meraba parılcım.napiiim,bildiğin gibi herşey..evde boş boş oturup gün sayıyorum adet için.iki ağrım oluyo tamam diyorum,hastalanıcam.ağrısız geçiyo bazı zamanlar,hemen ümitleniyorum acaba diye...anlıycan dellendim sonunda.her ay olan şeyler işte...senden naber?inşallah seninki tutmuştur bu ay..inşallah canım ya..çok öpüyorum.dualarını eksik etme lütfen..a.s.
canım benim sağol duaların için.ben de bunalımdan bunalıma giriyorum aynen.bence de psikolojik.canım inşallah sen hastalanmazsın..benim adetim geçen ay 13'ünde geldi.internetteki hesaplamaya göre adetim 30 günde bir geliyo.bu yüzden 12'sinde olurmuşum oraya göre.bana kalırsa bu gidişle daha erken gelecek gibi.akıntım kesildi tamamen.offf,offf..yine hüsran..neyse canım.alıştım artık ben bu duruma..zaten hamile olsam şaşıcam.olmayınca şaşmıyorum..Allaha emanet ol..a.s.Hemen hemen her duamda sizler varsınız kızlar .beauty bende senden farksız değilim birde bende nedense adet dönemime yakın bir bunalım beliriyor kafamçokkarıştıyani içim sıkılıyor heralde piskolojiktir.Ben heralde 13-14 gibi olurum diye düşünüyorum senin tam adet tarihin kaçtı.
slm canım.bu sıcak su olayını tuttun yani..iyi bakalım.sen kuma yat.yalnız denize girmeni pek tavsiye etmem.nasıl dayanır insan denizin kenarında bi de o var ama..biz de eşimle başbaşa bi tatile çıkacaz inş.ben de kararsızım deniz konusunda.üşütürsek hadi..ama bu kaplıca olayını deniycem.sağol canım tavsiyen için.sıcak süt olayını ben de duydum,parıl yazmış sanırım.arkadaşımda işe yaramamıştı.tabi değişiyodur.dediğin gibi umut dünyası.biz deneyelim,elimizden geleni yapalım takdir Allahın.aynen canım ya.şurada birimizin hamiş olduğunu görsek..valla kendim gibi sevinicem..inşallah o günleri de görürüz hep birlikte..öptüm tatlım..:1hug:yerimsenibenbeauty canım guzel dusuncelerın ıcın saol canım arkadasımmmm.Ben bu ay ıcınde annemlerın yazlığına gıdıp sıcak kuma yatmayı dusunuyorum cıddı cıddı,kaplıca da ii gelir muhtemelen.Bu işe kalkışmadan yanı gıtmeden once bı de prolaktınını kontrol ettırsen daha saglıklı olur bence.Neden olmasın kı herseyi deneyecegiz,bı de sıcak suyun buharına oturma dıe bısey duydum beni bi abla cagırdı burda,ben de ona gıdecegim bana bi karısım hazırlıcakmış.Umut dunyası işte umarım faydalı olur...birimizin ki tutsa da diğerlerimize ışık olsa yaaa..
Asutaycım canım sen tam gaz işve cilve :))) devammm.Salla ya diğerlerini Allah buyuk onların vercek bi gün cezasını..İnşallah ilişkiniz bi düzene oturur da sen de mutlu mesut sadece bebek işiyle uğraşırsın canım..
merhaba kızlar..bu ay ilk defa klomen kullanmıştım adetimin 1. geçme gününde pazar günü regl oldum..fakat çamur gibiydi...kahveli siyahlı..çok ilginçti..hiç böyle olmamıştı..o gün çok geldi..fakat 2. gündür 2-3 damla bişey geliyor kağıtla silinse kahverenginde....normalde 6 gün sürer reglim bugün 3. günü ve kesilcek nerdeyse...bu konuda bi fikriniz varmı acaba?
bu arada vajinadan progestanda kullanmıştım onun etkisi olabilirmi sizce?
merhaba arkadaşlar ben de bu ay klomen kullanmaya başladım.dr .adetin 5.günü başla 5 gün kullan(günde 3kez)ve gel dedi.bugün ilk kez başladım.ilk 2 haptan sonra belim ve kasıklarımda ağrılar oldu.zaman zaman şiddeti epeyce arttı.az önce 3.yü içtim.sizde de böyle şeyler oldu mu?
