ah canım çok ama çok geçmiş olsun.RABBİMDEN ümidinizi kesmeyin inşallah agrlaşmaz ve biran önce iyilesir babanız.çok zordur tabiki eminim.güçlü olmaya çalısın.ALLAH seni ve tüm sevdiklerini kazadan beladan kötü hastalıklardan muhafaza etsin..herkesi korusun rabbim..bol sabır versin sizede...sevgilermerhaba kızlari
hastaneye gidip geliyorum,ilaçlarla gün geçtikçe herşey daha iyiye gidiyor gibi görünüyordu. beyin ve akciğer bitmiş deselerde ümitleniyorduk.bugün serum takmadılar, görünüm iyiydi ama beyin iyice etkilenmeye başlamış babam çok sinirli ve unutkandı sanırım .ilaç semptomları gidermeye yönelik,tedavi etmiyor. adamcağızda farkında beyninde bir sorun olduğunu,yok desekte anlıyor.işin tuhafı yüm tahlilleri iyi geliyor sadece tümör belirtisi veren CA125 hormonu çok ama çok yüksek. o da normal şu durumda. gücü yerine geldi,yemek yiyor ama içi git gide çürüyor sanki.eşim bugün işe geri dönmek zorunda kaldı. çok ağırlaşırsa mazeret izni alacak tekrar. hastala bile melek gibi bu adam diyor,rabbim şifa versin inşallah... bizden 5 torun istiyor. baba sayıda artma azalma varmı diye soruyorum,yok diyor 5 tane olsunAllah kimseye yaşatmasın,ben hayatımda hep bu hastalıkla karşılaştım ve öyle de gidiyor. Allah anamı babamı kardeşimi ve beni korusun.tabi birde kocamı. dualarınıza çok ihtiyacımız var kızlar. görüşmek üzere........
Tarçın çörekotu karışımı nasıl bişey canım, nasıl hazırlanıyor ve neye yarıyor?
canım benim kasıklarıma doğru a ve belim ağrımıştı.daha sonra adet olana kadar 10 gün kadar ayağa kalkınca rahmim acıdı ve ağrıdı,devamlı yattım. genelde herkes kasık ağrısı hissediyor. evlendiğim ay gebe kaldım 6 haftalıkken gelişim durdu,8. hafta bebek düştü. üzerinden 1 yıl geçti hala bebiş yok. kaç kez psikolojik gebelik belirtileri yaşadığımı ben bile sayamam. ne olur hiç düşünme,kafanı dağıtacak birşeyler yap. düşündükçe kendimizi dinlemeye ve ümitlenmeye başlıyoruz. bırak varsa bebiş, süpriz olsun. yıpratma kendini.kizlar bisey sorcam. klomen kullanan arkadaslar karin agrisi yasiyor musunuz? tam olarak kasik agrisi nerede olusuyor? bugün adet olmaliydim ama olmadim. bi sag taraf bi sol taraf agriyor. olumsuz bi sonuc almaktan korkuyorum(((( birisi bisey söylesin yoksa kafayi yiycem...
merhaba canım nasılsın?kayınpederin nasıl oldu???iidir umarım babamın kisti 4 mm buyumus rabbimizden umut kesilmez be tatlım.Acı çekmesin tek dileğim babam ve babamın durumundaki tüm hastalar için dileğim.Bi de torun görebilseler izniyle Allah'ın.
Eeenaptın ne alemde tedavi,çocuk işleri??
Umarım en kısa zamanda bitsin bu bekleyişlerimiz arkadaşım...
canim benim ya vallahi su kayinvalidenleri ben paralicam yakinda,ne laf anlamazlar sanki tum bu olanlarin sorumlusu senmissin gibi...Bu bi saglik sorunu ya nasil anlamazlar nasil kayinpederin kanserse esininde spermlerinde sorun var.Hastalik bu ya allah allah ne kadar anlayissizlar.Ureyememek sadece bizim ulkede ayip sanirim...
Allahim bize acisin kuzum,bole insanlara da merhamet versin.,sana da sabir tatlim..
babamin bobrek ustu bezlerine sicradi ama onun ki ii huylu.Umarim hemen birakmaz bizi.bunun yaninda da aci cekmesin yeter.Onunda hayirlisi Allahtan tabi.Canim babam bazen ister istemez onsuz gunleri dusunuyorum da,cokk eksilecegim cokkk...
izmire gittim ya bana hala harclik vercem diye ugrasio canim babam benim...
Ben de pazartesi gunu yeni bi dr a gitcem bakalim su testosteronu sormaya.insallah sifayi onda bulurum..
sen de yap tup bebegi kurtul artik su dertten ama rahim filmini oncelikle cektirmelisin canim,tuplerinin durumu onemli cunku...
Allah hakkimizda hayirlisini versin hadi cok opuyorumm..
canım moralini bozma,1 ay da olsa 5 yılda ..inan bu duyguları yaşıyor. hatta her ay yaşıyorum 1 yıldır.hayırlısı, Allah vereceği günü bilir,belki tedavi belki bir bitki çayı bahanemiz olur. hayırlısını dile. bazen gebeliğin başlangıcında da leke gelebiliyor. hatta benim gelişmeyen bir gebeliğim oldu,resmen şakır şakır adet oldum düşmedi,ama içtiğim haptan dolayı gelişmedi.2 aylıkken düşük yaptım.arkadaslar bende 2 aydır tedavı goruyom drum klomen ve devamında prenglı verdı ama cook az leke geldı acaba hamılemıyım yada sonuc gene hüsranmııı coook moralım bozuk allahım isteyen herkese en kısa zamanda evlet nasip etsin....
kıslar sabah demiştimya adet olursam diye sesimi duymuş olmalıki oldum niyeyse bu ay erken oldu sağolsun.benim ümidim kalmadı olmayacak galiba bebiş eşim boşver benim bebişim sensin diyo ama olurmu kocaman bebiş demi...neyse olmayacaksa Allahım unuttursun çok zor bir sınav bu olucak mutlaka diyodum ilk dok gittiğimde ama ümidim tükendi artık benden 2 ay önce tedaviye başlayan arkaadaşın 4 aylık oldu bende 1sene sonra evlenen ev arkadaşımın 8 aylık (hamileler)Çokmu günahkarım cezamı çekiyorum bilmiom ama artık ii değilim herkesi öptüm ii akşamalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?