sen dün sabah yapmışsın dimi canım bugünü boş geç yarın sabah yine yap öyle öyle 1 gün dolu 1 gün boş devam et :))))) gerçi eşinin spermleri iyi ise her gün de olur bizimki kötü değil ama çook iyi de değil 1 ml. De 32 milyon o yüzden ürolog bize her gün önermedi gün aşırı dedi.
Ben klomen kullanırken hiç ağrı olmadı hatta büyümüyo herhalde dedim ama çatlatma iğnesini olacağım gün sabahtan başladı ağrım bugünde daha fazla acaba çatladımı yawww:))))Evet canım büyürken oluyormuş ağrı...kzılar yaaa ben ilaca daha bugün başladım ama hemen kasıklarımda ağrı başladı ne çabuk etki etti ilaç yumoşlar mı büyüyor şimdi :)))))
Allahım inş bu sefer yüzümüzü güldürür canım:) Benimde sağ tarafım sızlıyor daha çok...Vardı canım.hala bile sol kasığımda hafif hafif sızlamalar oluyor.
Ben 17 sinde cmts aksam 21:00 de oldum.ayni aksam yani cmts aksami,pzts,crs,cuma iliski verdi. Iliski saatiyle ilgili bisey soylemedi doktor. Ama sizin saat verdiyse ki sabaha denk geliyosa zor olsa da kacirmayin derim. Cunku sabah saatlerinde sperm kalitesi daha yuksek oluyormus..
sana 48 saat sonra olmuş oluyo o zaman ilk ilişki hemen hemen dimi canım
hııım evett her doktor farklı demek anlamadım bu işi genelde hep 36 saat sonra ilk ilişki sonra da gün aşırı veriyolar bakalım benimki ne diyecek. kızlarr bu çatlatma iğnesi buzdolabında mı saklanıyo doktor öyle bişiler dedi bana tam anımsayamıyom da :))))İlkini aynı akşam vermiş canım...
hııım evett her doktor farklı demek anlamadım bu işi genelde hep 36 saat sonra ilk ilişki sonra da gün aşırı veriyolar bakalım benimki ne diyecek. kızlarr bu çatlatma iğnesi buzdolabında mı saklanıyo doktor öyle bişiler dedi bana tam anımsayamıyom da :))))
sana 48 saat sonra olmuş oluyo o zaman ilk ilişki hemen hemen dimi canım
kizlar baska bir sitede paylasilan soyle bi yazi buldum;
"ben 2.ciye hamile kaldığımı nenemin yöntemiyle öğrendim orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa elinize hiçbiyer değmiyorsa için boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmez ben bundan biliyorum sakın yanlış anlaşılmasın"
ve bu yonetemi deneyip onaylayanlar var,sizce dogru olabilirmi. Gerci ben olayi tam anlayamadim da,cocuk yatagi nasil oluyor..
evet canım dolapta saklanıyor eczane uzaksa eve buz kalıbı veriyor ben hastaneye yakın eczaneden aldım dolaptan çıkardı aaa dedim evim uzak biraz ozaman buz kalıbı vereyim dedi evde de dolaba koyun dedi...
Bende merakettim bakalım senin doktor ne diyecek...
canım yaa bu tip şeylerle uğraşacağına git bir test al eczaneden yap ya da git kan ver....
Canım bende 12.günün gecesi oldum doktor benide 12.gün kontrole çağırdı sen 36 saat sonrasını hesaplayıp ona göre git yoksa benim gibi sabah mı ilişki akşammı karıştırıcan 36.saat evde müsait olduğunuz saate denk gelsin...Kızlar bi de aklıma bişey daha takıldı iğneyi genelde adetin kaçıncı günü vuruldunuz 12. Günü mü? şimdi doktor beni 12. Gün kontrole çağırdı saat 17.30 da ama o saatte vurulursa iğne çok biçimsiz olacak. Acaba 1 gün önceden gitsem de 11. Gün yani baksa uygunsa ertesi gün 12. Gün yani öğlene doğru vursa 11 felan gibi? Ya da direk iğne ile 12. Günü sabah saatlerinde mi gitsem ki??????????????????
Gerek kalmadi canim bugun bi hafta erken olarak regl oldum.
sizin durumunuzu kendime çok benzetiyorum, ben de ve eşimde de bildiğimiz bir sorun yok. siz günde 1 klomen kullanmışsınız ve 2 yumurtanız olmuş. bana doktorum yarım klomen verdi, belki bende 1 tane yumurta oluşur. şu an zaten neler oluyor çok merak ediyorum. bugün henüz 7. günüm benim, yani klomen kullanmaya başlayalı henüz 2-3 gün oldu. Haftaya salı günü, 12. günümde kontrole gideceğim ben de. inşallah yeteri kadar büyümüşleridr de o gün iğne yapar doktorum. çünkü eşim göreve gidecek pazar günü, o gitmeden 1-2 sefer ilişki şansımız olabilsin istiyorum.
canım sen iğneden kaç saat sonra başladın çalışmalara? ve nasıl çalıştın gün aşırı bir gün ilişki bir gün boş şeklinde mi?
