canım valla bilmiyorum ki..hakikaten senin dediğin gibi.şimdi farkettim.zaten olması gereken değerler arasında ikisi de.niye bööle bişey dedi ki.sinir oldum bak şimdi.belki de asistanı yanlış anladı ya da anlattı.dr'un yanına giremedim sonucu gösterirken,kalabalıktan.asıl koyu renkli olan ve normal değerlerin üstünde olan TSH.o da üst sınır 4.2 iken benim 5.19 çıkmış.ay valla.içime su serptin canım ya...sence TSH sorunmudur?tabi ben yine de kilo olayının çaresine bakmalıyım...a.s.beauty fsh da lh da gayet normal canım sen niye üzüldünki anlamadım.
canım valla bilmiyorum ki..hakikaten senin dediğin gibi.şimdi farkettim.zaten olması gereken değerler arasında ikisi de.niye bööle bişey dedi ki.sinir oldum bak şimdi.belki de asistanı yanlış anladı ya da anlattı.dr'un yanına giremedim sonucu gösterirken,kalabalıktan.asıl koyu renkli olan ve normal değerlerin üstünde olan TSH.o da üst sınır 4.2 iken benim 5.19 çıkmış.ay valla.içime su serptin canım ya...sence TSH sorunmudur?tabi ben yine de kilo olayının çaresine bakmalıyım...a.s.
umarim sorun olmaz canim ,hersey yoluna girer.Bence doktorunu dinle,onun dediklerini yap.Acele ederken yanlis yapabiliriz,onlarin illaki bi bildikleri vardir tatlim..
Bu arada kocise kavusuyosun,bak isve cilve,naz sakin ola elden birakma.Soole suslen puslen kokular falannn..Ammmaaaaannn sabahlarr olmasinnnn......
asutaycım canım saol iltifatların için canımmm..
Eşin konusunda da Allah hakikaten yardımcın olsun canım.
Bi de ne dicem hormonlar konusunda kafam karıştı.Tesadüf beauty sayesinde hormon sonuçlarına bakayım dedim.Testosteron hormonum 148 yazıo ama normali yazmıo.Bi başlık açtım normal değer diye bana yüksek dediler.Ya doktorumun gözünden kaçmış olabilr mi yaa.Çook kötü oldum acaba bu hamile kalmaya engel mi ki???
Bi şey bilen varsa yazsın bana ne olur..
canım meraba.tetkiklerime baktım.testesteronun normal değerleri: 0.06-0.82 benimki de 0.427 valla ben de anlamadım bunu.bence sorun olsa dr'un söölerdi.canını sıkma tatlım.moralin iii olsun ki bebişin gelsin.ben de sıkmamaya çalışıyorum ki ortada bi sorunum var cidden.yarın tatil gidiyomuşun.çok sevindim.gez eğlen tadını çıkar tatilin.herşeyden önce koca yıl yorulduk.biraz da dinlenelim dimi canım?öpüyorum çok Allaha emanet ol...:1hug:ya kissllaarr benim testosteron hormonum 148 ama karsisinda normal degerleri yok sizinki kac
internete baktim anlamadim.Sizinkiler kac acaba??
canım meraba.tetkiklerime baktım.testesteronun normal değerleri: 0.06-0.82 benimki de 0.427 valla ben de anlamadım bunu.bence sorun olsa dr'un söölerdi.canını sıkma tatlım.moralin iii olsun ki bebişin gelsin.ben de sıkmamaya çalışıyorum ki ortada bi sorunum var cidden.yarın tatil gidiyomuşun.çok sevindim.gez eğlen tadını çıkar tatilin.herşeyden önce koca yıl yorulduk.biraz da dinlenelim dimi canım?öpüyorum çok Allaha emanet ol...:1hug:
canım benim.Allah bu zamanda farketmeni istedi demek ki,ben aracıyım.sen sağol canım.inşallah hayırlısıyla hamiş olursun.çok sevgi dolu bi insansın.eminim çok iii bi anne olacaksın.Rabbim gönlüne göre,biran önce versin inşallah.canını sıkma nolur.Allah yardımcımız olsun.hepimiz bi şekilde sınanıyoruz,ki bunu sen zaten biliyosun.seni çokk seviyorum tatlım..öpüyorum kocamana.s.:1hug:Şenizya bana toplu test yapmıştı doktorum .Testosteron erkeklik hormonu ve direkt yumurtalığı etkiliomuş.Tatil dönüşü öğreneceğim tam olarak ne olduğunu ama bugun profesörü aradık tıp fakultesınde ve o değer yüksek önce onun düşrülmesi gerek dedi ve sanırım doğum kontrol hapıyla oluyo bu dengeleme.Dr'um neden es geçti ki ya anlayamadım..
Annemde öyle hamile kalmış benim,doğum kontrol hapı içmiş 3 ay veee hamile kalmış.Ne diyeyim herşey Allahtan.Belki de böle olması gerekti.Hayırlısını diliorum ve şükrediyorum farkettiğim için bu da beauty sayesinde oldu,canımmm çook saol beauty,sen sormasaydın ben farkedemezdimmm..Vesilenle hamile kalırım inşalllahhh.Tabii hepimiz....
canım, benim hormonlar hep normaldi şimdiye kadar.sadece mayısta sanırım bööle bi şey çıktı ama bi tedavi uygulamadı ona özel.bu ay da yine aynı şeyi dedi.sadece zayıfla dedi.şişman da değilim sadece fazlalarım var.az önce dr'a sorma olayını okudum.senin dr'a da benimkine de çok sinirlendim.canım ya,insanın hayatıyla oynuyorlar resmen.belki de sen dediğin gibi kucağında gezdirecektin bebeğini şuan.Allah onları bildiği gibi yapsın.ben de dr'umla birebir görüşemiyorum.sadece randevu günü görüşüyom,diğer zamanlarda imkansız.ooof napcaz hakikaten?burada başkası da yok doğru dürüst.bu 3. dr'um.sen en iiisi o arkadaşının konuşturduğu dr'a bi git.hatta yarın sabah gitmeyi denesen?hiç olmazsa ilaç verir ve tatilde kullanırsın.zaten korunacaktın.bari zamandan kurtarırsın.boşa gitmez 1-2 ayın ilacın bitmesini beklemekle.valla canım ihmal etme..bence yarın hallet bu işi eğer mümkünse..Allahım inşallah bu sorunu ortadan kaldırıp hamiş olmanı nasip eder artık...çok öptüm bi tanem..a.s.ya canım senın bu hormonların önceden mi boleymış sonradan mı oldu?Eger önceden de varsa dr nıye sölemedi ve bu durum tedavi şeklini değiştirecek mi???
YAni bu sadece prolaktınlık bişey değil mi?Eeeee yani neticesi ne olacak.Tedavisi nasıl olacakmış????Ya arkadaşım drlara guvenim azaldı vallahi..Allah sonumuzu hayretsin bitanemm.Yarında yazarım gunduz size gece gitcezz....öpüyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?