canım benim.hiç olur mu konu dışı filan.tabiki bizlerle paylaşıcan yaşadıklarını.biz de öööle yapıyoruz zaten.hiç sorun etme.ben sıkılmam,eminim kızlar da ööle...ama yaşadıklarını okuyunca çok üzüldüm.inan ben de mevzey gibi düşünüyorum.hem bence sen eşinle sorunlarınızı halletmeden çocuk düşünmemelisin.önce eşinden emin ol.sevgisinden,saygısından,sana sahip çıkıp çıkmamasından...ne biliim.seni üzüp ailesi ile bir oluyosa nasıl katlanıcan buna...bilemiyorum..tabi biz dıştayız.elbette senin ne hissettiğin ne yaşadığın çok önemli.seviyorum diyosun ama...ben dayanamazdım heralde..konuyu kapatmaz üstüne giderdim.haklısın ailelerimiz bizi geçinmeye şartlayarak yetiştiriyo ama bilmiyolar ki hayat kısa ve hep bizden gidiyo..bence otur ve hayatını gözden geçir tatlım..Allah yar ve yardımcın olsun..dualarım seninle...merhaba arkadaşlar, yazdıklarım artık çok konu dışı oluyor öncelikle özür dilerim,sonra desteğiniz ve anlayışınız için teşekkür ederim. herşeyi düzeltmek için çabalarken bugün ikinci kez bana derya dedi. ilkinde yoldaydım yanlış anlamışımdır dedim,ama bugün evdeydim. bu kaçıncı.kadın,kaçıncı göz yaşı ,incinme.... inkar etti,anneme paranoyak olmaya başladı demiş. sözlü iken başka kızla görücü usulü tel ile tanışmış,küçük yer kulağıma geldi,ailesi yok öyleşey dedi yalandır dedim olayı kapattım,3 ay önce güya 3 yıl önceki sevgilisi altın yüzüğü ve eşimin bana göstermediği mektupları yolladı postayla, yine bi şekilde kavga gürültü ama kapandı. hani çok sert ya da dırıdırcı olsam da evden kaçsa neyse.sessiz ama açıldığındada çok muhabbet bir insanımdır.evde kadın susar,tahamülkar olur diye yetiştirildim kavga ettiğim zaman kendimi kötü hissediyorum, seviyem düşmüş gibi .. bugün de öyleyim işte. sorun tek değil ki bir yandan da eşimin annesi ile uğraşıyorum. sözlü iken aynı ilde görev yapıyorduk o dönem benim öğrencilerim ilde derece yaptı hemde küçük bir ilçeden.kayınvalidem yılların iyi öğretmenlerinden (merkezde).. ..hazmedemedi,gıcık kaptı.kayın pederim ödüllerime falan aferin dedi diye görümcemle yapmadıkları kalmadı. ikili çalışıyorlar. çok bunaldım,boşanmak çok zor bir yük,doğuda tek başına böyle şeylerle mücadele etmek daha da kötü.ayrılsam tayinim de çıkmaz. of of bi de seviyorum, sevmemenin ilacı olsa daha az incinirdim.
konuya dönelim:
umarım hepimizin çok mutlu ve sağlıklı çocukları olur,kendi çocuklarımızı koklarız.Allah bize "niye doğurdum?" onlara da "keşke doğmasaydım" dedirtmesin.bu arada klomen bende ki gibi gecikme yapabiliyormuş ne olur aklınızdan çıkartmayın,ben çok üzüldüm.
