merhaba kızlar eski msjlara bakamadım henüz umarım hepiniz iyisinizir. babamızı 10 eylülde kaybettik,bugün geldik. Allah tüm hastalara şifa versin. heoinizi öptüm
merhaba kızlar eski msjlara bakamadım henüz umarım hepiniz iyisinizir. babamızı 10 eylülde kaybettik,bugün geldik. Allah tüm hastalara şifa versin. heoinizi öptüm
canım fsh değeri için 10 yüksek demişsin. benim yaptırdığım testlerde 8 - 12 arası normal değerler olarak gösteriyordu. benim fsh 18 iken hamile kaldım ben (6 aylık erken doğum sonrası bebeğim sadece 1 gün yaşadı). fsh değerleri 40 - 50 hatta 100ün üzerinde olanlar var sitede.. onlara göre bizim değerler çok iyi. doktorım fsh değerlerinin psikolojik olduğunu söylüyor zaten.. hepimiz için hayırlısı:ecrin_bebek:
kızlar,hepinize slmlar.nerelerdesiniz.neler yapıyonuz bakiim.benim tahliller ii çıktı şükür.prolaktin düşmüş.diğerlerinde de sorun yok.klomen kullanıyorum ama 5 tanesini kullandım.yeterliymiş yumurtladığım için.23.gün 4 ekimde progesteronumu ölçecekmiş dr.ona göre devam edcekmiş tedaviye.inşallah bu mübarek ayda bari hamiş oluruz.çok hoşuma giderdi.ne güzel olurdu valla.ya bari birimiz güzel haberi verse hepimize umut olacak.neyse kızlar boş durmak yok.inşallah biz de anne olucaz.hepinizi öpüyorum.Allaha emanet olun...:1hug:
Tahlillerinin iiyi çıkmasına sevindim beauty cim .Ne güzel bak karamsarlıktan çıkmış ümit dolu olmuşsun Allah inşallah tez zamanda kavuşturur senide bizide bebişimize .
Buarada bu progesteron testi neyin göstergesi bana yapılmadı yaa.
kızlar bu arada bi arkadaşımın eşinin memleketinde herkes yakı yapıştırdın mı diyo soruyomuş ona.yakıyı biliyosunuzdur bele yapıştırılan şey.millet o ay hamile kalıyomuş.ben de bi deneyeyim dedim.dün gece adetimin bittiği an belime yapıştırdım.ama öööle bi yakıyo ki o bölgeyi dayanamadım sahurda çıkardım.1 ya da 2 gün duruyomuş.ben o kadar da dayanamadım.sizler duydunuz mu bööle bişey?bakalım inşallah vesile olur bebeğime.işe yararsa hepinize tavsiye edicem.kafasına yatan bi denesin derim.hakkımızda hayırlısı....
canım yakı eczanelerde satılıyo.normalde bel ağrıları ve romatizmaya iyi geliyomuş.bitkisel mi bilmiyorum ama tedavi amaçlı bi ilaç gibi.yara bantını bilirsin onun büyüğü gibi.kahverengi bi bant.yapışkanlı.üstü delikli.kaydirigubbakcemile5eczaneye bi sor istersen.umut dünyası işte.zararlı olmayacak cinsten şeyleri deneyelim ne çıkar ki...inşallah vesile olur.Rabbim belki de burdan verir muradımızı..bence dene canım.zararlı olacağını sanmam.ama uyarayım belini yakıyo baya insanın.ben bi gece zor dayandım.yine de işe yarar inşallah....hakkımızda hayırlısı..Yakı ne ki :uhm: ben bilmiyorum nasıl bişey o yapışkanmı bitkiselmi nerden bula biliriz
bak merak ettim şimdi beauty yaz canım hemen bulursam bende deneyeyim bi bu kalmıştı onuda yapalım artık.
kızlar acil fikrinize ihtiyacım var.....
dr adetinin 3. günü gel yumurtlama için ilaç vericem sonrada çatlatmak için iğne olacaksın demişti. bugün adet oldum. salı günü gidicem. 23 ü oluyo. 5 gün ilaç içiliyo galiba... sonra çatlatma iğnesi için kaç gün sonra çağarıyor biliyormusunuz? bayrama denk gelirmi diye endişe ediyorum...
bi de sizce klomen mi? gonaphene mi?
canım yakı eczanelerde satılıyo.normalde bel ağrıları ve romatizmaya iyi geliyomuş.bitkisel mi bilmiyorum ama tedavi amaçlı bi ilaç gibi.yara bantını bilirsin onun büyüğü gibi.kahverengi bi bant.yapışkanlı.üstü delikli.kaydirigubbakcemile5eczaneye bi sor istersen.umut dünyası işte.zararlı olmayacak cinsten şeyleri deneyelim ne çıkar ki...inşallah vesile olur.Rabbim belki de burdan verir muradımızı..bence dene canım.zararlı olacağını sanmam.ama uyarayım belini yakıyo baya insanın.ben bi gece zor dayandım.yine de işe yarar inşallah....hakkımızda hayırlısı..
Slm kizlar nappionuz.yeni geldim dükkana,işim vardi azicik evde ama geç kalmişim size,üzüldüm şimdi...
şu yaki çok mantikli aslinda...kullanmali,dur öbür ay ben de deneyeyim ya,en azindan havalar soğuyo okulda falan çokk üşüyorum artik yavaştan,üşütmemiş olurum.
Bi de ben kiş için mes aldim ayaklarim üşümesin diye,kişin giyeceğim..
Benim durumlar ise hala beklemedeyim,dr 4 ay dedi kullandiğim ilaçlarin faydasi için...4 ay sonra olmazsa ben de aşilama olacağimmm.o raddeye varacak mi bilmem ama bu fikre alişmaya başladim...
Hayirlisi kizlarr.
Beauty tahlillere sevindim,eşin de yaptirmişti değil mi test onasil peki???
Parilcim canim sen nasilsin tatlim,ne durumdasin??
evet canım bayrama denk gelir muhtemelen.27 sinde bitecek ilacın sen 29_30 gibi gideceksin,bakacak vajinal muayene ile yumurtalarına,buyumemişse bi kaç gün sonra yine çağıracak.buyuynce çatlatma iğnesi vurulacaksın ve 36 saat sonra ilişki diyecek muhtemelen.sen muayenehanesine gidiosan bi sorun olmaz sanırım.
umarım basarılı olur tedavin..
slm parılcım beni merak ettiğin için teşekkür ediyorum bakalım kim farketcek demiştim. ben bu ay çalışmada bulunmuyom daha dok. seçmedim biliyosun yeni geldiim buraya bayramdan sona başlıcaz kısmetse dok gitmek hiç istemiyorum bıktım valla ben birazda ara verebilirim ramazanda kilo aldım baya bu sıkıntılarda nasıl şişiom hiç anlamıomm valla .eşim eridi bitti. başlarda iftarı suyla geçirirdim şimdi dana gibi yiyom misafirde gelince usul yerini bulşsun çekinmesinler die benmde yiyom ramazanı zor bekliom rejime başlıcam kısmetse . Canım fazla girmememin nedeni girince fazla ümitleniyom heyecanlanıom ve hayal kırklığı sizi uzakktan izlemeyi düşünüyom ama beni unutmayın emi öptüm kocaman bay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?