Asyacanım sağol canım duaların için bende herkese ettim dua Asutay canım dok doğru sölemiş bir kere olunca şansın bizden daha fazla olduğunu biliyorum. Birde bir tanıdığım var çikolata kisti var kaç dok gitmiş olmaz demişler çocuğun bağıra bağıra ağlamış hastanede çok geçmeden kendiliğinde olmuş yani çok örnek var ya umudumuzu kaybetmicez tamammı. rahim filminden sonraki ay çoğu kişi gebe kalıo bu ay olmassa bende dok sıkıştırcam. tüpler tıkalıysa boşuna uğraşıom.ha bişi da sorcam rahim filmi dokrun muaynesinde çekiliomu birde acıyomu
kızlar devlette sevkle olabilen birşey mi yani hsg? clinicte 750ytl dediler.kayınvalidem kırıkkalede 150 dedi. ilacım bitsin çektireyim filmi,yapmasamda açılmış olur kanallar. Asyacan acaba tedaviye bi süre araverdim deyip gizlice mi ilaç kullanmak lazım? belki o zaman stres olmazlar.
canım olur mu ööle şey.hergün girip yazdıklarınıza bakıyorum..evde sürekli yalnızım.eşim çalışıyo...bunalıma girdim sanırım..canım hiç bi şey yapmak istemiyo.bu arada demiştim ya bu ay ilaçsız stressiz kendi halinde deniycez diye...bu da tutmadı sanırım canım ya....dün ööle çok bacak ağrısı çektim ki..abicim inanmıyorum artık yok psikolojiymiş yok fizyolojiymiş...hepsi palavra...bugün ayın 5'i ve benim daha 8-9 günüm var adete,şimdiden ağrılarım başladı bile...başlıycam bööle işe...öf ya.nasıl olcak bu iş..ne zormuş bu bebiş işi..başına gelmeyen bilmiyo. bütün bahaneler yalan ALLAH İSTEDİĞİNDE OLACAK..bunu biliyorum...ama insanlar bilmiyo işte...kendileri başardıklarını sanıyolar...memlekette bi arkadaşım var..daha geçen yıl evlendi.evlendiği ay hamile kalmış.benden de büyük..bugün ailem doğum ziyaretine gidiyomuş..gözlerim doldu duyunca..şuan bile ağlıyorum..ne zormuş Allahım..bizi artık bu sınavdan geçir...çok yoruldum çok...içim acıyo...berbat haldeyim...hiç bi yere gitmek istemiyorum..kimseyi görmek istemiyorum..Beauty arkadasim sallamaya basladin bizi haaaaa yine vallahi darilacagim artikk.
sağol canım.beni bi tek siz anlıyosunuz zaten.artık bebeğimi o9 kadar çok istiyorum ki...sözde bu ay hiç düşünmeyecektim ama...meğer hiç unutmamışım.3 gün meselesi şu.eşimin dersinin olmadığı bi an olmalı.normalde salı olması gerek ama o gün yoğun.bu yüzden iki gün yetmezmi diye düşünmüştüm.pazartesi daha uygun onun için.öf ya şu stresten de bi kurtulsak..tekrar sağol canım.Allah hepimize yardım etsin.daha çok bekletmesin inşallah...:a015:beauty canım sıkma canını ne olur. haklısın çok zor durumlar bunlar ama üzülme,Allah başka şeyle imtihan etmesin,ağız tadı versin. eşim buay spermiogram yaptırdı. en az üç en çok 5 gün perhiz olmalı dolu dolu.
Allah nasip edecek olursa emin ol o 3 gün dışındada eder. sen isyan etme,sabırlı ol. biz yanındayız canım
slm kizlar....
