Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar selam ben geldim ama siz yoksunuz nerelerdesiniz bakalım özledim hepinizi yaa.Beauty taşınmış haber yok, asyacancığım sanada polikistik over teşhisi konulmuş inşallah uygulanacak tedaviyle hemen hamiş kalırsın.Benim arkadaşada doktor 3 ay sonra Allahın izniyle hamilesin demiş ve 2ay kortizon 1 ay da yumurta takibiyle ikizlere hamile kaldı oda polikistik over hastası.sende inşallah hemen sevinirsin.okuduklarım kadar yazdım ayrıca asutay, ve mevzey sizlerede merhaba
hadi gelinde konuşalım

Son düzenleme:
Slm kızlar,nappıonuz canlarım.Ben ilçeye geldim malum okul başaldı artık.% gun hatta hafta sonu burdayım sanırım.Çoooook işim varrr.
şu meseleye gelince biraz kafam karışık,evde internetim yok henüz,bugün basvuracagım artık,gıderken kapatmıştım ya...
Allah herşeyin hayırlısını versin,bilmiyorum kafam cok karısık,beni aldatacagına inanamıyorum ama bunu yapma ihtimalı bile onu silmeme yeter.
Neyse kızlar,Allahtan gelene razıyım.Bi süre eşimin yanına gitmeme kararı aldım,yani burnu sürtsün biraz ve ben de biraz düşüneyim...
size sabahları okuldan yazıyorum ,yıne yazarım .sevgiler...

arkadaşım bu düşünceye nerden kapıldın geçerli sebeplerin varmı böyle düşünmek için eğer yanılıyosan eşinin yanına gitmemen aranızı soğutabilir gerçi o gelir bence yanına
üzülme hiççç arkadaşım

slm kızlaaaaar.ben geldim.okudum bütün yazdıklarınızı.hepinizzzi çok özledim valla.evimi taşıdım asyacancım yazmış.neti nakil yaptılar çok beklettiler.geçen hafta açıldı ben memlektte olduğum için yazamadım.ben aynı durumdayım anlıycanız hiç bi değişiklik yok.ay hadi ya bu ay birinden güzel haber alalım artık...asyacancım,mevzeycim,parılcım...hepiniz...hepinizin tatilde değerini daha ii anladım.valla çok moral oluyosunuz bana.neyse artık buradayım.görüşürüz inşallah bundan sonra.asyacancım sorun ne çok üzüldüm,tam anlayamadı.mesaj bekliyorum senden canım.Allah kolaylık versin sorun neyse....hepinizi çok öptüm kızlar.
mevzeycim sizleri hiç unutur muyum hayatım....döndüm işte.bol bol yazışırız inşallah..öptüüüüüümmmmm....

Hoşgeldin beautycimhihoyyyt.Bizde seni özledik buarlar burada pek kimsecikler yok.Benimde durumum aynı canım bu ayın 2 sinde adetim geldi zaten ümidim yoktu bakalım nasip önümüzdeki aya.Şu mübarek ayda umarım hepimiz dileğimize kavuşuruz.Asyacan senide çok merak ediyoruz güzelim yaz artık bişeyler.Mevzey ve asutayda kayıplarda.Hadi hepinizi öptüm.kaydirigubbakcemile3

kızlar ben geldimmm,iiyim merak etmeyin ,zümre toplantıları,kitaplar bi de şu etkinlik varya bu sene zorunlu tuttular,onlarla uğraştımmmmm heppp.
şu meseleye gelince,eşimin hotmailini karıştırdım da orda böle bi kaç bişey buldum,sinirlerim bozuldu,sonra o kızı buldum,bi güzel benzettim.kızın çok değer verdiği bi arkadasıymış mış mış.....
ya asıl sorun şu,eşimin işi dolayısıyla çok göz önünde ve malesef ben hep çooookkk dikkatli olmak zorundayım.bu iş erkekde bitio tamam ama arkadas bı yere kadar,kadınlarda ayrı bi alem.Ne isterler ki hayattan ....biz eşimle çok ii anlaşırız,beni çok sever bilirim (sırf emin olayım ondan diye gittik dükkanımızın karsısına tasındık) ama bazen korkuyorum işte ve böle kaplan kesılıverıorum...:)))
Bakalım hayırlısı kızlar beni bu ilçede kalmakta çok yıpratıyo yaaa,sinir oluyorum ben burda kalırken nasıl çocuk yapabilirim ki,zaten olmuyo normal şartlarda bile,amaaannnnn işte hep tasa...
bu arada bu glukofen bana kilo kaybettirio hafiften,hani şimdilik ii ama ya daha çok zayıflar mıyım acaba???
veeee beauty hoşgeldın canım,artık hep yazışalım çünkü çok özledim sizi.bu arada beauty prolaktini yuksek bi arkadaşım hamile hemde 3 aylık,bi düşüğü vardı onunda ve doxinex miydi neydi o ilaçta ve klomenle hamiş kaldı 5 ay falan tedavi gördü haberin olsun,eminim seninde yakındır anneliğin canım.
hepinizi çok seviyorum kıssllarrr..

