Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım asutay seni şimdi daha ii anlıorum erkekler kendinden üstün kadınlarla yapamazlar(hepsi değil) bunu mutlaka ezmeliyim politikasına girerler cicim nasıl böle bir aileye bulaştın. ben sana söylim bu adam değişmez ailesi belli aslında bişi sölemeye gerek yok. Eşin senin namusuna laf edildiğindeo eve daha ayak basmamalıydı burdan belli ne kadar önemsediğibiz namusumuz için yaşıoruz ne demek ya.... böle şeyleri başka ağızlardan duyardımda inanmazdım kayınvalide görümce nasıl gelini kıskanır ya aklım almıo. arkadaşım sen çok değerlisin senden başka yok bu kısa ömrümüzde mutlu olmak bizim hakkımız hayatı erteleme bir an evvel kaç kurtul paranla rezil olmak bu herhalde .neyse kendine ii bak her zaman yanındayım benim bahtsız arkadaşım

Canım asutay seni şimdi daha ii anlıorum erkekler kendinden üstün kadınlarla yapamazlar(hepsi değil) bunu mutlaka ezmeliyim politikasına girerler cicim nasıl böle bir aileye bulaştın. ben sana söylim bu adam değişmez ailesi belli aslında bişi sölemeye gerek yok. Eşin senin namusuna laf edildiğindeo eve daha ayak basmamalıydı burdan belli ne kadar önemsediğibiz namusumuz için yaşıoruz ne demek ya.... böle şeyleri başka ağızlardan duyardımda inanmazdım kayınvalide görümce nasıl gelini kıskanır ya aklım almıo. arkadaşım sen çok değerlisin senden başka yok bu kısa ömrümüzde mutlu olmak bizim hakkımız hayatı erteleme bir an evvel kaç kurtul paranla rezil olmak bu herhalde .neyse kendine ii bak her zaman yanındayım benim bahtsız arkadaşım:1hug:

Asutaycım seni anlıyorum yani acını ama kendıne guven ve eziyet cekmektense hayatına bak,yani ayrıl demek haddime deil ama ole de eziyet bole de.Hayat neler getirir bilemezsin,ben eşimden once evlilik düşüncesiyle birini sevdim ve ilşkimiz çoook ileri seviyedeydi ama ben kapanmadığım için olmadı,her neyse.Dedim ki Allahım ne yapacağım nasıl olacak ve gun geldi eşimi tanıdım ve diorum ki ii ki bi cesaret ayrılmışım ve şimdi çook mutlu ve özgüvenli bir kadınım.
Yani demem o ki eskilerin dediği gibi mezara kadar olacak die bişey yok.Eşin yanlış yapıo ve günden güne kaybedio seni.Senin sevdiğini zannetmiorum ,bu alışkanlık ve eşin olmasından kaynaklanan başka bi duygu.Ama aşk olsaydı daha hırslı ve aileesine karsı daha saldırgan olurdun.
iice bi düşün bakalım seviomusun bu adamı gerçekten....
Sevgiler sakın uzulme ve güçlü ol lütfen...

1 yıl daha deneyeceğim,en azından belki nekadar soğuduğumu anlarım.şimdilik tatili ailemle geçirmeme müsade var. kendimi toplayıp 1 yıl daha deneyeyim. boşanmak ta çok ağır bir yük. hele ki doğuda. normalde ben gurur yapar ilk olayda valizimi alır çıkardım ama nereye ? benden 2 yaş küçük eşim. daha 26 yaşında belki zamanla olgunlaşır, bilmiyorum. bir yıl daha olayları düzeltmeye çalışıcam,batıya gelelim belki o da kafasını toplar. bilmiyorum. şimdi bile öyle paspal paspal,bazen saçımı bile doğru dürüst taramadan okula gidiyorum,eşim il dışında çalışıyor diye her ne hikmetse selam bile vermeye erindiğim adamlar gelip asılmaya kalkıyor. kantinde erkek meslektaşımla oturmaya korkuyorum,çok kötü örnekler var toplumda bir tane bayan eşi il dışında diye hata yapınca erkekler sanıyor ki hepsi aynı. ya eskiden bunlar kendilerine işve yapanı ayırt ediyordu,şimdiki erkekler bayanların nasıl bir mizacı olduğuna bakmadan direk acaba diye dalıyor olaya. boşanmış bir bayan olsam siz düşünün. yazık okulda bir kız var eşinden ayrıılmış, en uslu diyeceğiniz adam bile sessiz kenarda oturan kıza asılıyor. ben birinden kurtulayım derken bunlarla karşılaşırsam katil olurum(lafın gelişi). korkuyorum. gelecekten çok korkuyorum.

