canlarım nasılsınız bakalım ben hala tatildeyim ama inanın aklımdan hiç çıkmadınız bende girip bir kafeden yazayım dedim.Asutay , beauty,mevzey asyacan hepinizi özledim kızlar benim bu ay da tutmadı ne yazıkki tam dediğim gibi 6 sında adetlendim.Şu an hayıt tohumu kullanıyorum bakalım işe yarayacakmı.Ben hepinizi kocaman öpüyorum arkadaşlar inşallah birdahaki girdiğimde müjdelerle karşılaşırım.byby
parılcım tatilin tadını çıkar ben evde patlıyorum mecbur eşimin tayinini beklioruz.asutaycım allah babanın yardımcısı olsun rabbim hayırlısını versin.asyacancım sitem etmekle haklısın burayı elde olmayan sebeblerle ihmal ediyoruz ama en kısa zamanda hepimiz burda buluşucaz çünkü aramızda vefasız yok.ben nete 2 gündür nette problem olduğu için giremiyom hepinizi çok seviyorum kader arkadaşlarım inş. hamiş. arkadaşlarım olursunuz.
asyacan canım sen buraya yazmamışın testesteron hormonunla ilgili bir yazı yazmışın bende ünv deyken böyle bir problemle karşılaştım hatta anormal yükseklik olduğunu böbrek üstü bezlerde tümör olabilir dendi şükür yokuş tomogrofim temiz çıktı 2 sene diane -35 kullandım kortizon hapı kullandım düştü seviye .belki o yüzden şimdi problem yaşıom ama bütün hormon değerleri önemli gebelik için arkadaşın 26 iken süt hormonu gebe kalamıodu 24 düşer düşmez gebe kaldı bak ne kadar az düşüşle o yüzden bu sorunun üzerinde dur canım hadi bay bak sıkılma ben arada takılıom:1hug:
canım sendedemi bu meret varmış ya bende bugün başka bir yere gittim rahim filmi istedim ısrarlA PCO OLDUĞUm İÇİN 3. KLOMEN denemesi yapmam mutlaka gerektiği maddi manevi çok yıpratıcı olduğunu hsg nin diyarbakıra gidince orda klomen tedavisini mutlaka yapmamı vede glukofen ve dostinex verdi 2 ay önce göğsümden su geldiğini söledim sorunca glukofen zayıflatıyomuş pcolular insülini eritemediğinden bu ilaç yardımcı olcakmış hamileliğime benimde böle cenım umarım herşey yolunda gider öptüm sıkma canını pco kervanına hoşgeldin niye geldin:bbo: kilo problemin yoksa çabuklaşıçak bak senin gebeliğin
asyacan bizim şer gördüğüm hayır olabilir yani ameliyat gerçekten basit birşey değil ama iyice araştırdıktan bikaç doktora gittikten sonra eğer gerçekten gerekiyorsa kısa zamanda olman senin içinde iyi olur bakarsın olduktan sonra hemen hamiş kalırsın en azından sorununun ne olduğunu artık biliyorsun ya senelerce deneyip son anda öğrenenler ne yapsın böyle düşünerek kendini topla herşeyde vardı bir hayır çok geçmiş olsun arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?