Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam kızlar size pöhhhhh demek istiyom durmadan bakıom biri bişey yazdımı diye evde yalnızım eşim ev tutmaya gitti patlıyorum anlıcanız.Birşey soracaktım tahminen bugün yumurtlama günüm ama belim ve kasığım ağrıo iki kerede beyaz sıvı geldi lavaboda sizce yumurtluyommu yoksa üşütmüş olabilirmiyim ki zannetmiom günlerdir doğru dürüst iş yapmıom. Bu glukofen beni öldürcek bişey yiyemiom midem çok kötü vede halsizim gün boyu yatıom azcık kalkim diom içim bulanıo atıyorum hemen kendimi kullananınız varmı? Eşim içme dio ama napım dok verdi herzamanki dok değil ama ne yapım kıslar acele el cevap öpüldünüz.

slm arkadaşlar ben uzun zamandır kkdeyim ama bugün forumunuzu okudum. bende bir çoğunuzla aynı şeyleri yaşıyorum. ilk önce gonaphene kullandım daha sonra ovitrelle çatlama iğnesi oldum ayın 18inde sonrasında 3 gün ilişki ve doktora gittim doktorum sol tarafımdaki büyüyen 3 yumurtanında çatladığını söledi şimde progestan kullanıyorum 3. günüm eylülün 7sinde muayeneye gidicem tabi o zamana kadar adet görmezsem. bu benim ilk denemem çok stresliyim saatler bile geçmiyor.bu arada parıl mevzey asyacan ve bautynin yazdıklarını okudum merakla sonucu öğrenmek için sabırsızlıkla çevirdim syfaları ama sonuçlara gerçekten çok üzüldüm. allah inş. isteyen herkesi anne yapar. dualarım sizlerle ŞAFAK: 13gün ahhh ahhh:uhm:

Canım merhaba...
Bende bu ay ilk kez gonaphene kullanıyorum...
Bende çok heycanlıyım ama bilio musun bu ilaçla o kadar çok hamile kalan bayan var ki...
Umudumuzu kaybetmememiz lazım ve de en önemlisi stres asla yoookkk...

kızlar selam,yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.
ben birazdan yeni dr agideceği saat 8 de.dua edin bana tam olarak pcolumuyum yoksa başka bişeymiyim öğreneceğim.
Allahım içimde garip bi sıkıntı var.Hayır olsun.Doktordan dönünce yazarım size...

canım ımarım yeni evin bebişli yeni bir başlangıç sunar size. yeni bir hayat tayin işleri hem bir umuttur,hem de stres kaynağı. farkında olmadan yeni yapaağımız başlangıç bizi geriyor. ondandır bu keyifsizliğin. ev yerleştirme,okul derken bakacaksın bayram gelmiş ve :CüvCüv: müjde getirmiş.
maddiyatı düşünme,yumurta kırar yine de mutlu bir yemek yiyebilirsiniz. birkaç ay zorluktan sonra rahatlarsınız. bir daha ki ayaa ekderste var. :1hug:sıkma canını. öptüm...

slm kızlar ben geldimmmmmm,dr bana pco olduğumu ama hafif şiddette oldugmu söledi,bi pco varmıs bide pcos. ben pcoymusum,yani kist varmış ama hastalık derecesinde deilmiş,bu sebeple kilo,tuylenme vs.. problemlerim yokmuş.ömür boyu kilo almamam gerekmiş yoksa pco kötü yuzunu gösteririmiş.
ayrıca rahmım dönukmüs,ilşki sonrası ve öncesi yastık koy beline dedi.
furtual ayy bide adını hatırlayamayacagım şeker hapı sanırım yazdı 4 ay aralıksız kullan dedi belli gunler verdi bana,bi de fitil verdi iltihap için bunu kkullan dedi.
ayy bi de 4 ay sonra buyuk ihtimalle hamile kalırsın dedi bana.
Allahım inşallah yanılmayız kızlar değil mi???
hem korku hem umut var içimde.Allah'ım ınşallah doğru dr dur deil mi???
hepinizi çok seviorum...

kızlarrrrrrr canlarım bebimmmm,ben kalayım hamiş,siz de kalın ama sevincim yarım kalır yemin ederim ....Allahım bızlere acısın kızlar.tevekkül ve sabır....İnşallah yaaa canlarım,umut ve korku karışık ama hissediyorum rabbim duyuyo her duamızı.Sabır kardeşlerim sabır hepsi gececek.4. ay olmazsa 5. ay..
şükürki buyuk bi sorun yokmuş,bunun için bile gunlerce sukredecegımm...