Bugün regl günüm..henüz kirmizilar gözükmedi...fakat isimda son 5 günü yazayim
36.8
36.8
36.9
36.7
36.7 bugün itibariyle
şimdi bi düşüş var..o yüzden regl olacağimi düşünüyorum..ve bugünkü testim negatif çikti...normalde günü gününe olurum hep..bu klomen adet geciktirebilirmiki acaba?
canım olur mu ööle şey.hergün girip yazdıklarınıza bakıyorum..evde sürekli yalnızım.eşim çalışıyo...bunalıma girdim sanırım..canım hiç bi şey yapmak istemiyo.bu arada demiştim ya bu ay ilaçsız stressiz kendi halinde deniycez diye...bu da tutmadı sanırım canım ya....dün ööle çok bacak ağrısı çektim ki..abicim inanmıyorum artık yok psikolojiymiş yok fizyolojiymiş...hepsi palavra...bugün ayın 5'i ve benim daha 8-9 günüm var adete,şimdiden ağrılarım başladı bile...başlıycam bööle işe...öf ya.nasıl olcak bu iş..ne zormuş bu bebiş işi..başına gelmeyen bilmiyo. bütün bahaneler yalan ALLAH İSTEDİĞİNDE OLACAK..bunu biliyorum...ama insanlar bilmiyo işte...kendileri başardıklarını sanıyolar...memlekette bi arkadaşım var..daha geçen yıl evlendi.evlendiği ay hamile kalmış.benden de büyük..bugün ailem doğum ziyaretine gidiyomuş..gözlerim doldu duyunca..şuan bile ağlıyorum..ne zormuş Allahım..bizi artık bu sınavdan geçir...çok yoruldum çok...içim acıyo...berbat haldeyim...hiç bi yere gitmek istemiyorum..kimseyi görmek istemiyorum..
bu arada bi şey sorucam.eşimle dün ilişkiye girdik.ben adet olmadan artık şu spermiogramı yaptıralım istiyorum..bu konuda sıktı artık beni..illa arada 3 gün olması şart mı test için...hani şu cinsel rejim olayı var ya...2 gün olsa olmaz mı?kızlar nolur bi bilginiz varsa paylaşın olur mu?cuma ilişki pazartesi test olmaz mı?
asyacancım sen nasılsın bu arada?kendi bunalımımdan soramadım...inşallah sen iiisindir...ben yine çakıldım kafa üstü...kandil günü mesaj atacaktım hepinize kandınlar kulubü geçici olarak kapalı yazıyodu..giremedim o gün.sende de bööle bi sorun oldu mu ...öpüyorum canım...Allaha emanet ol sen ve bütün kızlar...:çok üzgünüm::a015:
ah ah bu klomenin adet geciktirmesi insanı mahvediyor.her insanda farklı olur ama gebe kalınca arkadaşımın ısısı 38 leere yükselmişti. sıkma canını onun yerine dişini sık arkadaşım hepimiz çift çizgiyi görücez.
sudenazcım bu ay 17 yıldır ilk kez gecikti adetim,öyle umutlandım ki meğer ilaçtanmış. hayırlısı be güzelim. olmazmış gibi yapıp olduğunda çok sevinelim.ben adet olduğumda hala acaba üstüne mi gördüm diye bhcg yaptırdım. çok yıprandım sen serin kanlı ol tamam mı.
beauty canım haklısın o yoğunlukta zor yine de Allahtan hayırlısını dile. eşinde sperm sende yumurta olduktan sonra o yoğunluğun yaptığı maddi katkıyla ileride tüp bebiş yaparsın.önemli olan sağlıklı,hayırlı evlatlara sahip olmamız.üzülme.
bak benim şansım iyice düştü,iki yumurtalıkta toplam 3 tane çikolata kisti var. dr lar dene yoksa tüp bebek denemeye başlarız dedi.eşimin sperm sayısı iyi ama spermler yapışık ve yavaşmış. bizimkiler halay çekerek döllenmeye çalışıyor o da olmuyormuş 1 yıldır.. kistler birden büyürse belki o şans bile epey düşecek. stres oldukça kist yumurtluyorum ben.artık takmamaya çalışıcam bu sabah 5 e kadar uyuyamadım,ezanla dua ettim Allahım akıl sağlığı ve beden sağlığı ver diye,bugün daha bi sakinim sanki.manevi rahatlama önemli.
