Hadi bakalim geriye 3 mu sayacagiz.Insallah hamilesindir arkadasim,cok ugrasmadan siyrilirsin.
Peki sorun nedir?kac yasindasin ve kac yildir evlisin?
canım meraba.aynı yollardan geçiyoruz.bende bi işe yaramadı,geçen ay.bu ay da stres yapıyorum diye dr'a bile gitmedim.kendi haline bıraktım.inşallah senin ilk ve son tedavin olur canım.eğer idrardan baktıysan yanlış çıkma ihtimali çok yüksek.çünkü 5-6 gün geçmeden idrarda bilinemiyo.bence madem adet tarihin de gelmiş gidip bi kan testi taptır.2-3 satte belli olur.hadi hayırlısı.güzel haberler verirsin inşallah arkadaşım...ağrılar tam bi ipucu değil bence.çünkü bebek olsa da olmasa da ağrı olabiliyo.adet ve gebelik belirtileri çoğu noktada aynı maalesef.ben de meraklandım.haberi alınca bize de haber ver olur mu?:1hug:arkadaşlar merhaba ben de sizin gibi bu ay ilk defa yumurta büyütücü hap sonra çatlatma iğnesi vuruldum daha sonra da tutunmasını sağlayıcı bir hap içtim bende biraz iştah açtılar ama fazla bir yan etki görmedim bu günlerde adet olmam gerekiyor ama renksiz sıvı bazende açık beyaz akıntı görüyorum merak edip bugün test yaptım negatif....olsaydı çıkarmıydı sizce?çok az adet olucakmışım gibi ağrımda var ama bilmiyorum işte....
canım ya...Allah sana iii sabır veriyo.ben duramazdım,sıyırırdım heralde.kusuruma bakma.haddimi aşmak istemem ama.çektiklerin çok zor.cidden,iyi düşün.böööle devam edebilecek misin?ya da eşinle konuşmaya çalış.tabi ne kadar anlarsa onların bu kadar etkisindeyken..anlat sorununu onunla ilgili.daha sonra ben uyarmıştım dersin en azından..denecek pek bi şey yok aslında..Allah bu sınavdan kolayca geçmeni nasip etsin canım.dualarım seninle...:teselli:1 yıl daha deneyeceğim,en azından belki nekadar soğuduğumu anlarım.şimdilik tatili ailemle geçirmeme müsade var. kendimi toplayıp 1 yıl daha deneyeyim. boşanmak ta çok ağır bir yük. hele ki doğuda. normalde ben gurur yapar ilk olayda valizimi alır çıkardım ama nereye ? benden 2 yaş küçük eşim. daha 26 yaşında belki zamanla olgunlaşır, bilmiyorum. bir yıl daha olayları düzeltmeye çalışıcam,batıya gelelim belki o da kafasını toplar. bilmiyorum. şimdi bile öyle paspal paspal,bazen saçımı bile doğru dürüst taramadan okula gidiyorum,eşim il dışında çalışıyor diye her ne hikmetse selam bile vermeye erindiğim adamlar gelip asılmaya kalkıyor. kantinde erkek meslektaşımla oturmaya korkuyorum,çok kötü örnekler var toplumda bir tane bayan eşi il dışında diye hata yapınca erkekler sanıyor ki hepsi aynı. ya eskiden bunlar kendilerine işve yapanı ayırt ediyordu,şimdiki erkekler bayanların nasıl bir mizacı olduğuna bakmadan direk acaba diye dalıyor olaya. boşanmış bir bayan olsam siz düşünün. yazık okulda bir kız var eşinden ayrıılmış, en uslu diyeceğiniz adam bile sessiz kenarda oturan kıza asılıyor. ben birinden kurtulayım derken bunlarla karşılaşırsam katil olurum(lafın gelişi). korkuyorum. gelecekten çok korkuyorum.
Kızlar 2 aydır klomen ve pregnyl iğne kullanıyorum. Dün çatlatma iğnemi oldum, bu akşam ise eşim birliktelikten kaçtı. Şimdi gel de sinir olma. Benzer şeyleri yaşayanlarınız var mı?
Kızlar 2 aydır klomen ve pregnyl iğne kullanıyorum. Dün çatlatma iğnemi oldum, bu akşam ise eşim birliktelikten kaçtı. Şimdi gel de sinir olma. Benzer şeyleri yaşayanlarınız var mı?
nesemese bende çarşamba oldum iğnemi ilk defa yalnız benim eşim hiç kaçmaz valla sabah akşam de yapar. bizim 22 ayımız bitti eşimde çok istiyor bebişimiz olmasını. sen kızma eşine mecburiyet gibi hissediyordur. inşallah bu mübarek günlerin hürmetine hamiş kalırız. yalnız benim bugün sancım var ve mide altüst oldu senden böyle mi acaba.
Ahh be canım yaşamaz olurmuyuz bende iki aydır klomen kullanıyorum ama ne hikmetse o günlerde bir kavga kıyamet kopuyor inan deliriyorumlülülülülülü .Boşu boşuna ilacı içip şişiyorum ve ona acayip gıcık oluyorum.:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?