asyacan gelmedinmi daha hayırlı haberlerini bekliorum. asutaycım sağol canım moral için walla bu sıra şu ilaç danmıdır nedir çok güçsüzüm eşim burda olsaydıda pek yanaşacağa benzemiorum.tam taşıncakken hasta gibiyim başımın ağrısıda eklendi ne yapcam ben ya eşimde çok yoruldu yaaaaaaaaaaaaa evime oturmuş şöle yayılmış olsam bir an önce hem ramazan hemde okul bide bu halsizlik çok kötüyüm.Bu arada evi tuttuk eşim çok güzel diyo isteğim gibiymiş bari o ii olsun ama depozito kira emlakçısı aidat batırdı bizi meğerse bedava yaşıomuşuz. herkesi öptüm
asyacım ilk defamı kullanıon beyaz sabun gibiyse kolay gidio korkma bide etkili benimkini hemen geçirmişti sabah sana bir önceki mesajın için cvp yazmıştım ama gelmemiş farlutalı bende kullandım adet söktürücü ben glukofen diye hap kullanıorum pco olduğu için vücudumuz bazı besinleri tüketemiomuş o yüzden verdi ben acayip kötü oldum hamileliğim böle geçerse çünkü gebelik belirtileri yandım çıra gibi gözüm korktu yani bu gün içmedim 1 eylüle kadarda içmicem çünkü güçlü olmam lazım adına sevindim canım inş. 4 ay beklemeden olur bebiş.ben 1 buçuk ay kullancam sanırım seninkilerin ne işlevi olduğunu anlatmadımı doktor walla benimki ne işe yaradığını tane tane anlatıodu tüh dok değiştirmek zorundayım ya çok sevmiştim canım benim erkek dok kadınlardan daha ii ruhundan anlıo kullandıkları dil ii dahada ustalar inş. onun gibi bir dok daha bulurum hadi öptüm bay
Bebeğim sağol ii dileklerin için inş. ohhhhhhhhhh derim düşüünmüyom artık ne yapalım ev planımız vardı almayı düşünüyoduk ama biraz ertelicez bir sene daha burda kalsaydık para biriktirmeye devam edicektik ama kısmet işte allahım sağlık versin birde ben rüya görmüştüm o yüzden ev alma üzerinde bu kadar duruyorum rabbim önce sağlık huzur mutluluk versin herkese inş. sevgiler.
inşallah tatlım şöyle yakışıklı bir oğlun olur. ismini ne koyacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?