Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar hepinizin yazısını okudum öncelikle asutaycım babana mevlam acil şiflar versin benimde eşim sigara kullanıyor ama ne yazıkki bırakamıyor Allah herkese başına bir felaket gelmeden şu illeti bırakmayı nasip eder inşallah.Beautyciğim asyacanın dediği gibi namazsız duasız bizim ne kıymetimiz var Allahın huzurunda ben her namazımda sizlere ve bebek sahibi olmak isteyen herkese tek tek dua ediyorum canlarım.Asyacan hediye fikri o kadar güzel ki inşallah hamile kalırsınızda sizlere hediyeler yollarım.Burada dertleşmek beni rahatlatıyo 3 tane kızkardeşim olmasına rağmen bu konuda sizinle yazışmak en güzeli çünkü derdi çeken anlar çok şükür ki bulabildik birbirimizi.Hepinizi ötüm canlarım.

ay canım benim ben de aynı şekilde düşünüyorum.iyi ki siz varsınız ve umarım hep olursunuz.şu zor günlerimiz bitecek ve harika anneler olacağız inşallah...

slm kızlar.nabersiniz.dün test yaptırdım hem gebelik hem de hormon ve sonuç aynı.HÜSRAN..yine sıfır.Allaha şükür prolaktinim düşmüş.geçen ay 32 idi.bu ay 5.44.çok şükür.ama işin ilginç yanı yine gebelik oluşmadı.millet düştüğü ay hamile kalıyo.bende tık yok.neyse vardır bi vakti zamanı.ne diyebilirim ki.hafta sonu çok ağladım ya bugün sonucu açıkça öğrenmeme rağmen sakinim.eşimi ikna ettim.o da spermiogram yaptıracak inşallah bu ay ve elimzdeki tüm tahlillerle şehir dışında bi dr'a gidicez.çok tavsiye ettiler.profmuş.inşallah Rabbim onu vesile kılar da artık özlemim diner ve hepimizin....durum bu kızlar.dua edin lütfen.ii değilim.öptüm....

Ayy canım inşallah ya inşallah vesile olur.Prolaktinine çooookk sevindim tatlım.sabır sabır arkadaşım,hepsi olacak inşallah zamanla....Çok dua edin kızlar çokk.Şu ayda Allah geri çevirmeyecek bakın göreceksiniz....
Şu prof da inşallah dedine derman olur canım.Sakinliğin çookk faydası var sana bunu unutma.Bi de fazla ağlama lütfen.....
HAdi hepinizi çookk seviyorum.....
Akşam konya merkeze eşimin yanına gideceğim sabahda döneceğim...çooookkk özledim kaç gündür görmüorum.....yani akşam dükkandan girerim nete o çalışırken,görüşürüz,çok öpüyorum....

beauty yazının başını okuyunca hamile kaldığını sandım ve öyle heyecanlandımki , ama yinede sevinecek bi haber var bak ne güzel prolaktinin düşmüş daha ne istiyosun benim arkadaşımında 3 sene çocuğu olmadı ta ki doktorlar prolaktinin yüksek olduğunu anlayana kadar şuan 3. çocuğuna hamile hatta doğurmak üzere.İnşallah seninde duaların hemen kabul olur canım.

merhaba kıslar. beauty prolaktinine sevindim. hediyelerimizi hazırlayalım eminim bu yıl verebileceğiz.
görüşürüz kslar sevgiler

bencede ramazandan oluyo bunlar hep di mi???
iftari fazla kacirmayin bak,kalori tuzagi o iftarlar.Azar azar...vucudumuza dikkattttt

merhaba bende uzun zamandır klomen kullanıyorum doktorumu değiştirdim ve bana klomenden sonra çatlama iğnesi vurmuyor iğnenin bir işe yaramadıgını boşa vurulacagını söylüyor tabiki tecrübelerine dayanarak. ben bu doktorumdan cok memnun kaldım ona gittigimden beri sanki hamile kalmam yakınlasıyor gibi değişik gelişmeler oluyor. eski doktorlarımda hiç böyle hissetmedim tüm sıkıntımı aldı sanki artık hiç stres yapmıyorum allahım ne zaman nasip ederse hepimize çifter çifter versin hayırlısıyla sizinle böyle dertleri paylasmak cok güzel arkadaslar teşekkür ediyorumkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