Canım benim ne olyor böyle sana bırakma kendini.Biliyorum çok zor ama elden birşey gelmediği için mümkün mertebe düşünmemeye çalış.Benimde adetime 8-9 gün var benim de olmadı galiba çünkü yine akıntımda azalma başladı :bbo:ben zaten kendimi şartladım yoktur diye böylesi daha iyi aksi takdirde üzülüyorumsenağlama
Hem evdeyim diyorsun hemde girmiyorsun asyacan haklı galiba.Ne zaman sıklırsa gir yaz ben yazınca daha rahatlıyorum sanki çünkü gerçekten aynı durumda olanlar beni anlıyor iiiyiki varsınız canlarımmmm:1hug::enbuyukkk:[/QUO
canım sağol.ama kendimi artık yorgun hissediyorum.herşey üstüme geliyo gibi.senin için dua ediyorum.sen sevin inşallah.çok zor evet.Allah hepimizi kurtarsın bu zor durumdan.sanırm ben de senin yaptığını yapıp şartlıyorum,kötüye hazırlıyorum kendimi..artık hayatımızda bişeyler iiii gitsin.tabi ki şu anımıza şükür ama...evdeyim ama canımın sıkıntısından canım hiç bişey yapmak istemiyo canım ya..temizliğe verdim bugün kendimi..sen de ümidini yitirme lütfen.öpüyorum çok.Allah razı olsun..:a015:
canım benim ben de seni çok seviyorum daha görmeden ve yakın hissediyorum.Allah sizlerden razı olsun.ama sizi her defasında haberdar edip sıkmak istemiyorum.resmen ruhum acıyo..öğleden sonra parka gittik eşimle.oturduk,milletin çocuklarıyla vakit geçirmesini izledik salak gibi..kendimi toplamaya çalışıyorum.sanırım hamile olacağım güne kadar bu gel gitler devam edecek.bi gün umutlu,bi gün perişan..haklısın biliyorum Allahın takdiri ama...dayanamıyorum Allahım.nolur duy sesimizi..biliyorum duyuyor elbet mutlaka zamanı var ama ben kaldıramıyorum.hayırlısı diyebiliyorum sadece...beauty canim yaaa noluyo,kiziyorum amaaa.Napalim olmazsa olmaz Allah Allah...Ben sana ablam da senin gibiydi ama 2 cocugu var demedim mi olacak sabir arkadasimm yaa ,hersey yoluna girecek bi gun ama simdi deil ne care...
Cik dolas keyfine bak.Bu sebep tamam cok can sikici ama biz de variz bu hayatta.Ben de agliorum cok uzuluyorum ama rahatlamak icin.sonra kaldigim yeren devam..
Hem ne olacak arkadasin hamileyse,git sor onun da bi ton cozumsuz sorunu vardir sen de olmayan...
Dertler hiiiiiicc bitmeyecek hayatimizda bunu unutma.Bu sorunu asmanin ilk sarti bununla yasamayi ogrenecek olmamiz tamam mi canim arkadasim.Bunalima gireceksen bu is olmaz bastan soyleyeyim.Kendini dusun ya biraz,olmazsa da bu Allah'in takdiri,karsimi gelecegiz ya..
Sakin ha sakin hem bu ayi yok say artik bitti gecti.Obur aya artik kismet.Git klomenini falan yazdir vakit gecsin de bu ay olmadigini kabullen barii..
Lutfen uzulme,birimiz bozuk olunca hepimiz uzuluyoruz.Ben seni cook seviorum arkadasim tanimasam da.Hadi kendine gel,sikilinca da kacma yaz,yaz ki rahatlayasin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?