Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hemen hemen her duamda sizler varsınız kızlar .beauty bende senden farksız değilim birde bende nedense adet dönemime yakın bir bunalım beliriyor kafamçokkarıştıyani içim sıkılıyor heralde piskolojiktir.Ben heralde 13-14 gibi olurum diye düşünüyorum senin tam adet tarihin kaçtı.

Kızlar sıcaklıkla alakalı bende birşey söyleyeyim bildiğim kadarı ile erkeklere sıcak hiç iyi gelmiyormuş.Kadınlarda farklı olabilir yani evet kaplıca deniz v.s düşüğe neden olabilir ama bence yumurtlama zamanında şunu denemenin faydası var .Babanemin buluşu, annem bana 6 yıl sonra bunun vesilesiyle hamile kalmış.Sütü bir güzel kaynatıp içine bir kalıp sabun rendeliyorsun birde aklımda kalan maydonoz , kabak olması lazım.işte bunları katıp kaynat ve buharına otur sonra ilişki.Bunun bir kaç gün yapıyormuşsun annem herzaman der işe yarıyor diye ne bilim belki oradan gelen sıcak buharla organlar gevşiyordur ve spermler daha rahat geçebiliyordur diye düşündüm.

canım benim sağol duaların için.ben de bunalımdan bunalıma giriyorum aynen.bence de psikolojik.canım inşallah sen hastalanmazsın..benim adetim geçen ay 13'ünde geldi.internetteki hesaplamaya göre adetim 30 günde bir geliyo.bu yüzden 12'sinde olurmuşum oraya göre.bana kalırsa bu gidişle daha erken gelecek gibi.akıntım kesildi tamamen.offf,offf..yine hüsran..neyse canım.alıştım artık ben bu duruma..zaten hamile olsam şaşıcam.olmayınca şaşmıyorum..Allaha emanet ol..a.s.

slm canım.bu sıcak su olayını tuttun yani..iyi bakalım.sen kuma yat.yalnız denize girmeni pek tavsiye etmem.nasıl dayanır insan denizin kenarında bi de o var ama..biz de eşimle başbaşa bi tatile çıkacaz inş.ben de kararsızım deniz konusunda.üşütürsek hadi..ama bu kaplıca olayını deniycem.sağol canım tavsiyen için.sıcak süt olayını ben de duydum,parıl yazmış sanırım.arkadaşımda işe yaramamıştı.tabi değişiyodur.dediğin gibi umut dünyası.biz deneyelim,elimizden geleni yapalım takdir Allahın.aynen canım ya.şurada birimizin hamiş olduğunu görsek..valla kendim gibi sevinicem..inşallah o günleri de görürüz hep birlikte..öptüm tatlım..:1hug:yerimseniben

merhaba kızlar..bu ay ilk defa klomen kullanmıştım adetimin 1. geçme gününde pazar günü regl oldum..fakat çamur gibiydi...kahveli siyahlı..çok ilginçti..hiç böyle olmamıştı..o gün çok geldi..fakat 2. gündür 2-3 damla bişey geliyor kağıtla silinse kahverenginde....normalde 6 gün sürer reglim bugün 3. günü ve kesilcek nerdeyse...bu konuda bi fikriniz varmı acaba?

bu arada vajinadan progestanda kullanmıştım onun etkisi olabilirmi sizce?

canım benimki de öyle oldu,kahve telvesi gibi geldi iki gün sonra aniden büyük bir kanama yaşadım,sonra da 2 gün az az geldi bitti. temkinli ol. ilçlar bir yandan bişeyleri düzeltirken,bişeyleri de bozuyor.

ben de bu ay klomen kullanıom 3.günü içiom ama sabah akşam dedi. ben dede aşırı akıntı ve ağrı sancı oluyo :a015: klomenle hamile kalan var mı acaba aaaaa bu arada eşimde kullanıo klomen 20 tane içecek eşim ben 10 tane içtim bitirdim.hayırlısı allahtan :1rolleyes:

canım bence sağlam destek vermiş dr.bu destekle Allah ında iseteğiyle işallah gebe kalırsın.
klomenin çok etkili olduğunu düşünüyorum,umarım hayırlısı ile hepinizin bebiş haberlerini alırım.
ben bir süre ara veriyorum bebek macerasına,1-2 yıl sonra tüp bebiş yapmayı düşünüyorum.ama hep buralardayım...

merhaba arkadaşlar,uzun zamandır takip ediyorum bende katılmak istedim.iki aydır korunmuyorum,pco luyum ve bebek istiyorum ama kolay olmıycak sanırımüzülüp morelimi bozmak istemiyorum ama ne yapıcağımıda bilmiyorum.dr farlutal verdi.adet oldum.10 gündr glukofen kullanıyorum.adeti düznlediğini duydum.aranızda kullanan varmıı??

ii kızlar vallahı kac gundur kendı kendıme yazıyorum ole.Umarım ıısınızdır..Ben de bı sey yok anlatacak.Haftaya tatıle gıdıom sanırım,bıraz ozleyın benı.....

