Slm kızlar,nappıonuz canlarım.Ben ilçeye geldim malum okul başaldı artık.% gun hatta hafta sonu burdayım sanırım.Çoooook işim varrr.
şu meseleye gelince biraz kafam karışık,evde internetim yok henüz,bugün basvuracagım artık,gıderken kapatmıştım ya...
Allah herşeyin hayırlısını versin,bilmiyorum kafam cok karısık,beni aldatacagına inanamıyorum ama bunu yapma ihtimalı bile onu silmeme yeter.
Neyse kızlar,Allahtan gelene razıyım.Bi süre eşimin yanına gitmeme kararı aldım,yani burnu sürtsün biraz ve ben de biraz düşüneyim...
size sabahları okuldan yazıyorum ,yıne yazarım .sevgiler...
slm kızlaaaaar.ben geldim.okudum bütün yazdıklarınızı.hepinizzzi çok özledim valla.evimi taşıdım asyacancım yazmış.neti nakil yaptılar çok beklettiler.geçen hafta açıldı ben memlektte olduğum için yazamadım.ben aynı durumdayım anlıycanız hiç bi değişiklik yok.ay hadi ya bu ay birinden güzel haber alalım artık...asyacancım,mevzeycim,parılcım...hepiniz...hepinizin tatilde değerini daha ii anladım.valla çok moral oluyosunuz bana.neyse artık buradayım.görüşürüz inşallah bundan sonra.asyacancım sorun ne çok üzüldüm,tam anlayamadı.mesaj bekliyorum senden canım.Allah kolaylık versin sorun neyse....hepinizi çok öptüm kızlar.
mevzeycim sizleri hiç unutur muyum hayatım....döndüm işte.bol bol yazışırız inşallah..öptüüüüüümmmmm....
herkese günaydın.canlarım nasılsınız.ben pek ii değilim.yarın adet olmam lazım ve belirtilerini hissediyorum bile.bi kere de yanılsam ama ne mümkün.her ay aynı şey.Allahım beni affetsin bu aralar çok konuşuyorum bu konuda.ağlamaktan gözlerim şişti.dün yakın bi arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrendim.kesinlikle hak ediyodu eminim.çok da seviniyorum o da çok çekti bu konuda ama kendimi de ağlamaktan alıkoyamıyorum.kızlar karar verdim psikoloğa gidicem.çok kötüyüm.nete az giriyorum bu aralar farkındayım çünkü git gide içime kapanıyorum.yardım edin bana.
asyacancım nolur vesveselere kapılma canım.ayrıca uzaklaşmak meseleyi halletmez büyütür bence.kaçma eşinden onunla yüzleş.enine boyuna konuş.için tatmin olana kadar sor anlatsın ama uzaklaşırsan hiç çözemezsiniz.birbirinizden soğumaya başlarsınız Allah muhafaza.inşallah kalbin tatmin olur ve böyle şeyler hiç bi zaman gerçeğe dönüşmez hiçbirimiz için.yanındayım canım arkadaşım.ne zaman istersen buralardayım.
parılcım sen de adet olmuşsun yanılmıyorsam?ne zaman bitecek bu hasret ben çıldırıyorum artık.sen nasılsın?
mevzey,asutay sizlerden naber?asutaycım kayınpederin nasıl?Allah şifasını versin inşallah.mevzeycim yeni okulunda başarılar canım.yarın maratona başlıyoruz.inşallah orda mutlu olursun.
bu arada hayatımda hiç bişey yolunda gitmiyo.okulda da sorunlar var.müdür yardımcım benle uğraşıyo.hergün ağlatıyo beni.bi yığın haksızlıkla karşı karşıyayım bu yıl.Allahım yardım et.bari bi bebeğim olsa diyorum onunla herşeyi unuturdum.ama o da yok...neyse kızlar.çoook duaya ihtiyacım var.ben duadan,namazdan bile uzaklaşır oldum.kendimi kaybediyorum,toparlanamıyorum.nolur duaedin....hepinize sevgiler...
canım merkeze bağlı bir belde falansa tayini merkeze çekmiuorlar. inşallah istediğin gibi bir okulda huzurla çalışırsın.
ya şu zümreme gelince geçen yıl ben sabahçı o öğleciydik.aynı sınıfı paylaştık. sınıfı gerçekten zorlu bir sınıf ve kız daha yeni. idealist olsa da bazen sınıf almaz ya . benim sınıfımda ilde derece falan yaptı, bunun hazmedemedikçe dolabımı açtı, öğrencilerim girer çıkarken düzgün yürüyün diye tokatladı(ki ben gördüm çocuklar bişey yapmamıştı) bir selam veriyor bir kafa çeviriyor falan.. ben zeytin dalı uzattım hani yeni öğretmen birazda şımarık geçer diye,ilişkiler ısınsın maksatlı bayramda gittik,onlar geldi.geldiğinde eşini bıraktı eşime habire ben paramızı şu bakada mı değerlendireyim,şu konuda ne düşünüyorsun,şöylemi böylemi diye hitap ediyor,üstüne üstlük eşime ismiyle hitap ediyor falan... ee doğal olarak gıcık oldum. kendimi geri çektim. şimdi baş başa iki zümre olacaz ne güzel değil mi? ben tecrübeliyim diye müdür habire başıma saracak onu. uffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?