Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
beauty fsh da lh da gayet normal canım sen niye üzüldünki anlamadım.
canım valla bilmiyorum ki..hakikaten senin dediğin gibi.şimdi farkettim.zaten olması gereken değerler arasında ikisi de.niye bööle bişey dedi ki.sinir oldum bak şimdi.belki de asistanı yanlış anladı ya da anlattı.dr'un yanına giremedim sonucu gösterirken,kalabalıktan.asıl koyu renkli olan ve normal değerlerin üstünde olan TSH.o da üst sınır 4.2 iken benim 5.19 çıkmış.ay valla.içime su serptin canım ya...sence TSH sorunmudur?tabi ben yine de kilo olayının çaresine bakmalıyım...a.s.

canım tsh sorundur nerden biliyorsun diyeceksin bizim hormonlarımızı hatta birçok şeyi daha saymayayım şimdi troid belirliyor bende bu sorun olduğu içi ve ben 2-3 sene tadavi görüdüm için biliyorum a.s.Seninki bu durumda yüksek hatta okuduğum bir yerde o üst sınırına bakılmamalı o sınır yaşlı insanların sınırı eğer yaşın genç ve aktifsen daha düşük olması gerekiyormuş.Ama hemen üzülme senin hormonların çok güzel fsh olması gereken değerde Lh da onunlar orantılı e daha ne olsun.Sen bence doktora git bir sor bakalım eğer gerekli görürse bir guvatr ultrasonu yada varsa sintigrafi çektir ona göre ilaç verirler:1rolleyes:.Buarada uzun oldu ama şunuda belirteyim bebek olduğu taktirdede anne karnında bu durumdan etkilenebiliyor yani zeka açısından o nedenle sen baktır güzelimyerimseniben.

selam kizlaaarr.been geldimm.Bugun su meb in gonul koprusunden gelen cocuklar vardi ordudan onlardan biriyle ilgilendim,butun gunn..Ne gonul koprusuymus bu saate anca bitti.
Eee nappionuz ben carsamba gunu tatile gidiom.....Kusadasi ve izmir yasassiiinnnn...
Ama sizi ozlucem,siz de girmeyin ben yokkenn:)))))))
Beauty canim ve parilcim yaaaaa......Ne kilosu yaaa,aman deyim ha sakin kilo yok,bakim var hosluk var..cocuk bi yana kocalarimiz var aman deyim etraf tehlikeli:))))))Saka bi yana canlarim kilo almamali ve bebeklere icimizde yer birakmaliyiz kizlar.Yazin nimetlerinden faidelenip oncelikle aksam yemeklerini kesmeli ve yemek icin yasamamali,YASAMAK ICIN YEMELIYIZZZZ.
Evet uzunca bi sure sloganimiz bu olsun.Ben ole yapiorum vallahi ise yario...Siddetle tavsiye ederimm canim arkadaslarimmmm...
Veeeeeeeeeeeeeeeeee.Moral bozmak yokkkk,can sikmak yokkk.Dua etmek var,bu isi cok dusunmemek varr,hayati ne olursa olsun cok sevmek varr....
kizlar size ozel msj atacagim bakmayi unutmayin....

bu arada parilcim canim kontrollerden bikmak ve sikilmak yoooooooooooookkkkkkkk..
Beauty canim benim TSH=1.25,LH=6.95,FSH=2.07
ben anlamam ama degerlerden karsilastir die yazdim.Bence su tahlillerini adamakilli incelettir.
Kizlar doktorlarimizi ii secelim vallahi cok onemli,opuyoruummmmmmm

merhaba kızlar dün gelemedim özledim sizi.
yarın eşimin yanına gidicem birkaç gün sonra o da gelecek,acayip gerginim. rahim filmini çektirip doğum kontrol hapına devam etmeyi düşünüyordum,bugün dr a gittim sevki kapatmak için. müdür yardımcım sorun olmaz demişti ama oradaki sorumlular 1 aydan uzun süre olmuş kurumunuz problem çıkartabilir,ayaktan tedavi edilmiş görünüyorsunuz dediler umarım soruşturma falan açılmaz.
dr a bir süre özel nedenlerden dolayı bebek çalışmalarına ara vermek,sadece rahim filmi çektirip durumumu öğrenmek istiyorum dedim. dr kistlerin 3D görünümüne baktı ve hiç tavsiye etmem,basit kistlerin geçsin diye doğum kontrol hapı verdik, bir daha kullanırsan yumurta rezervlerin olumsuz etkilenir. tüp bebeğin bile %60 olma ihtimali varken çocuk konusunda geri adım atma dedi ve vitaminler yazdı. aklım ço karışık, herşeyin en iyisini Allah bilir korunmayıp kadere diye devam mı etsem ki. ????
sizlerinde aklı baya karışmış,birazdan tahlillerime bakıp bende katkıda bulunmaya çalışacağım.İYİKİ VARSINIZ KIZLAR...

