Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben 17 sinde cmts aksam 21:00 de oldum.ayni aksam yani cmts aksami,pzts,crs,cuma iliski verdi. Iliski saatiyle ilgili bisey soylemedi doktor. Ama sizin saat verdiyse ki sabaha denk geliyosa zor olsa da kacirmayin derim. Cunku sabah saatlerinde sperm kalitesi daha yuksek oluyormus..

Tabi bi de su var. doktor bana iliskiden sonra en az 5-6 saat su ve sabun sürme dedi. Çünkü spermleri öldürüyormus.Biz o yuzden iliskileri aksam yapip bekliyoduk maalesef...

İvet ben dediğin gibi yapayım hem sabah daha kaliteli oluyormuş spermler.Eşimin spermlerin benimde çok iyi değil ama kötüde değil oyüzden gün aşırı iyidir...
kzılar yaaa ben ilaca daha bugün başladım ama hemen kasıklarımda ağrı başladı ne çabuk etki etti ilaç yumoşlar mı büyüyor şimdi :)))))
Ben klomen kullanırken hiç ağrı olmadı hatta büyümüyo herhalde dedim ama çatlatma iğnesini olacağım gün sabahtan başladı ağrım bugünde daha fazla acaba çatladımı yawww:))))Evet canım büyürken oluyormuş ağrı...
Vardı canım.hala bile sol kasığımda hafif hafif sızlamalar oluyor.
Allahım inş bu sefer yüzümüzü güldürür canım:) Benimde sağ tarafım sızlıyor daha çok...

Birde kızlar bu iğne hcg hormonu içeriyor ondanmıdır nedir bir uykum var anlatamam....

sana 48 saat sonra olmuş oluyo o zaman ilk ilişki hemen hemen dimi canım

İlkini aynı akşam vermiş canım...
hııım evett her doktor farklı demek anlamadım bu işi genelde hep 36 saat sonra ilk ilişki sonra da gün aşırı veriyolar bakalım benimki ne diyecek. kızlarr bu çatlatma iğnesi buzdolabında mı saklanıyo doktor öyle bişiler dedi bana tam anımsayamıyom da :))))

Evet canım dolapta saklanıyor eczane uzaksa eve buz kalıbı veriyor ben hastaneye yakın eczaneden aldım dolaptan çıkardı aaa dedim evim uzak biraz ozaman buz kalıbı vereyim dedi evde de dolaba koyun dedi...
Bende merakettim bakalım senin doktor ne diyecek...

Kizlar baska bir sitede paylasilan soyle bi yazi buldum;
"ben 2.ciye hamile kaldığımı nenemin yöntemiyle öğrendim orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa elinize hiçbiyer değmiyorsa için boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmez ben bundan biliyorum sakın yanlış anlaşılmasın"

Ve bu yonetemi deneyip onaylayanlar var,sizce dogru olabilirmi. Gerci ben olayi tam anlayamadim da,cocuk yatagi nasil oluyor..

canım yaa bu tip şeylerle uğraşacağına git bir test al eczaneden yap ya da git kan ver....

Kızlar bir de aklıma şey geldi yumurta çatladıktan sonraki ilk ilişki öncesinde kaç gün cinsel perhiz gerekli biliyo musunuz? Ben en iyi cinsel perhiz süresi 3 gün diye biliyorum hatta aşılama felan da öyle yapılıyomuş. Yani yumurta çatladıktan sonraki ilk ilişkiden en az 3 gün öncesine kadar hiç ilişki olmayacak.

canım doktor bana doktora yakın bir eczaneye söyle hazır bulundursun dedi hemen gider alırsın dedi. Eve getir götür zor olabilir gerçekten benim evim de doktora uzak çünki işyerime yakın eh işyerine de iğne ile gitmek biraz abes olur :))))))))))))))

Kızlar bi de aklıma bişey daha takıldı iğneyi genelde adetin kaçıncı günü vuruldunuz 12. Günü mü? şimdi doktor beni 12. Gün kontrole çağırdı saat 17.30 da ama o saatte vurulursa iğne çok biçimsiz olacak. Acaba 1 gün önceden gitsem de 11. Gün yani baksa uygunsa ertesi gün 12. Gün yani öğlene doğru vursa 11 felan gibi? Ya da direk iğne ile 12. Günü sabah saatlerinde mi gitsem ki??????????????????

Canım bende 12.günün gecesi oldum doktor benide 12.gün kontrole çağırdı sen 36 saat sonrasını hesaplayıp ona göre git yoksa benim gibi sabah mı ilişki akşammı karıştırıcan 36.saat evde müsait olduğunuz saate denk gelsin...
Gerek kalmadi canim bugun bi hafta erken olarak regl oldum.

Canım inş önümüzdeki ay alırsın mutlu haberi heyecanla beklerken regl olmak çok kötü oluyor defalarca yaşadık allah hepimize tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin...

İnşallah yumoşlar büyür de, eşin gitmeden yakalarlar birbirlerini

Son düzenleme:
......

