Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herşeyden öte Allahın duası hepimizle olsun sıkma canını evet en azından ol ve tekrar çalışmalara en azından daha azimli başlarsın sorunu bilmek bile bana göre bir adımdır hayırlısıyla olursun inşallah ve çalışmalarına başladığını duyarız görüşmek üzere arkadaşım

asutaycım kusura bakma bıkacgundur internette gıremedım yazın icin tsk moral oldu bu arada gene tedavılere basladım
tekrardan doktorum klomen ve prengl devam dedi yarın ignelere baslıyorum bakalım bu ay ne olacak ben cok kafama takıyom bırazda ondan sanırım onunda etkısı var .allah hepımıze hayırlı evlatlar versın ben anaokulu ogrt öyle cocuklar gelıyokı okuluma otıstık konusma problemı yasayanlar onun icin herseyın hayırlısı vaktı zamanı var bılıyoz ama takmadanda olmuyo

Asutaycım canım sağol moral verdiğin için burdan gideceğim için mutluyum diyarbakırda kimseden bişey saklamıcam burayla bağımı kopardım bile işe yaramazlardı onlarda kopardılar gerçi.ben daha yeni evliyken bebek düşünmezken dedikodumu yapıolardı ben meraklıyım ya soruyodum bazı şeyleri gebelik ile ilgili yanlış anlıolardı.neyse bende öptüm kendine ii bak

ASYACANIM umarım başarılı bir operasyon geçirirsin bu arada regl oldun mu? durumlar nasıl?
datlum kıymatlum bizi gelişmelerden haberdar etmeye devam et..çok seviyoruz bizde seni.

(bu arada seni daha fazla germemek için babamdan bahsetmeyeceğim.uzun süre gelemezsem anlarsınız durumu. bu arada ölümsüzlük mantarına bak)

canım ilk evlendiğimde tayinci olmak hiç iyi gelmemişti ama şimdi aslında çok iyi bişey olduğunu düşünüyyorum.yeni bir yer yeni bir başlangıç,önceden alınan derslere dayanaraktan daha tecrübeli bir yaşamsüprizzzzz

yok canım hala olmadım adet,ama gebelik çıksaydı çıkardı canım.zaten yeni dr oldugu için yeniden test yapıldı orda çıkar bısey varsa ama ultrasona girdim yoktu.pco olmak zor ve sabır isteyen bişey sanırım.Bakalım sınava tam gaz devam.
ayrıca babana Allah şifa versin canım.Konuşmamak çare değil hepimizin karsılasacagı bı durum kaçınılmaz yani ,rabbim acı çektirmesin yeterki onlara fazla.dualarım hepinizle canlarım çok öpüyorum...

ya kızlar canım çok sıkkın bugün milli eğitimden bir sorumlunun aramasıyla uyandık biz eş durumu için eşim tayin istemişti ilk gün başvurdu bu gün son gün aradılar işleminiz iptal olmuş yeniden yapın nedir bu ya haberdar etmeseler 6 ay yalnız mı kalıcaz bu ne sorumsuzluk ya hayatımızla oynuyolar bu kadar zor diyarbakıra gitmenin olduğunu bilseydim baştan orayı yazardık hemde yerimizden yurdumuzdan ediyolar hemde bir sürü zorluk çıkarıolar eşimin yanıma gelmesi büyük bir özlem .bu kadarınada pes diyorum ama bizim güzel şansımız bizi bırakmaz hiç bir işimiz kolay olmadıki bu olsun rabbim hayırlısını bilir birde eşim dün diyarbakıra gitcekti ev tutmak için iiki gitmemiş yoksa yanardık çıra gibi. Neyse allahım beterinden korusun dua edin kızlar eşimin tayini çıksın yoksa durum vahim

canım Allah işinizi yoluna koysun,meb dekilerde son güne kadar uyuyordu herhalde..sıkma canını tatlım.

aminnnn
bende dün olacaktım bugün kistlerim ağrıyor bakalım ne zaman gelecek. klomendden sonra düzenim bozuldu.27 yıl stresten erken olan ama asla gününden geç olmayan adetim gecilmeye başladı. rabbim şimdiki halimizi aratmasın.
ya buzdolabı ve fırın temizlemek sizin içinde işkence mi?:uhm: sök yıka durula kurula herşeyi doğru yere tak. yağ çöz,ov ov.. eskiden titiz bir kızdım.yetişemiyorum bu koca eve.-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

mevzeycim,dediğin çok doğru bizizm bi ortak yanımızda bu hiiiiçççç bi işimiz hemencecik olmaz,hep imrenirim ole anlatanlara ama bizimde yazımız böle napalımmmm..
İnşallah eşinin tayini çıkar istediğin gibi olur.Bende eş durumundan tayin istemiştim bugun m.e.müd. e gittim sordum şansım ne diye,yok çok zor dediler ya bakalım hayırlısı....

asutaycım canım ben de bugun temizlik yaptım öğleden sonra...zor olmaz mı???ama yapmak farz napalım.dolap rafların cam mı??benım kı cam ve bana fenalık gelıo o lekelerden canım ben de su cam filmlerinden aldım veeee simdi en azından leke yok ve içi çoookkk şııkk oldu...

bu arada kızlar yarın bi dr a daha gideceğim muayene ıcın,şu yeni dr hakkında ii şeyler duymadım,yanlış ameliyat falan...amannnn kime guvenicem yarın birine daha gideceğim bakalım ne dicek...
bu arada hala hasta olmadım.bi çeşit oldum vallahi benn yaa amannnnn...
ezan okunuyo yaaa,rabbim duysun sesimizi lütfennnnnnnnn...

