Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın kıslar bende gene uyku yok erkenden uyanıyorum çalışırken ay beş dakka daha uyuyayım derdim eşim delimisin niye erkenden kalkıon diyo ne yapayım herhalde kafam çok meşgul ondan diyorum . Ben endişeli olduğum zamanlarda uyuyamamda..... Kıslar bişi sorcam bu klomen sizde isteksizlik yaptımı klomendenmi bilmem çocuk düşünmesem hiç aklıma gelmeez birde canım yanıyo ilişkide 3dür hiç böle olmazdım. Bu gece kasıklarımda bir ağrıyla uyandım sızlama gibiydi birde dişlerim sızladı sanırım adet olucam 6 gün var ama neyse herkese iyi pazarlar

Mevzey yasadığın sey tamamen psıkolojık canım,benım de aynı oluyodu.Kendımızı sartlandırdığımız ıcın oluyo malesef..Ben de ısteksızlendım ama bu ay ara verınce duzeldı.Kocişe eski aşkla sarılabılıorum artıııkkk.Endışeye mahal yok ben de hastalanacagım az kaldı ,umarım hamıle kalırsınız bu ay tum deneyenler.Hayırlı haberlerle inşallahhhh...:teytey::teytey:

Kizzlar yaaa ben hasta oldum ve asilama ilaci kllanmistim su ara vermeden once ve ben ayatimda ilk kez 28 gun de hasta oluyorum.Acaba ilaclar mi duzenlei ki ne dersiniz?Acaba bi duzenli olumuyum undan sonra ve bana bi faydasi olur mu ki?Ben ayn 10 u gibi bekliodum ama bugun geldi.Ayyy yaa obur aya da 28 gunde gelir mi ki???

Merhaba arkadaşlar klomenin olumlu etkisini yaşayan arkadaşlarla burda konuşalim mi bu ay 2 .kez günde 3 doz kullanicam dualarim tüm hamile kalmak isteyenler için

evet canim agustos hatta eylul gibi yaptiracagim,cunku tup bebek icin devlet 3 yil evlilik sarti ariomus :1shok::1shok:bu nedenle acele etmeme gerek yok,bi de olmayiverirse benim resmi nikahim henuz 1,5 yillik yani biz imam nikahli oturduk daha oncesinde,okuyodum cunku,oralar acik karisik herneyse.bu durumda da beklemem gerek malesef..

Bu adet obur aya da bole gelir umarim,adet duzenliligi bile ii biseylere isaret olabilir.Hakkimizda hayirlisi canim,bi de uzulmeden adet olmayi coooooooooookkkkkkk ozlemisimmmmmmm...naniknanikŞeniz

merhaba kızlar
nasılsınız?
asyacancım inşallah herşey daha güzel olur bundan sonrada hep böyle olur,yürekten inan.sen düzene .3 yıl şartı ve diğer şartları nereden öğrendin?

devletin tup bebegi karsilama sartlari diye girdim google'de..Bana da burda baska bi forumda konustugum arkadas soledii.cok moralim bozuldu.sanki yarim kalacakmis gibi hissettim ya...Allah tup bebege vardirmasin ama beklemek zorunda kalirsam coooookk uzulurum yaaa...
Insallah bu hikaye bir an once biter kac zman kaldi acaba kuzucuklarima kavusmak icin...
Bugun cocukluk arkadasim 12 de yani su siralar dogum yapio.
Umarim hayirlisiyla kurtulur...Eminim coook guzel i anne olacak.Biz de anne olalimmmmmmmmmmm yaaaaaaaa..

slm arkadaşlar.benimde sorunum aynı malesefama benim adet gecikmesi sorunum da var.4 ayda bir falan oluyor.doktora gittim hormon testlerimi yaptırdım bana erken menapoz riskin olabilir ileride dedi.çok üzüldüm.26 yaşındayım.daha sonra başka doktorada gittim aynı testleri istedi ve gördü sonuçları.ama olumlu konuştu.bir defaya mahsus dogum kontrol hapı kullandım adetimin üçüncü günü yarın ve klomene başlıyorum.hepimiz için hayırlısını diliyorum.unutmayın ALLAH isterse olmayacak birşey yok yeter ki isteyelim rabbimden...