Allah senide herkeside kötü insanların şerrinden korusun.Yaniii çok zor bir durum Allah yardımcın olsun.Bilmiyorum bahsediyormusun ama okulda sakın evliliğinle ilgili problemlerden bahsetme biliyorum haddim değil ama birden aklıma geldi hani eşiylede problemi var nede olsa diye düşünürler.
Neyse canım rabbim herpimizi her türlü beladan ve kötülükten korusun öptüm.Kafanıda takma bir iki tersle duvara çarpmış gibi olsunlar bak sana daha bakarlarmı.

merhaba kızlarrrrrrrrrr

bu ay bende ilk defa klomen ve ovitrelle kullandım..adetimin 5 günü başladım 5 gün 1 adet şeklinde...11.gün 2 tane yumurtam vardı 16mm lik..o akşam 8 de koldan ovitrelle vuruldu...ertesi gün başlamak üzere gün aşırı 3 kere ilişki verdi...bunun dışında progestan fitil olarak vajinadan verdi günde 6 adet..bide estrofem verdi günde 3 kere..bu ilaçlarada iğnede 2 gün sonra başlattırdı...şuan reglime 3 gün kaldı çok heyecanlıyım..ısı takibide yapıyorum..3 gündür ısım 36.8 de sabit...

rabbim bu ay hepimizi sevindirsin.....

Hadi bakalim geriye 3 mu sayacagiz.Insallah hamilesindir arkadasim,cok ugrasmadan siyrilirsin.
Peki sorun nedir?kac yasindasin ve kac yildir evlisin?

canım çok değil ben 8 aylık evliyim..ama 9.denemem ( adet döngüm 25 günde 1 olduğundan 8x5=40 gün önde gidiyorum evllik tarihime göre....7 sene önce ciddi bi rahatsızlık ve ameliyat geçirdim..o zmandan dr.lar çocuğumun olmasına ihtimal çok az veriyolardı ki o yüzden hiç korunmadım..ve 2. ayımda rahim filmine varana dek tüm testlerimizi yaptırdık..Allaha şükür sadece 1 tüpümde az bi tıkanıklık çıktı..onun dışında hiçbişey yok ikimizdede..normal yolla olur ama uzun sürebilir dedi dr.um..önceden geçirdiğim rahatsızlık nedeniylede tedavimi hızlandırıyor..hamile kalmam sağlığım içinde gerekliymiş...ne kadar geç kalırsam o kadar zorlaşırmış...bu ayda ilk defa klomen kullandım...ve Allahım inşallah bu ay nasib eder bana meleğimi...

arkadaşlar merhaba ben de sizin gibi bu ay ilk defa yumurta büyütücü hap sonra çatlatma iğnesi vuruldum daha sonra da tutunmasını sağlayıcı bir hap içtim bende biraz iştah açtılar ama fazla bir yan etki görmedim bu günlerde adet olmam gerekiyor ama renksiz sıvı bazende açık beyaz akıntı görüyorum merak edip bugün test yaptım negatif....olsaydı çıkarmıydı sizce?çok az adet olucakmışım gibi ağrımda var ama bilmiyorum işte....

canım meraba.aynı yollardan geçiyoruz.bende bi işe yaramadı,geçen ay.bu ay da stres yapıyorum diye dr'a bile gitmedim.kendi haline bıraktım.inşallah senin ilk ve son tedavin olur canım.eğer idrardan baktıysan yanlış çıkma ihtimali çok yüksek.çünkü 5-6 gün geçmeden idrarda bilinemiyo.bence madem adet tarihin de gelmiş gidip bi kan testi taptır.2-3 satte belli olur.hadi hayırlısı.güzel haberler verirsin inşallah arkadaşım...ağrılar tam bi ipucu değil bence.çünkü bebek olsa da olmasa da ağrı olabiliyo.adet ve gebelik belirtileri çoğu noktada aynı maalesef.ben de meraklandım.haberi alınca bize de haber ver olur mu?:1hug:

canım ya...Allah sana iii sabır veriyo.ben duramazdım,sıyırırdım heralde.kusuruma bakma.haddimi aşmak istemem ama.çektiklerin çok zor.cidden,iyi düşün.böööle devam edebilecek misin?ya da eşinle konuşmaya çalış.tabi ne kadar anlarsa onların bu kadar etkisindeyken..anlat sorununu onunla ilgili.daha sonra ben uyarmıştım dersin en azından..denecek pek bi şey yok aslında..Allah bu sınavdan kolayca geçmeni nasip etsin canım.dualarım seninle...:teselli:

Kızlar 2 aydır klomen ve pregnyl iğne kullanıyorum. Dün çatlatma iğnemi oldum, bu akşam ise eşim birliktelikten kaçtı. Şimdi gel de sinir olma. Benzer şeyleri yaşayanlarınız var mı?

