Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım bence de yarın gideriz beraber.inşallah yumurtalarımız koccamaaan olmuştur.inşallah bu ay nasip olur artık..dayanamıycam artık.her ay aynı şeyi yaşamak yordu.bari okullar açılana kadar hamiş olsak...öpüyorum canım...:1hug:

canım benim, sen nerelere gidiyorsun?inşallah güzel günler geçirirsin,ben de adet olup bitince yeniden ankaraya gitmeyi düşünüyorum,hsg çektiricem. tabi benim işim ve eşim belli olmuyor Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin. ütü yapıyordum ara verdim,,bu sıcakta çamaşır ütü hiç çekilmiyor,günlük dantellerim yıkanıyor akşama da onları ütülerim,yarın da günlük temizliği yapınca sererim ohh mis gibi olur herşey. aldığım kilolar gitti geriye gözaltı morlukları kaldı koca evde hem eşe 24 saat hizmet hem temizlik mahvetti beni.bunlar boş ta umarım şu yaşam sınavını başarıyla geçerim, hayırlı olacaksa rabbim beni de çocuktan yana güldürsün.eşle,evlatla,ölümle kimseyi imtihan etmesinRabbim. görüşüürüz güzelim

canımcım güzel dileklerin için sağol.eşimle başbaşa bi tatil yapalım dedik.1 haftalığına bi yerlere gidicez inşallah.hem de yumurtlama dönemindeyim şuan.belki deşiklik iii gelir diye bu zamanda gidiyoruz.bebiş şimdiden tüm planlarımızı kendine yönlendiriyo..bi de dünyaya gelse neler yaparız artık bilmiyorum..naniknanikoohhh canım ne güzel temizlikleri yapmışsın..içine sindirsin Allah.güle güle huzurla otur canım.inşallah rahim filminde de bi şey çıkmaz.kiloları verip iii yapmışsın.ah bi de ben verebilsem...tatil dönüşü bakıcaz artık.diyetisyene gidecektim,tembellikten gidemedim.yerimsenibenvalla inanır mısın oklua gidip sevk almaktan bıktım.onun için gitmek istemiyorum dr'lara artık.Rabbimiz sınavımızı kolay eylesin inşallah.dualarına katılıyorum ve amin diyorum canım.hayırlı,huzurlu,umutlu günler diliyorum..:1hug:

kızlaaar.merabalar.bu sabah dr'a gittim ve sağda 2 solda 3 yumurtam olmuş.yani 5 tane yumurtam var şuan.:dance:yanımda iğnemle gitmiştim.dr beşizin bile olabilir.üçüz dördüz ihtimali var dedi.ben de olsun razıyım dedim ama o kadar kolay değilmiş.çoüunlukla birkaç bebek düşüyomuş.ya da çok zorlu geçiyomuş.o yüzden iğne vurdurmadı.düzenli ilişkii dedi belli saatler verdi.hepsi de 17-18-19 mm olmuş.çok sevindim ya...inşallah birini bari tuttururuz.Rabbime güveniyorum.inşallah bu ay yüzümüzü güldürür.parılcım senin ne alemde tatlım.inşallah güzel haberlerin vardır ve sonumuz da güzel olur..neyse kızlar hepinizi öpüyorum..birazdan yola çıkıcaz...Allaha emanet olun canlarım..güzelliklerle döneriz inşallah tatillerden.hakkınızı helal edin...haftaya görüşürüz inşallah...fırsat bulursam yine yazarım..:1hug::sm_cool::dance:

canım çok sevindim inşallah bu ay tutar şey.Benim durumum biraz karışıkfisfisfis yumurtalarım 25 mm olmuşlar bu da çok büyük dedi yani aşırı gelişmişler dedi bu dezavantajmış ben bilmiyordum üzüldüm:çok üzgünüm: birde rahim duvarım incelmiş buda canımı sıktı.Yani gebelik şansın düşük dedisenağlama ama yinde iğnemi vuruldum.Sende hayırlısıyla git ve gel inşallah özlicemmm sizi ya beni yalnız bıraktınııııııııııııııııızzzzyerimseniben

canlar benım bu ayda olmadı heralde adet agrılarım basladı bıle senağlama

merhaba canlarım 1 ay önceden kalma böyle bir yazımı gördum ve hemen sizlere müjdeyı vermeyı geldım benım o ay gördugum regly son regly oldu allahın izniyle ve allahıma cok sükür 6 haftalık hamıleyım hemde hiç bir ılac kullanmadan sadece eşim klomen kullanmıstı ben dınlenmedeydım ve allahım nasıp ettı hamiş kaldım darısı sizlere canlarımmmm Şeniz :1hug:

merhaba canım benim,kolay gelsin sana da .işler bitti çok şükür. bu vakum olayından memnun muusun;? bende almayı düşünüyorum,seneye taşınırken pratik olur. bu arada canım benim klomen bana kistler yapmıştı ya,o büyüyüpte çatlamayan yumurtalardan olur demişti dr. sen de bu konuda dikkatli ol.bu a y doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım. Allah hayırlısıyla nasip etsin sakın üzülme,doğru zamana,doğru yerde,doğru evlatlar nasip etsin rabbim.görüşürüz....

