bence sabah ilk isin kan testi olsun canim,orda muhakkak cikar tatlim.hem merakin gider.ayyy hadi insallah allahi cok sevindim.ilac kullanmadigin icin kimyasal gebelikte olamaz bildigim kadariyla.hadi insallah...
Deasy canım meraktan öldüm ya bir kan testiyle baktırıversene, ay ben burda stres oldum. 4-5 gün nasıl beklenir?
iyi geceler arkadaşlar..ben kızım için hiç uğraşmamıştım istemiştim ve hemen oldu diyebilirim. ama kızıma kardeş istiyoruz ve bir yıla yakın uğraşıyoruz.. son 6 aydır daha biliçliyiz gün -ay takibi 3 aydır gonaphane de kullandım .. yine de olmayınca panik oldum... dr. rahim filmi istedi ve de spermiyogram.. bunlar çok zor geldi. hele eşime söylemesi en zoruydu. ve bir gelişme yok..ikimizde dr. isteklerini yapamadık hala.. tavsiyelerinizi bekliyorum..
sagolun kızlar yaa..asyacan evet biraz evhamlıyım.bebiş cıkmadıgı için asla üzülmüyorum biliyorumki rabbim uygun bir zamanda verecektir hepimize inş..hiç olmayacaksada kader diyecegiz asla üzülmeyecegiz.ALLAH ne verdiyse razıyız dimi canım...ama ben kendime kızıyorum boş yere umutlanıyorum diye.aslında bide ne var biliyormusunuz bebek çok ama çok istememe ragmen bu yıl olmasa diyorum bazen.ama ALLAH bilir.o isterse olur..sebepte çalışmak istiyor olmama.eşim bebek için çıldırıyor daha çok onun mutlulugunu görmek için istiyorum.ama RABBİM biliyor ya içimi bende çok istiyorum.ama hayat şartları çalışmaya itiyor.o bitanecik bebegime iyi bir gelecek verebilmek için bütün düşündüklerim..
merhaba kızlar,
asyacım dr undan aldığın habere çok sevindim inşallah bundan sonra herşey hep yolunda gider. pts daha da güzel haberler bekliyoruz. canım arkadaşım inşallah pco lu da değilsindir,ondan geçtim inşallah kistler çikolata kisti de değildir. ben dün öğlenden beri sürünüyorum. kan kaybından dolayı bugün 5 dak ev toplayıp 1 saaat yattım. başım çok dönüyor,ağrılar cabası.Allah herkesi korusun bu hastalıktan.
deasy,tatlım ben bile acaip heycanlandım. gebelik testine o kadar para verip stres olacağına keşke kanda baktırabilseydin. yine de üzülme bebiş Allah herşeyin hayırlısını versin.bu ay gebe kalmam imkansıza yakında olsa adetim gecikince benim bile içim içime sığmadı. sonra hafif bir çöküş yaşadım. ama sancılarım onu unutturdu.
esracım umarım sende tedavinden olumlu sonuç alırsın.
asyacan saydım hepsini 12 13 tane falan belirti var ama bilmiyorum.12 belirti az sanırım
deasyyyyyyy aaşk olsun sen bizim konumuzdan neden çıktın :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: bende deasy nerdesin diye parçalıyom kendimi kaç gündür niye tesadüfen konuya girdim aaa bir baktım deasy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?