merhaba kızlar yine yoksunuz amma boşladınız burayı.Asyacancığım sende sıkma canını vesvese yapııp ağzının tadını kaçırma yuvanda mutlu olman ne kadar büyük bir nimet eşinle anlaşabilmen ne büyük bir şans bir bilsen bunlar için şükret canım.Allah eşlerimizin nefsini haramda korusun inşallah.

slm kızlar nappıonuz ya?ben geldim ama hepiniz meşgulsunuz.Ayyy topiğimiz 3, sayfalara düşmüş inanmıyorum....
hadi gelin galiii

herkese günaydın.canlarım nasılsınız.ben pek ii değilim.yarın adet olmam lazım ve belirtilerini hissediyorum bile.bi kere de yanılsam ama ne mümkün.her ay aynı şey.Allahım beni affetsin bu aralar çok konuşuyorum bu konuda.ağlamaktan gözlerim şişti.dün yakın bi arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrendim.kesinlikle hak ediyodu eminim.çok da seviniyorum o da çok çekti bu konuda ama kendimi de ağlamaktan alıkoyamıyorum.kızlar karar verdim psikoloğa gidicem.çok kötüyüm.nete az giriyorum bu aralar farkındayım çünkü git gide içime kapanıyorum.yardım edin bana.
asyacancım nolur vesveselere kapılma canım.ayrıca uzaklaşmak meseleyi halletmez büyütür bence.kaçma eşinden onunla yüzleş.enine boyuna konuş.için tatmin olana kadar sor anlatsın ama uzaklaşırsan hiç çözemezsiniz.birbirinizden soğumaya başlarsınız Allah muhafaza.inşallah kalbin tatmin olur ve böyle şeyler hiç bi zaman gerçeğe dönüşmez hiçbirimiz için.yanındayım canım arkadaşım.ne zaman istersen buralardayım.
parılcım sen de adet olmuşsun yanılmıyorsam?ne zaman bitecek bu hasret ben çıldırıyorum artık.sen nasılsın?
mevzey,asutay sizlerden naber?asutaycım kayınpederin nasıl?Allah şifasını versin inşallah.mevzeycim yeni okulunda başarılar canım.yarın maratona başlıyoruz.inşallah orda mutlu olursun.
bu arada hayatımda hiç bişey yolunda gitmiyo.okulda da sorunlar var.müdür yardımcım benle uğraşıyo.hergün ağlatıyo beni.bi yığın haksızlıkla karşı karşıyayım bu yıl.Allahım yardım et.bari bi bebeğim olsa diyorum onunla herşeyi unuturdum.ama o da yok...neyse kızlar.çoook duaya ihtiyacım var.ben duadan,namazdan bile uzaklaşır oldum.kendimi kaybediyorum,toparlanamıyorum.nolur duaedin....hepinize sevgiler...

Canım arkadaşım üzme kendini :teselli:bende her renglim yaklaştığında aynı şeyleri yaşıyorum emin ol nefes bile almak gelmiyor içimden bazen:1no2:.Pisikoloğa gitsen bencede iyi olur.Benim bu ayki ümitlerim 2 sinde yok oldu zaten ama bundan dahada endişe verici adetim sadece 2 gün sürüyor yani iki gün pet kullanıyorum 3 gün lekelenme oluyor delirecem erken menepozamı giriyorum ne ara ara sıcak basıyor ve o an patlıyorum bir kaç dakika sürdükten sonra tekrar ferahlama geliyor çok üzgünüm senağlamayani anlayacağınız.
Ama senin daha ümidin var inşallah bu ay gelemez canım a.s gelsede üzülmek yok
Üzülsende ağlasanda hiçbişey değişmiyor kendi haline bırak güzelim Allah nasip etmişse eninde sonunda olacak bak hem işinede başlıyorsun oylanma fırsatın var oradaki çocuklara verimli olabilmen için kendini toparlaman lazım.Hadi bakalım kızlar silkinelim sositosositobu ne yaaa birgün bizim topiğimizdende bir hamiş çıkacak inşallah hadi bakalım bekliyorum gelinde hasret giderelim huuuu asyacan, mevzey, asutay .:1hug:

merhaba arkadaşlar akşam üstü döndüm. ne oluyor kıslar nazar mı değdi herkes bunalmış. (bende de üzüntü..) Rabbim önce sağlık versin,inanın hayatta en önemli şey bu. sigara içen varsa aramızda ne olur bıraksın. kayınpederim çok kötüydü,oksijen veren makineleri herşeyi aldık,ev küçük bir acil servis gibi görünüyor,pek çok hap,bitkisel ilaç...biz kaybetmemek için çırpınızyoruz,o da bizi üzmemek için.tek sorumlusu da o sıkıntılı anlarda dert ortağı olan SİGARA.
asyacım ne desem içindeki o duyguyu geçiremem biliyorum,ben de aynı duyguyla aylardır yaşıyorum. inşallah yoktur öyle bişey. bir boğa bayanı olarak kıskançlık ve şüphelerimden dolayı inan bazen çıldırıyorum. keşke engelleye bilsem,çünkü erkekler bunları hissetmemizden zevk alıyor.
beauty.. canım Allah hayırlısını versin. ben 6 kez psikolojik gebelik belirtileri yaşadım,bazen adet beliritleri gebeliğe,gebelikte adete benzeye biliyor. önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olması. hele bu zamanda sapık,aanne katili,vicdansız nice evlat görüyoruz,öyle olacaksa olmasın. topla kendini güzelim.bu arada bende geçen haftalarda olmadığımdan görevlendirme yaptıramadım,en çok kaçmak istediğim zümremle sanırım başka bir okulda yine zümre olucaz. bir o var bir de ben ..hemde 1.sınıfları vermeyi düşünüyor müddür. ya 7.senemi çalışacağım 2kez 1.sınıf,3 kez 5.sınıf okuttum.1 yıl müdür vekilliği yaptım. ve yine 1 .sınıflar. kadere bak .. 1 lerde okutacam diye çabala,5 lerde dereceye sokacam diye.üstelim kayınpederim vefat ederse bir süre okuldan uzak kalıcam off off.ben senin müdürünü döveyim sen de benimle zümre ol,olur mu?
parılcım haydi el ele verip toplayalım kısları.
..hepinizi çok seviyorum.görüşürüz

slm kızlar göçebelik başladı yine az sonra ilçeye gidiyorum.
Beauty canım neden böle oldun yaa.tatil dönüşü enerji dolu olman gerekli senin umutsuz olmak yok ya...
aaa en rahat olmamız gereken dönem bu.stres yok bu sadece bizi uzaklastırır bebeklerimizden bizi.
Adet olursanda bunun öbür ayı var,dur bakalım hem ben sana ne dedim,senin gii prolaktin sorunu olan bı arkadas hamiş şimdi dur bakalım daha tedaviye başlayalı ne kadar oldu ki,ben napayım 1 sene olacak ve ben daha sorunumu bile yeni öğrendim..sabır sabır.Ayrıca şu mubarek aylarda dua ve namazdan uzaklaşmak sana hiç yakışıomu beauty.Daha da sarılacaksın bilakis.Neyleyelim bu dünyayı biz,aslolan Allah arkadaşım.Bu dünyanın sıkıntıları ne ki aslında,boşversene.Hayatta hiç kimse ve hiç bişey Allah'ımızdan daha önemli deil,bunu sen de ii bilion tatlım,canım benim.Bebekde olacak sabır....
şu hamiş olan arkadaşın konusunda da seni çok ii anlıyorum,benim çocukluk arkadasım beraber hamiş kalalım derken,şimdi bebegi oldu ve 1 aylık...nasıl tuhaf ve dayanılmaz oldugunu biliorum.Hep NEDEN BEN dedim ama bu da çare deil ki....Seni çok seviyorum arkadaşım üzülme lütfen...
neyse bana gelince...BEn hallettim meseleyi,öle bişey yok,sadece uzaklıktan oluyo bu,kocacımı seviyorum,hem de çoookkk.Allah bizi korrusun,hepimizi......
Parılcım sen nasılsın???Sana katılıorum evet topiğimizden hamiş çıkacak,sonra biz ona hediyeler alacağız ,yollayacağız...ayy inşallahhhh...
bu arada yapışkan olmuş tpik,bu ii bişey sanırım hayrlı osssuuunnnn...)))

ayy asutay tatlım ne sevimlisin bugün sen maşallahhhh.BAban için üzüldüm Allah yardımcısı olsun.Ölümü hissetmek eminim çoookk zordur...Hepimiz yaşayacağız ama böle bile bile ,ah babacım gelio aklıma hep seninle bu konuyu konustugumuzda...Ama kader işte,herşeyin hayırlısı canım....
bu arada beni merak etme tatlım,iiyim şimdi,dedim ya uzklık,şu tayinim bi merkeze çıkaydı..bakalım inşallah şubatta olur.bu sene daha 1 seneliktim belki ondan olmadı bi de merkez ya..şubatta olur insallahhh..
veee şu zümren,ben pek güzel haşat ederim onu,sıkma canını sen...