canım geçmiş olsun bendede hormon bozukluğu vardı senin hormon değerlerin kaç.Adetinin gelmeyişi polikistik over olabileceğini getirdi aklıma ama bunu heralde doktorlar görürdü eğer vajinal ultrason yaptılarsa.Bende bu ay klomen kullandım benim ikinci ayım hiç ümidim yok ama bekliyorum işte inşallah sen uğraşmassın canım.:1hug:

tekrar merhaba arkadaşlar,
ilk önce bir birimize verdiğimiz morali kendimizede verelim olmaz mı. Asyacım sen tanıdığım en iyi destek olan arkadaşımızsın,niçin kendini bu kadar gerdin. yapma bitanem, bak inşallah her ay daha düzenli olacak adetin,ideali 28 gün ve kendini psikolojik olarak şartla ben 28 günde bir mutlaka adet olurum diye.(ben düğünüme den gelmesin diye 2 ay ayın 19 unda adet olacam dedim ve oldum da)
parıl ve deasy hadi kızlar biraz moralinizi yükseltin,bakın ben biraz biraz yapmaya başladım.iki gündür hiç ağlamadım mesela,hattta ve hatta bugün dışarı çıktım üniversiteden kankamla. 3 haftadır dr dışında hiç dışarı çıkmamıştımzaten kanamadan sonra halimde kalmamıştı açıkçası.tıpta herşeyin çaresi var,bi de Allah istedikten sonra bir erkek bile hamile kalır. kandilde girdiğim manevi havayı hala destekliyorum,Allah bu sınavdan çabuk geçirsin hepimizi.

asyacım benimde resmi nikahım 2006 şubat, beraber bekleriz.Allah başka dert vermesin arkaadşım. belki o süreçte herşey yoluna girer ve kendiliğinden olur.

bugün bizim komşumuzun yaşadıkları geldi aklıma. teysenin 15 yıl çocuğu olmamış,aile doğulu ve çocuğa düşkünolduğundan geline bu konuda çok eziyet etmiş,kadın da kendisi demiş evlen diye eşine. aradan zaman geçmiş eşi kuma getirmiş. ve inanamayacaksın.. 16. yılda hem kuma hemde nikahlı eş erkek çocuğa hamile kalmış.ve kumanın daha sonra 1 erkek nikahlı teyzeninde bir erkek ve 1 kız çocuğu daha olmuış.

ya 15 yıl vermeyen Allah 16.yıl hiç tedavisiz bile verebiliyor. Allah o kadar uzun süre sınav etmesin. adetn düzene girdikçe bekleme süren azalacak zaten.
sıkma canını.

meraba parılcım.napiiim,bildiğin gibi herşey..evde boş boş oturup gün sayıyorum adet için.iki ağrım oluyo tamam diyorum,hastalanıcam.ağrısız geçiyo bazı zamanlar,hemen ümitleniyorum acaba diye...anlıycan dellendim sonunda.her ay olan şeyler işte...senden naber?inşallah seninki tutmuştur bu ay..inşallah canım ya..çok öpüyorum.dualarını eksik etme lütfen..a.s.

canım hakkında hayırlısı..dua edicem bol bol.hem dur bakalım.ne tüp bebeği.daha bunu konuşmak için çok erken.daha aşılama bile yaptırmadan tüp mü düşünüyosun canımcım.inşallah o basamakları görmiycez Allahın izniyle.kötü bişey değil elbet ama..ona kalmaz inşallah.bir an önce bebişlerimizi alırız kucağımıza.sana söz sen bi doğur ben görmeye gelicem bebişini inşallah..hem inanıyorum ki senin aşılaman tutacak inşallah..Allahım hepimize bu mutluluğu yaşatsın inşallah..öpüyorum kocaman canım arkadaşım.adetin düzene girmiş sevinmelisin.hem sen daha yeni evlisin.biz bu ay 3 yılı doldurup 4'e giriyoruz.senin telaş etmen değil benim etmem lazım canım benim..Allaha emanet ol..:1hug:a.s.

