canım bence de yarın gideriz beraber.inşallah yumurtalarımız koccamaaan olmuştur.inşallah bu ay nasip olur artık..dayanamıycam artık.her ay aynı şeyi yaşamak yordu.bari okullar açılana kadar hamiş olsak...öpüyorum canım...:1hug:Canım ancak girebildim misafirim yoktu ama eşim evde olunca on misafire bedel hiç işim bitmiyortatlicadiarzu.O güzel ayrıntılı yazın içinde ayrıca teşekkürler canım.:1rolleyes:Ben neden bu ay pazartesi diye tutturdum bilmiyorum ama bende salı gidecem niye bir gün önce gideyimki hemde daha iyi belki gelişmişlerse gider vurulurum iğnemi inşallah uyardığın için sağol canım.:1hug:
hadi byby yarın görüşürüz inşallah.a.s.
meraba canım.yoktun uzun sredir.özlettin kendini.Allah kolaylık versin temizlikte.asyacan sanırım ağustosun 2.haftasına filan döner.ya da ilk hafta.15 gün kalıcam diyodu.sen nerelerdeydin.ailenin yanındaydın dimi yanlış hatırlamıyosam?ben de yarından itibaren 1 hafta yokum.dönüşte görüşürüz inşallah.sağol canım güzel dileklerin için.inşallah hepberaber sevindirir Rabbim.bugün buralardayım.görüşürüz yine inşallah..:1hug:
canımcım güzel dileklerin için sağol.eşimle başbaşa bi tatil yapalım dedik.1 haftalığına bi yerlere gidicez inşallah.hem de yumurtlama dönemindeyim şuan.belki deşiklik iii gelir diye bu zamanda gidiyoruz.bebiş şimdiden tüm planlarımızı kendine yönlendiriyo..bi de dünyaya gelse neler yaparız artık bilmiyorum..naniknanikoohhh canım ne güzel temizlikleri yapmışsın..içine sindirsin Allah.güle güle huzurla otur canım.inşallah rahim filminde de bi şey çıkmaz.kiloları verip iii yapmışsın.ah bi de ben verebilsem...tatil dönüşü bakıcaz artık.diyetisyene gidecektim,tembellikten gidemedim.yerimsenibenvalla inanır mısın oklua gidip sevk almaktan bıktım.onun için gitmek istemiyorum dr'lara artık.Rabbimiz sınavımızı kolay eylesin inşallah.dualarına katılıyorum ve amin diyorum canım.hayırlı,huzurlu,umutlu günler diliyorum..:1hug:canım benim, sen nerelere gidiyorsun?inşallah güzel günler geçirirsin,ben de adet olup bitince yeniden ankaraya gitmeyi düşünüyorum,hsg çektiricem. tabi benim işim ve eşim belli olmuyor Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin. ütü yapıyordum ara verdim,,bu sıcakta çamaşır ütü hiç çekilmiyor,günlük dantellerim yıkanıyor akşama da onları ütülerim,yarın da günlük temizliği yapınca sererim ohh mis gibi olur herşey. aldığım kilolar gitti geriye gözaltı morlukları kaldı koca evde hem eşe 24 saat hizmet hem temizlik mahvetti beni.bunlar boş ta umarım şu yaşam sınavını başarıyla geçerim, hayırlı olacaksa rabbim beni de çocuktan yana güldürsün.eşle,evlatla,ölümle kimseyi imtihan etmesinRabbim. görüşüürüz güzelim
kızlaaar.merabalar.bu sabah dr'a gittim ve sağda 2 solda 3 yumurtam olmuş.yani 5 tane yumurtam var şuan.:dance:yanımda iğnemle gitmiştim.dr beşizin bile olabilir.üçüz dördüz ihtimali var dedi.ben de olsun razıyım dedim ama o kadar kolay değilmiş.çoüunlukla birkaç bebek düşüyomuş.ya da çok zorlu geçiyomuş.o yüzden iğne vurdurmadı.düzenli ilişkii dedi belli saatler verdi.hepsi de 17-18-19 mm olmuş.çok sevindim ya...inşallah birini bari tuttururuz.Rabbime güveniyorum.inşallah bu ay yüzümüzü güldürür.parılcım senin ne alemde tatlım.inşallah güzel haberlerin vardır ve sonumuz da güzel olur..neyse kızlar hepinizi öpüyorum..birazdan yola çıkıcaz...Allaha emanet olun canlarım..güzelliklerle döneriz inşallah tatillerden.hakkınızı helal edin...haftaya görüşürüz inşallah...fırsat bulursam yine yazarım..:1hug::sm_cool::dance:
canlar benım bu ayda olmadı heralde adet agrılarım basladı bıle senağlama
canlarım nasılsınız ? asutaycığım uzun zamandır yoktun iiiki geldin evinde Allah huzurlu zaman geçirmek nasip etsin inşallah.Bende temizlikle meşguldüm yatak yorgan yastık hepsini vakumlayıp kaldırıyorum ama bayaa bi yoruldum yaa.Beauty can yumurtlar ne alemde yarın inşallah güzel haberler alırız.Hadi hepinizi öptüm kızlar.