canım yumurtaların hayırlı olsun.geçen ay benim de üç taneydi.saçmalamıyorsun emin ol..düşük ihtimalle de olsa çoğul gebelik oluyo bu ilaçların etkisiyle..hadi hayırlısı gerçi sen istemiyodun asyacan ve ben gibi ama...olur mu olur...Allah bir isterken 2 yada 3 verebilir..nasip..Allah gönlüne göre ve bir an önce hayırlısıyla versin canım..diyarbakır güzelmiş evet.yeni evin de hayırlı olsun,ortamın da inşallah çok güzel olur.doğunun insanı daha sıcaktır her zaman.merak etme mutlu olursun orda inşallah.ben de bi batılıyım ama doğu kalırken öğrendim zamanla..ev konusu ve gördüğün rüya çok ilginç.hayra yor ki hayır olsun.öpüyorum tatlım..Allaha emanet ol...:1hug:a.s.Kıslar bişi sorcam benim bu ay 3 yumurtam vardı olursa 3çüz olma ihtimali varmı yoksa saçmalıyomuyum bilmiom işte arkadaşın 3 yumurtası vardı 3çüze hamile 2.yi istiyodu yumurta tembelliği varmış askeri ücret ne yapıcam diyo neyse acele el cevap
asutaycım canım ya vallahi çok üzülüyorum.Anladığım kadarıyla kayınvaliden eğitimli bir kadın.Ama biraz sorunlu galiba.Ne diyeyim eşin neden böle yaptı ki acaba?Kötü şeyler düşünme ama bizler güçlü kadınlarız hayatın çok önemli unutma bunları.Tayin meselesine kadar düşündüysen iş çığrından çıkmış demek.Bence eşin yanında değil diye de oluyo bunlar.Hani bi arada olunca halletmek daha kolay olur değil mi?Aranızda bi kopukluk var?
Sözlüsüyle de irtibatı yoktur herhalde...Yoktur ya olamaz yani.Bak sen bu streste çok yıpranırsın eşinle bi tatile falan gitsene ikiniz başbaşa şöle...Orman evleri var harika,bence ii olur.Bakarsın hersey yoluna girer ha ne dersin?
Asutaycığım canım vallahi artık ben de ii neyetli olamıyorum yaa.Vallahi ne demek maaş kartım onda ya amannnn.Çoookk ayıp ya vallahi yaptığı.Bence çocuk mouk düşünme sakın en azından bi sürelik.Bu adam yanında değilse ne işe yarar ki.Tatil bile yapmışş offf off sen nesin onun hayatında??
Canım ya Allah sana yardım etsin ama sen de kendine yardım etmeli ve objektif olmalısın...
Parılcım eeeeevvv yerleştiriorummmm evvv yoksa hep bakardım yazardım size..Ama dayanamadım bıraktım işi çookk yoruldumm zatiii:)))
Mevzeycim hadi bu ay umutluyumm sendennn,tabi parıldan da.Parıl senin kaç gün kaldı adete,sen bizden sonraydın sanırım bayağı.Biz beauty ile çok yakınız ama biz bu ay ümitlenmicez.Size manevi desteğiz yani pon pon kızlık yapacağız.....
Beauty canım umarım sen de iisindir canım.
Canım kolay gelsin ben bir kaç gündür pek okuyamıyorum sadece mevzey taşınıyo diye kalmış aklımda.Kardeşim gitti artık evdeyim ya
Çoook öpüyorum,ben buralardayım kıssslaaarrr.Hepiniz ii ki varsınız.
Belki bi gün anne olduğumuzda bir araya geliriz ne dersiniz????
canım, hadi az kaldı..biliyorum gün saymak çok zor.ama dayan canım.inşallah ilk güzel haber senden gelir de bize de umut olur..benim adetim 13 hazirandı canım.aslında yakınmış.inşallah güzel şeyler olur artık hepimiz için..Allaha dua ediyorum canım.hakkımzda hayırlısı bir an önce gerçekleşir inşallah.valla millete bakıyorum.canavar gibi hamile kalıyolar tak diye.sonra yine sorunsuz doğum yapıyolar.kıskanmıyorum.özeniyorum.inşallah biz de yaşarız bunu kızlar hayırlısıyla...öpüyorum canlarım..parılcım kafanı oraya takmamaya çalış lütfen.demesi kolay biliyorum ama...:1rolleyes::1hug:Canım ben bir kaç gündür okuyamadım o nedenle aklımdan çıkmış ev taşıdığın neyse kolay gelsin.Benim adetim geçen ay 15 de geldi bu ayda heralde 12-13 de felan gelir
Vallahi destek çok önemli iiiyiki varsınız inşallah bu ay ehpimiz seviniriz Allahım öyle çok istiyorumki.beauty le senin adet tarihiniz kaç benden daha önce diye biliyorum.
hepinizi öpüyorum canlarımmm.Şeniza.s.