canım merkeze bağlı bir belde falansa tayini merkeze çekmiuorlar. inşallah istediğin gibi bir okulda huzurla çalışırsın.
ya şu zümreme gelince geçen yıl ben sabahçı o öğleciydik.aynı sınıfı paylaştık. sınıfı gerçekten zorlu bir sınıf ve kız daha yeni. idealist olsa da bazen sınıf almaz ya . benim sınıfımda ilde derece falan yaptı, bunun hazmedemedikçe dolabımı açtı, öğrencilerim girer çıkarken düzgün yürüyün diye tokatladı(ki ben gördüm çocuklar bişey yapmamıştı) bir selam veriyor bir kafa çeviriyor falan.. ben zeytin dalı uzattım hani yeni öğretmen birazda şımarık geçer diye,ilişkiler ısınsın maksatlı bayramda gittik,onlar geldi.geldiğinde eşini bıraktı eşime habire ben paramızı şu bakada mı değerlendireyim,şu konuda ne düşünüyorsun,şöylemi böylemi diye hitap ediyor,üstüne üstlük eşime ismiyle hitap ediyor falan... ee doğal olarak gıcık oldum. kendimi geri çektim. şimdi baş başa iki zümre olacaz ne güzel değil mi? ben tecrübeliyim diye müdür habire başıma saracak onu. uffffffffffff

ayy canım çok zor ya.Ben çok şanslıyım benim okulda herkes çok ii saolsun,beni gelmediğim günler idare ediyolar hep,zaten 3 gun ders alıyorum,köydeyim ben canım ilk atamaydım gecen yıl 100 km merkeze bakalım hayırlısı.tek sorun uzaklık başka sorun yok,hatta hiç ayrılmam yol sorun olmasa ama bakalım.inşallah şubatta olur.neyse tatlım ben yola çıkıorum,arkadas geldı,sen de sakın ol tatlım,salla gitsin amannnn..
öpüyorum çokk.lülülülülülü

canlarım sağolun.yine beni yalnız bırakmadınız.iii ki varsınız.parılcım sana da üzüldüm şimdi.üstüne görmüş olabilir misin acaba.anlattığım arkadaşım öööle olmuş.iki gün adet görmüş.sonra ilişki...bugünlerde de bi günlük kanama.meğer önceki aydan hamileymiş.inşallah ööle bişeydir.dr'a gitmedin mi?erken menopoz filan değildir Allahın izniyle...Allah kolaylık versin canım.desteğin için sağol.
asutaycım.ne güzel şeyler yazıp bana destek olmuşsun ööle.Allah razı olsun hayatım.kayınpederin için duacıyım.Allah acısını göstermesin.zümrene gelince ben onu rahatça döverim de bende 3 tane var.ben branşcıyım.Allahtan bu yıl dersim az.pazartesi,çarşamba,cuma gidicem okula...iki gün salı perşembe evimdeyim..bana da müdür yardımcım yamuk yaptı.huzurumu bozucak...Allah,hayırsız anlayışsız ve adaletsiz idarecilerden ve iş arkadaşlarından korusun bizi.AMİİİN.keşke zümre olabilseydik canım...
asyacancım...meselenin hallolmasına sevindim.biz kadınlar bazen kocalarımıza sarıyoruz istemeden..ben de yapıyorum gereksiz kıskançlıklar.aslında bunları sorun edip akıllarına sokmamalıyız.sevindim canım ferahladığına..inşallah şubatta gelirsen merkeze yakınında olunca kocanın bööle hissetmezsin.valla canım tatilde de bööleydim ben.hep bunalımdaydım.ara ara geliyolar bööle işte.ancak hamiş olduğumu gördüğüm gün geçecek bu sıkıntılar..o da olursa inşallah...yanımda olduğunu bilmek yetiyo canım.Allah razı olsun.dediğin doğru Allahtan ibadetten uzaklaşmak yanlış ama...şeytan dürtüyo bööle.birbirimizin bebişlerine hediyeler yollıycaz demişsin.bence de harika bi fikir.siz bi dünyaya getirin söz hepinize yolluycam inşallah ciciler.
bu arada evet bizim başlık bi değişik olmuş.ayrı alan olmuşuz kızlar.ekol olduk sanırım.valla ilk yazdığım mesaja baktım da bu kadar güzel arkadaşlarım olucanı hiç düşünmeden ilk duygularımı yazmışım.kimse cevap yazmaz diyodum.onbinleri de geçti yazdıklarımız.en çok yazışan gruplardanız sanırım.Allah ayırmasın bizi...o günden beri aynı yerde saydığımı gördüm okuyunca bebek konusunda.ama sizlerle tanışmış olmak çok güzel.sanki farklı memeleketlerde oturan kız kardeşlerim var gibi hissediyorum.inşallah hepimizin de bebeklerinin yaptıklarını yaramazlıklarını konuştuğumuz günler de yakındır.hepinizi çoook öpüyor ve seviyorum canım arkadaşlarım...hihoyyyt:1hug:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…