.s.
canım meraba.hayırlı olsun yeni evin.Allah kolaylık versin.haklısın taşınırsın rahat rahat,kafanda soru işareti olmaz.valla biz deniyoruz ama doğal akışına bıraktık.korunmuyoruz ama şu gün olsun bugün olsun gibi stresimiz yok.nasılsa olmaz gözüyle bakıp hiç dert etmiyorum.gerçekten ilk defa endişem yok.olmazsa olmaz.dediğin gibi aşılaması var tüpü varyerimsenibenjeyyarnapalım.kısmet ne zamansa o zaman..biz takınca daha çabuk olmuyo işte...hayırlı,sağlıklı ve aklı başında evlatlar olsunlar da gerisi hikaye...neyse öptüm canım....Şenizcanım benim pztsi taşınıyorum hayırlısıyla,bugun kadın girdi temizliğe,benim de az işim kaldı,taşıncam işte yavaştan..
Bu ay ii ki ara vermişim Allah işte seviyo çok şükür,yoksa şimdi taşınırken tedirgin olacaktım.Şimdi rahatım.Vallahi ben hiiiiçç umut etmiyorum,bu ay babalar gibi hasta olacağım hatta öbür ayda sonraaaaaaaaa meşhur aşılamaaaa olacağımm.
Ama çokk mutluyum ve rahatımmmm..
Arkadaşım inşallah inanıyorum ben anne olacağımız günler yakın.Gerkirse tüp yaparız,tüpse tüp ya napalım Allah böyle isterse öyle olsun.Olsun daaaa..
Sevgilerrrr...ŞenizŞeniz:1hug:
İii akşamlar kızlar bende yeni geldim hemen açıp bakayım dedim ne var e yok diye.Bugün Eyüp sultan camiine gittim ve hepinize teker teker dua ettim inşallah mevlam orada yatan sahabe ve mübarekler yüzü suyu hürmetine hepimize en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip eder
canım meraba.hayırlı olsun yeni evin.Allah kolaylık versin.haklısın taşınırsın rahat rahat,kafanda soru işareti olmaz.valla biz deniyoruz ama doğal akışına bıraktık.korunmuyoruz ama şu gün olsun bugün olsun gibi stresimiz yok.nasılsa olmaz gözüyle bakıp hiç dert etmiyorum.gerçekten ilk defa endişem yok.olmazsa olmaz.dediğin gibi aşılaması var tüpü varyerimsenibenjeyyarnapalım.kısmet ne zamansa o zaman..biz takınca daha çabuk olmuyo işte...hayırlı,sağlıklı ve aklı başında evlatlar olsunlar da gerisi hikaye...neyse öptüm canım....Şeniz
canım,üzgünüm mesajın gelmemiş.az önce baktım.yeniden atarsan sevinirim.sağol canım,iiyim çok şükür senin de iii olduğunu bilmek çok güzel.aslında bu ev telaşesi de senin için iii bence.çünkü kafan dağılmış oluyo bi nevi.iii yönden bakalım herşeyi ki iii şeyler olsun dimi canım benim.eşim bu aralar çok yoğun işinde.zor görüşüyoruz.ama bu çok ii oldu.deli mi bu kız deme sakın.çünkü birbirimizi müthiş derecede özlüyoruz,sanki uzaktaymış gibi.inan her şerde bi hayır var..onu ne kadar çok sevdiğimi daha iii anlıyorum böylelikle.demek ki bazen uzakta olmak da güzel olabiliyo.döndüğünde çok romantik oluyo..canımmmm sana özelden msj atmıstım,konya ile ilgili sana gelmedi mi acaba?
Bu arada psikolojinin ii olmasına sevindim,siz ii olunca bu bana yansıo çünkü,hemen umutsuzluğa kapılıyorum.
Kafamıza takmayalım bu durumu artık,eğer sonumuz tüp bebekse de hep birbirimize destek olalım,rahatlatalım.Böylelikle daha kolay olur herşey bizim için..
Kocalarımızı çoooook sevelim,malum şu ara onlardan başka kimsemiz yoooookkk.Parıl hariçççç tabi onun var bi tane kuzucuğu.Yani sarılacağı iki güzellik var ne mutlu ki...