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, görümcem mailimde engelli olmasına rağmen bir mail atmış bende sildim ama o kadar gerildim ki .daha önce internetten iftira atmaya çalıştı ki bunu yapan kişi abisinin mail lerinden arkadaşlarının msn sini alıp evli adamlarla chat yapan 17 yaşında bir kız. inanın yine uğraşmaya başladı,ve ondan korkuyorum. arkadaşlar,bebek düşünmeyi bende ertelemeye karar verdim,nasılsa bana kısır dediğinde kaynanamın yüzüne atabileceğim tahlil sonuçlarım var artık.
ya o kadar çok severek mücadeleyle başladık bu yola,şimdi sevgi olsa da böyle tatsızlıklar bir perde gibi iniyor evliliğimize.ee eşimde problemli olunca,ne olur bana dua edin demek kalıyor. lütfen dua edin,ben artık ne yapacağımı bilmiyorum.
canım, hadi az kaldı..biliyorum gün saymak çok zor.ama dayan canım.inşallah ilk güzel haber senden gelir de bize de umut olur..benim adetim 13 hazirandı canım.aslında yakınmış.inşallah güzel şeyler olur artık hepimiz için..Allaha dua ediyorum canım.hakkımzda hayırlısı bir an önce gerçekleşir inşallah.valla millete bakıyorum.canavar gibi hamile kalıyolar tak diye.sonra yine sorunsuz doğum yapıyolar.kıskanmıyorum.özeniyorum.inşallah biz de yaşarız bunu kızlar hayırlısıyla...öpüyorum canlarım..parılcım kafanı oraya takmamaya çalış lütfen.demesi kolay biliyorum ama...:1rolleyes::1hug:
Parilcim canim ben 16 haziranda hasta olacaktim ama kullandigim ignelerden dolayi 9 unda geldi bu ay da 9 ya da 10 gibi gelecek ilac almadim cunku bu ay.Bakalim senin haberlerini sabirsizlikla bekliorum.Insallah kardes gelir size...
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, görümcem mailimde engelli olmasına rağmen bir mail atmış bende sildim ama o kadar gerildim ki .daha önce internetten iftira atmaya çalıştı ki bunu yapan kişi abisinin mail lerinden arkadaşlarının msn sini alıp evli adamlarla chat yapan 17 yaşında bir kız. inanın yine uğraşmaya başladı,ve ondan korkuyorum. arkadaşlar,bebek düşünmeyi bende ertelemeye karar verdim,nasılsa bana kısır dediğinde kaynanamın yüzüne atabileceğim tahlil sonuçlarım var artık.
ya o kadar çok severek mücadeleyle başladık bu yola,şimdi sevgi olsa da böyle tatsızlıklar bir perde gibi iniyor evliliğimize.ee eşimde problemli olunca,ne olur bana dua edin demek kalıyor. lütfen dua edin,ben artık ne yapacağımı bilmiyorum.
canım Allah senin yar ve yardımcın olsun bu ne entrika dolu bir evliliktir anlamadım nasıl insanlar bunlar böyleKötü Kazen şaştım kaldım doğrusu :1shok:ve sen hala seviyeni koruyosun sanırım vallahi tebrikler.Vallahi bu durumda çocuğu aklından bile geçirme herşeyde bir hayır vardır .Hepsini bir kenara itip hayatına bakardın ama eşin de eş değilmiş yani pes pes pes diyecek başka şey bulamıyorum:1no2:.Kusura bakma belki biraz sert oldu ama inan çok sinirlendim .Çok üzgünüm çoook
Canim mail adresini kapatip yeni al arkadaslarina da onu verirsin.Alip veremedikleri ne ki seninle bole anlamdim vallahi.Esin de bunlari gormuyosa yuh artik .Sen canini uzme sakin ayaklarinin uzerinde durmayi bil herseyden once ok??Guvenini kaybetmissin gibi geldi,toparlan acik...Biz sana dua ederiz merak etme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?