Tatilde ne hakar kalacaksın asyacan özleriz vallaa ay alışmışım resmen bağımlılık yapmış bende bizim sayfa.İiiki varsınız canlarım yaaa bende adetimi bekliyorum 2-3 güne gelmesi lazım birde kızlar sizde klomen göğsünüzde sızı yaptımı benim sağ göğsüm ara ara sızlıyor geçen sabah sızıyla uyandım korktum yaa inşallah önemli bişey değildir.Neyse hepinize öpücükler.Şeniz

inşallah arkadaşım yaaa ama ümidim yok bir iki güne gelir :çok üzgünüm:Offf canım sıklıyor gelsede rahatlasam artık diyorum.:lepi:aklım hep orda saat sayacam neredeyse.
Neyse bende 2 hafta sonra tatile gidiyorum heralde bir ay gelmem. oradan internet kafeden felan bakarım size.Dualarım hep sizinle sizde beni unutmayın,iiyi dileklerin içinde çok sağol canım .:1hug:

canımcım meraba.kusura bakma yazamadım bikaç gündür.ii yapmışsın saçını boyatmakla.değişiklik iii gelir insana.hem hamiş kalmadan önce olması daha ii.inşallah bebişin de olunca tam olucak..inanıyorum inşallah aşılaman tutucak hayatım..tatile git gez toz.rahatlat kafanı öööle dön..canım ya..bu aralar pek adet olacakmışım gibi hissetmiyorum ama sapıtıcam düşünmekten.yatıyorum kalkıyorum acaba hasta mı olucam olmıycam mı fikri..dellenicem valla.ne zormuş anne olabilmek..bööle olunca daha çok umutlanıyorum..eşim veremedi testi yine.olmadı..inşallah bu ay hamişimdir atık da bi daha uğraştırmaz Rabbim.Allahım hepimizi güldürsün artık..son 2 gün canım ya..pazara kadar gelmezse iiice ümitlenicem.duramıyorum yerimde..aslında gidip bugün kan testi yaptırayım diyorum ama cesaret edemiyorum..neyse bu ay bekliycem acele etmiycem..hayırlısı..sen naptın canım evini yerleştirebildin mi?zaten önemli olan eşyaları eve atabilmek,gerisini yavaş yavaş yaparsın kendini yormadan.sakın ağır bişey kaldırma tatlım..dikkat et olur mu?öpüyorum...:1hug:yerimsenibenŞeniz

merhaba tubişçim bende sitede yeniyim ayrıca sen kendini şmididen bu kadar üzme daha çok erken endişelenmek için,uzun zamandır yoğun çaba sarfedenler var bak bende onlardan biriyim 4 yıldır uğraşıyorum moralini yüksek çok önemli kocişinle iyi vakit geçir

kızlarrrrrr çok kötüyüm..az önce asyacana mesaj yazdım ve lavaboya gittim.bu ay da 2 gün önce geldi.hastayımmmmm.ya elim ayağım titriyo,çok kötüyüm.hazırım sanıyodum yine hüsrana hazır değilmişim..daha fazla yazamıycam...

çook teşekkürler cnm rahat olmaya çalışıyorum.ama burda o kadar çok şey okudumki önceden bilip herşeye hazır olmaya çalışıyorum.uzun ve zor bir süreç bizimki.ama allah isterse herşey oluyor.benim kuzenimin 7 sene sonra oldu bebeği ve arka arkaya 3 tane doğurdu biliyomusun:)ne tedaviler gördü hiçbirinde olmadı,ne adaklar adandı.ama inanç çok önemli bence.o adak olayında çok yürekten dua etti ve çok inandı yürekten.o ay hamile kaldı:dance:

