Günaydın kıslar bende gene uyku yok erkenden uyanıyorum çalışırken ay beş dakka daha uyuyayım derdim eşim delimisin niye erkenden kalkıon diyo ne yapayım herhalde kafam çok meşgul ondan diyorum . Ben endişeli olduğum zamanlarda uyuyamamda..... Kıslar bişi sorcam bu klomen sizde isteksizlik yaptımı klomendenmi bilmem çocuk düşünmesem hiç aklıma gelmeez birde canım yanıyo ilişkide 3dür hiç böle olmazdım. Bu gece kasıklarımda bir ağrıyla uyandım sızlama gibiydi birde dişlerim sızladı sanırım adet olucam 6 gün var ama neyse herkese iyi pazarlar
Allah Allah..canım ya..senin il aydır hep erken geliyo dediğine göre.neyse gecikmesinden iiidir.düzene girdi demekki.sen öbür ay mı yaptırıcan aşılamayı?yani ağustosta mı?hayırlısı olsun canım..öpüyorum..a.s.
merhaba kızlar
nasılsınız?
asyacancım inşallah herşey daha güzel olur bundan sonrada hep böyle olur,yürekten inan.sen düzene .3 yıl şartı ve diğer şartları nereden öğrendin?
slm arkadaşlar.benimde sorunum aynı malesefama benim adet gecikmesi sorunum da var.4 ayda bir falan oluyor.doktora gittim hormon testlerimi yaptırdım bana erken menapoz riskin olabilir ileride dedi.çok üzüldüm.26 yaşındayım.daha sonra başka doktorada gittim aynı testleri istedi ve gördü sonuçları.ama olumlu konuştu.bir defaya mahsus dogum kontrol hapı kullandım adetimin üçüncü günü yarın ve klomene başlıyorum.hepimiz için hayırlısını diliyorum.unutmayın ALLAH isterse olmayacak birşey yok yeter ki isteyelim rabbimden...
devletin tup bebegi karsilama sartlari diye girdim google'de..Bana da burda baska bi forumda konustugum arkadas soledii.cok moralim bozuldu.sanki yarim kalacakmis gibi hissettim ya...Allah tup bebege vardirmasin ama beklemek zorunda kalirsam coooookk uzulurum yaaa...
Insallah bu hikaye bir an once biter kac zman kaldi acaba kuzucuklarima kavusmak icin...
Bugun cocukluk arkadasim 12 de yani su siralar dogum yapio.
Umarim hayirlisiyla kurtulur...Eminim coook guzel i anne olacak.Biz de anne olalimmmmmmmmmmm yaaaaaaaa..
meraba parılcım.napiiim,bildiğin gibi herşey..evde boş boş oturup gün sayıyorum adet için.iki ağrım oluyo tamam diyorum,hastalanıcam.ağrısız geçiyo bazı zamanlar,hemen ümitleniyorum acaba diye...anlıycan dellendim sonunda.her ay olan şeyler işte...senden naber?inşallah seninki tutmuştur bu ay..inşallah canım ya..çok öpüyorum.dualarını eksik etme lütfen..a.s.Günaydın kızlarrrrr galiba en erken ben kalktım nasılız bakalım bugün. Asyacan adetinin düzene girmesine sevindim canım inşallah yakında sonuç alırsın baeuty sen ne alemdesin canım hiç sesin çıkmıyor .
canım hakkında hayırlısı..dua edicem bol bol.hem dur bakalım.ne tüp bebeği.daha bunu konuşmak için çok erken.daha aşılama bile yaptırmadan tüp mü düşünüyosun canımcım.inşallah o basamakları görmiycez Allahın izniyle.kötü bişey değil elbet ama..ona kalmaz inşallah.bir an önce bebişlerimizi alırız kucağımıza.sana söz sen bi doğur ben görmeye gelicem bebişini inşallah..hem inanıyorum ki senin aşılaman tutacak inşallah..Allahım hepimize bu mutluluğu yaşatsın inşallah..öpüyorum kocaman canım arkadaşım.adetin düzene girmiş sevinmelisin.hem sen daha yeni evlisin.biz bu ay 3 yılı doldurup 4'e giriyoruz.senin telaş etmen değil benim etmem lazım canım benim..Allaha emanet ol..:1hug:a.s.evet canim agustos hatta eylul gibi yaptiracagim,cunku tup bebek icin devlet 3 yil evlilik sarti ariomus :1shok::1shok:bu nedenle acele etmeme gerek yok,bi de olmayiverirse benim resmi nikahim henuz 1,5 yillik yani biz imam nikahli oturduk daha oncesinde,okuyodum cunku,oralar acik karisik herneyse.bu durumda da beklemem gerek malesef..
Bu adet obur aya da bole gelir umarim,adet duzenliligi bile ii biseylere isaret olabilir.Hakkimizda hayirlisi canim,bi de uzulmeden adet olmayi coooooooooookkkkkkk ozlemisimmmmmmm...naniknanikŞeniz
Beauty cım canım adet tarıhıne az kaldı,hadı bakalım.Pekoralı olmamaya calısıom ama acıkta meraklanıyom aslında...
Asutaycım senın işler ne alemde.Kocişle nası aran????
canım geçmiş olsun bendede hormon bozukluğu vardı senin hormon değerlerin kaç.Adetinin gelmeyişi polikistik over olabileceğini getirdi aklıma ama bunu heralde doktorlar görürdü eğer vajinal ultrason yaptılarsa.Bende bu ay klomen kullandım benim ikinci ayım hiç ümidim yok ama bekliyorum işte inşallah sen uğraşmassın canım.:1hug:
inşallah herşeyi geride bırakıp bu yeni açtığım sayfada mutlu olabilirim asyacancım
bu arada canım, konyada vefat etmiş semazen erkek çocuğu varmı bildiğin ya da türbe? canım kulakların açık olsun bişey duyarsan bana söyle,rüyama girmişti. birgün günü birlik gelmek istiyorum mevlanaya 2.kez butarz rüya görüyorum, eşimden izin çıkarsa bu yaz gelicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?