ayy yine yoksunuz aşkolsun size kızlar ne diyeyim.
merhaba..ben de ikinci kez kullanıyorum bu ilaçları..geçen ay bu kadar çok şikayetim olmamıştı.ama bu ay aynen benim de karnım şişiyo.sanki hamileymişim gibi ki daha iğnemi vurulmadım.onu da yaptırınca patlarım heraldenaniknanikanlıycan aynı durum bende de var tatlım sanırım ilaçlar bu hale getiriyo..:1rolleyes:Bende ovitrelle klomen tedavisini 3 aydır görüyorum fakat bu ay iğne sonrasında inanılmaz şekilde alt ve üst karnımda şişkinlik resmen 5 aylık hamile karnı gibi,böyle bir şikayeti olan varmı?
hayatım senin de adetin 11 temmuz cuma başlamadı mı?benim 11'inde.o yüzden 22'si tam 12.gün oluyo.yani salı günü..hem dr da salı günü gel dedi.evet canım iğnemi vurulup tatile gidicez.yer ayırttık o güne..inşallah tatil sinirlerimi gevşetir diye..inşallah orası uğurlu gelir..yumurtalarının durumunu söölersin yarın..inşallah nur topu gibi yumoşlar olur ve inşallah onlar nur topu gibi evlatlara dönüşür bu ay..dualarım seninle canım..öpüyorum.buralardayım.dün migrenim tuttu giremedim nete.bugün de sersem gibiyim hastalıktan sonra bööle olurum hep..sanırım şu hormon olayını çok taktım.dr'uma da ulaşıp soramadım.birikti içimde.inşallah bi engel oluşturmaz da artık anneliği tadabilirim ,tadabiliriz...dualarını bekliyorum canım.çoook öptüüüm.:1hug:a.s.inşallah güzelim yaa inşallah hepimiz haykırırız burada hamileyimmm diye.Benimde klomen bugün bitti ama ben 12. günü yani pazartesi gidecem doktora sen neden salı gitceksinki aynı günde yola gideceksin galiba bende hafata sonu çıkarım yola inşallah.Hadi öptüm canımmm yaz ha gidene kadar konuşalım barii yumurtalarıda yazalım gelişmişmi diye.
merhaba..ben de ikinci kez kullanıyorum bu ilaçları..geçen ay bu kadar çok şikayetim olmamıştı.ama bu ay aynen benim de karnım şişiyo.sanki hamileymişim gibi ki daha iğnemi vurulmadım.onu da yaptırınca patlarım heraldenaniknanikanlıycan aynı durum bende de var tatlım sanırım ilaçlar bu hale getiriyo..:1rolleyes:
canım bana da aynı şeyler oluyo.haklısın bebiş için herşeye değer...inşalla karnımız artık bebiş için şişerEvet canım ya ilaçlardan kaynaklı,bebiş için herşey feda olsun ama bir de gelsesenağlama..Karnımın şişliği o kadar rahatsız ediyorki aç olduğum halde yemek yiyemiyorum,birde folic asitte beni böyle yapıyor,afedersin direk kabız oluyorum o yüzden kullanmıyorum şu an..
hayatım senin de adetin 11 temmuz cuma başlamadı mı?benim 11'inde.o yüzden 22'si tam 12.gün oluyo.yani salı günü..hem dr da salı günü gel dedi.evet canım iğnemi vurulup tatile gidicez.yer ayırttık o güne..inşallah tatil sinirlerimi gevşetir diye..inşallah orası uğurlu gelir..yumurtalarının durumunu söölersin yarın..inşallah nur topu gibi yumoşlar olur ve inşallah onlar nur topu gibi evlatlara dönüşür bu ay..dualarım seninle canım..öpüyorum.buralardayım.dün migrenim tuttu giremedim nete.bugün de sersem gibiyim hastalıktan sonra bööle olurum hep..sanırım şu hormon olayını çok taktım.dr'uma da ulaşıp soramadım.birikti içimde.inşallah bi engel oluşturmaz da artık anneliği tadabilirim ,tadabiliriz...dualarını bekliyorum canım.çoook öptüüüm.:1hug:a.s.
canım malesef yanlış hesaplamışsın.bak şimdi:Canım geçmiş olsun o migrende insanı deli ediyorlaelaelaelaelae Allah yardımcın olsun şifa versin canım.
