Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
parılcım canımmm yaaa simdide sen nerdesin arkadaşımm yaa.Yaz rehaveti hoşgör braz hele bi kış gelsin hepimiz kukuman kuşu gibi çıkmıcaz bu forumdan(dilerim hamile olarakkkkk) şimdi gezelim tozalım azıcık sonra toplasırız yıne.
Bu arada ozel msj atıyorum sana gelmio açman gerek sanırım,açta burda yazamadıklarımızı ordan yazalım..
Beauty arkadaşımm,canım bu gece 11 gıbı cıkcaz ayın 25 ıne kadar kusadasında,sonra 5 agustosa kadarda ızmırde olurum.Yolunuz düşerse beklerimmmmmmmmmmmm...
Hepinize sevgilerrrrrr..

slm bende klomen ve ovitrelle kullandım ama hasta oldum bu ay bidaha iğne vurulucam inş tutar allah tüm isteyenlere verir inş

iyi geceler kızlarrr bu gün hiç giremedim asyacanda çıkmış tatile Allah yolunu açık etsin.Beauty cim ben henüz çıkmadım ama önümüzdeki bir hafta sonra felan çıkarım buarada sende klomene benim gibi 5. gün ü başlıyorsun folikasitte kullanıyormusun.

ayy yine yoksunuz aşkolsun size kızlar ne diyeyim.

canım ben burdayım.salı çıkıcaz biz tatile henüz buralardayım.arada bi bakıyorum nete ama pek yazamadım.canım ben de klomene 5.gün başladım.bugüne 1 tane kaldıydı o da bitti.salı günü yumurta takibi var.o gün büyük ihtimalle iğneyi de vurulurum inşallah...inşallah bu ay çilemiz biter..Rabbim hepimize nasip etsin artık..canım ben geçen yıldan çok kullandım folik asidi.kilo yapıyo,iştah yapıyo bende. o yüzden kullanmak istemiyorum.dr da bişey demedi.inşallah bi hamiş kalayım telafi ederim artık..hayırlı haberlerini beliycem tatlım.bu ay herşeyimiz aynı seninle..inaşllah aynı anda veririz müjdeyi....aminnnnnnnnnn:1hug:a.s.Şeniz

inşallah güzelim yaa inşallah hepimiz haykırırız burada hamileyimmm diye.Benimde klomen bugün bitti ama ben 12. günü yani pazartesi gidecem doktora sen neden salı gitceksinki aynı günde yola gideceksin galiba bende hafata sonu çıkarım yola inşallah.Hadi öptüm canımmm yaz ha gidene kadar konuşalım barii yumurtalarıda yazalım gelişmişmi diye.

Bende ovitrelle klomen tedavisini 3 aydır görüyorum fakat bu ay iğne sonrasında inanılmaz şekilde alt ve üst karnımda şişkinlik resmen 5 aylık hamile karnı gibi,böyle bir şikayeti olan varmı?

Bende ovitrelle klomen tedavisini 3 aydır görüyorum fakat bu ay iğne sonrasında inanılmaz şekilde alt ve üst karnımda şişkinlik resmen 5 aylık hamile karnı gibi,böyle bir şikayeti olan varmı?
merhaba..ben de ikinci kez kullanıyorum bu ilaçları..geçen ay bu kadar çok şikayetim olmamıştı.ama bu ay aynen benim de karnım şişiyo.sanki hamileymişim gibi ki daha iğnemi vurulmadım.onu da yaptırınca patlarım heraldenaniknanikanlıycan aynı durum bende de var tatlım sanırım ilaçlar bu hale getiriyo..:1rolleyes:

hayatım senin de adetin 11 temmuz cuma başlamadı mı?benim 11'inde.o yüzden 22'si tam 12.gün oluyo.yani salı günü..hem dr da salı günü gel dedi.evet canım iğnemi vurulup tatile gidicez.yer ayırttık o güne..inşallah tatil sinirlerimi gevşetir diye..inşallah orası uğurlu gelir..yumurtalarının durumunu söölersin yarın..inşallah nur topu gibi yumoşlar olur ve inşallah onlar nur topu gibi evlatlara dönüşür bu ay..dualarım seninle canım..öpüyorum.buralardayım.dün migrenim tuttu giremedim nete.bugün de sersem gibiyim hastalıktan sonra bööle olurum hep..sanırım şu hormon olayını çok taktım.dr'uma da ulaşıp soramadım.birikti içimde.inşallah bi engel oluşturmaz da artık anneliği tadabilirim ,tadabiliriz...dualarını bekliyorum canım.çoook öptüüüm.:1hug:a.s.

Evet canım ya ilaçlardan kaynaklı,bebiş için herşey feda olsun ama bir de gelsesenağlama..Karnımın şişliği o kadar rahatsız ediyorki aç olduğum halde yemek yiyemiyorum,birde folic asitte beni böyle yapıyor,afedersin direk kabız oluyorum o yüzden kullanmıyorum şu an..

canım bana da aynı şeyler oluyo.haklısın bebiş için herşeye değer...inşalla karnımız artık bebiş için şişerben de folik asit kullanmıyorum artık.geçen yıldan beri çok kullandım zaten.sende de kilo ve iştah yapıyo muydu folik asit.ben daha çok kilo yüzünden bıraktım.çünkü hem aldırıyo hem de zayıflamayı zorlaştırıyo bende..iğneni ne zaman vurduracaksın canım?hakkında hayırlısı olsun.inşallah bu ay yüzümüz güler hepimizin...:1hug:

Canım geçmiş olsun o migrende insanı deli ediyorlaelaelaelaelae Allah yardımcın olsun şifa versin canım.
Ya ben niye başka hesaplıyorum :uhm:bende cuma öğlen hastalandım ayın 11. 5. gün ilaca başladım 5 gün içtim dün bitti o halde dün 10.gün olması lazım e bugün 11 yarında 12 diye hesaplıyorum ama galiba ben kafayı yiyorumkafamçokkarıştı

arkadaslar ben kulomen ıctıgımde 5tane yumurtam olmustu yanı doktor bebk olsa 5ızın olur demıstı bu guzel bı gelısmemı

canım malesef yanlış hesaplamışsın.bak şimdi:
11 tem.-1.gün
12 tem.-2.gün
13tem.-3.gün
14tem.-4.gün
15tem.-5.gün(salı günü)bugün klomene başladık
16tem.-6.gün
17tem.-7.gün
18tem.-8.gün
19tem.-9.gün
20tem.-10.gün(yani bugün)
21tem.(yarın)-11.gün
22tem.-salı-12.gün
biz klomene 15'inde başladık.o gün 1.gün sayılınca 19'unda bitmesi lazım ilaçların..dün bitti zaten dimi canım?yanlış anlama bunları daha kolay hesaplıyabilesin diye yazdım.beniim bi yanlışım varsa düzelt canım.estağfirullah,kafayı filan yemiyosun.çoook yoğunlaştık ya bu iğne işine ondan insanın aklı karışıyo bu çok normal..bu durumda napıcan yarın mı gidicen yine de?belki 1 gün önce olması çok da sorun olmaz.dr'lar zaten hesaplıyo.bugün şu kadarsa büyüklüğü yarın şu kadar olur diye.olmadı sana iğneni salı vurdur der...problem etme canımcım..Allaha emanet ol..öptüüüm çooook:1hug:

arkadaslar ben kulomen ıctıgımde 5tane yumurtam olmustu yanı doktor bebk olsa 5ızın olur demıstı bu guzel bı gelısmemı
eğer beşizler seni yormayacaksa güzel bi gelişme tabi:1rolleyes:naniknanikjeyyarbende de 3 tane yumurta olmuştu ilk kullandığımda.genelde çoğul gebelik ihtimali düşükmüş.merak etme.zaten en çok hangisi gelişmişse o işe yarıyo..hepsi birden yeterli büyüklüğe erişmiyo yumurtaların.küçük olnalr zaten eriyip gidiyomuş..bildiğim araştırdığım kadarıyla..merak etme canım...illa çoğul olacak diye bişey yok.bu çok nadirmiş..:1hug:a.s.

ben zaten ıkız ıstıyorum bı kız bı erkek.keske ıkızlerım oolsa ben razıyım cekmeye olsunlarda boyle bebeksız olecegımıze onlarla oluruz daha ıyı......

Aminn cnm..Folik asit banada kilo aldırdı çünkü benim sindirim sistemimi yavaşlattı çok,6 ay düzenli kullandım şimdi kullanmıyorum,çatlatma iğnemi 14 temmuz da vurdurdum sonrasında 3 gün üstüste ilişki oldu,bir gün boş geçtik sonra tekrar ilişki oldu ama nedense hiç umudum yok rahim filmide çektirdim bu ay,filmden sonrada daha çabuk kalınıyor diyolar ama ne biliyim işte kısmetten öteye gidilmiyo..

canım ümidini yitirme.inşallah şuan hamişsindir.inşallah bu iğneleri vesile kılmıştır Allahım ve kucağımıza bebişlerimizi aldığımız günleri de görürüz...ben salı günü vurdurucam büyük ihtimalle.dr'un 36.saatte mi ilk ilişkiyi önerdi,yoksa vurulduğun gün mü olsun dedi?benimki vurulduğumun ertesi akşamı ve takiben 12 satte bir diyo da.merak ediyorum.acaba bu 36.saat olayı hikaye mi?hayırlısı olur inşallah demekten başka çaremiz yok...:a015:

parılcım,nerelerdesin hayırsız arkadaşım..bugün de sen yoksun...misafir mi geldi yine kııız?olmuyo böööle.bugün de sen bıraktın beni...neyse görüşürüz inşallah...:1hug:

Canım ancak girebildim misafirim yoktu ama eşim evde olunca on misafire bedel hiç işim bitmiyortatlicadiarzu.O güzel ayrıntılı yazın içinde ayrıca teşekkürler canım.:1rolleyes:Ben neden bu ay pazartesi diye tutturdum bilmiyorum ama bende salı gidecem niye bir gün önce gideyimki hemde daha iyi belki gelişmişlerse gider vurulurum iğnemi inşallah uyardığın için sağol canım.:1hug:
hadi byby yarın görüşürüz inşallah.a.s.

merhaba kızlar,
evime ,eşime geldim ve dolayısıyla perşembeden beri ev temizliyorum,yazduklarınızın bir kısmını okudum. güzel gelişmeler yaşayan arkadaşlara bol şans diliyorum umarım bebiş haberlerinizi alabiliriz.
asyacan nezaman dönecek tatilden biliyor musunuz?dr unun yaptığına çok üzüldüm umarım tatil dönüşü daha iyi bir dr desteğiyle bebişine kavuşur.
beauty,parıl sizler nasılsınız. inşallah bu ay seviniriz. işler beni bekliyor görüşürüz kızlar

meraba canım.yoktun uzun sredir.özlettin kendini.Allah kolaylık versin temizlikte.asyacan sanırım ağustosun 2.haftasına filan döner.ya da ilk hafta.15 gün kalıcam diyodu.sen nerelerdeydin.ailenin yanındaydın dimi yanlış hatırlamıyosam?ben de yarından itibaren 1 hafta yokum.dönüşte görüşürüz inşallah.sağol canım güzel dileklerin için.inşallah hepberaber sevindirir Rabbim.bugün buralardayım.görüşürüz yine inşallah..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…