Canim ben Ali ACAR'a basladim gecen ay, baska bi dr da 8 ay vakit kaybettim,yanlis tedavi gordum,pko varken bende sebepsiz ksisrlik dedi cikti eski dr.en son Ali Acar a gittim ya bakalim,ilac verdi bi kactane ne olur nasil olur,faydali olur mu ????herkes Ali ACAR diodu ona baslamadan once,cok tecrubeliymis....gercektende muayenehanesinin ici coooookk kalabalik,zaten tipta imkansiz gibi gormek onu.
senin dr unun adini da duyuyorum,ii diolar insallah faydali olur sana..Ali acarin muayenehanesi,ozel selcuklunun karsisinda..aksam falanda bakio ve cok ilgili..
senin sorun neydi ????
canım benım doktor necayı ozcımen elıt gebelık.faık sukan dogum evınde calısıyo.alı samı gurbuzle ortak. nasıl doktor ben pek tanımıyorum dr.benım sorunum fsh 11 cıktı.senın gıtıgın dr bunlarmı arkadasım bosa zaman kaybetmeyım.fisfisfis
yok canim meram arastirmadaydi benim dr.bu ikisi degil ama konynin en iisi Ali ACAR dir der herkes.cok hastasi var ve bu nedenle cok tecrubeli diyolar...
sana bi sey diyeyeim.lh hormonunu fsh hormonuna bol.3 un ustundeyse pco meyillisin demekmis ve testesteronunda yuksek olabilir bu durumda.
dr konusunda Ali ACAR derim ama sen bilirsin yine..
Canlarım ben geldim dün eve net bağlandı artık görüşücez tabi bu okul ramazan ve ev izin verdiği sürece bana evi anca yerleştirdim ama burasıda çok tozlu hemencecik pislenio yani burda pasaklı olmak lazım ben adte oldum kıslar dok gitmedim şuan bu konuyu düşüncek vaktim yok valla nasıl olcak bilmiom ramazan allahın gücüne gitmesin çok zor geçio hiçte ibadet yapamıom dünya işlerine daldım kıslar burda biber patlıcan kurutuolar bende kuruttum onlara uydum ilk defa görüom bende ordan oraya atlıom demi hepinizi öpüyom
beni 5. sınıfa vermişler bu arada
slm kızlar.mevzeycim hoşgeldin.kolay gelsin hayatım.ben de ev taşıdım yazın anlıyorum seni çok iii.
parılcım asyacancım,asutaycım...sizlerden naber?benim bugün adetin 5.günü dün dr randevum vardı yorgunluktan gitmedim.bugün de dersim yok diye evde olmak istedim.canım hiç dr yüzü görmek istemiyo.Allah affetsin ama bıktım ben.her ay aynı şey.zaten prolaktin ilacına devam diyecekti muhtemelen.aslında kasıklarımda ağrılar var ama...istemiyorum gitmeyi işte...bu ay da bööle geçsin.her ayın sonu aynı ne de olsa...:çok üzgünüm:senağlamaneyse kızlar benden şimdilik bu kadar.sizler de bi ses verin.ben yemek yapıcam...dualarınızı bekliyorum bol bol dua edin lütfen bu ay....öptüm canlarım.pek yazma havamda değilim saçmalıyor olabilirim..kusuruma bakmayın nolur...:a015:
çok üzgünüm ben yaaa...
babacım aradı,komşumuzun kızı doğum yapmış,kızı olmuş ve ayrıca amcamın kızı da hamileymiş,sıra sende dedi bana...
offf ya içimdeki bu ateş nasıl sönecek hiç bilmiyorum inanın...
ya da vazgeçmek mi en iisi,olmayacak artık baksanıza,yıtığim yaaaa,moral vermek de anlamsız...
sabır sabır ama ,nereye kadar ya.
25 yaşımdayım ve 1 senedir uğraşıyorum..hayatımın en güzel yıllarındayım ve bu sorun yüzünden hep bi tarafım buruk...eksik ...