Asutaycım sen kocişle kutlamayı merak etme canımmm,kaçarmı kardeşinizden Allahın izniylee....
Kııııııızzz kocacımmm çoookk seviyorummmmm onu.Ama sizi de...

asyacım gözün aydın doktor sana glukofenmi verdi yoksa pcolu olduğumuz için vücut şekeri yok edemiomuş o yüzden veriolar beni mahvetti dok yumurtalarıda uyarır demişti ben yarın bırakıcam içmeyi eşim çok endişelenio bişey olcak die.taşındıktan sonra devam ederim
ilk 15 gün tek sonra 2 tanemi iç dedi . bakalım seni nasıl yapacak 3 4 kilo verdim bile 1 haftada ama herşeye hasretim bişey yedirtmiyor banakötükedihüso neyse umarım seni etkilemz öptüm canım. ASUTAYsağol cicim ii dileklerin için inş. o evede bebiş yakışır çocuk odası maviymiş şirin bordurleri varmış eşim öle dio galiba erkekmi olcak ne yani kalırsam hi hi allahım sağlıklısını nasip etsin cümlemize yakın zamanda inş.
senide öptüm cicim:içelim:

canım bana serophane sanırım tam okuyamıyorum receteden,fertual ve sanırım glukophane verdi,hergun ıcecegım bunu dıgerlerının ozel gunlerı var bı de fıtıl verdı ıltıhap varmış canım bu glukophane midemi bulandırıo cok yaa

asyacım ilk defamı kullanıon beyaz sabun gibiyse kolay gidio korkma bide etkili benimkini hemen geçirmişti sabah sana bir önceki mesajın için cvp yazmıştım ama gelmemiş farlutalı bende kullandım adet söktürücü ben glukofen diye hap kullanıorum pco olduğu için vücudumuz bazı besinleri tüketemiomuş o yüzden verdi ben acayip kötü oldum hamileliğim böle geçerse çünkü gebelik belirtileri yandım çıra gibi gözüm korktu yani bu gün içmedim 1 eylüle kadarda içmicem çünkü güçlü olmam lazım adına sevindim canım inş. 4 ay beklemeden olur bebiş.ben 1 buçuk ay kullancam sanırım seninkilerin ne işlevi olduğunu anlatmadımı doktor walla benimki ne işe yaradığını tane tane anlatıodu tüh dok değiştirmek zorundayım ya çok sevmiştim canım benim erkek dok kadınlardan daha ii ruhundan anlıo kullandıkları dil ii dahada ustalar inş. onun gibi bir dok daha bulurum hadi öptüm bay
Bebeğim sağol ii dileklerin için inş. ohhhhhhhhhh derim düşüünmüyom artık ne yapalım ev planımız vardı almayı düşünüyoduk ama biraz ertelicez bir sene daha burda kalsaydık para biriktirmeye devam edicektik ama kısmet işte allahım sağlık versin birde ben rüya görmüştüm o yüzden ev alma üzerinde bu kadar duruyorum rabbim önce sağlık huzur mutluluk versin herkese inş. sevgiler.

canim benimmm evle ilgili ruyani anlatmistin sanirim hatirliorum bebekle ilgiliydi demi???
bu arada anlatti drum kiz bana hepsini tek tek.bunca olandan sonra bayan dikkat oldum hatta fazla eftik oldum....glukofen mide bulandiruyomu die sormustum ben aslinda ama sanki bulaniyomus gibi okunuo mesajimda.bugun ilk kez kullandim gunde bi tane benimki ya bakalim...daha bulanti falan yok.

diger ilaclarida serophane yi adetin 3 gunu baslayip 5 gun kullanacagim sonra 12 gun ara vee 6 gun farlutal kullanacagim 4 ay kullan dedi bu arada glukofenin icinde 100 tane var onu 100 gun mu kullanacaktim yoksa 1 aymi unuttum yarin yanina ugrayip soracagim .
senin bi fikrin var mi??

ya mevzey bi de bu ilac kilo verdiriomus demi canim???cok verir miyim ki ya??forumlari okuyorum ben oyle 10 kilo falan vermek istemiorum.
bi de simdi bu senin tayin isi yilan hikayesi oldu??simdi sen diyarbakirda misin???ben unutuyom acik karistiyom bi anlativer ha gulumsırnaşık şey
ve son olarak tayinim merkeze cikmadi,yine ilce yollari gorundu banasositosositoŞeniz

Canım bu ilaç çok bulandırıo mideyi 2 gündür çok kötüydüm yemeğe bakarken bile bulanıodum bugün içmedim enerjimde yerinr geldi yiyebildimde allaha ne kadar şükretsem azdır yiyebilmek canın isteyerek ne kadar önemliymiş rabbim hastalara şifa versin bugün eşim geldi içirmedi bana bakalım ilaçmı yapıo dedi belki o geldi diye moralimde düzelmiştir o yüzden iyiyimdir belkide taşınıca devam edicem eşimin tayinin bekledik aynı okula diyarbakır merkeze çıktı allaha şükür burdan çıkışını yapıp kısmetse cuma günü yada perşembe taşınıcaz .İlaç hemen bulandırmıo 3. gün başlıo etkisi inş. sende aynı olmaz olursada sık dişini yemek ye bol bol afedersin ishalde oldum 4 5 gündür galiba onuda o yapıo.ben versem ii olur kilo benim peşimi hiç bırakamadıki bir versem o yüzden ara vermekde istemedi tartı doğruysa 4 kilo verdim bile ama bu gün almışımdır bir kısmını.Canım ii hatırlıosun ev işi bebekle ilgiliydi bıravo sanaaaaaaaaaaa hadi öptüm cici kib.

