Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ah canım çok ama çok geçmiş olsun.RABBİMDEN ümidinizi kesmeyin inşallah agrlaşmaz ve biran önce iyilesir babanız.çok zordur tabiki eminim.güçlü olmaya çalısın.ALLAH seni ve tüm sevdiklerini kazadan beladan kötü hastalıklardan muhafaza etsin..herkesi korusun rabbim..bol sabır versin sizede...sevgiler

Tarçın çörekotu karışımı nasıl bişey canım, nasıl hazırlanıyor ve neye yarıyor?

bende burdan ögrendim. tarcin cörek otu (ezilmeliymis) be bal karisitirip adetin 1. gününden 20. gününe kadar sabah aksam 3 cay kasigi seklinde kullanip hamis olanlar olmus aramizda. bir umut iste. anladigim kadariyla yumurta olusumu icin felan. klomen tarzi bisey diye düsünüyorumCADIARZU

canım bılıosun babacımda akciğer kanseri ve ben ona torun vermek istedikçe lmuyo işte seni okadar ii anlıyorum ki canım.Ben de çok üzülüyorum çok ağlıyorum ve benim babamda bi melek..Sanırım Allah hep iileri istio yanına canım.;Babamında böbreklerine sıçradı ve artık huyu değişti yavastan.Çocuklasmaya başladı canım ya çooookk üzülüyorum ama yapacak bişey olmaması da ayrı bi muamma.Artık kemoterapiyide reddediyo,istemiyo...
yani anlayacağın canım kuzum,herkesin başında dert ama çok üzüldüm geçmiş olsun çookkk..
inşallah babalarımız yaşar ve bebeklerimizi görür...
Kendinize çok ii bakın kızlar.Ben hala izmirdeyimm...
çok öpüyorum...

kizlar bisey sorcam. klomen kullanan arkadaslar karin agrisi yasiyor musunuz? tam olarak kasik agrisi nerede olusuyor? bugün adet olmaliydim ama olmadim. bi sag taraf bi sol taraf agriyor. olumsuz bi sonuc almaktan korkuyorum(((( birisi bisey söylesin yoksa kafayi yiycem...

Slm arkadaşlar.Bende ilk kez bu ay gonaphene ye başlıorum ama dktorum çatlatma iğnesinden hiç bahsetmedi...
Tüplerime hormonlarıma ve eşimin spermlerine bakıldı hiç bir sorun yok sadece benim yumurtalarım dışında...
İnşallah onuda gonaphene ile halledicez dedi dktor...Umutluyum kendim ve hepiniz için

canım benim kasıklarıma doğru a ve belim ağrımıştı.daha sonra adet olana kadar 10 gün kadar ayağa kalkınca rahmim acıdı ve ağrıdı,devamlı yattım. genelde herkes kasık ağrısı hissediyor. evlendiğim ay gebe kaldım 6 haftalıkken gelişim durdu,8. hafta bebek düştü. üzerinden 1 yıl geçti hala bebiş yok. kaç kez psikolojik gebelik belirtileri yaşadığımı ben bile sayamam. ne olur hiç düşünme,kafanı dağıtacak birşeyler yap. düşündükçe kendimizi dinlemeye ve ümitlenmeye başlıyoruz. bırak varsa bebiş, süpriz olsun. yıpratma kendini.

slm kızlarrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmm ama siz yoksunuzzz yaaaaa.Artık döndüm,çok özledim hepinizi.
Tatil ii geldi vallahi. sabah geldim akşama kadar temizlik falan filan...sizler nasılsınız.Aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldniz hepiniz tabiiii ben de...
ben buralardayım artık görüşürüz bol bol.Çok öpüyorum ve seviyorum hepinizi..Azıcık kocişle ilgileneyimmmm...

arkadaslar bende 2 aydır tedavı goruyom drum klomen ve devamında prenglı verdı ama cook az leke geldı acaba hamılemıyım yada sonuc gene hüsranmııı coook moralım bozuk allahım isteyen herkese en kısa zamanda evlet nasip etsin....