Allahım en iisini bilir ama bazen dayanılmaz oluyo bu burukluk....
Beklemenin böle dayanılmaz olduğunu bilmezdim...Neyse çok kararttım değil mi içinizi....
Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah ....
canım benim.ikimizde ne haldeyiz.şu halimize bak.içinden çıkamıyo insan.Rabbim halimizi görüyo inşallah değişir herşey bir an önce.sen de sabret canım.güçlü olmaya çalışalım.gonaphene klomenin aynısı.hiç bi fark yok.dr bana dedi ki 'sen zaten her ay düzenli yumurtluyosun,bu ilaçlar hiç yumurtası oluşmayanlar için'dedi.en çok o hastalarda işe yararmış.ama yine de ilk aşamada bu ilaçları veriyolarmış yumurtlasan da.bu 4.kullanışım oluyo.bir iki defa daha deneyip, kullanıp bu ilacı hemen aşılamaya geçecekmiş.hormonlarıma bakıldı her ay.prolaktinden başka sorun yok diyo dr.onun da düşmüş olması lazım.şimdi eşim gidiyo dünkü tahlil sonuçlarını almaya.bakalım.ne çıkacak.yani tüm hormonlarıma her ay bakıldı canım.sorun yok dendi.benim canımı sıkan düne kadar çok rahat davranan adam bir çırpıda tüp bebeğe geldi.aşılama,aşılama olmazsa tüp bebek falan dedi.ne değişti ki gözünde 1 ayda.offf hayatım offf.çilemiz buymuş bizim de...bizim için de güzel mevsimler gelir inşallah.o günleri biz de yaşarız.zaten aramızdan birinin hamiş olduğunu görsem o bile yetecek bana.hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz.inşallah değişir herşey canım.canım beauty,ne diyeyim bilmem ki,bu tedavilerde doğru yoldamıyız onu bile bilmiyorum,neyin doğru neyin yanlış olduunu kestiremiyorum artık...
sabır etmekten başka malesef bi çare yok,ama bildiğim bişey var tükeiyorum yavaştan.ok hayat doluyumdur ben aslında,çok güleç ama yavaştan bittiğini görmek beni öldürüyo işte.bunalım değil bu gerçek ,kahretsinki gerçek....
Artık anne olabilecekmiyim onu bile bilmiyorum..beklemek,umud etmek ne kadar doğru.....
Her neyse bakalım..
ya bu arada ganophane klomen tarzı bişey mi??yani iliosun eski drum (hani beni aylarca oyalayan)bana habire yumurtlama için ilaç vermişti,halbuki önce hormonlarımı dengelemeliymiş ve ardından vermeliymiş o ilaçları.
yani deme o ki o klomen vb. haplar tek başına işe yaramıyomuş,seninde prolaktin harci diğer hormonlarına bakıldı mı??yai fsh,lh,testosteron falan...değerleri nasıldı ??
ben o dr olayıyla karşılaştığımdan beri sanki bi şeyler hep eksikmiş gibi gelio tedavimde....
offf arkadaım yaaaa,geçsin şu kötü mevsimler artık...
parilcim,senin icin de zordur muhakkak ama inan sen aramizda en ii durumda olansin ,en azindan bi tane var,annelik nedir biliosun canim.
biliorum ne desem bos ama iste insan anlatamiyo bazen canim kendine..babam da hasta biliosun,icim bi burkuluyo iste napayim.....
klomen kullanan arkadaşlar bir şey soracağım. klomenle benim tek bir folükülüm oluşuyor.etrafımda kullananları duyuyorum 2 3 4 folüküllerden bahsediyorlar.ben de bi acayiplik mi var acaba .korkuyorum.fsh ım 10 diye rezervlerim mi azalıyor acaba.benim durumumda olan var mı.yardım istiyorumdeğişik bir konu başlığı açmak istemedim.lütfen yardım.benim durumumda olup da tek bi folükülü oluşan var mı.
klomen kullanan arkadaşlar bir şey soracağım. klomenle benim tek bir folükülüm oluşuyor.etrafımda kullananları duyuyorum 2 3 4 folüküllerden bahsediyorlar.ben de bi acayiplik mi var acaba .korkuyorum.fsh ım 10 diye rezervlerim mi azalıyor acaba.benim durumumda olan var mı.yardım istiyorumdeğişik bir konu başlığı açmak istemedim.lütfen yardım.benim durumumda olup da tek bi folükülü oluşan var mı.
