Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bence sabah ilk isin kan testi olsun canim,orda muhakkak cikar tatlim.hem merakin gider.ayyy hadi insallah allahi cok sevindim.ilac kullanmadigin icin kimyasal gebelikte olamaz bildigim kadariyla.hadi insallah...

bence sabah ilk isin kan testi olsun canim,orda muhakkak cikar tatlim.hem merakin gider.ayyy hadi insallah allahi cok sevindim.ilac kullanmadigin icin kimyasal gebelikte olamaz bildigim kadariyla.hadi insallah...

evet inşallah canım.RABBİM isteyen herkese versin.inş bende de vardır ve size müjdeyi veririm.ALLAHIMM ramazan da geliyor inş bir ramazan armaganı olur bana.4-5 gün sonra yine yapacagım haber veririm.öptüm.

Ayy canım ya inşallah vardır...
Kızlar bu arada sizlere bişi sormak istiyorum...ben bu ay gonaphene ilacına başlıorum doktor adetimin 5.günü başlamamı söledi,ok buraya kadar sorun yok ama ben ayın 21 inde adet oldum akşam 8 falandı yani o günü 1 die sayıcakmıyım yoksa ayın 22 sine mi 1 deyip başlayacağım?kafam karıştı

Deasy canım meraktan öldüm ya bir kan testiyle baktırıversene, ay ben burda stres oldum. 4-5 gün nasıl beklenir?

Deasy canım meraktan öldüm ya bir kan testiyle baktırıversene, ay ben burda stres oldum. 4-5 gün nasıl beklenir?

canım biliyorum bende çok merak ediyorum ama açıkçası tatilden geldik ve elimizde hiç para kalmadı yaptırsamda haftasonu yaptırırım yani pazar falan.ama gölgeyi gördüm yani.daha önce geçen ay catlama ignesi vurulmuştum test yapmıştım pozitifti ama sonra igneden oldugunu ögrendim..arada yine yaptım hiç bişey çıkmamıştı bembeyazdı ikinci taraf...şimdide dün yaptım böyle oldu işte.hayırlısı artık.inş vardırda sizede umut olur canım.inş hepiniz tez zamanda hamiş kalırsınız.bu mübarek günde dua edelim hepbirlikte.RABBİM KUCAKLARINIZI BOŞ BIRAKMASIN...

-Mide bulantısı......................................... ......
2-Baş dönmesi........................................... .....
3-Tansiyon düşmesi.........................................
4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık..................
5-Kasıklarda batma yada sancı, KRAMP...........
6-Kirpiklerin karışması …..........
7-Bel ağrısı…………........................................
8-Akıntı artması........................................... ..
9-Göğüslerde hassasiyet................................
10-Göğüslerde şişme......................................
11-Göğüs uçlarının acıması……….................…
12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması ........
13-Sık idrara çıkma……………………............……
14-Uyku hali.............................................. .......
15-Halsizlik......................................... ..............
16-Ağızda kuruluk………….…………....................
17-Ağızda metal tadı hissetmek........................
18-Dudakların fosur fosur olması......................
19-Göz bebeklerinin büyümesi..........................
20-İdrar kokusunda değişme..........................
21-Kokulara aşırı hassasiyet ………………….......
22-Gazlı olmak ……………………....................…..
23-Mide yanması........................................... ....
24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi…………………...…
25-Bel kalınlaşması………………………............
26-Adet gecikmesi......................................... ....
27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme.............
28-Mide kazinmasi-cok acikma...........................
canim bunlar en erken hamilelik belirtileri bi bak bakalim sende cogu varsa degme keyfine.
hayirlisi insallah hamissindir...

kızlar ben bugün gölge çıkıp çıkmadıgına emin olmak için test yaptım tekrardan ama yok:çok üzgünümfff bunu kendime hep yapıyorum.erkenden test yapıp umutlandırıyorum kendimi..benim gibi olanlarınız vardır sanırım..offf.neyse hayırlısı artık ALLAHTAN...

canim biraz heyecanli ve evhamli misin sen??bak bole yapacagina git adamakilli kan test yaptir musait olunca.uzulme lutfen negatifte olsa,herseyde bi hayir vardir tatlim.asla yalniz olmadigii bil,biz burda bu yolda hepberaberiz sonuna kadar,ta kiii duzluge cikana kadar....
ama umarim hamilesindir canim...............

merhaba kızlar,
asyacım dr undan aldığın habere çok sevindim inşallah bundan sonra herşey hep yolunda gider. pts daha da güzel haberler bekliyoruz. canım arkadaşım inşallah pco lu da değilsindir,ondan geçtim inşallah kistler çikolata kisti de değildir. ben dün öğlenden beri sürünüyorum. kan kaybından dolayı bugün 5 dak ev toplayıp 1 saaat yattım. başım çok dönüyor,ağrılar cabası.Allah herkesi korusun bu hastalıktan.
deasy,tatlım ben bile acaip heycanlandım. gebelik testine o kadar para verip stres olacağına keşke kanda baktırabilseydin. yine de üzülme bebiş Allah herşeyin hayırlısını versin.bu ay gebe kalmam imkansıza yakında olsa adetim gecikince benim bile içim içime sığmadı. sonra hafif bir çöküş yaşadım. ama sancılarım onu unutturdu.
esracım umarım sende tedavinden olumlu sonuç alırsın.

