selam parilcim.Misafirler haaa.Pastalar borekler oh oh.Afiyet olsun canimmm..:teytey:
Vallahi doğru yeye şiş bizimkisi birde klomen.Ya buarada kızlar ben ne yapım bir türlü karar veremiyorum yine dok gidip kontrolden sonra klomenemi başlayayım yooksa aramı vereyim kafam çok karışıktatlicadiarzu ya aslında bir tedavi dönemi daha burada sayılırız yani hiç olmazsa iğneye kadar sonra tatile gideceğiz ama bıraktımmı ekim sonu gibi ancak başlarım üfff ne yapim şaşırdım.kafamçokkarıştı
parilcim git ve klomene devam et ve su klomen fasli bi kapansin artikk canim.zaten klomenle olursa 3 veya ten sonra oluyomus sen git ve dene bence,olmazsa da baska careleroine bakarsin...Umarim varmaz ama su klomenden sikildim artik siz uzuldukce bana darallar gelio...
kardeşim amma çok misafirin geliyo senin de...naniknanikne güzel işte kafanı dağıt.ye iç bol bol kilo yap..naniknanikşaka şaka valla aldık mı veremiyoruz kiloları aman dikkat et tatlım.bak ben geçen yıla kadar formumdaydım,şimdi balona döndüm.bu da gebeliğe engel oluyomuş..aman kafanı karıştırmıyım..bence devam et hayatım tedavine.bırakma sakın.hem tatil öncesi de denemiş olursun.madem ara vereceksin o kadar süre..Allahtan ümit kesilmez..inşallah bu sefer tutar hepimizin canlarım..öpüyorum tatlım..:1hug:Vallahi doğru yeye şiş bizimkisi birde klomen.Ya buarada kızlar ben ne yapım bir türlü karar veremiyorum yine dok gidip kontrolden sonra klomenemi başlayayım yooksa aramı vereyim kafam çok karışıktatlicadiarzu ya aslında bir tedavi dönemi daha burada sayılırız yani hiç olmazsa iğneye kadar sonra tatile gideceğiz ama bıraktımmı ekim sonu gibi ancak başlarım üfff ne yapim şaşırdım.kafamçokkarıştı
parılcım bende senle aynı durumdayım yarın tatile çıkıoruz klomen içersem dok kon gidemem ya kist olursa bu ay doğal yollarla denicem artık mileetin evinde ne kadar olursa(kaynanamın evi)eşim orası bizim dsede kendi evin gibi olurmu?birde annemlere gidince orda rahim filmi çektiricem .size sormuşmuydum rahim filmi ne zaman çekilir diye hııııı?bunadımda hatırlamıyorum. neyse herkesi öpüyorum
meraba canım.hoşgeldin.ben de dün tam 3 seneyi doldurdum.1 yıldır düşünüyoruz düşük yaptım vebenim de 6 aydır olmuyo.hemen hemen aynı durumdayız canım.benim de evlendikten sonra 10-15 günlük gecikmelerim oluyo ama tedavi olmadım bunun için.o düzensizliğe rağmen hamile kalabilmiştim.ama şimdi düzenli ve olmuyo.gonaphene de aynı şey klomenle.genelde bu ilaçlardan sonra 12.günü adetin yumurta büyüklüğüne bakılıp yeterince büyüdüyse çatlatma iğnesi vuruluyo ve belli bi saatte ilişki öneriliyo.her doktor hemen çatlatma iğnesine başvurmuyo.bazıları yumurtayı kendi çatlaması için bırakıyo.bzaıları da çatlamanın saatini belirlemek için veriyo.mesela ben mayısta kullandım ilk kez ama bi işe yaramadı.haziranda dr'a gitmedim.bu ay yarın dr'a gidicem.2.kez aynı tedaviyi görücem sanırım.sıkma canını canım.burada hepimiz aynı durumdayız.yalnız değilsin.inşallah bir an önce bebeğine kavuşursun.bu ay şuan hastamısın?bu ay bi tedavi görecek misin?hayırlısı inşallah...yanındayız...:1hug:merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.bende 3 senedir evliyim 6 aydır bebiş istiyoruz olmuyor.geçen ay doktora gittim.rutin muayene yaptı.eşimin test sonuçlarını istedi.eşimin sonuçları normal.bana da aslında bişi anlatmadı.adetlerimde düzensizlik vardi her ay 10-15 gün geçiyordu.progestan verdi adetimin gelmesi için.ardından gonaphene i kullanmamı söyledi 5 gün boyunca günde 1 tane.kullandım ama bu ay da hüsran.adetim bu sefer günü gününe geldi.bir dahaki aya hormon değerlerime bakılcak.biz daha başındayız işin.bana çatlatma iğnesi falan hiç bahsetme di o ne oluyorki???
meraba canım.aramıza hoşgeldin.umarım fazla kalmadan bebeğine kavuşursun.sadece iki aydır mı deniyosunuz?öncesi var mı kendi halinde?ben de bu ay 2.kez yaptırıcam bu iğneyi.çatlatma iğnesinden sonra tekrar muayne mi oldun,çatladığına mı baktı dr'un?benimki bakmıyo ona da.şansın elbette vardır tatlım bu ilaçlarla hamile kalan çok var.ama bana henüz nasip olmadı.inşallah senin için bu ay güzel bi sürpriz olur.dr'un hangi saatte ilişki önerdi?hakkında hayırlsı canım...görüşmek üzere..:1hug:merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.2yıllık evliyim bebek istiyorum hemde çoooook.2aydır klomen kullanıyorum.bu ay çatlatma iğnesi yaptırdım ve crinone jel kullanıyorum.yumurtalarım çatlamış:) sizce şansım varmı??
canım zaten ilaçlar 5.günü veriliyo,yani kullanılmaya başlanıyo.3.günü hormonlarına bakar hormonal bi sorun varsa öncelikle onu halleder sanırım.inşallah yoktur.sorun olmayınca da yine bu ilaçları verir heralde.inşallah bu ay hamiş olursun da gerek kalmaz başka şeylere..a.s.bu ay hiç günüm gecikmeden regl oldum.şu an hastayım.bu ay dr adet olursan 3. günü hormon dğerlerine bakıcaz demişti ama tatilde olduğum için gidemedim.ağustosta gidicem eğer hamile kalmazsam.ama bana ne ymurta takibi yapıcaz dedi nede çatlatma iğnesi verdi nasıl iş bu anlamadım herkese vermiş dr u.
canım meraba ben de sizleri arıyodum.valla gittim ama pek ümitli dönemedim.anlattım az önceki mesajımda.çok şükür kist falan yok ama kilo sorun olurmuş.aman kardeşim yemeyin,yemeyelim.valla bi de bunla uğraşcam.hayırlı olsun klomenin.inşallah gerçekten bu ay hepimiz için dönüm noktası olur.sende kist yok dimi canım.Allah korusun.öptüm..a.s.ya kızlaaaaaarrrrrr neredesiniz aaaa hiç uğramaz oldunuz.Asyacan,beauty neredesiniz doktora gittinmi beauty kist felan yoktur inşallah ben gittim bugün klomen başlayacağım yarın Allahın izni ile umarım bu ay son olur bıktım artık kontrollerden üfffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?