:sm_cool::sm_cool:canım inan çok sevindim,bu konuda çok duygusalım gözlerim doldu inan.Hamişlerin duası kabul olur bize hayırlı ve sağlıklı evlatlar dile olur mu. :teytey: umarım doğum müjdeni de alırız.
:teytey:konuyu bölmek istemem ama erkeklere niçin klomen veriyorlar?

asutaycığım senle ben kaldık galiba .Canım vakumlu poşetten çok memnunum misal bir 100*120 lik poşete inan 3 tane çift kişilik yün yorgan sığdırdım hemde ebat olarak birtanesine denk geldi yani ben tavsiye ederim.Şimdi tatile giderkende arabada yer kaplamasın eşyalarımız diye yine alacağım.
Yumurtalara gelince aşırı tepki vermelerini anlamadım birde bugüne kadar diğer doktorum 25 mm olunca seviniyodu ama bu tam tersini söyledi tabi rahimimin incelmeside beni üzdü ama ne yapayım artık Allah hayırlısını nasip etsin inşallah hepimiz en yakın zamanda yavrularımıza kavuşuruz.

Canım çok sevindim :teytey:Allah tamına erdirsin.Haber vermen çok ince inan bize umut oluyor.Buarada bende merak ediyorum eşin klomeni nasıl kullandı ve hangi doktor yazdı ona bu ilacı.BEnim eşiminde sperm sayısı çok güzel ama hareketlilik biraz düşük ama ürolog herşey normal demiş iki kere gitti ikisinde aynı şeyi söylediler ama ben belki klomeni oda kullansa sonuç alabiiriz gibi geliyor.Neyse çok uzattım canım Allah hayırlısıyla sağlıklı bebişini kucağına almanı asip eder inşallah:dance:

arkadaslar klomen bende kullandim bu ay, 12. günde ultrasonda tam catlamak üzere göründü yumurtalar. ama soldaki yumurtalar yapisikti :S hic böyle bisey yasadinizmi? zaten benim sag taraf ölü, calismior soldada cok agri yapti klomen. dr normal dedi ama bilmiyorum dr a göre hersey normal zaten... dua edelim birbirimize.
parilcim Allah yardimcin olsun. cok ilac belki rahimi inceltir diye aklima geldi, bi dr una sor istersen:?

canım merhaba,dr normal dediyse endişelenme inşallah buay seviniriz.
bendede ağrılar olmıştu. adet gecikmesi ve kist de yapabiliyor klomen.gecikince ben gebe kaldım sandım,meğer bişey yokmuş
gerçekten çok ilginç demek yumurtalar da yapışık olabiliyor,benim eşimin sperleri yan yana yapışık çıkmıştı.bişey olmaz herhalde.
sağ taraf niçin çalışmıyor?

canım vakumlu poşetleri nereden aldığını da yazar mısın bana,markasını..?canım benim Allah verecek olduktan sonra sınır tanımaz diye düşünüyorum,zaten bundan sonra herşey KENDİ MUTLULUĞUM İÇİN politikası uygulayacağım. sende rahat olmaya bak, tutunacak bebiş her kalınlığa tutunur,yumurtalarıda boşver,kiat yapmasın yeter.
:smiley-cool:. bugün evde yalnızım ve her anımı yalnız tatil yapıyormuş gibi geçirdim. camdan esen rüzgarın denizdeki kadar güzel olduğunu fark ettim.:hooray:bu şekilde devam edebilirsem sinirden iyice artan kistlerimde azalacak inşallah.

birgün herşey istediğimiz gibi olacak umarım o güne kadar bize bu evladı veren Allah a layık kullar oluruz.(inşallah)

Asutaycığım hayatında bazı şeyler rayına oturmuş gibi inşallah da öyledir.Mevlam daim mutlu etsin senide herkeside yuvasında.Vakumlu poşetlerin markasını bilmiyorum canım yıttım attım ambalajını ben tekzen diye bir yapı marketinden aldım 8 ytl di tanesi ama marka önemli değil bence al vakumla bak bir kaç saat sonra şiştiğini görürsen geriye götür ver ben öyle yapmıştım bundan önce aldıklarımı.