sagolun kızlar yaa..asyacan evet biraz evhamlıyım.bebiş cıkmadıgı için asla üzülmüyorum biliyorumki rabbim uygun bir zamanda verecektir hepimize inş..hiç olmayacaksada kader diyecegiz asla üzülmeyecegiz.ALLAH ne verdiyse razıyız dimi canım...ama ben kendime kızıyorum boş yere umutlanıyorum diye.aslında bide ne var biliyormusunuz bebek çok ama çok istememe ragmen bu yıl olmasa diyorum bazen.ama ALLAH bilir.o isterse olur..sebepte çalışmak istiyor olmama.eşim bebek için çıldırıyor daha çok onun mutlulugunu görmek için istiyorum.ama RABBİM biliyor ya içimi bende çok istiyorum.ama hayat şartları çalışmaya itiyor.o bitanecik bebegime iyi bir gelecek verebilmek için bütün düşündüklerim..

iyi geceler arkadaşlar..ben kızım için hiç uğraşmamıştım istemiştim ve hemen oldu diyebilirim. ama kızıma kardeş istiyoruz ve bir yıla yakın uğraşıyoruz.. son 6 aydır daha biliçliyiz gün -ay takibi 3 aydır gonaphane de kullandım .. yine de olmayınca panik oldum... dr. rahim filmi istedi ve de spermiyogram.. bunlar çok zor geldi. hele eşime söylemesi en zoruydu. ve bir gelişme yok..ikimizde dr. isteklerini yapamadık hala.. tavsiyelerinizi bekliyorum..

canim bizim bu forumda paril die bi arkadas var seninle ayni durumda,ikinci bebek icin zorlanio,ama simdi o tatilde.diger butun kizlar ilk bebek icin zorlaniyoruz.vallahi esin ve sen o testleri mecburen yaptirmalisiniz canim.bence once esin spermiyogramini yaptirsin onun sonucuna bak,bi sorun yoksa sen rahim filmi cektir...
ve herseyden once bunu icinde buyutme ve bunun bi saglik sorunu oldugunu kabullen canim.
Allah yardimcin olsun canim,en kisa zamanda tekrar anne olursun umarim,ama en azindan biri var ya yine de cok sanslisin...

sabirli olmali ve tevekkul etmemiz sart canim.biz kizlarla konusuruz hep bu bi sinav ve biz tum dusunduklerimiz ve yaptiklarimizla bunu en ii sekilde atlatmaliyiz tatlim.herseyde bi hayir vardir ve Allah bize de aciyacak bir gun insallah....
ayrica hayatta bazi planlar tutmuyo,calismanda onemli tabi ama su durumda yani bi bebek sorunu varsa bence calissanda tedavine onem vermelisin.hele bi hamis kal sonra degerlendirip karar verirsin calisip calismamaya....
Hakkimizda hayirlisi ....

canim dogru dr u bulduguma inaniyorum bu sefer zaten ne zamandir bna baski yapiodu cevrem ona gitmeme icin ama felaket kalabalik ve bu beni rahatsiz eder diye gitmedimdi..
ama kismette varmis,ii ki bulmusum adami...
simdi operasyon olmayacak ya o sebeple cok mutluyummm.dedigin gibi kistte yoktur insallah..ben de pco belirtileri de yok ama neden pco dedi adam bilemedim.yani killanma,kilo vs.. hic bi sey yok sadece adetim duzensiz..
bu arada 49 gundur adet olmadim,bu ay salladi beni herhalde,iki kez test yaptim cikmadi,zaten ultrasona da girdimdi cikmadi yani...amaaa hasta olmammmmmm sartttt...
canim agrilarin umarim seni ugrastirmaz yani hamilesindir umarim,deilsende bi an once hasta olda kurtul bari kuzucummmmmm..

asyacan saydım hepsini 12 13 tane falan belirti var ama bilmiyorum.12 belirti az sanırım

deasyyyyyyy aaşk olsun sen bizim konumuzdan neden çıktın :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: bende deasy nerdesin diye parçalıyom kendimi kaç gündür niye tesadüfen konuya girdim aaa bir baktım deasy

ah canımmmm.çıkarmıyım kısss.ama diger konuya ne zamandır bakmıyorum yaa afedersin valla.tamam hemen bakıyorum ve yazıyorum..öptüm seni canımm üsülme Şeniz

dün çok sarsıntılı şekilde adet oldum,çok aşırı kanamam oldu akşam ayağa kalkamıyordum .apranax içtim kesti çok şükür zaten 2 ay önce geçirdiğim kanamadan beri kendime gelememiştim,dün hepten çöktüm.arkadaşlar Allah herkesi bu hastalıktan korusun.hepinize kocaman karınlı güünler diliyorum .görüşürüz şekerler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…