Ya ben niye başka hesaplıyorum :uhm:bende cuma öğlen hastalandım ayın 11. 5. gün ilaca başladım 5 gün içtim dün bitti o halde dün 10.gün olması lazım e bugün 11 yarında 12 diye hesaplıyorum ama galiba ben kafayı yiyorumkafamçokkarıştı
eğer beşizler seni yormayacaksa güzel bi gelişme tabi:1rolleyes:naniknanikjeyyarbende de 3 tane yumurta olmuştu ilk kullandığımda.genelde çoğul gebelik ihtimali düşükmüş.merak etme.zaten en çok hangisi gelişmişse o işe yarıyo..hepsi birden yeterli büyüklüğe erişmiyo yumurtaların.küçük olnalr zaten eriyip gidiyomuş..bildiğim araştırdığım kadarıyla..merak etme canım...illa çoğul olacak diye bişey yok.bu çok nadirmiş..:1hug:a.s.arkadaslar ben kulomen ıctıgımde 5tane yumurtam olmustu yanı doktor bebk olsa 5ızın olur demıstı bu guzel bı gelısmemı
canım bana da aynı şeyler oluyo.haklısın bebiş için herşeye değer...inşalla karnımız artık bebiş için şişerben de folik asit kullanmıyorum artık.geçen yıldan beri çok kullandım zaten.sende de kilo ve iştah yapıyo muydu folik asit.ben daha çok kilo yüzünden bıraktım.çünkü hem aldırıyo hem de zayıflamayı zorlaştırıyo bende..iğneni ne zaman vurduracaksın canım?hakkında hayırlısı olsun.inşallah bu ay yüzümüz güler hepimizin...:1hug:
canım ümidini yitirme.inşallah şuan hamişsindir.inşallah bu iğneleri vesile kılmıştır Allahım ve kucağımıza bebişlerimizi aldığımız günleri de görürüz...ben salı günü vurdurucam büyük ihtimalle.dr'un 36.saatte mi ilk ilişkiyi önerdi,yoksa vurulduğun gün mü olsun dedi?benimki vurulduğumun ertesi akşamı ve takiben 12 satte bir diyo da.merak ediyorum.acaba bu 36.saat olayı hikaye mi?hayırlısı olur inşallah demekten başka çaremiz yok...:a015:Aminn cnm..Folik asit banada kilo aldırdı çünkü benim sindirim sistemimi yavaşlattı çok,6 ay düzenli kullandım şimdi kullanmıyorum,çatlatma iğnemi 14 temmuz da vurdurdum sonrasında 3 gün üstüste ilişki oldu,bir gün boş geçtik sonra tekrar ilişki oldu ama nedense hiç umudum yok rahim filmide çektirdim bu ay,filmden sonrada daha çabuk kalınıyor diyolar ama ne biliyim işte kısmetten öteye gidilmiyo..
parılcım,nerelerdesin hayırsız arkadaşım..bugün de sen yoksun...misafir mi geldi yine kııız?olmuyo böööle.bugün de sen bıraktın beni...neyse görüşürüz inşallah...:1hug:
meraba canım.yoktun uzun sredir.özlettin kendini.Allah kolaylık versin temizlikte.asyacan sanırım ağustosun 2.haftasına filan döner.ya da ilk hafta.15 gün kalıcam diyodu.sen nerelerdeydin.ailenin yanındaydın dimi yanlış hatırlamıyosam?ben de yarından itibaren 1 hafta yokum.dönüşte görüşürüz inşallah.sağol canım güzel dileklerin için.inşallah hepberaber sevindirir Rabbim.bugün buralardayım.görüşürüz yine inşallah..:1hug:merhaba kızlar,
evime ,eşime geldim ve dolayısıyla perşembeden beri ev temizliyorum,yazduklarınızın bir kısmını okudum. güzel gelişmeler yaşayan arkadaşlara bol şans diliyorum umarım bebiş haberlerinizi alabiliriz.
asyacan nezaman dönecek tatilden biliyor musunuz?dr unun yaptığına çok üzüldüm umarım tatil dönüşü daha iyi bir dr desteğiyle bebişine kavuşur.
beauty,parıl sizler nasılsınız. inşallah bu ay seviniriz. işler beni bekliyor görüşürüz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?