tatlımmerhaba,
bugün kayınvalidem hacettepe ve ibnisinanın dr larına tahlilleri gösterdi,hastane değiştirmek istiyorduk. zaten hasta bitmiş,4.evre,orada yapılanın aynınıyapacağız bizde,ani bir atakla hastayı kaybedersiniz iyi haline aldanmayın demiş hepsi. hani gücü yerine gelmişti diye umut besliyorduk ama beyin akciğer,böbreküstü,ve batında metastaz yapmış. onkoloji hastanesinde 10 seans ışın tedavisi verdiler, bağırsak mr sonuçları haftaya perşembe gelecek. çok üzgünüz artık dakikalar,saniyeleri bekliyoruz.babamınki çok hücreli onedenle hızlı yayılıyor ve kötü huylu,senin baban umarım böyle değildir. adenom dedikleri tip iyi huylu kanser,kayınpederimin böbreğindekiler adenom,onda büyük risk görmüyorlar. Allah tüm hastalara merhamet etsin inşallah. bundan sonra umarım babanın güzel haberlerini alırız.

bebiş için tüp bebek dedi dr biliyorsun zaten,yapalım diye karar almıştık kaynanam illede doğal olsun diye tutturdu,bende anne spermleri yavaş ve yapışlık,bendeki kistlerde var,dr bakalım tüpbebek gelişecek mi dedi,doğal yolla pek umudumuz yok dedim. bana hastanede bir azar etti. sen oğluma kısırmı diyorsun sen kısırsın dedi. bende yapmayacam çocuk,torun istiyorum deyince doğal istiyordun Allah acırda verirse diye bekliyoruz,yapmıyorum diyecem. tutturmuş şu karıuşıklıkta hsg çektir,kanalların açılsın diye yapmıyorum asyacım,gururuma feci dokundu. bana kistlerini hallet ben o spermtestine güvenmiyorum yeniden yaptırıcam kırıkkalede dedi. ankarada en lüks yerinki iyi değilmiş kırıkkale de özelde yaptıracak.?? ankarada başka lab da dese içim yanmaz.

anlayacağın benim sorunlar ölüm bile dinlemiyor tam gaz devam. kayınpederim ölünce bunlar bunalımlarını benden çıkarır yuvamı daha önce yıkamadılar hep beraber yıkarlar artık. off off

canim benim ya vallahi su kayinvalidenleri ben paralicam yakinda,ne laf anlamazlar sanki tum bu olanlarin sorumlusu senmissin gibi...Bu bi saglik sorunu ya nasil anlamazlar nasil kayinpederin kanserse esininde spermlerinde sorun var.Hastalik bu ya allah allah ne kadar anlayissizlar.Ureyememek sadece bizim ulkede ayip sanirim...
Allahim bize acisin kuzum,bole insanlara da merhamet versin.,sana da sabir tatlim..
babamin bobrek ustu bezlerine sicradi ama onun ki ii huylu.Umarim hemen birakmaz bizi.bunun yaninda da aci cekmesin yeter.Onunda hayirlisi Allahtan tabi.Canim babam bazen ister istemez onsuz gunleri dusunuyorum da,cokk eksilecegim cokkk...
izmire gittim ya bana hala harclik vercem diye ugrasio canim babam benim...
Ben de pazartesi gunu yeni bi dr a gitcem bakalim su testosteronu sormaya.insallah sifayi onda bulurum..
sen de yap tup bebegi kurtul artik su dertten ama rahim filmini oncelikle cektirmelisin canim,tuplerinin durumu onemli cunku...
Allah hakkimizda hayirlisini versin hadi cok opuyorumm..

canım benim,
kaynanacım bizde kalıyor birkaç gündür o nedenle daha da mutluyum inan :a015:. bazen çektiği sıkıntı az değil, üzülüyorum . ben pek yufka yürekliyimdir,oturup ağlıyorum onunla.hem onun haline hem görümcemin.eşim ise yine görevde ve ona hiç destek olamıyorum uzaktan. ya inan çok kızıyorum ama aynı acıları halamda yaşadığımız için içim elvermyor,çok üzülüyorum.belkide kayınbabam kurtuluyor ana kızın elinden,benim kaynanam görümcem sadece bana değil herkese çamur.inan herkes yüzüne gülüyor ama klava::mymeka:kötükedihüso parçalamak istiyorlar.
babanın böbrek üstüne atmasına üzüldüm ama en azından iyi huylu ve böbrek faaliyetlerini bozmaz.belli ki kızı gibi o da tatlı bir insan Allah şifa versin.elbet birgün bizi bırakacaklar ama en azından torunlarını görüp,çok acı çekmeden hayırlı hayırlı vedalaşarak gitsinler.Allahım gecinden versin.
iyi bir dr a git bukez tamam mı tatlım,iyice araştır. ilk testlere hemen güvenme gerekirse iki kez yaptır.
asyacım inat ettim yapmayacam tüp bebek, torun diye yalvaracaklar. gizliden bi hsg çektirip tüplerimdeki duruma baktıracam ama eşime bile söylemeyi düşünmüyorum. bende bir inat var sorma gitsin,Allah doğal yolla verirse dünyalar benim olur ama onlara neolur tüp bebek yap dedirtcem.cevap veremiyorum madem ,bende böyle bakarım icabına