Canım arkadaslarımmm ııkı varsınız yaa vallahı cok sevıyorum sızı.Bu kadınlar kulubunu de kım dusunduyse helala olsun ona....
Asutaycığım ınsallah beklemeyız o zamanları ama olacagı varsa da kımse onune gecemez bekleyecegız caresız.
Beautycım canım ,gelecegım demışsın ınsallah arkadasım ınsallah,Allah bebeklerımızı gormemıze ızın verır ve bızler onların vesılesıyle uzun surecek olan dostluklara adım atarız yuz yuze.Ama Konya ya gelıpte benı aramazsanız cooooooookkkkk darılırım ,bebeklı ya da bebeksızzzz.Eğer bı gun herhangı bırınız gelırsenız mutlaka benı gorun...
Bu gun Mevlana'ya gıttım yıne,kandıl gunu de 7 turbe dolastım.Allah duyacaktır hazar sesimi.Umarım benı duyacak ve gerı cevırmeyecek kadar ıı bı kuluyumdur onun..Kızlar ii ki varsınız,varlığınız bana nasıl guç verıo bı bılsenız.
Ben adet oldum ya ondan acıcık duygusalım,karamsarlığım ondan...Siz bana sakın uzulmeyın,Allah'ın ıznıyle guclu kadınlarız bız ,bu da gececek bılıorum.Er ya da geç....
Allah bunları aratacak dert vermesın deıl mı???
Sızı coook sevıorum.Ek ders aldım bugun,kocişe4 yemek ısmarlıcam Meram'da...Gece buralarda olurumm...
Sevgılerrrr...

slm kızlar.kafama takılan bişey var.size sormak istiyorum.bi arkadaşım geçen ağustosta evlendi.çok fazla beklemeden bebek istemişler.iki ay denemişler olmayınca korkmuş.3. ay hamama gitmiş.o ay hamile kalmış.bi kaç ayı var doğuma şuan.bi komşum da aynı şeyi anlattı.kadının 5 yıl çocuğu olmamış.dr,tedavi filan...5. yıl ankara'ya kaplıcaya gitmiş orada ilişki olmuş ve o ay hamile kalmış.buralarda herkes bana bunu tavsiye ediyo.burda kaplıca var yakınımızda.yaşadığım yerde kaplıca olayı çok meşhur.ne dersiniz böyle bişey duyanınız var mı?bu ay hastalandıktan sonra yumurtlama dönemimde gitsem mi eşimle?gerçi erkekler için daha çok sakıncalı diye biliyorum.yalnızca ben girsem...fisfisfisfisfisfis..ama nette bi sitede okudum sauna,hamam gibi yerlerden uzak durun,sıcak banyo bile sakıncalı diyo.aklım karıştı.sizce napmalıyım?bana akıl verin kızlar..mesela bu ay dr'a gittiğimde kesin yine klomen ve iğne verir.onları kullanırsam iğneden sonra sıcak suya girmek yumurtaya zarar verir mi sizce?nolur fikirlerinizi bekliyorum..öptüm canlarım..:sm_confused:kafamçokkarıştı:bbo:

Beauty cım canım adet tarıhıne az kaldı,hadı bakalım.Pekoralı olmamaya calısıom ama acıkta meraklanıyom aslında...

Asutaycım senın işler ne alemde.Kocişle nası aran????

canım hiç bişey olmamış gibi davranıyorum,geçen gün bana" sen beni aldatsan da seni asla bırakmam çok seviyorum dedi",sanırım annesi gitmeden önce karının başında değilsin falan diye iyice doldurmuş.adamın aklı yine başka yerlerde. ya evlenmeden beni sorup soruşturdular,evden çıkmayan ineğin tekiydim, kimsenin oğluyla adım çıkmadı,bekaretimle ilgili bir sorunda yoktu...
Kötü Kazen ya niye böyle şeyleri eşimin aklına sokmaya çalışıyor,biz ayrılsak elinene geçecek bilmiyorum. yani afedersin ama eşini aldatmak hayat kadınlığından daha ayıp ve adice bişey bence.bana böyle şeyler denince çıldırıyorum. kaynanam hassas oluduğum konuyu keşfetti oradan yara açıyor. hala susmaya devam. canım cicim yapıyorum.artık takmamaya çalışıyorum,bak 1 ayda 2 çikolata kistim daha oldu,ailede kimsede yok. olan benim sağlığıma oluyor. kendimi mutlu etmeye çalışıcam bundan sonra hergün kendimi mutlu etmek için bişey yapıcam.yoksa sonum belli ailede kanser ve kalp var. kolesterol var,kistler de var.birinden biri olacak sonum.