Tayin için üzüldüm ama kısmet napıcan devlet işi boşver eşini özlersin özlemde sevginizi çoğaltır walla ben eşimle çok birarada oldummu sarıom ona benim senden uzaklaşmam lazım dio yoksa boğacan beni dio aman onlardan başka kimimiz var demi?2 GÜNDE KIYMETİNİ DAHA İİ ANLADIM bunları unutmuştum yazayım dedim

asyacım benimde bitmio seraphone klomen gibi bişeymi çünkü adetin 3. günü başlaman onu gösterio birde yumurta takibimi yapacak ?sen daha önce yaptırmışmıydın hatırlayamıom ama farlutal 4 ay kullan demesi ilginç adetin düzensizmi?amma meraklıyım demi hadi bayyyyy

cnım benim evet evvelinden duzensiz benim adetim ondan vermiştir.İşte insanoğlunun ihmalkarlığı git demi evlenmeden öğren pkonu ve tedavi ol belki anneydim şimdi...işte insanın kendine ettiğini kimse etmezzz...
neyse serophane klomenle aynı tatlım.yumurta takibi demedi ama onun maksadı düzene sokmak sanırım beni,şu kistleri bastıracagız dedi .
Glukofen bakalım daha bulandırmadı ama midemi faydası olur inşallah tatlım,serophane ve su adet söktürücüyü anladım da glukofeni ne zamana kadar kullanacagım anlamadım,unuttum yani.du bi ara sorarım.
Gunde bi tane tok alıyorum,100 tane var içinde.Bakalım işe yarayacak mı?
aaaa bu arada haklısın kocalarımız bi yana dünya bi yana vallahiiii.Allah başmızdan eksik etmesin pek severim kocişi ama haftaya ayrılacaz yine hafta içi

asyacım pco bize doğumda annemizin vede babamızın hediyesi tedavi olunmuyo yalnızca zararlarını aza indirebiliosun yani ölene kadar bizde bu doktorum bana öle demişti .yumurtlamada problemmiz var işte.Ayrıca dün bizim 2 yılımız doldu ama hep özel günlerimiz böle karmaşalık içinde geçio artık gidince kutlucaz geçen sene bebişimizle gireriz dedik bu sene için amka olmadı işte seneye kucağımızda gireriz< inş. 3 yılımıza neyse canım glukofeni yemek arasında al demişti dok ellerde titreme yaparda demişti sende bişey olmamasına sevindim öptüm bay

canim benim glukofen henuz mide bulandirmadi ama ishal oldum bile,ayyyy mahvoluyorum hafiften.insallah midem saglam kalir haftaya ilceye gidecegim malum mahvolurum yollarda...
ben inaniyorum bu sene anne olmadigimiz son yil olacak,umudumuzu kaybetmeyelim...
bu arada canim nice yillara..
bi de ne dicem benim aldigim bu tedaviyi sen de ayni sekilde mi aliyosun yoksa farkli mi???

asyacım ben bekarken 2 sene diane 35 kullandım düzenlesin die düzelmişti şükür şimdi glukofen içicem dok gitcem ii doktor bulursam artık ona göre hareket edicem 1 2ay klomen kullanırım herhalde.asutay ve asya sağolun tebrikler için asutaycım bence kızını bana verme isterim senin gibi tatlı dünürüm olsun ama oğluşumu çok kıskanırım herhalde cadı kaynana olabilirim işin şakası tabi hayali bile güzel kıslar biz bir gün inş. bir araya gelir ve tanışırız inanın tüm arkadaşlarımdan koptum yani sizin varlığınız başkasını aratmıo

canim benim insallah gorusuruz bi gun..bebeklerimizde kollarimizda...ahhh ne guzel hayall ya..Allah'im kahrinda hos lutfunda yarabbim ....az kaldi kizlar bu sevimsiz mevsimlerde gececek...sabir sabir...
tum bunlarin yaninda hayatin anlami degisti ben de,artik olaylari daha sakin karsilayabiliorum ve sabri ogrendim ben tum bu yasadiklarimla...cok sabirsiz kipir kipirdi icim benim ama simdi daha genis oldum.
yine de ii taraflari var bu yasadiklarimizin,yaratici tasiyacagimiz kadar yuk verirmis iste bu da onlardan biri kizlar...bizler cok guclu kadinlariz...sevgiler hepinize....

inşallah tatlım şöyle yakışıklı bir oğlun olur. ismini ne koyacaksın?

ayyyy aminnnn canım ya cümlemizin canım benim hz.hüseyin'e büyük bir hayranlığım var
hüseyin+ babamın ismi olan cemalkaydirigubbakcemile3 hüseyin cemal yani söylerken bile içim kıpır kıpır oluyo senin varmı hiç hayalinde bir isim benim kızımınkide belli nigar berru ( bu arada nigar kayınvalidemin ismi eeee ben babamın ismini düşününce eşimede fırsat çıktı tabi :roflol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…