Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
beauty bende asyacanla aynı fikirdeyim ne olur yapma gel hadi bak biz burdayız ve seni bekliyoruz.Canım benim mevlam içindeki ateşi en kısa zamanda söndürür inşallah.

Kız yanlış anlama sakın haaa,senin bitane var die ara plana atmıom seni,aman haaa.Duygu aynı duygu işte...Ama hani olması rahatlatıo acık içimi sana daha az üzülüom..Yoksa dualrımda heeeeeeeppppppp varsın ve olacaksın.Sevgiler arkadaşım.ii ki varsınız ve hep olun olur mu??Şeniz:teselli:

Yok be güzelim ne yalnış anlayayım tabikide öncelik sizde Mevlam sizi daha bekletmesin inşallah bunu yürekten istiyorum içinizin yanmasını biliyorum önceleri omluyodu ama bende akşamları eşimle beraber çıkınca bebekleri gördümmü bir tuhaf oluyorum hele hamilelere bakakalıyorum marketlerde bebek reyonlarında geçerken resmen ağlayasım geliyorsenağlama.Ve bunları benim birtane olmasına rağmen yaşıyorsam sizlerin üzüntüsününde ne boyutta olduğunu anlıyorum tabii.Bende hepinizi öptüm iiiki varsınız yoksa kimse anlamıyor :çok üzgünüm:zaten bende anlatmak istemiyorum kimseye.

asyacancım,parılcım..sağolun desteğiniz için.okula gidip sevk aldım.dr'u aradım.pazartesi sabah gel dedi. yolda uzun uzun düşündüm.sanırım sınavım bitmedi.çoküzgünüm,içim yanıyo.ama yapacak hiç bişeyim yok.iii ki varsınız.ben klomeni ilk defa mayısta kullandım.haziranda dr'a gitmedim.yani bu ay yine klomen verince 2.olacak.evde zaten ovitrelle'in biri duruyo.iki tane satmışlardı.artık bilmiyorum.sonumuz hayır olsun.hayallerim ümitlerim yine çöpe gitti.ne kadar dayanıcam bilmiyorum..yanımda olan arkadaşlarıma sonsuz sevgiler...:a015:

beauty bende asyacanla aynı fikirdeyim ne olur yapma gel hadi bak biz burdayız ve seni bekliyoruz.Canım benim mevlam içindeki ateşi en kısa zamanda söndürür inşallah.
canım senin için de çok üzüldüm.kaderimiz aynı gidiyo bu aralar.Allahım bu gidişatı değiştirir inşallah.sabretmek,dayanmak çok zor.ben dışarı çıkınca kafayı yiyecek gibi oluyorum.hamileler çocuklular sanki inadına gözüme gözüme giriyo gibi oluyo..her ay ,alacağım şeyleri hayal ediyorum.biberonlar,mamalar,ana kucağı...şurada şunu yaparız burda bunu...hepsi hikaye oluyo her ay..yoruldum artık ama devam edicem..başka çarem yok.daha gecikmek istemiyorum..benim ikinci kullanışım olucak klomeni..hayırlısı canım hakkımızda...:a015:

sen sabırla kullan arkadaşım klomeni daha çok yenisin bu klomenli tedavide.Dur bakalım sakın moral bozma sakın tamam mı???Ne zaman istersen buuralardayımmm

Beauty cim güzel arkadaşım bizler daha çok başındayız:sm_confused: 10 sene 15 sene uğraşanlar var herşey boş yani Allaha tevekkül etmeye devam o biliyor zamanını.Daha basit bir klomen tedavisidir bizim yaptığımız inşallah başkalarına gerek kalmaz ama yinede sabırlı olmamız gerekiyor a.sdüşünsene bu tempoda üzülürsen ne hale gelirsin biliyorum çok zor ama dayan kardeşim.biz hep yanındayız:teselli:

ya kıslar ya bugün hepimizin günü karıştı galiba.Doktorla randevum vardı bhcg bakcaktı sevk almak zoruma gitti gitmedim ,öyle otururken kardeşim annem filan ne kadar meraksızsın diye fırça attılar az öncede eşim eczaneye gitti ne kadarda uzak kıyamam bende lavaboya gittim beyaz akıntıyla kırmızı şerit geldi aman yaaaaaaaaaaa galiba benim olmayacak eşimin mem gitcez süper olcaktı ama nasip benim bu hayatta hiç birşeyim kolay olmadı zaten

Üzülme sende arkadaşım :teselli:.Bu nedir anlamdım zaten hepimizin aynı günde adeti geldi.İnşallah hepimiz tezelden de hamile kalırız. Mevlam istersen kolay eder herşeyi sen ümidini kesme canım.a.s.