ben de bu ay klomen kullanıom 3.günü içiom ama sabah akşam dedi. ben dede aşırı akıntı ve ağrı sancı oluyo :a015: klomenle hamile kalan var mı acaba aaaaa bu arada eşimde kullanıo klomen 20 tane içecek eşim ben 10 tane içtim bitirdim.hayırlısı allahtan :1rolleyes:
ii kızlar vallahı kac gundur kendı kendıme yazıyorum ole.Umarım ıısınızdır..Ben de bı sey yok anlatacak.Haftaya tatıle gıdıom sanırım,bıraz ozleyın benı.....
canım benım ne kadar kalırız bılmem,gıdılecek yer cok .Düğün falan da var ama ara ara bakarım yıne.Ben de sızı cook ozlücem yaaa..Parılcım ya hamılesındır umarım canım ya.Bi tanemiz bari basarsa da oburlerımıze gelse sıraa..Canım ınsallah bebeğin karnındadır...
Canım cok opüyorummmmŞeniz
canımcım meraba.kusura bakma yazamadım bikaç gündür.ii yapmışsın saçını boyatmakla.değişiklik iii gelir insana.hem hamiş kalmadan önce olması daha ii.inşallah bebişin de olunca tam olucak..inanıyorum inşallah aşılaman tutucak hayatım..tatile git gez toz.rahatlat kafanı öööle dön..canım ya..bu aralar pek adet olacakmışım gibi hissetmiyorum ama sapıtıcam düşünmekten.yatıyorum kalkıyorum acaba hasta mı olucam olmıycam mı fikri..dellenicem valla.ne zormuş anne olabilmek..bööle olunca daha çok umutlanıyorum..eşim veremedi testi yine.olmadı..inşallah bu ay hamişimdir atık da bi daha uğraştırmaz Rabbim.Allahım hepimizi güldürsün artık..son 2 gün canım ya..pazara kadar gelmezse iiice ümitlenicem.duramıyorum yerimde..aslında gidip bugün kan testi yaptırayım diyorum ama cesaret edemiyorum..neyse bu ay bekliycem acele etmiycem..hayırlısı..sen naptın canım evini yerleştirebildin mi?zaten önemli olan eşyaları eve atabilmek,gerisini yavaş yavaş yaparsın kendini yormadan.sakın ağır bişey kaldırma tatlım..dikkat et olur mu?öpüyorum...:1hug:yerimsenibenŞenizıı bakalım canım napayım,bugun saclarımı boyattım.Tatile hazırlıkkk pek gussseell oldummm vallahı.Amannn hersey çok guselll bı tek bebeklerim eksikkkkk yaaaa.Allah'ım duysun sesimizi artık yaa...Beauty canım ınsallah hamilesindir...İnşalllaaaahhh gelmez kırmızıların....Benim de adetim diğerlerine gore cok fazla gelio Allah'ım kanamaktan olcem herhaldesırnaşık şeysırnaşık şey içim çıktı kanaya kanaya....Ben de buralardayım optummm.Şeniz
merhaba tubişçim bende sitede yeniyim ayrıca sen kendini şmididen bu kadar üzme daha çok erken endişelenmek için,uzun zamandır yoğun çaba sarfedenler var bak bende onlardan biriyim 4 yıldır uğraşıyorum moralini yüksek çok önemli kocişinle iyi vakit geçir
çook teşekkürler cnm rahat olmaya çalışıyorum.ama burda o kadar çok şey okudumki önceden bilip herşeye hazır olmaya çalışıyorum.uzun ve zor bir süreç bizimki.ama allah isterse herşey oluyor.benim kuzenimin 7 sene sonra oldu bebeği ve arka arkaya 3 tane doğurdu biliyomusun:)ne tedaviler gördü hiçbirinde olmadı,ne adaklar adandı.ama inanç çok önemli bence.o adak olayında çok yürekten dua etti ve çok inandı yürekten.o ay hamile kaldı:dance:
kızlarrrrrr çok kötüyüm..az önce asyacana mesaj yazdım ve lavaboya gittim.bu ay da 2 gün önce geldi.hastayımmmmm.ya elim ayağım titriyo,çok kötüyüm.hazırım sanıyodum yine hüsrana hazır değilmişim..daha fazla yazamıycam...
kızlarrrrrr çok kötüyüm..az önce asyacana mesaj yazdım ve lavaboya gittim.bu ay da 2 gün önce geldi.hastayımmmmm.ya elim ayağım titriyo,çok kötüyüm.hazırım sanıyodum yine hüsrana hazır değilmişim..daha fazla yazamıycam...
Parılcımm canım uzuldum sana da ama senin bi tane var ya o beni biraz rahatlatıo aslında..Sen devam et,guçlü kadınsın vesselammm.Allah yardımcın olsun ve içini rahat tut ve bol bol dua et hepimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?