..işte böyle görüşürüz tatlım.kaydirigubbakcemile3.

canım moralini bozma,1 ay da olsa 5 yılda ..inan bu duyguları yaşıyor. hatta her ay yaşıyorum 1 yıldır.hayırlısı, Allah vereceği günü bilir,belki tedavi belki bir bitki çayı bahanemiz olur. hayırlısını dile. bazen gebeliğin başlangıcında da leke gelebiliyor. hatta benim gelişmeyen bir gebeliğim oldu,resmen şakır şakır adet oldum düşmedi,ama içtiğim haptan dolayı gelişmedi.2 aylıkken düşük yaptım.
herşeyi Allah a bırakmaya gayret et.
Allah hayırlı,sağlıklı ,güzel huylu evlatlar nasip etsin hepimize.

taatlım hangi yoldayım bazen ben bile bilemiyorum. ya o kadar bunaldımki,şubat ayından beri neredeyse 1 günüm huzurlu geçmedi. yıl bazında 1998 den beri her yıl biraz daha çöktüğümü hissettim.
bazen herşeyi herkesi bırakıp gidesim geliyor. bebek dünya ya getirecezde zavallım neler görüp çekecek acaba. bazen bebek istemenin bencilliğimizden kaynaklandığını düşünüyorum. sevecek güvenecek canımızdan bir parça istiyoruz,şu zor hayatta ne çeker,nsaıl bir kader onları bekler demiyoruz.
dün akşam annem göğüsünde 6 yıldır olan ve yavaş büyüyen kitlenin kanser olduğunu söyledi. tahlillerine bakmıştım fibroadenom görünümlü yazıyordu ama kenarı tırtıklı olduğu ve kalsifikasyonlar yaptığı için iiyi huylu kanser 1 cm i aşınca alırız demşler. 9mm şuanda. diğer göğüs ucunda da çekilme ve bol saçaklı kalsifikasyın var. risk sınıflaması 5 dereceden oluşuyor annem 3. de. dr. heran çevirip yayılmaya başlayabilir demiş. kayınvalideme anlatırken duydum.
6 yıl önce ben mardinin bir köyünde öğretmenliğe başlamıştım babamda benimle geldi ama çok zor geçinilebilen bir insandır. hayatımda ilk kez köy görmüştüm ve orada yaşarken babamla tartışmalarımızı,isyanlarımı hep annemle paylaştım.ozaman üzüntüden oluşmuş bir yağ bezesi var demişti bana. 2003te oluyor bu konuşmalar.ardından ne fırtınalar yaşadık,benim hayatımdaki en zor günlerdi yıllarca ben gergindim annemlerde öyle.ben hep tek başıma üzüldüğümü sandım ama şimdi anlıyorum hepimiz çok yıpranmışız.
Allahtan hayırlısı. inşallah kötü hüylu kansere çevirmez,salak gibi tüm yaz benim evlilik sorunlarımı anlattım,üzdüm kadını. kendimi çok kötü hissediyorum.
arkadaşlara gelince, inan bu ara takip edemiyorum pek birşeyi. onlarada ayıp oldu belki. arayıp sormadım.böyle işte asyacım.
ben hep karalarla gezdim hiç maviye dönemedim neredeyse 10 yıldır.
görüşürüz tatlım.herşeyin hayırlısı.

