Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canlarım nasılsınız bakalım ben hala tatildeyim ama inanın aklımdan hiç çıkmadınız bende girip bir kafeden yazayım dedim.Asutay , beauty,mevzey asyacan hepinizi özledim kızlar benim bu ay da tutmadı ne yazıkki tam dediğim gibi 6 sında adetlendim.Şu an hayıt tohumu kullanıyorum bakalım işe yarayacakmı.Ben hepinizi kocaman öpüyorum arkadaşlar inşallah birdahaki girdiğimde müjdelerle karşılaşırım.byby

parılcım tatilin tadını çıkar ben evde patlıyorum mecbur eşimin tayinini beklioruz.asutaycım allah babanın yardımcısı olsun rabbim hayırlısını versin.asyacancım sitem etmekle haklısın burayı elde olmayan sebeblerle ihmal ediyoruz ama en kısa zamanda hepimiz burda buluşucaz çünkü aramızda vefasız yok.ben nete 2 gündür nette problem olduğu için giremiyom hepinizi çok seviyorum kader arkadaşlarım inş. hamiş. arkadaşlarım olursunuz.

parılcım canım ii tatiller,keyfine bak canım ve bol enerjıyle don malum enerjı dolu olmamız gerek kışa
Allahım inşallah dileklerin kabul olur canım hepimiz için..
bi de çabuk dön yaaaa ben sizinle sohbet etmek istiom.öbür forumlarda şöle kafama göre kimse yok yaaaananiknaniknaniknanik

siz burda yoksunuz ben de çok sıkılıom naniknaniknaniknanik
sinir oluyom sizekaydirigubbakcemile
çabuk dönün artıkkk.
bu arada ben de eş durumundan merkeze tayin istedim inşalllaaaahh olurda git gellerden kurtulurum.Umarım sizin tayinde gönlüne göre olur canım...
İnşallah aramızdan biri acil şeytanın bacagını kırarda hamile kalıverr yaaa,çok ihtiyacımız var bi silkinmeye demi???
hadi çoookk özledim galiiiii siziŞeniz

asyacan canım sen buraya yazmamışın testesteron hormonunla ilgili bir yazı yazmışın bende ünv deyken böyle bir problemle karşılaştım hatta anormal yükseklik olduğunu böbrek üstü bezlerde tümör olabilir dendi şükür yokuş tomogrofim temiz çıktı 2 sene diane -35 kullandım kortizon hapı kullandım düştü seviye .belki o yüzden şimdi problem yaşıom ama bütün hormon değerleri önemli gebelik için arkadaşın 26 iken süt hormonu gebe kalamıodu 24 düşer düşmez gebe kaldı bak ne kadar az düşüşle o yüzden bu sorunun üzerinde dur canım hadi bay bak sıkılma ben arada takılıom:1hug:

canım bugunlerde k k da bi sorun var giremedim hiç,canım pztesi dr a gıdecegım .Ben bu sorunumu yazmıstım daha önce fakat sen yoktun canım sanırım nette ozaman.Bakalım dr ne diyecek.
Bu arada kandiliniz mubarek olsun canlarım.
Beauty evini taşıdı ve internet baglatamamıs msj attı gecen gun sizi sordu selamı var.
en yakın zamanda gei gelecekmiş.
Bu arada onun prolaktın yukselmiş yine,dostinex e başlamış.allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlarım.
Bu gece çok dua edin tamam mı??
Bu arada ben 43 gündür hasta olamadım test yaptım çıkmadı.Delireceğim niye olmuyo yaaa???Bı belirti de yok ne oluyo bana acaba??:teytey::teytey:

Allah dualarımızı kabul etsin arkadaşlar.
asyacım umarım bebiş geliyordur.kanda baktırmadın mı? insan çatlar ya..
hepinizi öpüyorum

ya asutaycım canım baktıramam artık tırsıyom,bi belirti yok idrarda bakmıştık ama çıkmadı,öle bi his falanda yok.İlaçla olmadı,ilaçsız nası olsun kiii???Bakalım pazartesiye az kaldı o sabak kalkınca idrar yapacagım tekrar dr ole dedi,sonra da yanına gitcem.Benim hava değişikliği falan sanırım.Tatile gi gel falan.Aman hiç umut etmek istemiom,çünkü onun yıkntısını artık zor kaldırıom.En iisi biz işimizi kışa bırakalım,yaz çıkarsa ne ala...
Bu arada asutaycım baba nasıl???Allah yardımcımız olsun.
Dün gece hepimize dua ettim,Allah kabul etmiştir inşalllllllaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh...