İiii geceler kızlarrr hepinizi çoooooooooookkkkkkkkk seviyorummm.Şeniz
canım,üzgünüm mesajın gelmemiş.az önce baktım.yeniden atarsan sevinirim.sağol canım,iiyim çok şükür senin de iii olduğunu bilmek çok güzel.aslında bu ev telaşesi de senin için iii bence.çünkü kafan dağılmış oluyo bi nevi.iii yönden bakalım herşeyi ki iii şeyler olsun dimi canım benim.eşim bu aralar çok yoğun işinde.zor görüşüyoruz.ama bu çok ii oldu.deli mi bu kız deme sakın.çünkü birbirimizi müthiş derecede özlüyoruz,sanki uzaktaymış gibi.inan her şerde bi hayır var..onu ne kadar çok sevdiğimi daha iii anlıyorum böylelikle.demek ki bazen uzakta olmak da güzel olabiliyo.döndüğünde çok romantik oluyo..neyse...geçelim..yerimseniben yani anlıycan güzel şeyleri düşünüp mutlu olmaya çalışıyorum..eminim sen de öööle yapıyosun..inşallah dualarımızın kabul olduğu günler de gelecek..bebeklerimizi anlatıp dertleştiğimiz zamanlar da gelecek..dileyim Allahtan.takdir onun..seni çok öpüyorum canım...kendine iii bak.fazla yorma kendini olur mu?yerimsenibenŞeniz:1hug:
meraba parılcım.Allah razı olsun ve ziyaretini de dualarını da kabul etsin inşallah.ben de yeni girebildim.komşularım çaya çağırdı.ben de onlara takıldım okuldan sonra bugün..senden ne var ne yok.kardeşin yanında mı?kendine ii bak canım.öptüm...:1hug:
Canım ya sanırım eşinle pek anlaşamıyosun,bunun bence etkisi çok büyük sana,haddime değil ama bi çocukla çözülecek gibi durmuyo.
Yani eşin ve sen gerçekten ii anlaşıyo musunuz acaba?
Allah yardımcın olsun,senin morale ihtiyacın var birazda sanırım...
Bence çocuktan önce eşinle olan ilişkini gözden geçirmelisin,çözümü var mı bi onu bulmalısın?
Çook sevgilerrr,biz sana her daim destek oluruz..:teytey::teytey:
canım özelin açılması gerektiğini bilmiyodum.az önce açabildim sanırım.sağol uyardığın için.inşallah bi gün bizim de evimiz olur,sıkma canını,kısa oluversin perdeler de,nolucak sanki.Canım özel mesajını açmazsan msj gelmez sana,kontrol panelinden açacaksın..
Ben iiyim şükür pztsi sabah şirket gelio tasıyacaklar.Dün perdelerim ve avizelerimi taktık,ama perdelerim biraz kısa oldu ,sinir oldummm.Kendi evi olmayınca insanın zor tabi
Ya benim başımda ve boynumda şişlik çıktı 2 tane, hafifte acıyo başımdaki de ağrıo.Ölecek miyim acaba?
Neden olur ki?
Doktora gitsem hangi bölüme gidilirki ya?
Aman dert bitmio işte..
Çook öpüyorummm.
canım iii olmana sevindim..inşallah kullandığın ilaç ve iğne işe yarar da sevinirsin en kısa zamanda tabi bizi de sevindirirsin..beklerken çok düşünmemeye çalış canım.kafanı oraya odaklama.bence ööle olunca hamile kalıcaz hepimiz.sanki hamilelik beklemiyomuşsun gibi davranmaya çalış.inan zaman daha çabuk geçer.kafamız ordayken zaman da geçmek bilmiyo..Allah emeklerini,emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...ben gezmeye gidiyorum yine...hadi şimdilik hoşçakal...öptüüüümmmm...:1rolleyes:Şeniz:1hug:Canım bende iiyiyim kardeşim yanımda onun sayesinde bende bayaa bir gezdim ama iyi de geldi.Ben iğnemi vuruldum oda bayaa bir sancı yaptı yani anlayacağın beklemedeyim bu ayda olmazsa artık bir müddet ara vereceğim.Hayırlısı artık inşallah boşa gitmez emeklerim.Öptüm canım sende kendine ii bak a.s.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?