Bana doktorum iğneyi vurulduğum gün ve sonra gün aşırı beraberlik dedi, o şekilde oldu.
Ama doktor sitesinden Prof. Fahri Hoca'ya da sormuştum, iğneden 24 saat sonra beraberlik ve sonra 3 gün ard arda dedi. Ama ben cevabı geç okudum, kaçırdım onun dediğini...
Bu ay olmazsa eğer, diğer ay Fahri Hoca'nın dediği gibi yapacağım, çünkü gerçekten işin ehli bir doktor kendisi, yüz yüze de görüşmüşlüğüm var, söylediklerine inanırım sonuna kadar...
Bak canım, benim tablomda klomen günlerim, ovitrelle günüm, beraberlik günlerim, ateşim hepsi var, oradan inceleyebilirsin benim bilgilerimi; (Kırmızı çizgi çatlama günü, ateşine göre sistem kendi çekiyor çizgiyi ve gerçekten de o gün çatladım, doktor muayene etmişti)
My Ovulation Chart
My Ovulation Chart
Arkadaşlar merhaba
Uzun zamandır bu siteye üye olmama rağmen henüz yazabiliyorum.sorman istediğim bir şey var.Bana 18 kasım da çatlatma iğnesi yapıldı.Çatlatma iğnesi yapıldıktan sonraki sabah ilişkiye girmemi söyledi doktor.Tabikii dediğini uyguladık.Peki Gebelik oluşup oluşmadığını öğrenebilmek için ne kadar zaman beklemem gerekiyor.Testi ne zaman yapmalıyım.İğneyi olalı 12 gün oldu.
yardımcı olursanız sevinirim.
:18:
Doktorum iğneden sonra 12. günde test yapılabileceğini söyledi... Ama ben 12. günümde yapmaya korkuyorum açıkçası, 14. günümde yapacağım. Bugün iğneden sonraki 8. günüm :18:
İnşallah yumoşlar büyür de, eşin gitmeden yakalarlar birbirlerini
Bana doktorum iğneyi vurulduğum gün ve sonra gün aşırı beraberlik dedi, o şekilde oldu.
Ama doktor sitesinden Prof. Fahri Hoca'ya da sormuştum, iğneden 24 saat sonra beraberlik ve sonra 3 gün ard arda dedi. Ama ben cevabı geç okudum, kaçırdım onun dediğini...
Bu ay olmazsa eğer, diğer ay Fahri Hoca'nın dediği gibi yapacağım, çünkü gerçekten işin ehli bir doktor kendisi, yüz yüze de görüşmüşlüğüm var, söylediklerine inanırım sonuna kadar...
Bak canım, benim tablomda klomen günlerim, ovitrelle günüm, beraberlik günlerim, ateşim hepsi var, oradan inceleyebilirsin benim bilgilerimi; (Kırmızı çizgi çatlama günü, ateşine göre sistem kendi çekiyor çizgiyi ve gerçekten de o gün çatladım, doktor muayene etmişti)
ya bu doktorların anlamak mümkün değil zaten. ben de doktor sitesinden 2-3 doktora sordum genellikle iğneden 36-44 saat içinde yumurta çatlar ve iğneden 36 saat sonra ilk ilişki ve sonrasında gün aşırı dedi hemen hepsi. bir de bizim sayı ve hareket sınıra yakın o yüzden her günden korkuyorum ben kaan aydosata şey dedi en kaliteli ve iyi sperm 3 günlük perhizden sonra oluyomuş yani 3 gün erkek boşalmayacak 4. gün boşalacak ne kaliteli sperm o zamankiymiş o yüzden ben ilk ilişkiden 3 gün önce ilişkiyi kescem kızlar :))))
ya bu doktorların anlamak mümkün değil zaten. ben de doktor sitesinden 2-3 doktora sordum genellikle iğneden 36-44 saat içinde yumurta çatlar ve iğneden 36 saat sonra ilk ilişki ve sonrasında gün aşırı dedi hemen hepsi. bir de bizim sayı ve hareket sınıra yakın o yüzden her günden korkuyorum ben kaan aydosata şey dedi en kaliteli ve iyi sperm 3 günlük perhizden sonra oluyomuş yani 3 gün erkek boşalmayacak 4. gün boşalacak ne kaliteli sperm o zamankiymiş o yüzden ben ilk ilişkiden 3 gün önce ilişkiyi kescem kızlar :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?