- 18 Kasım 2007
- 2.264
- 137
- 363
- 40
canımçok geçmiş olsun,benim de kistlerden dolayı yumurta rezervlerimin düşmesi vs.. söz konusu.napalım her şerde vardır bir hayır.ben 1 yıllık evliyim, 27 yaşımda evlendim,5.sınıf okuturken benimle yaşıt velilerim vardı,düşüne biliyor musun 11 yaşındaydı 2 yıl önce çocuğu.üniversite mezunu arkadaşlarımın çocukları okula başladı.bazen Allahım nezamana kadar başka çocuklara annelik hissi duyacağım diyorum,ses çıkmıyor...demekki var bir bildiği. . hele bir de şuanda doğuda olduğumdan öğrencilerim bile öğretmenim kaç ay olmuş biz kardeş haberi alamıyoruz diyorlar,koyuyor adama.veliler de aynı ee hocam niye çocuğun yok diyor kimi zaman daha yeni evliyim diyorum,şuanda düşünmüyorum... çocuklara o kadar düşkünüm ki eminim kimse inanmıyor bu sözlerime. hayırlısı, Allah sabrınıda şifasınıda hayırlısıyla versin arkadaşım.sagol canim iyi dileklerin icin. ben ilk defa klomen kullandim, bilmiodum kist yaptigini felanins bir kereden bisey olmaz. ins adetim gecikmez bu agrilara deger. cok enteresan bende gaz sorunu da yapti. öldüm sandim dün gece.
canim sag tarafim apandisitden calismiyor. 11 yasinda agir, komalik olacak kadar kötü bi ameliyat gecirdim. patladi ve 6 saat gec müdahale ettiler. ölümün kiyisindan döndüm yani. herkes bunun icin dikkatli olmali bence. kücük bi ameliyat sonucta ama neler acio insanin basina.
offf offff artik beklemek istemiyorum ya, benden sonra evlenen herkesin bebegi oldu hatta ikinciye hamile olanlar var. hayirlisi diyoruz bekliyoruz. güc olmasinda gec olsun ne diyelim, herkese hayirlisini versin Rabbim...
canım aşık olmana da anne adayı olman kadar sevindim,hep bugünkü gibi aşık kal.benım eşim gunde 1 tane aldı klomen urolojı doktoru vermişti 3 ay kullanacak dedı ara vermeden 3, ayda daha tablet bıtmeden hamiş oldugum ortaya cıktı
kızlar merhaba.benim bir sorum var size.ben klomen kullandım ilk defa.sonrada 4 gün önce ilk defa çatlama ignesi vuruldum.acaba sadece klomen kullanıp hamile kalan oldu mu?sanki igneden önce kendimde bir degişiklikler hissettim bu hala sürüyor.çok sık idrara çıkıyorum,önceden hapların etkisinden gögüslerim acıyordu hapları bırakalı çok oldu hala acı var,tansiyonum düşüyor sık sık...açıkçası ben hisli bir insanımdır bişyler oldugunu hissediyorum ama ne biliyim ki.hiç bir ay böyle hissetmemiştim.ilk hamileligimde oldugu gibi belirtiler var bide en önemlisi kasıklarımda şişlik var ama onun da klomenden oldugunu sanıyorum.yani büyüttügü için olabilir mi?
kızıldeniz çok sordum kusura bakmaama çok merak ediyorum bu ilaçları kullnmadan önce herhangi bir test yaptırdımı doktor ve birde 3 ay boyunca hergünmü kullandı bu hapları.:sm_confused:
anladımm.demekki bu şişlikler ondan kaynaklanıyor cnm.sagol..yok benim henüz bebişim olmadı ilkini düsürmüştüm geçen yıl..yumurtalıklarda da cok sorun yok diyor doktor ama yinede acele et dedi ileride daha zor olur dedi ondan igne vuruldum:çok üzgünüm:hiç istemedim aslında ama işte...inş senin de en yakın zaöamda olur cnm hayırlısıyla.a.s.:CüvCüv:Canım benim klomeni 3. kullanışım iğnemi vurulduktan sonra benimde kasık bölgem ,karnım şişiyor hatta bu şişlik adete kadar devam ediyor.Yani inşallah hissetiğin doğru çıkar ama kendini fazla kaptırma bu ilaçların yan etkileride var ne yazıkki.. senindemi bir evladın var .Benimde bir oğlum var 5 yaşında ama malesef çok istememize rağmen 2.si olmuyor .Umarım bu ay hepimiz seviniriz.