Canlarım elbette bende durumumun farkındayım ALLAH'IMA şükürler olsun ama bu anlatılamaz bir duygu ne bileyim sanki hiç anne olmamışım :CüvCüv:sanki hiç hamile kalmamışım garip ama böyle hissediyorum:çok üzgünüm:.Keşke bende biraz daha rahat olabilseydim.Allah sizede inşallah en kısa zamanda anne olmayı bebeğinizi emzirmeyi nasip eder :ecrin_bebek:ben bunu çok özledim gözlerim doluyor bunu düşününce.Ama inşallah olacak .Dün sakalı şerifi ziyarete gittim ve orada dua ettim sizede kızlar Allah peygamberimizin yüzü hürmetine inşallah kabul eder dualarımızı.
canım benim.ikimizde ne haldeyiz.şu halimize bak.içinden çıkamıyo insan.Rabbim halimizi görüyo inşallah değişir herşey bir an önce.sen de sabret canım.güçlü olmaya çalışalım.gonaphene klomenin aynısı.hiç bi fark yok.dr bana dedi ki 'sen zaten her ay düzenli yumurtluyosun,bu ilaçlar hiç yumurtası oluşmayanlar için'dedi.en çok o hastalarda işe yararmış.ama yine de ilk aşamada bu ilaçları veriyolarmış yumurtlasan da.bu 4.kullanışım oluyo.bir iki defa daha deneyip, kullanıp bu ilacı hemen aşılamaya geçecekmiş.hormonlarıma bakıldı her ay.prolaktinden başka sorun yok diyo dr.onun da düşmüş olması lazım.şimdi eşim gidiyo dünkü tahlil sonuçlarını almaya.bakalım.ne çıkacak.yani tüm hormonlarıma her ay bakıldı canım.sorun yok dendi.benim canımı sıkan düne kadar çok rahat davranan adam bir çırpıda tüp bebeğe geldi.aşılama,aşılama olmazsa tüp bebek falan dedi.ne değişti ki gözünde 1 ayda.offf hayatım offf.çilemiz buymuş bizim de...bizim için de güzel mevsimler gelir inşallah.o günleri biz de yaşarız.zaten aramızdan birinin hamiş olduğunu görsem o bile yetecek bana.hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz.inşallah değişir herşey canım.
dr'lara ben de güvenemez oldum.sanırım şu tahlilleri yaptırıp o profa da gidicem.gitmediğim dr kalmadı.eğer senin dr'un iiise sakın bırakma.ben hala bulamadım gerçek dr'u..hakkımızda hayırlısı.sonuçlarım gelince haberdar ederim canım.Allaha emanet ol.seni çook öpüyorum dualarımdasın canım arkadaşım...:a015:
Canım klomeni ne kadar kullandın eğer ilk aysa normal olabilir benimde ilk ayda fazla gelişmemişti ama ikinci üçüncü ay çok büyüdüler.Fsh 10 demişsin biraz yüksek ne zamandır bebek istiyorsun bilemiyorum ama eğer gerçekten rezervlerinde azalma varsaki bu değer birazda onu gösteriyor aşılama felan yapman daha iii olmazmı hani zaman kaybetmemek adına bana da doktorum böyle demişti.Geçmiş olsun canım sorun olursa elimizden geldiğince burada arkadaşlarla kendi tecrübelerimizden faydalalanarak yardımcı olmaya çalışırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?