canım hamam olayına gelince
bence kasları ve ruhu gevşettiği için ilişkide ve bedende rahatlama olur.
ama varisleriniz,hemoreidiniz varsa sağlık probleminiz artar. sıcaksuya gidiğinizde bilmediğiniz gebelik varsa da düşük yaparsınız.
civan perçemini duymuşmuydunuz?
baayağı faydaları varmış,yarın içmeye başlayacağım

beauty canım guzel dusuncelerın ıcın saol canım arkadasımmmm.Ben bu ay ıcınde annemlerın yazlığına gıdıp sıcak kuma yatmayı dusunuyorum cıddı cıddı,kaplıca da ii gelir muhtemelen.Bu işe kalkışmadan yanı gıtmeden once bı de prolaktınını kontrol ettırsen daha saglıklı olur bence.Neden olmasın kı herseyi deneyecegiz,bı de sıcak suyun buharına oturma dıe bısey duydum beni bi abla cagırdı burda,ben de ona gıdecegim bana bi karısım hazırlıcakmış.Umut dunyası işte umarım faydalı olur...birimizin ki tutsa da diğerlerimize ışık olsa yaaa..

Asutaycım canım sen tam gaz işve cilve :))) devammm.Salla ya diğerlerini Allah buyuk onların vercek bi gün cezasını..İnşallah ilişkiniz bi düzene oturur da sen de mutlu mesut sadece bebek işiyle uğraşırsın canım..

inşallah herşeyi geride bırakıp bu yeni açtığım sayfada mutlu olabilirim asyacancım
bu arada canım, konyada vefat etmiş semazen erkek çocuğu varmı bildiğin ya da türbe? canım kulakların açık olsun bişey duyarsan bana söyle,rüyama girmişti. birgün günü birlik gelmek istiyorum mevlanaya 2.kez butarz rüya görüyorum, eşimden izin çıkarsa bu yaz gelicem.

öyle deme ümidini kesme canım ya.inş olur.imkansız diye bişey yoktur ALLAH isterse herşey olur.bende bazen öyle düşünüyorum ama hemen toparlanıyorum.ya benim durumum biraz karışık anlamadım ben,ilk doktorum polikistik over diye bişy demedi digeri dedi.ilk hormon testlerine baktıgında yumurtalıkların yavaş çalısıyor dedi endokrinolojiye git hormonları iyice tahlil ettir dedi.yani premetüre ovülasyonmuş.ama bu doktor da polikistik over tedavisi uyguluyor.peki ya diyorum kendi kendime digeri dogru ise boşunamı kullanıyorum bu ilacı.off bakalım bu ilaç işe yaramazsa eger gidicem endokrinolojiye.belkide senin de sorunun başkadır ilaçların oyüzden faydası olmuyor olabilir mi acaba.endokrinolojiye de bi görün istersen.

Canım olmuş semazen erkek çocuk var mı bi araştırayım.Ama gelirsen çok mubarek insanların turbeleri var Hz. Mevlana'nın yanında hizmetini gören ya da arkadaşları.Hepsi çok mubarekler,gıderiz hepsine.Biz çok sık gıderız eşimle ve arkadaşlarla.Bambaşka bi huzur o,bambaşka.
İnşallah çoook mutlu olursun eşinle canım,Allah kötü insanların şerrinden uzak tutsun hepimizi.
3 gunluk dunya,yalan dunya da nelerle uğraşıyoruz die düşünüyorum çoğu zaman...Allah hepimizi çok sevsin o yeterr..
Sevgiler...Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…