slm kızlar nabersiniz.ben adet oldum dün ondan canım sıkkın.giremedim nete.sakinleşeyim kafanızı fazla şişirmiyim dedim.canlarım benim.sağolun ...asyacan,parıl,asutay mesajlarınızı okudum ama cevap yazamadım bi türlü.evet prolaktinim düştü ama bende bi değişiklik olmuyo düşse de.inşallah dediğiniz gibi olur.pazartesi dr'a gidicem.prof'a da eşimin testi yapılınca gidicez inşallah.şimdiki dr da doçent ama beni pek tatmin ettiği söölenemez.3 kez kullanmış oldum klomeni.sanırım bu dr vermiycek bu ay ilaç filan.prolaktinin üstüne gidecek.hayırlısı bakalım.
smerves meraba canım.aynı durumdayız seninle.benim yeni dr'um da çatlatma iğnesi vurdurmuyo.zaten yumurtluyosun ilaca bile gerek yok ama tedavi bööle diyo ve ilacı bile 1 tane kullanmamı söölemişti.senin için de herşeyin en güzeli olur inşallah.Allah en kısa zamanda bebişlerimize kavuştursun bizi.daha önce yazıştık mı bilmiyorum ama yeniysen aramıza hoşgeldin...
kızlar hepinizii özledim valla.yerimsenibenŞenizgörüşürüz inşallah....kaydirigubbakcemile3

kislarrr selam ya bu bole ramazan sonuna kadar devam herhalde,neyse bakalim gorusecegimiz gunlerde gelecek elbet sabir.....sevgilerr

iii geceler kızlar gerçi pek uğrayan olmamış forma ama olsun.şuan yorgunluktan ölüyorum misafirlerim vardı iftara e haliyle tüm gün yemek yap servis yap yıka temizle bitmişim.Buarada göğüüslerimin ucları ve koltuk altına doğru olan kısımları ağrıyor.Oğluma hamile kaldığımdada ağrı aynı şekildeydi ama bilemiyorum daha adetiime en az 14 gün var ne bilim umutlanmak istemiyorum ama her an da dua ediyorum size ve bana.

ayy canım kuzucum inşallah ya inşallah ilk haberi senden alırız.ben de dua ediyorum hep,şu ay hepimize şans getirsin inşallah..

canım ya bende pegnıl vurdurdum 9da adetıme 7 gun var ama gogus uclarıma dokunamaıyorum cok acıyor.hıc boyle olmazdı.ınsallah hamıle kalırız.:CüvCüv:

ayy canım kuzucum inşallah ya inşallah ilk haberi senden alırız.ben de dua ediyorum hep,şu ay hepimize şans getirsin inşallah..

İnşallah canım bu mübarek ay yüzü hürmetine mevlam hepimizi sevindirir inşallah.Ben pek ümitlenmiyorum:1no2: belkide kendimi fazla diniliyorumda ondan oluyor :çok üzgünüm:üfff ne yapım yaa daha çok da var nasıl bekilcem bilmiyorum.

canım ya bende pegnıl vurdurdum 9da adetıme 7 gun var ama gogus uclarıma dokunamaıyorum cok acıyor.hıc boyle olmazdı.ınsallah hamıle kalırız.:CüvCüv:

Umarım dualarımız kabul olur canım.Göğüs ucların hiç böyle olmuyosa belkide hamilesindir çünkü benimde hamileliğimde ilk defa göğüslerim acımıştı , inşallah sninde öyledir canım.

Canim ben Ali ACAR'a basladim gecen ay, baska bi dr da 8 ay vakit kaybettim,yanlis tedavi gordum,pko varken bende sebepsiz ksisrlik dedi cikti eski dr.en son Ali Acar a gittim ya bakalim,ilac verdi bi kactane ne olur nasil olur,faydali olur mu ????herkes Ali ACAR diodu ona baslamadan once,cok tecrubeliymis....gercektende muayenehanesinin ici coooookk kalabalik,zaten tipta imkansiz gibi gormek onu.
senin dr unun adini da duyuyorum,ii diolar insallah faydali olur sana..Ali acarin muayenehanesi,ozel selcuklunun karsisinda..aksam falanda bakio ve cok ilgili..
senin sorun neydi ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…