kislar selam.Berbat haldeyim,yeni doktora gidiyorum demistim ya,doktor (prof)eski tahlillerime bakti ve direkt olarak polikistikover oldugumu soledi,mahvoldum ya,eski doktor beni resmen uyutmus,kendimi hic bu kadar aptal hissetmemistim.Fsh degerim yuksek oldugu halde bana aylarca hormon yuklemis bosyere ve daha kotusu rahim filmime bakti ve rahim duvarim dusukmus.ameliyat olmam gerekmis,fsh yi dengeleyip hamile kalsam bile ameliyat olmazsam dusermis bebegim....
Allahim bu duruma sevinmeli mi uzulmeli mi???zararin neresinden donsem kar ama ya kaybettigim 8-9 ay.Eski doktorumu sikayet edecegim bakanliga...
Offff cok kotuyum cokkk.

canım sendedemi bu meret varmış ya bende bugün başka bir yere gittim rahim filmi istedim ısrarlA PCO OLDUĞUm İÇİN 3. KLOMEN denemesi yapmam mutlaka gerektiği maddi manevi çok yıpratıcı olduğunu hsg nin diyarbakıra gidince orda klomen tedavisini mutlaka yapmamı vede glukofen ve dostinex verdi 2 ay önce göğsümden su geldiğini söledim sorunca glukofen zayıflatıyomuş pcolular insülini eritemediğinden bu ilaç yardımcı olcakmış hamileliğime benimde böle cenım umarım herşey yolunda gider öptüm sıkma canını pco kervanına hoşgeldin niye geldin:bbo: kilo problemin yoksa çabuklaşıçak bak senin gebeliğin

hosbulduk canim okurdum hep ama bende de varmis bu hastalik.kilo problemim yok,60 kiloyum,170 cm boy var.ama ameliyat olacagim rahim duvarim,uterus mu ne onu duzelteckmis hiteroskopi ile hamile kalirsam dusuk yaparmisim.yarin tipa gidecegim ameliyat gunu almaya.off Allaha cok dua ettim bi yol goster die galiba gosterio,umarim hayirli olur canim.
su eski doktoruda sikayet ettim saglik bakanligina..allahim onun yaptigi tahlil ve hsg den bildi bu yeni doktor biliomusun??Ne vijdansizlik ya bu kadar olur.Ne diyeyim Allah'a havale ediyorum.Babam akciger kenseri benim,torun die yanio adamcagiz.8 ayim giti ya..opuyorum canim,ama ii yani konusacak bi ortak noktamiz daha oldu ha...

ameliyat için bence acele etme derim ben başka yerlerede git önceki tanıları söleme bilmiyorum doktorlar bir öncekileri genelde kötüler yani hemen bıçak altına yatma iyice araştır arkadaşım çocuk oyuncağı değil bizim hayatımız insanların iki dudağı arasında vicdan yokki bunlar gelsin gitsin bütün dertleri bu benim doktoruma güveniyorum ama rahim filminde özellikle kaçması bani kuşkulandırdı bende başka yerde çeker dedim baktımki doktorumun hastanesinde bu donanım yok o yüzden sanırım 3 ayın sonunda çekilir diyodu varya tıkanıklık çıkarsa tüplerde iki doktorunda kafasına sıkarımkötükedihüso hadi canım takma kafana allah babana acil şifalar versin bizlerede bebiş

asyacan bide ne oldu bilionmu aynı okuldan arkadaşım özel hastaneye gidiyodu benim durumumu kimse bilmio bende o kadar durduda bugünmü gidecek karşılaşmam dedim bir baktım kız diyerek gelio bebişi 5 aylık olmuş karnı kocaman zatan 90 kilo hamile kalmıştı hala aynıymış neyse benden sonra on un randevusu varmış öncesindede sekretere anlatırken arkadaşı tanıdığımı aynı okuldan olup olmadığımı sordu bende ben tanımıom demedim inş. dedim günler sonra gelirde bunlar beni sölemeyi unutur çünkü herşeyi anlattım arkadaşında ağzı baya acıktır dedikodumu yaptıklarını düşünüyom zaten neyse çok kötü oldum bide eşimde ultrasona girdi rahatsızdı aynı yerde buluşup durduk eşim bişi kaçırcak diye öldüm neyse bugün çok gerildim .kaçınılan göze çöp batarmış tüm şehir ordaydı tenha diye gittim bide bu arada fıstık gibiymişin boy pos nazar değmesin ah bende zayıflayabilicemmi ben neyse 59 kilodaki bayanlar bile pco yüzünden rejime giriyolar ömür boyunca kilomuza dikkat etmek zzorundayız rahim rahatsızlıklarına yakalanmamak için öptüm canım başını ağrıttım bayyyyyy