Slm kıslar ben geldim neler yaptınız bakalım biraz okumaya çalıştım ama uzun zaman olmuş sayfalar birikmiş.Anladığım kadarıyla bir değişiklik yok herşey aynı.Sizleri çok özledim keşke aynı şehirlerde olsak üniversiteden beri böyle yakın hissettiğim arkadaşlarım olmamıştı.asutay asyacan babalarınız için büyük geçmiş olsun olsun allahım kurtarsın inş. tezz zamanda .beauty parıl ne yapıolar tatil yapamadınız mı kızlar?Benimki pek tatile benzemiodu kaynanamlarda mutfaktan çıkmadım sanki yıllamaya gitmiştim altı üstü 1 hafta kaldık ama 1 yıl gibi geldi kaynatalık kaynanalık evlenirken yapmadılar ama ii hizmet bekliolar valla kıza kıza yaptım EŞİMDE SÖZ VERDİ SENİ GETİRMİCEM ZORUNLU OLMADIKÇA BENDE GELMİCEM DEDİ AAAAA büyük olmuş. herkes bir tuhaf.ama çalışmalarımıza doğal ve aksatmadan bizim evde devam ettik bu seferde olmassa artık ümidimi kesicem aşılama ve tüp bebek üzerinde durucam çünkü 2 senedir hiç böle düzenli çalışmamıştık.Herkesi çok öpüyorum kendinize ii bakın görüşürüza.s.:içelim:

kıslar sabah demiştimya adet olursam diye sesimi duymuş olmalıki oldum niyeyse bu ay erken oldu sağolsun.benim ümidim kalmadı olmayacak galiba bebiş eşim boşver benim bebişim sensin diyo ama olurmu kocaman bebiş demi...neyse olmayacaksa Allahım unuttursun çok zor bir sınav bu olucak mutlaka diyodum ilk dok gittiğimde ama ümidim tükendi artık benden 2 ay önce tedaviye başlayan arkaadaşın 4 aylık oldu bende 1sene sonra evlenen ev arkadaşımın 8 aylık (hamileler)Çokmu günahkarım cezamı çekiyorum bilmiom ama artık ii değilim herkesi öptüm ii akşamalar

mevzey canım hoşgeldin.ii ii herkes toplanıo bi beauty eksik kaldı ,bi de parıl yok onlarda bugün yarın gelir..
Mevzeycim hadi bakalım olumlu sonuç alırsın canım,bi daha uğraşmazsın.Yani hepimiz için aynı şeyler geçerli aslında ya bakalım ben de yarın doktora gitcektim haftaya kaldı artık..
bu arada yaz bıttı şimdi hepimiz hayat telaşesine düşeceğiz.
Kışa bomba gibi girmeliyiz arkadaşlar,aman deyim bak sakın ümitsizlik yok tamam mı bu kış hepimiz adım atacağız anneliğe.
Ben dua ediyorum hepimize arkadaşlar..
Bugün gittim yine mevlana tarafına,içimden geçirdim.Allah duyacak sesimizi ben umut doluyum hepimiz için,endişelenmeyin.Bize gereken zaman,dua edin Allah bizi çok sevsinnn kıslar....
hadi çoookkk öpüyom...

saçmalama mevzey ben ne yazdım sen ne düşünüon.Bunun günahkarlıkla ne alakası var arkadaşım,kızıom ama ha.Bu bi SAGLIK SORUNU.aynı grip gibi anladın mı???
sacmalamayın lütfen Allah tan daha ii bilmiyoruz demi?Biz elimizden geleni usanmadan yapacağız gerisi ona kalmış.İster verir ister vermez.
Sakın ümit kırma vallahi böle artık bitti,olmayacak falan yaparsanız çooookkk darılırımm:)))
hadi bakalım adetinin tadını çıkar:)))
daralmak yok...durmak yok yola devammmsırnaşık şeysırnaşık şey
çok öpüom çok seviom sizi..
aynı şehre taşınsamıydık ki şu yaz mevsiminde,ben sizi pataklardımsırnaşık şey:teytey:

merhaba kızlar
yarın eşimin yanına dönüyorum,çok kötü olduğunu söyledi . babamda çarşamba eve gidecek artık yapacak bişey yokmuş. büyük ihtimal 10gün içinde geri geliriz. bu sürede sizi arayamazsam unuttum sanmayın. öptüm

asutaycım canım Allah kolaylık versin.Hakkınızda ve babanız için hayırlısı olsun.Umarım çok acı çekmez.Arkadaşım çokzor ama Allah yatırmasın .Hersey için geç olması cok kötü ama takdir böleyse yapacak bişey yok.İçim acıo okuyunca yazdıklarını.Babam babacım gelio aklıma,canım benim Allah hepsine yardım etsin.
Babana dua edeceğim bugün kendine ii bak canım.öpüyorum çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…