Sen haklısın canım Rabbim istedikten sonra herşey olur rabbim istesin yeterki.

teşekkür ederim tatlım,birşeyler henüz rayına oturmadı,kumaş aynı kumaş,yeterince kaliteli olmasa da ondan bir balo elbisesi yapmaya çalışıyorum,yoksa sağlığım iyice bozulacak. umarım hepimiz yuvamızda mutlu ve:CüvCüv::CüvCüv: tombiş bir göbüşle gezer,mis kokulu bebişşlerimizi kucağımıza allırız.vakumlu poşetlere ankaraya gidince (tekzene) bir bakayım,çok pratik biir çözüm.ben buralardayım görüşürüz

Ne yapalım be güzelim bazen anlamdan defolu mal alıyoruz :roflol:yapcak bişey yok çünküü iade ve değişim kabul edilmiyor o halde defolarını onarıp o şekilde mutlu olmakyerimseniben.Benim bu ay ki klomen kullanışımda ne yazıkki hiç akıntım yok hemde dün yumurtlama günümdü genelde çok aşırı akıntım olurdu ama bu ay olmadı.
üfffff neyse sıkıldım artık kafamı dinleyeceğim ekime kadar sonra heralde aşılama yapacağım.

selam kızlar benım eşimde ılerı hareket 0 dı yavas toplam hareket %36 yapısal bozukluk vardı bırde hormonları düzensızdı doktor klomen verdı 3 . ayımızda hamıle kaldım :)

sagol canim iyi dileklerin icin. ben ilk defa klomen kullandim, bilmiodum kist yaptigini felan ins bir kereden bisey olmaz. ins adetim gecikmez bu agrilara deger. cok enteresan bende gaz sorunu da yapti. öldüm sandim dün gece.
canim sag tarafim apandisitden calismiyor. 11 yasinda agir, komalik olacak kadar kötü bi ameliyat gecirdim. patladi ve 6 saat gec müdahale ettiler. ölümün kiyisindan döndüm yani. herkes bunun icin dikkatli olmali bence. kücük bi ameliyat sonucta ama neler acio insanin basina.
offf offff artik beklemek istemiyorum ya, benden sonra evlenen herkesin bebegi oldu hatta ikinciye hamile olanlar var. hayirlisi diyoruz bekliyoruz. güc olmasinda gec olsun ne diyelim, herkese hayirlisini versin Rabbim...

beni özlemişiniz yaaa ben de özledim vallahi.Ben hala kuşadasındayım dayanamadım nete gireyim dedim..
Bence enkısa zamanda tatıle cıkın yaa vallahi insan yasadığını hatırlıo.Artık insanblara rahatlıkla sağlık sorunlarım var ve ben çocuk yapamıorum dıyebılıorum.Bu bile harika bişey aslında.
Beauty canım tatile gittin ha sonunda...Ve yumurtalarının mm oranı harika inşallah bu ay su tatilin rahatlığıylaaaaaaaaaaaa..Ayy arkadaşımmm inşallaahhh..

Asutaycığım canım sen nasılsın????Yaaa doktorumm neler yaptı göruyosun demi?Hala bole bıseyın gozunden nası kactığını dusunup ii niyetli olduğunu dusunuyorum ama sanırım vardı bı bıldıgı,donuste ogrenecegım artık canımm..Sen de ii ol ve umutlu burda pozıtıf enerjı doldummmmm.Hepinize enerjımı verebılırım:))))

Parılcım arkadasım 25 mm coooookkk malesef,bu kahrolası seylerın bı ortası yok mu sole hemen kapsın su spermlerı:)))

Vee kızıldenızz,sana cok sevindim.Beklenmedık anda hamıle kalmak hem de tam umutsuzken harıka bısey olsa gerek..
Allah bıze de nasıp eder inşallaahhhh..

Ben ağustos 5 gıbı donecegımm.Arada ugrarım yıne.ü
Kendınıze cook ıı bakın.Hepinizi çooook öpüyorum ve coookk seviyorummm..

canım benim hiç üzülme belki yumurtlama günün değişmiştir haptan dolayı. belki 2 gün sonra olacak akıntı,streslenme,sıkma canını herşeyin hayırlısı..
bende adet olmuştum bugün 3.gün azaldı ama rahmim yine acımaya başladı.geçen ay bu yüzden 10 gün ayağa kalkamadım,dr lar herhangi bir şey söylemiyor,olur öyle şeyler diyor.sanırım dr un aşılama senin için aşılama gereksiz tüp bebek yapalım kaçıncıda tutar belli olmaz demesinde var bişeyler. çok stresli bir hasta olduğumdan gerilmeyeyim diye söylemiyor olabilirler.geçen ultrasonda ve ondan öncede bir kez normalden daha kalın çıkmıştı rahim duvarı. daha evliliğimin ilk ayında gebe kaldım,bilmeden içtiğim haplar yüzünden bebiş gelişmedi6-8 hafta dolaylarında düştğ.şimdide olanlara baksana,3 tane çikolata kisti,basit kistler...sebepsiz aşırı kanama,rahimde ağrı acı... sanırım .Rabbimin var bir bildiği habire sorun çıkıyor,evlenmeden önce kontrolden geçmiştim hiç bişey yoktu,1,5 yılda olanlara bak... Allah hayırlısını versin deyip içimi rahat tutmaya çalışıyorum. bu gün keyif yaptım öğlen bile uyudum ohh sefam olsun boşverdim herşeye:teytey::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…