asyacım ne cilvelisin vallahi kocan çok şanslı. bende öğreniyorum yavaş yavaş işve cilve, bekarlığıma göre çok yol katettim. ama benim kociş daha ben gitmeden az önce tüm hevesimi kırdı. yemin ederim gideceğim için stresten iki gündür uyku uyumuyorum adam kabus gibi.
az önce annemin eli kirli olduğu için ev telefonunu ben açtım, o da internette kamerayla bakıyo,msn yi kapattı,telefonumu arıyo,annem elini ykadı o arada açtı telefonu:kimle konuşuyo,niye hala konuşuyo diye anneme çıkışmış.ben aradım soğuk soğuk cep telefonundu ,ev telefonu değildi ben gördüm deyip duruyo,...ya kafasından yazıyorda yazıyor.
hayır, ailem oturduğumuz yerin en tanındık,düzgün ailesi,beni 4. sınıftan sonra sokakta oynarken bile gören olmamaış,görücü usulüyle : araştırdın,sordun öyle evlendin, ne demek oluyo bu tavır. ya sanki ....den çıkarttı evlendi,herşeyimden şüpheleneceği bir durum var. ya iki gün sonra bebeğimiz olsa,ona benzemese test bile ister bu adam. hiç gitmek istemiyorum asya,kendi evim beni korkutur oldu,gidince ne saçmalıklar çıkaracak kim bilir.
nasıl çocuk yaparım of of,olsa bi dert olmasa bi dert.

canlarım benim tiroid hormonlarından sadece TSH ıma bakmışlar,diğerlerine bakılmamış.diğerleri ne testi ki bakılmamış?
benim 3,13 çıkmış normal değerler 0,27 ile 4,2 arası. arkadaşlar hormonlar pek çok şeyle bağlantılı,streste etkiliyor, ilk tahlilde yüksek bile çıksa hemen gerilmeyin olur mu?
öpüyorum hepinizi.

asutaycım canım saol iltifatların için canımmm..
Eşin konusunda da Allah hakikaten yardımcın olsun canım.
Bi de ne dicem hormonlar konusunda kafam karıştı.Tesadüf beauty sayesinde hormon sonuçlarına bakayım dedim.Testosteron hormonum 148 yazıo ama normali yazmıo.Bi başlık açtım normal değer diye bana yüksek dediler.Ya doktorumun gözünden kaçmış olabilr mi yaa.Çook kötü oldum acaba bu hamile kalmaya engel mi ki???
Bi şey bilen varsa yazsın bana ne olur..

canım benim sen sıkma kendini,testesteron bende bakılmadı normal değeri bilmiyorum ama yüksekse tekrar tahlil yaptır.belki dr un önemseyeceği düzeyde bir yükseklik değildir.sınırın az üstüdür. canım benim sen bu kadar şekerken merak etme östrojenin ağır basar. Allah hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin,bir de kendini test sonuçları diye germe. stres testesterondan daha etkili bir faktör.sakin ol arkadaşım.

bugün gidiyorum en geç 1 hafta içinde yine aranızda olurum. bu arada hepiniz sakin ve rahat olun,hele ki tatildeki arkadaşlar,benim yerime de stres atın. gitsin bütün dertler,tasalar,gelsin şifalar:teytey:
bana dua etmeyi ihmal etmeyin,stresten uyuyamadım bile,kabus üstüne kabus. yeniden ankaraya döndüğümden sizden psikiyatrist ismi isteyeceğim,var sa ibildiğiniz şimdiden yazın. SEVGİLER..a.s.