Kızlar 2 aydır klomen ve pregnyl iğne kullanıyorum. Dün çatlatma iğnemi oldum, bu akşam ise eşim birliktelikten kaçtı. Şimdi gel de sinir olma. Benzer şeyleri yaşayanlarınız var mı?

iyi geceler canım eşin birazcık ayıp etmiş sen ugraşıyorsunilaç içip igne yaptırıyorsun ama birde başka yönden bakalım bugece kandil gecesi annem derki belli zamanlar vardır karı koca arasında münasebet olmaz diye yani kendince dini geceleri söylüyor ama eskilerin sözü ne kadar dogru bilinmez belki eşinde kandil diye yanaşmamıştır olamazmı canım sen onu sabaha karşı bir yokla bakarsın şansın yaver gider bu mübarek gecede inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım

canim benim esim de bu zorunlu beraberlik gunlerinde bi tuhaf ve stres oluyo adam.Yani diyrcegim su ki kocislerin de dengesi bozuluo.Ama nerak etme bugun baslarsiniz iliskiye.Moralini bozma adaminkini de bozma bence
Insallah bu ay hamile kalirsin arkadasimmmm...:teytey:

nesemese bende çarşamba oldum iğnemi ilk defa yalnız benim eşim hiç kaçmaz valla sabah akşam de yapar. bizim 22 ayımız bitti eşimde çok istiyor bebişimiz olmasını. sen kızma eşine mecburiyet gibi hissediyordur. inşallah bu mübarek günlerin hürmetine hamiş kalırız. yalnız benim bugün sancım var ve mide altüst oldu senden böyle mi acaba.

Canım benim dün yumurtalıklarım felaket sancıdı, midem de bulandı hep. Ayrıca karnım da acayip şişti. Bilmiyorum ilaçlardan mı. Tüm bunların üstüne benimki kaytarınca da sinirlerim tepeme geldi tabi. Ben onun strese girdiğini falan düşünmüyorum. Bebek olayına hazır olmadığını zannediyorum sadece. Bizim de korunmayı bırakalı 13. ayımız, az değil anlayacağın.Hayırlısı hakkımızda.

arkadaşlar selam, ben de klomen ve pregnilli 2 kere kullandım ve 2sinde de hamile kaldım, ama malesef ikisi de düştü... Allah gönlünüze göre versin inşallahsüprizzzzz

Ahh be canım yaşamaz olurmuyuz bende iki aydır klomen kullanıyorum ama ne hikmetse o günlerde bir kavga kıyamet kopuyor inan deliriyorumlülülülülülü .Boşu boşuna ilacı içip şişiyorum ve ona acayip gıcık oluyorum.:mymeka:

Kızlarr bende hepinize dua ettim dün gece inşallah kabul olmuştur.Ve yine selaların okunduğu dakikalarda yaradanımdan bizi en kısa zamanda sevindirmesini diliyorum.Rabbim tüm hayırlı dilekleri kabul eder inşallah.

merhaba arkadaşlar,
dünkü manevi yoğunluktan mı Allah ın bir takdiri mi,sabah 8 gibi uyandım,tekrar uyudum o ara bir rüya gördüm. bitlis adı geçti, bir çocuk mezarı yapılı değil.. bir yatır,türbe var mı bildiğiniz bir erkek çocuğa ait. Allah rızası için bir bilen duyan olursa haber versin bana.

bu arada eşimin sperm tahlili sonuçlarını dün almıştım,bakmamıştım. genelde iyi ama bazı şeyler aklımı karıştırdı.dr nasıl olduysa bikere olmuş belki bi daha olurdedi. bilgisi olan varsa sonuçları bi yazayım.
ayrıca dün dr önce film çekelim yapışıklıklar açılır yine olmazsa tüpbebek yaparız dedi.ayrıca çikolata kistlerin büyüdükçe yumurta rezervi düşer dedi. biliyorsunuz klomende 4 tane kist yapmıştı,şimdi desolett kullanıyorum onlar için.
çocuk yapmak istemediğim süre için de de doğum kontrol hapını kesintisiz kullanarak geçici menapoza sokacaklar.bakalım hayırlısı. yapmayacam desem de yapmam da epey zahmetli olacak bu bebişi,haplar dan sonra bakalım ne halde olacağım

benimki de aynısını yapmıştı,hatta 3 gün rejim yapıp sonra da dışarı boşaldı.daha önce de yazmıştım. biz hap kullanıyoruz bir problem yok ya,onlar çocuk olmazsa benden bilinecek stresi yaşıyor sanırım. biz sıkıntı yapınca çok olgun yaklaşsalarda kendileri olunca çocuk gibi kaçıyorlar.

sakin olun sıkmayın canınızı,bende çok sinir olmuştum ama yapcak bişey yok,kafasını dağıtmaya çalışın,çok düşündükleri için konsantre olamıyolardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…