asyacım sen de yorulmuşsunndur bugün. benimkiler de mavicam. tatlım işin kötüsü ben yokken eşim kdolabın içini sıvı yağ yapmış,rafları sökünce manzarayı gördüm iiğrençti. hayır sıvı yağı dolaba .koymam ki.neyse.. sonra da fırını temizledim ,dolapları düzenledim sildim,yarın da camlara el atıcam.Alllah bize kolaylık versin.
dr u çok iyi araştır tamam mı tatlım. öptüm

ayy canım ben bitirdim evi halı perde kaldı tek onu da göze alamadım.perdeleri yıkayacaktım ama ,amaaaaaaaaannn kocişe gidimm dedim halıları da yıkamaya veririm..amaaannn zaten yoruldummmmmm..canım sen de yorma kendini sakın,bizler çooooookk değerliyiz kuzum,tatlım...
canım yarın gideceğim dr konyanın en unlu dr u ama malum ulaşmak sorun.muayenehane açmış ama faalıyete geçtimi bilmem.umarım açmıştır yaaa..onu da göreyim öle gireyim şu operasyona...
hayırlısı canım.içim skılıo bu gece,içim sığmıo içime hayır olsun...galiba depresyona giriorum canım.habire ağlıyorum sebepsiz.hastada olmadım zaten daha.çocuk gibi oldum...umarım gecer.bıktım güçlü olmaya calışmaktan.yasadığımız sıradısı olayları,gelişmeleri sıradanmış gibi karsılamaktan.metanetli olmaktan...
neyse sıkmayım seni de....
bu beauty nerde ya,parıl da dönmemiş daha...

kızlar ben bu ay klomen kullanmadım..reglim agustos 5 de oldu 9unda bitti.acaba arada hamile kalmış olabilirmiyim?yani biteli 13 gün oldu.yumurtlama dönemine geliyormu yani ben pek anlamıyorum dayumurtlama günlerinden...yarın öylesine bi test yapmak istiyorum nolur nolmaz:CüvCüv:

asyacım sorma bu yaz evde yoktum ya gitmeden halıları silip perdeleri yıkamıştım,yükleri falan indirp yıkamıştıma ama kapalıda olsa kşrleniyor. en azından bayrama kolay olur temizlik.kapılarla camlar kaldı daaaa kistlerim bugün daha da çok ağrı yapıyo ama adetim hala yok. canım umarım güzel haberlerle dönersin doktordan.deasy adetlerin kaç günde bir oluyorsa ortalama olarak 12 ile 16.günleri arası yumurtlarsın.işallah bu ay olur

canım inşallah hamişsindir ya haber et mutlaka...

canım bugun konyanın en unlu kadın doğumcusuna gittim,randevum yoktu aradan zıldım vallahi ya,allem ettim kallem ettim attım kendimi içeri.Saolsun çok ii davrandı.ama o da rahim için normal,operasyonluk bişeyi yok dedi.ya bunların dunyası ne kadar ayrı ya anlamadım kıııı.bana pztesi akşam 7-9 arası özel randevu verdi saolsun,o zaman muayene edip kistlerime bakıp iice bi muyene edecek.kistler pco olmayabilir dur bakalım inceleyelim dedi...
ii yaptığımı düşünüyorum ama yine de kafam karışık.aslına bakrsan anesteziden korkuyodum sevindim çookk,tabi rahmimin normal olduğuna da....
hakkımızda hayırlısı olsun,çoookk dua ediyorum bakalım,rabbim de acıyo bize.
Sizler de varsınız yanımda,vesileyle en ii drada ulaşabildim.Umarım bebeğim bana artık çok yakındır...tabi hepimizinki kızlarrrrr

canım sagol.bugün test yaptım dayanamadım.ve çok silik bir gçlge gibi çizgi çıktı yaa.annemede gösterdim o bile gördü valla.bu ne şimdi.varmı yoksa?çok silik ama gölgemsi bişy ne dersiniz?

ya ilac kullanmadim diosun canim,ve ikinci cizgi varsa..................... ayyy hadi insallah ya.bahar gelsin artik lutfennnnnnnnnnnnn,hamis ol bize umut verrrrrrrrrr..haberlerini bekliorumm...Allah seninle olsun tatlimm...

ya ilac kullanmadim diosun canim,ve ikinci cizgi varsa..................... ayyy hadi insallah ya.bahar gelsin artik lutfennnnnnnnnnnnn,hamis ol bize umut verrrrrrrrrr..haberlerini bekliorumm...Allah seninle olsun tatlimm...

evet canım yaa kullanmadım adet günümde başlamam gerekiyordu ama doktora gidememiştim o sırada.vede sormadan baslamıyım demiştim.bu ay kalmıştı haplar yani.valla bildigin gölge gibi bir çizgi.4-5 gün sonra yine yapacagım.diyorum ya varsada cıkmaz diye düşünüyordum ama ALLAH isterse herşey olur işte.belkide yoktur ama bi tek ben görmedim çizgiyi.annemede gösterdim gözlüklerini taktı iyice bi bak dedim var valal gölge gibi dedi.hayırlısı artık.adetimde biteli 13 gün oldu.olabilirmi ki böyle bişey yaa.hadi inşş bende de vardır ve sizlerde kalırsınz inş en yakın zamanda.:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…