canim benim sendeki de ne talihmis ya yavrum benim.insallah yayilmaz dedikodu olmaz,bi de onunla ugrasmazsin.
canim bu gittigim doktor prof yine mi guveniosun diyeceksin ama dusuk riskini goze alamiorum annemde ablamda dusuk yaptilar o sebeple korkuyorum .internettende normal hsglere baktim benim ki yamuk gercekten ama ne bileyim iste yaptirayim diyorum,kurtulayim,agir bisey deilmis hemen kalkiliyomus.hem tup bebek oncesi de yapiliomus bu histeroskopi.
pcoslu olup hamile kalanlar varmis,umarim biz de oluruz.rejimse onu da yapariz napalim...offf

canlarım ikinizde sıkmayın canınızı
asya manken kıvamındaymışsın maşallahcanım llütfen hemen yaptırma amelyatı iyice araştır,denenmiş bir dr da yaptır. böyle şeyler şakaya gelmez. katarakt amelyatı için amelyata yatıp rahmi bile alınabilen bir ülkede yaşıyoruz.canım bu arada ganoderma diye bir mantar var baban için bir bak internetten.
mevzey tatlım çok kasmakendini bende ilk başta aman duyulmasın diye gerildim sonra her lafa alınır oldum. ya duyan duysun kadınların %80 i kist sorunu yaşıyor şu dönemde noermal yolla gebe kalma yüzdesi %20lere kadar indi.
bana da 4 yıl önce pcolusun dediler ama o dönem dehşet stresli bir dönemdi. aradan 3 yıl geçti göğsümdeki kist de dahil olmak üzere hepsi geçmişti. evlenmeden önce usg ile baktırdım dr korunmayacaksan hemen gebe kalabilirsin dedi. kaldım gelişmedi düştü.1 ay sonra çikolata kistim çıktı,bir yıl sonra 3 kist oldu artı 2 kezde basit kistler için tedavi gördüm.
yarın ne olur,neremizde ne çıkar belli değil. onedenle laf eden olursa Allah a havalet takma kafana.
öptümmmm

haklisin asutay ama histeroskopi cok agir bi operasyon degilmis,ve rahim filmimi gordum evet ust tarafi cokuk,netten normal rahimlerle karsilastirdim ve benimkinin ust tarafi duz degil cokuk.doktor,tip fakultesinde prof.bana istersen yaptirma ama buyuk ihtimal yatarsin dedi 9 ay.yani annem ve ablamda oleydi dusuk yaptilar.bunca aci cektim simdi goze alamam bunu.bu ameliyati da yapacak prof ii biri,dr arkadasimla gittim,o da onay verdi bana.yaptir dedi.bu nedenle yaptiracagim canim.dua edin bana bol bol,ayrica iltifatlara tesekkurler,morale ihtiyacim var acil,hepinizi coookkk seviyorum..
beautyde geleydi???

asyacan bizim şer gördüğüm hayır olabilir yani ameliyat gerçekten basit birşey değil ama iyice araştırdıktan bikaç doktora gittikten sonra eğer gerçekten gerekiyorsa kısa zamanda olman senin içinde iyi olur bakarsın olduktan sonra hemen hamiş kalırsın en azından sorununun ne olduğunu artık biliyorsun ya senelerce deneyip son anda öğrenenler ne yapsın böyle düşünerek kendini topla herşeyde vardı bir hayır çok geçmiş olsun arkadaşım

saol canim bugun daha iiyim,dra yine gittim bugun konusmaya.yaptirmaliyim cunku gercekten cokuk annem ve ablamla konustum ablamda dusuklerinin bu sebeple oldugunu soledi.riske atamam,goze almisken herseyi bunu yapmaliyim.yani en azindan dedigin gibi sorunum belli.kafamdaki belirsizlik gitti.doktorumu arastiriorum surekli.isinin ehliymis.zaten tip fakultesinde prof.yani ona guvenmicem de kime guvencem artik.digeri uzmandi sadece..
neyse bakalim umarim ii olur hersey bizler icin...dualarim hepinizle,sizinde benimle olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…