merhaba canlarım 1 ay önceden kalma böyle bir yazımı gördum ve hemen sizlere müjdeyı vermeyı geldım benım o ay gördugum regly son regly oldu allahın izniyle ve allahıma cok sükür 6 haftalık hamıleyım hemde hiç bir ılac kullanmadan sadece eşim klomen kullanmıstı ben dınlenmedeydım ve allahım nasıp ettı hamiş kaldım darısı sizlere canlarımmmm Şeniz :1hug:
merhaba canlarım 1 ay önceden kalma böyle bir yazımı gördum ve hemen sizlere müjdeyı vermeyı geldım benım o ay gördugum regly son regly oldu allahın izniyle ve allahıma cok sükür 6 haftalık hamıleyım hemde hiç bir ılac kullanmadan sadece eşim klomen kullanmıstı ben dınlenmedeydım ve allahım nasıp ettı hamiş kaldım darısı sizlere canlarımmmm Şeniz :1hug:
canım merhaba,dr normal dediyse endişelenme inşallah buay seviniriz.arkadaslar klomen bende kullandim bu ay, 12. günde ultrasonda tam catlamak üzere göründü yumurtalar. ama soldaki yumurtalar yapisikti :S hic böyle bisey yasadinizmi? zaten benim sag taraf ölü, calismiorsoldada cok agri yapti klomen. dr normal dedi ama bilmiyorum dr a göre hersey normal zaten... dua edelim birbirimize.
parilcim Allah yardimcin olsun. cok ilac belki rahimi inceltir diye aklima geldi, bi dr una sor istersen:?
canım vakumlu poşetleri nereden aldığını da yazar mısın bana,markasını..?canım benim Allah verecek olduktan sonra sınır tanımaz diye düşünüyorum,zaten bundan sonra herşey KENDİ MUTLULUĞUM İÇİN politikası uygulayacağım. sende rahat olmaya bak, tutunacak bebiş her kalınlığa tutunur,yumurtalarıda boşver,kiat yapmasın yeter.asutaycığım senle ben kaldık galiba .Canım vakumlu poşetten çok memnunum misal bir 100*120 lik poşete inan 3 tane çift kişilik yün yorgan sığdırdım hemde ebat olarak birtanesine denk geldi yani ben tavsiye ederim.Şimdi tatile giderkende arabada yer kaplamasın eşyalarımız diye yine alacağım.
Yumurtalara gelince aşırı tepki vermelerini anlamadım birde bugüne kadar diğer doktorum 25 mm olunca seviniyodu ama bu tam tersini söyledi tabi rahimimin incelmeside beni üzdü ama ne yapayım artık Allah hayırlısını nasip etsin inşallah hepimiz en yakın zamanda yavrularımıza kavuşuruz.
Asutaycığım hayatında bazı şeyler rayına oturmuş gibi inşallah da öyledir.Mevlam daim mutlu etsin senide herkeside yuvasında.Vakumlu poşetlerin markasını bilmiyorum canım yıttım attım ambalajını ben tekzen diye bir yapı marketinden aldım 8 ytl di tanesi ama marka önemli değil bence al vakumla bak bir kaç saat sonra şiştiğini görürsen geriye götür ver ben öyle yapmıştım bundan önce aldıklarımı.
Sen haklısın canım Rabbim istedikten sonra herşey olur rabbim istesin yeterki.
teşekkür ederim tatlım,birşeyler henüz rayına oturmadı,kumaş aynı kumaş,yeterince kaliteli olmasa da ondan bir balo elbisesi yapmaya çalışıyorum,yoksa sağlığım iyice bozulacak. umarım hepimiz yuvamızda mutlu ve:CüvCüv::CüvCüv: tombiş bir göbüşle gezer,mis kokulu bebişşlerimizi kucağımıza allırız.vakumlu poşetlere ankaraya gidince (tekzene) bir bakayım,çok pratik biir çözüm.ben buralardayım görüşürüz
canım merhaba,dr normal dediyse endişelenme inşallah buay seviniriz.
bendede ağrılar olmıştu. adet gecikmesi ve kist de yapabiliyor klomen.gecikince ben gebe kaldım sandım,meğer bişey yokmuş
gerçekten çok ilginç demek yumurtalar da yapışık olabiliyor,benim eşimin sperleri yan yana yapışık çıkmıştı.bişey olmaz herhalde.
sağ taraf niçin çalışmıyor?
Ne yapalım be güzelim bazen anlamdan defolu mal alıyoruz :roflol:yapcak bişey yok çünküü iade ve değişim kabul edilmiyor o halde defolarını onarıp o şekilde mutlu olmakyerimseniben.Benim bu ay ki klomen kullanışımda ne yazıkki hiç akıntım yok hemde dün yumurtlama günümdü genelde çok aşırı akıntım olurdu ama bu ay olmadı.
üfffff neyse sıkıldım artık kafamı dinleyeceğim ekime kadar sonra heralde aşılama yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?