ya asutaycim ben de yarin aksam gidiorum canim,cooookk ozleyecegim sizi emin oll..Esin konusunda da sabirli ve sakin ol.Uzerine duseni yap ve gerisini sallama bence.Ayrica da olnasi icin caba sarfet ama olmuyosa da kendini kasma bence.Hayatta hersey bizim icin ve sen ii birine benziosun.Eger seni bole hesapsizca uzuyosa birileri,coooooooookkk yanlis buuuu coookk yanlis.Kendini uzme be arkadasimmm,ve sikma canimm..Hersey olacagina varir .Kendine guven ve gerisini merak etme.Hadi bakalim en kisa zamanda gorusmek dilegiyle...

kızlar hepinize merabalar.hepinize desteğiniz için teşekkür ediyorum.yanımda olduğunuz için sağolun.ama sanırım tsh'dan önemliymiş diğer hormonlar.çünkü onlar yumurtlamayla ilgiliymiş.ve benimkiler birbirinin tam tersiymiş.yani yüksek olması gereken düşük,düşük olması gereken yüksekmiş.canım çok sıkıldı.:çok üzgünüm:bu ay gonaphene verdi.bu hormonlar için ayrıca ilaç vermedi.kilo ver dedi.napıcamı şaşırdım.:1shok:yarın diyetisyene gidicem.ooofff ooooffff.her ay başka bi dert...neyse kızlar canınızı sıkmıyım daha fazla.haftaya bugün tatile gidicem inşallah.artık umudum bu tatil.inşallah işe yarar da....:a015:

ya kissllaarr benim testosteron hormonum 148 ama karsisinda normal degerleri yok sizinki kac
internete baktim anlamadim.Sizinkiler kac acaba??
canım meraba.tetkiklerime baktım.testesteronun normal değerleri: 0.06-0.82 benimki de 0.427 valla ben de anlamadım bunu.bence sorun olsa dr'un söölerdi.canını sıkma tatlım.moralin iii olsun ki bebişin gelsin.ben de sıkmamaya çalışıyorum ki ortada bi sorunum var cidden.yarın tatil gidiyomuşun.çok sevindim.gez eğlen tadını çıkar tatilin.herşeyden önce koca yıl yorulduk.biraz da dinlenelim dimi canım?öpüyorum çok Allaha emanet ol...:1hug:

selam kizlar benimde bir sorum var size,2 yillik evliyim ve cocugum olmuyor,hormon testlerini yaptim normal cikti esim sperm testi de iyi,simdi sira tuplerin kontrolunde dokorum tupler tikalimi bakicaz dedi simdi yarin doktora gidicem size sorum bu kontrolu yaptiran varmi,,,lutfen arkadaslar nasil oluyor bana anlatin,simdiden cok cok tesekur ederim.

cokolıno,tuplere rahim filmi ile bakılır.İnternetten arastırabilirsin.Adetinden sonrakı 7-8-9. gunlerden bırınde bakılır.Vajınal muayene ıle rahmıne bı sıvı verılıyo ve o sırada fılm cekılıo yani boylece tuplerının acıkk ya da kapalı olduğu anlaşılıo.Bu filmin çok acıttığını söyleyenler oluyo ama benim hiç acımadı yani adet agrısı kadardı sadece.Şimdiden ii şanslar...

ya canım senın bu hormonların önceden mi boleymış sonradan mı oldu?Eger önceden de varsa dr nıye sölemedi ve bu durum tedavi şeklini değiştirecek mi???
YAni bu sadece prolaktınlık bişey değil mi?Eeeee yani neticesi ne olacak.Tedavisi nasıl olacakmış????Ya arkadaşım drlara guvenim azaldı vallahi..Allah sonumuzu hayretsin bitanemm.Yarında yazarım gunduz size gece gitcezz....öpüyorummm

yaaa kizlarrr ne oldu biliomusunuz.Bugun doktor bi arkadasim geldi dukkana ve ona su testesteonu sordum ve oda bakip bu iste bi gariplik var dedi ve bi baska doktoru aradi,kadin dogumcu.Ve o da bu degerle hamile kalmasi imkansiz dedi ve deger duserse olur dedi.Allahim sinirden olmek uzereyim ve ben 8-9 aydir bosuna tedavi gormusum yaaaaaa.Dusunun bana sebepsiz infertil tanisi kondu ve ben ole olmadigini tesadufen ogrendim..Drum nasil es gecer bu durumu anlamiyorum.Bebegim kucagimdaydi belkide yaaa...Artik tatil donusu gitcem o aradigi doktora ve belkide hemennn..insallah kizlar dua edin bana..
Ve benim kullandigim yumurta uyaricilarina ihtiyacim yokmus hele ki su son puregon ignelerede yokmus ihtiyacim sanirim.Artik ogrencem donuste...
ben bu doktoru napayim simdi????