ah be canım sende mi..ben de merak ediyodum seni.hayırlısı olsun.bütün bahtsızlar topşandık.iii bulmuşuz birbirimizi:tomato::1rolleyes:inşallah darısı bu aya..bi bakarsın hepimiz aynı anda hamile kalırız...yerimsenibensıkma canını..bak ben alıştım.öptüm tatlım.

sen sabırla kullan arkadaşım klomeni daha çok yenisin bu klomenli tedavide.Dur bakalım sakın moral bozma sakın tamam mı???Ne zaman istersen buuralardayımmm
hayatım inşallah sabrın sonu selamet olur..sayenizde topluyorum kendimi.ara ara ağlama tutuyo ama geçer yine..yine bi bakarsın gün sayıyorum yeni bi umutla..sağol canım dostluğun ve varlığın için..:1hug:a.s.

canım haklısın ama çok zor bi dönemden geçiyoruz..inşallah bu tedaviler işe yarar da dahasına gerek kalmaz.iii ki varsın canım.hakkını helal et.öpüyorum.inşllah birlikte atlatırız bu günleri ve hiç yaşamamış gibi oluruz..Allaha emanet ol canım...:1hug:a.s.

Kıssslarr,beauty,parıl ve mevzey sattınız kızlar benı,aynı gunde hasta olmalar falann....Ya da ben mı saatım acaba sızı,nası oluyokı:))))
Kızlarrrr hersey ıı olacak korkmayın,bakın ben erenler şehrinde oturuyom,hep dua edıyom hepimize merak etmeyin,olacak,olacak....
Ama sabır,bununla yasamak zorundayız,parıl ne kadar haklı her defasında bole uzulursek mahvoluruz.
Ne olur pozıtıf olalım,çekim yasasına inanmıyoruz demeyin sakın,inanmıyosanız da cabuk ınanmaya baslayınnn..
Ben tedavı olarak hepinizden ileriyim bak,beni dinleyin...İnşallah sizler klomenle hamile kalacaksınız,ben inanıyorum,lutfen siz de inanın..

beauty parıl ve asyacan sağolun canlarım dışarıya çıktım biraz yürüyüş yapıp abur cuburla kola aldık patlayasıya yedim şimdi daha iyiyim ne zamandır dikkat ediyodum banane ya keyfi bilir artık ister gelir ister gelmez psikolojim mahvoldu ya bu arada daha bişey gelmedi benden yarına bekliorum artık kırmızıları allahtan bu ay gecikmedi bunada hamdolsun neyse herkezi çokkkkk öpüyorum kendinize kendiniz için ii bakın emi

Heeeyyy kendini yemegemi verdin ayol.İi bakalım kendini ii hissette gerisi yalan.:teytey:ŞenizŞenizŞenizŞeniz

slm asyacan.yazılarını okuyorum bazen bende senin gibi çekim yasasına inananlardanım.ama bazen başaramıyorum çok karamsar oluyorum.benim bebek istegim yeni daha aslında klomenin 5.incisini yarın içicem ve salı doktoruma gidecegm.bana sans dile noolur.kızlar sizde lütfen:çok üzgünüm:inş ALLAH hepinize tez zamanda saglıklı tosuncuk gibi bebişler nasip edergamyoncuiremsu

Canım benim inşalllahhh olacak bebeklerimiz hem de bi dolu..Pozıtıf düşünmek konusundaysa,herzaman olmuyo tabii üzülüyoruz bazen hele tam beklentideyken pat dıye hasta olunca ama,ben arada koyverip ağlıorum deli gibi,çünkü kendimizi kandırmaya gerek yok biz de insanız ve bazen ağlamalıyızda zaten..O hüznü yaşamazsak acı çekmemizin ne anlamı var ki..Ben bunun bi süreç olduğunu kabullendim artık,önceleri hemen gececek bu sey bıtecek sanıodum,ama olmuyo işte ve bunu hayatımda sorun olmaktan çok savaşılması gereken bişey olarak görmeye basladım.Allah'ın izniyle de ustesınden geleceğim,geleceğiz...
İnşallah bu son olur kullandığın ilaç,senın sorun ne peki??Ben açıklanamayan infertilite grubundayım..
Canım şans,kader,ve en önemlisi de Allah yanında olsun...Dua et ki Allah bizi çoooooookkk sevsin ve bize acısın...
ii geceler canımm:teytey::1hug:

Kızlaarrr neredesiniz yine ben geldim en erken galiba inanın misafirim glecek ama ben dayanamadım
önce bir bakayım ondan sonra işe kolyulurum dedim ama kimsede yok gibi.

Kızlaarrr neredesiniz yine ben geldim en erken galiba inanın misafirim glecek ama ben dayanamadım
önce bir bakayım ondan sonra işe kolyulurum dedim ama kimsede yok gibi.

selam parilcim.Misafirler haaa.Pastalar borekler oh oh.Afiyet olsun canimmm..:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…