canım benim .yaptığın çok doğru gerçekten bilinçli hareket etmek gerekiyo çünkü gerçekten çok zor malesef o kadar yalnız kalıyoruz ki bu konuda o çok sevdiğimiz eşlerimiz bile anlamıyo bizi çünkü her ay regl olan bizin o kullandığımız haplar hormonlarımızı altüst ediyo bu yüzden herşeyi iki kat daha derinden hissediyoruz öle bi an geliyoki kalbini allaha dualara bile kapatıyosun umudun bitiyo inş sen kısa zamanda istediğine kavuşursun ve bunları yaşamazsın ama burası çok güzel paylaşım inan bunları kimseye anlatamıyon doğru yerdeyiz:lepi::lepi:

beauty inanmıyorum :1shok:seninle neredeyse aynı saatte hastalandık benimde yaklaşık bir iki saat önce geldi ve kendimi hemen temizliğe vurdum.Üzülme diyemiyorum ama ne yapalım ben üzülmedim desem yeridir çünkü hiç ümitlenmedim bu ay bak ben hemde tedavi gördüm yine ona rağmen olmadı:çok üzgünüm: yumurtalarım bile kocaman olmuştu ama olmadı olamadı işte:1no2:.Sende toparlan canım gel birdahaki ayı konuşalım tedavi yapacakmısın .Ben devam edeceğim galibaa.s

canımmmm,beauty arkadaşımmm yaaaa..Vallahi offf offff...Ne diyeyim kiii inan kendim kadar üzüldüm ya,bole olunca içim yanıyo....
Ama ne olur ne olur sabır.İnan bak sınandığımız bi gercek artık Allah tarafından.Sakın bırakma kendini canım...
Beauty canım klomeni kaçıncı alışın bu??Sana bişey sölücem...Bak ben 5 ay kullandım o klomen ve catlatma iğnesini ve bi sonrakı aşamaya geçtiğimde doktor bana puregon sana daha ii gelecek.Klomen etkisi hafif ilaçlardır ama bu tedavi aşama aşama ve sırayla gitmeliyiz demişti...Ben de 6 kez hakkım olmasına ragmen 5 kez kullandım ve sonra aşılama ılaclarına geçtim ama doğal yolla denedim.Demem o ki belki klomen sende çokda etkili olmamıstır.Bugune kadar sölemedim moralin bozulmasın diye ama demekki biz klomenle hamile kalamıyoruz..
Şimdi üzülüp,kahrolmak yerine toparlan ve sana destek olmamıza izin ver,ne yapmalısın onu değerlndirelimm...Fikrimi sorarsan eşin şu 10 dk.sını alacak testi bi yaptırsın,sen de doktora git ve durum değerlendirmesi yap..Bu iş böle olmayacak.
Hem bu ay neden üzülüyosun ilaçla kalamıyoruz,ilaçsız hi kalamayız bılıon arkadaşımmm.
Sert yazdımsa kusuruma bakma ama gerçekçi olmalıyız,bununla yaşayabilmeliyiz.Ayrıca pes etmek için çok erken beauty canım arkadaşım,daha biz hiç bişey yapmadık tedavi aına.İki hap kullanıp neden olmuyo dioruz..Du bakalım daha çookk yolumuz var...
Allah bizi de görecek inancını yitirme ne olur.Ne kadar üzülürsen bebek o kadar gelmeyecek unutma..
Seni çok seviorum arkadaşım unutma ve uzulme..:teytey::teytey:

missielif ve tubiş kızlar armızda olmanız çook güzell yanii dertleşecek kişi çoğaldı ama umarım az kalırsınız bu forumda ve hemen anne olursunuz kızlar.
Bu arada elifcim ben 5 ay klomen tedavisi ve ardından bir ay aşılama ilaçlarıyla doğal yoldan deneyerek hamile kalmyı denedim.Ama olmadı ,nasip etmedi rabbim..
Şimdi ara verdim çünkü çookk üzüldüm,ve eylül gibi aşılama yaptıracağım 2 hakkım kaldı aşılama da sonra yine olmazsa tüp bebek...
Sevgiler

Parılcımm canım uzuldum sana da ama senin bi tane var ya o beni biraz rahatlatıo aslında..Sen devam et,guçlü kadınsın vesselammm.Allah yardımcın olsun ve içini rahat tut ve bol bol dua et hepimize..

Evet çok şükür bitane var ama ben bütün o güzel duyguları tekrar yaşamak istiyorum hemde sindire sindire.Allah sizede yaşatsın inşallah banada.İşte olmayıncada üzülüyorum bu ay kendimi şartlamıştım o nedenle hafif atlattım ama ne bilim belkide biraz ümit etmem gerekiyor :sm_confused: Dualarımda hep sizler varsınız teker teker sırayla sayıyorum sizde beni unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…