ya bana toplu test yapmıştı doktorum .Testosteron erkeklik hormonu ve direkt yumurtalığı etkiliomuş.Tatil dönüşü öğreneceğim tam olarak ne olduğunu ama bugun profesörü aradık tıp fakultesınde ve o değer yüksek önce onun düşrülmesi gerek dedi ve sanırım doğum kontrol hapıyla oluyo bu dengeleme.Dr'um neden es geçti ki ya anlayamadım..
Annemde öyle hamile kalmış benim,doğum kontrol hapı içmiş 3 ay veee hamile kalmış.Ne diyeyim herşey Allahtan.Belki de böle olması gerekti.Hayırlısını diliorum ve şükrediyorum farkettiğim için bu da beauty sayesinde oldu,canımmm çook saol beauty,sen sormasaydın ben farkedemezdimmm..Vesilenle hamile kalırım inşalllahhh.Tabii hepimiz....

canım benim.Allah bu zamanda farketmeni istedi demek ki,ben aracıyım.sen sağol canım.inşallah hayırlısıyla hamiş olursun.çok sevgi dolu bi insansın.eminim çok iii bi anne olacaksın.Rabbim gönlüne göre,biran önce versin inşallah.canını sıkma nolur.Allah yardımcımız olsun.hepimiz bi şekilde sınanıyoruz,ki bunu sen zaten biliyosun.seni çokk seviyorum tatlım..öpüyorum kocamana.s.:1hug:Şeniz

canım, benim hormonlar hep normaldi şimdiye kadar.sadece mayısta sanırım bööle bi şey çıktı ama bi tedavi uygulamadı ona özel.bu ay da yine aynı şeyi dedi.sadece zayıfla dedi.şişman da değilim sadece fazlalarım var.az önce dr'a sorma olayını okudum.senin dr'a da benimkine de çok sinirlendim.canım ya,insanın hayatıyla oynuyorlar resmen.belki de sen dediğin gibi kucağında gezdirecektin bebeğini şuan.Allah onları bildiği gibi yapsın.ben de dr'umla birebir görüşemiyorum.sadece randevu günü görüşüyom,diğer zamanlarda imkansız.ooof napcaz hakikaten?burada başkası da yok doğru dürüst.bu 3. dr'um.sen en iiisi o arkadaşının konuşturduğu dr'a bi git.hatta yarın sabah gitmeyi denesen?hiç olmazsa ilaç verir ve tatilde kullanırsın.zaten korunacaktın.bari zamandan kurtarırsın.boşa gitmez 1-2 ayın ilacın bitmesini beklemekle.valla canım ihmal etme..bence yarın hallet bu işi eğer mümkünse..Allahım inşallah bu sorunu ortadan kaldırıp hamiş olmanı nasip eder artık...çok öptüm bi tanem..a.s.

canım dinlenmek istiyorum,ve benim sorduğum dr arkadaşım çalıştığım ilçede başhekim yardımcısı.Onsuz ben de zor görüşürüm prof.la.o da bekle dedi,rahatla dedi ve bana guven dedi ve kızdı kendine benimle şimdiye kadar ilgilenmediği için..
Onu dınleyeceğim ve şu 15 gun ailemle ilgilenmek istiyorum,düşünmeden.
15 gün sonra gitmem daha sağlıklı olacak.
araştırmalarıma göre doğum kontrol hapıyla dengeleniomuş bu hormon.Öz annemde hamile kalmış böle.Belki öyledir.Umarım hepimize Allah yol açmıştır,artık arkadaşımmm..
En kısa zamanda hayırlı haberlerle inşallaaahhh.
Canım sen de doktorunu bırakmasanda arada tahlillerini başka doktorlara göster,ben guvendım ve yanıldım....Sanırım kimseye güven yok..İnşallahhh dr larınız ççoooookkk iidir canım yaa..
Kilo içinde bi yolu bulunur yaa illaki.Arkadaşım akapunkturla zayıfladı,bolgesel,çok rahat ve çok pahalıda değil.bence onu da deneyebilirsin...
Çoookk öpüyorum ,ayrıca benim sevgi doluluğum tamamen sizlerden kaynaklanıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…