merhaba arkadaşlar,
bugünüm pek iyi değildi,kayınpederim rahatsızdı,ciğerinde de su toplanması varmış,10 günde 8kg vermiş.bugün kötü köötü rüyalar gördüm anneme anlatınca annem ağlamaya başladı,kayın pederin hasta kayınvaliden söylememizi istemedi,durumu kötü haftaya gelmeye hazırlıklı ol dedi.1 haftadır rüyamda eşimin şehit olacağı haberini alıyorum.eşim bugün aniden gitti.çok korkuyorum.10 gün önce çok kötü şeyler gördüm ve aynen çıktı.kötü rüyalarım genelde çıkıyor,gerçekten çok korkuyorum arkadaşlar. kimsenin vefatına dayanamam,ben çok yufka yürekliyim yolda karınca görsem dikkatlice atlar geçerim,çimlere basmam.can taşıyan herkes iyi ya da kötü işler yapmış olsun değerlidir benim için.Rabbim kimseyi korktuğu şeylerle sınamasın.of of bugün polyannacılık oynayamadım..
kızlaaaar hepinize meraba.ben geldim.özledim valla hepinizi.tatil çok güzeldi.yetti bana bu kadar zaman bile.huzurlu,mutlu ve sessiz sakin bi tatil oldu.inanın ilişki bile daha rahattı.hiç takmamaya çalıştım.hepinize öneririm.bu arada okudum yazdıklarınızı..beni hiç özleyen olmamış:çok üzgünüm::dilcikar:sizler neler yapıyonuz bakiiim.ya kızlar sizler de yazmışsınız dünden beri bende de çok müthiş bir ağrı ve şişme var karnımda.öyle rahatsız ediyo ki.ölücem sandım.o yüzden erken döndük tatilden.hala şişkinlik var.sanırım biraz da üşüttüm klimanın karşısında ama ilacın etkisi diye düşünüyorum daha çok.bi arkadaş da gaz yapıyo bu ilaç demiş ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum.offf ya bebiş için nelere katlanıyoruz bari sonuç alsak..dua ediyorum hepimize.hayırlı evlatlar versin Allah inşallah.buralardayım görüşürüz inşallah..:teytey:
kızlaaaar hepinize meraba.ben geldim.özledim valla hepinizi.tatil çok güzeldi.yetti bana bu kadar zaman bile.huzurlu,mutlu ve sessiz sakin bi tatil oldu.inanın ilişki bile daha rahattı.hiç takmamaya çalıştım.hepinize öneririm.bu arada okudum yazdıklarınızı..beni hiç özleyen olmamış:çok üzgünüm::dilcikar:sizler neler yapıyonuz bakiiim.ya kızlar sizler de yazmışsınız dünden beri bende de çok müthiş bir ağrı ve şişme var karnımda.öyle rahatsız ediyo ki.ölücem sandım.o yüzden erken döndük tatilden.hala şişkinlik var.sanırım biraz da üşüttüm klimanın karşısında ama ilacın etkisi diye düşünüyorum daha çok.bi arkadaş da gaz yapıyo bu ilaç demiş ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum.offf ya bebiş için nelere katlanıyoruz bari sonuç alsak..dua ediyorum hepimize.hayırlı evlatlar versin Allah inşallah.buralardayım görüşürüz inşallah..:teytey:
canımcım hoşbulduk.evet tatil gayet iiidi ama dönüşüm sancılı oldusırnaşık şeysanırım bu ilacı kullanan herkes aynı şeylerden şikayetçi.neyse katlanıcaz artık..6 ağustos çok erken değil mi?hem niye kötü düşünüyosun tatlım?inşallah gelmez ve de hayırlı bi sebepten olur bu..inşallah hamişsindir.duacıyım hepimize.bu ay umutsuzluk ve kötü düşünce yok tamam mı tatlım.inşallah olucak..öpüyorum çoook...:1hug:Canımmmm hoş geldin özlemez olurmuyuz yaaa:dance:.Tatilinizin güzel geçmesine sevindim oh dinlendiniz şimdi sıra bizde inşallahsırnaşık şey.O gaz problemi bendede oluyor ne yazıkki karnım kocaman:CüvCüv: oluyor ama sanki bu ay biraz daha inmiş karnım yada artık benmi alıştım nee.Ay neyse valla sevindim gelmenize benim adetim sanırım 6 ağustosda gelecek çünkü iğneyi vurulduğum günüde sayarsak tam 16. günde adet oluyorum iki aydır hiç şaşmadı ama inşallah bu ay olmam.:teytey:
canımcım hoşbulduk.evet tatil gayet iiidi ama dönüşüm sancılı oldusırnaşık şeysanırım bu ilacı kullanan herkes aynı şeylerden şikayetçi.neyse katlanıcaz artık..6 ağustos çok erken değil mi?hem niye kötü düşünüyosun tatlım?inşallah gelmez ve de hayırlı bi sebepten olur bu..inşallah hamişsindir.duacıyım hepimize.bu ay umutsuzluk ve kötü düşünce yok tamam mı tatlım.inşallah olucak..öpüyorum çoook...:1hug:
meraba canım.tatil ii geçiyo anlaşılan.çok sevindim senin adına.yeni doğmuş bebekler cidden insanı başka bi aleme götürüyo..ama ben görmek istemiyorum hamile kalana kadar.biliyorum çok bencilce ama psikolojim elvermiyo...dualarımızı duysun inşallah Rabbim.bu ay hiç ümitsiz konuşmuycam dedim ama iki gündür bel ve kasık ağrım var.dün yine oturdum ağladım bütün gün.iii değilim canım.sanırım hastalanıcam her zamanki gibi.senin de canını sıkmak istemem ama artık dayanamıycam vazgeçicem bu işten.zorlamanın alemi yok.kendine ii bak .inşallah döndüğünde aşılamadan sonra senin güzel haberlerini duyarız.benim gücüm kalmadı.listeden silin beni kızlar...:çok üzgünüm:kızlar selam ben ızmırdeyım....sızı cook ozledımm.su an nerdeyım bılıomusunuz???Hanı bı arkadasım temmuz 7 de dogum yaptı demıstım onun yanında.Kızı 24 gunluk ve cooooooooooookkkk guzelllll..
Allah ım nasıl bı mucıze bu ya harıka bısey,çok guzel,uyuyolar hepsı aşlecek.Tabı aileye yenı bırının katılması da ayrı bı telaşe ama herseye değer degıl mııı??
Bugunde forumda bı arkadas tup bebekle hamıle kaldı cok sevındım.
Allah bıze de nasıp etsın tez zamanda.
Hepinızı cookkk opuyorum.
dualarımdasınız hepınız sevgıler...
bu ay hiç ümitsiz konuşmuycam dedim ama iki gündür bel ve kasık ağrım var.dün yine oturdum ağladım bütün gün.iii değilim canım.sanırım hastalanıcam her zamanki gibi.senin de canını sıkmak istemem ama artık dayanamıycam vazgeçicem bu işten.zorlamanın alemi yok.kendine ii bak .inşallah döndüğünde aşılamadan sonra senin güzel haberlerini duyarız.benim gücüm kalmadı.listeden silin beni kızlar...:çok üzgünüm:
canım ii dileklerin ve duaların için sağol.ama elimde değil.7 ay oldu ve ben çok yoruldum.dayanıklı ve sabırlı biri değilim biliyorum.şimdiye kadar herşey hemen oldu hayatımda.hiç beklemedim.alıştım yani.bu durum beni çok yıpratıyo.sabır ve selamet diliyorum hepimiz için.senin durumun ne?ben geçen sene düşük yaptım ve ondan sonra bi daha hamile kalamadım..çok zormuş çok..sağol canım desteğin için.senin de duaların kabul olur inşallah...canim lütfen ümidini kesme. 15 sene sonra bebeklerini kucaklarina alanlar var. 5 kez tüp bebek deneyip 10 sene sonra kendiliginden hamile kalanlar var. iyi düsün iyi olsun. Allah yardimcin olsun. psikolojik olarak kendini yipratma. stres de en büyük düsman biliyorsun. biraz rahat ol. kendimizi cok kasiyoruz ondan da olmuyor. bi kac ay hic düsünme en azindan... Allah hepimizin dualarini kabul etsin. bizlere en yakin zamanda birer bebis nasip etsin...:1hug: :teselli:
canım ii dileklerin ve duaların için sağol.ama elimde değil.7 ay oldu ve ben çok yoruldum.dayanıklı ve sabırlı biri değilim biliyorum.şimdiye kadar herşey hemen oldu hayatımda.hiç beklemedim.alıştım yani.bu durum beni çok yıpratıyo.sabır ve selamet diliyorum hepimiz için.senin durumun ne?ben geçen sene düşük yaptım ve ondan sonra bi daha hamile kalamadım..çok zormuş çok..sağol canım desteğin için.senin de duaların kabul olur inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?