ATEŞ TABLOSU HAZIRLAMAK

[TABLE="class: cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]NOT: Tablo yapmak ve fertility friend sitesine üye olmak için öncelikle google dan arayıp fertility friend sitesine giriyoruz.
√ Orada kullanıcı adı ve şifre isteyen kısımda sign up yazısını buluyoruz ve ona tıklıyoruz.
√Çıkan sayfada choose a username kısmına bir kullanıcı adı seçip yazıyoruz.
√ Your email address kısmına email adresimizi giriyoruz.
√ Next yazısına tıklıyoruz ve çıkan sayfada send the course directly to my email inbox yazan kutucuğu işaretliyoruz.
√ Daha sonra çıkan sayfada start now yazısını tıklıyoruz ve I accept all terms yazan kutucuğu işaretliyoruz.
√ Bu işlemlerden sonra, çikan sayfada your date of birth olan kısma doğum tarihimizi giriyoruz.
√ Calendar week starts on Sunday yazan yeri Monday olarak değiştiriyoruz.
√ Your Menstrual Cycle Setup: Last Menstrual Period yazan yere son adet tarihimizi giriyoruz.
√ Usual Cycle Length yazan yere adet döngümüz kaç günse onu giriyoruz.
√ Thermometer and Temperature Method olan kısımda Unitsyazan yeri celcius olarak değiştiriyoruz.Orally yazan yer aynen kalsın.
√ Daha sonra set up yazısını tıklıyoruz.
√ Bu işlemden sonra karşımıza bir takvim çıkacak.Takvimde ateş ölçmeye başladığımız günü buluyoruz ve temperature yazan kısma derecemiz kaç çıktıysa onu giriyoruz.
√ Time olan kısma hergün saat kaçta ölçüyorsak onu giriyoruz.Onu otomatik ayarlamak için set default diyoruz ve çıkan sayfada Default Wakeup Timeyazısının olduğu yere hergün ölçeceğimiz saati yazıyoruz.
√ Başka birşey işaretlemeden en son set yazısını tıklıyoruz.
√ Cervical Fluid olan kısm akıntı gireceğimiz yer ve oraya tıkladığımızda karşımıza çıkanlar ise
dry kuru, sticky yapışkan akıntı, creamy krem kıvamındaki akıntı,watery su gibi olan akınti ve eggwhite olansa tam yumurtlama zamanında gelen yumurta akı kıvamındaki akıntı demektir.
√ Menses/Spotting olan kısım adet olduğumuz günlerde işaretleyeceğimiz kısımdır; örneğin leke geliyorsa spotting,hafif geliyorsa light, orta derecede isemedium, ağır geliyorsaheavyyazısını işaretliyoruz.
√ Intercourse/Insemination olan bölüm ise ilişki var mı yok mu onu belirten kısım. Oraya yes ya da no girmek yeterli. Ya da ilişki sabah olduysa am akşam olduysa pm seçenegini isaretliyoruz.
√ Tüm bu işlemlerden sonra save yazısını tıklıyoruz ve girdigimiz bilgileri kaydediyoruz.

*Oluşturduğumuz tabloyu sayfamızda paylaşıp bilgi almak için, öncelikle sayfanın sağ üst köşesinde SHARING yazısını buluyoruz ve tıklıyoruz. Sonra açılan listede SET UP yazısını buluyoruz ve tıklıyoruz. Karşımıza çıkan sayfada YOUR CHARTING HOME PAGE WEB ADDRESS yazısının altındaki kutucuktaki http ile başlayan linki konuya cevap verirken yapıştırıyoruz.
Resimli olarak eklemek için de tablonuzun altındaki SHARE yazısına tıklayıp CHART TUMBNAİL deki linki buraya kopyalıyoruz.
Ateş Ölçme Yöntemi Topiğinden Alıntıdır...[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ben çok memnunum bu sistemden. Tüm bilgilerinizi işleyebiliyorsunuz. İlaç bilgisi, ovulasyon testi bilgisi, beraberlik günleri vs. Yalnız servikal sıvı bilgisini işlememekte fayda var, çünkü gözlemlerimiz yanlış olabiliyor, bu durumda da tablo çatlama çizgisini yanlış yere çekebiliyor...
Ateşinizi de her sabah aynı saatte ölçmek zorundasınız, 6 ile 8 arasında sabit bir saat seçmenizde fayda var. Yataktan hiç kalkmadan ve dil altından dijital ateş ölçer ile ölçeceksiniz...

Canim varmi bi haber sende ? Kacinci gunun igneden sonra..
Bende bugun kontrole gittim 2 tane folekul gelismis..
Biri 21,5 biride 21,3 mm yarin aksam catlatma ignemi vurcam kendim...
Iliski hakkinda bir onerin varmi bize ignenin oldugu aksam diyo doktor ve ondan sonraki gunler.. Bilemedim gun asiri yapsak diye dusunuyorum kalite acisindan

Sen igne vuruldun mu canim ?
igne vurulmadan 1 gun once ve igneden 1 gun sonra ve arkasindan da gun asiri bi kac gun devam edebilirsiniz.. Spermler eve 4 gunde kaliteli olabiliyor ama 3 gun beklesek yumurta gidicek elden
Amann hic umudum kalmiycak nerdeyse heveslerim kirilma noktasinda esimde bana destek olacagi yere kostek oluyo cok gerginim de iste nefes almaya devam ediyoruz..
Allahim bir gun nasip edicek biliyorum ama o gun ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…