ya bu doktorların anlamak mümkün değil zaten. ben de doktor sitesinden 2-3 doktora sordum genellikle iğneden 36-44 saat içinde yumurta çatlar ve iğneden 36 saat sonra ilk ilişki ve sonrasında gün aşırı dedi hemen hepsi. bir de bizim sayı ve hareket sınıra yakın o yüzden her günden korkuyorum ben kaan aydosata şey dedi en kaliteli ve iyi sperm 3 günlük perhizden sonra oluyomuş yani 3 gün erkek boşalmayacak 4. gün boşalacak ne kaliteli sperm o zamankiymiş o yüzden ben ilk ilişkiden 3 gün önce ilişkiyi kescem kızlar :))))
Canim varmi bi haber sende ? Kacinci gunun igneden sonra..
Bende bugun kontrole gittim 2 tane folekul gelismis..
Biri 21,5 biride 21,3 mm yarin aksam catlatma ignemi vurcam kendim...
Iliski hakkinda bir onerin varmi bize ignenin oldugu aksam diyo doktor ve ondan sonraki gunler.. Bilemedim gun asiri yapsak diye dusunuyorum kalite acisindan
Sen igne vuruldun mu canim ?
igne vurulmadan 1 gun once ve igneden 1 gun sonra ve arkasindan da gun asiri bi kac gun devam edebilirsiniz.. Spermler eve 4 gunde kaliteli olabiliyor ama 3 gun beklesek yumurta gidicek elden
Amann hic umudum kalmiycak nerdeyse heveslerim kirilma noktasinda esimde bana destek olacagi yere kostek oluyo cok gerginim de iste nefes almaya devam ediyoruz..
Allahim bir gun nasip edicek biliyorum ama o gun ne zaman
Canım, Fahri Hoca da cevabında çatlamanın iğneden 36 ile 44 saat sonra dedi ülkemiz kadınlarından için. O yüzden de iğneden 24 saat sonra ve sonraki 3 gün dedi. Nitekim benim yumoşlar da muhtemelen 42. saatte çatladı, hissettim o anı, inanılmaz ağrım oldu ve 48. saatte muayenem vardı, çatlamıştı, doğru yani...
Ben bu ay olmazsa diğer ay dediğim gibi iğneden 24 saat sonra (3 günlük perhiz sonrası inşallah) sonra devamında da 3 gün ard arda yapacağım çalışmaları, bakalım, deneme yanılmayla bulacağız, ama Prof. Fahri Hoca'ya itimat etmek lazım...
Canım, ben bugün iğneden sonraki 8. günümdeyim.
Yumurtaların çok güzel gelişmiş, benim de 12. günümde 24 mm ve 26 mm idi yumurtalarım ve o gün iğnemi vuruldum, sağlık ocağında göbekten vuruldum ben, iğnem Ovitrelle idi.
Vurulurken dikkat et canım, oku iyice tamam?
Beraberlik zamanlarıyla ilgili yukarıdaki 2 mesajımda anlattım canım, kararını sen verirsin artık
Ben diğer ay Fahri Hoca'nın dediğini denerim olmazsam, ki inşallah gerek olmazz...
Yumurtanin catladigi gunu degerlendirin o zaman canim,doktor bilir zaten catlayip catlamadigini kontrole git sen..yok kuzum daha ben bugün ilaçta 2. günüm adetimin 6. günü yani :))) yok 3 gün beklemek ilk ilişki için diyorum. yani yumurta çatlatma iğnesinden sonraki ilk ilişki için önceden 3 gün perhiz uygulayım diyorum eşime. ya dediğim gibi benim eşimde varikosel var şu an spermler çok etkilenmemiş görünüyo kaç doktora gösterdiysek hepsi ameliyata şu an gerek yok olmayın dedi ben bitkisel takviye uygularım devamlı eşim 6 kilo aldı :)))) şu an için normal yolla çocuk sahibi olmak için yeterli, görünmekle birlikte çok süper de değil yanii...hareket sınırda %55 sayı da 1 ml de 32 milyon onun da sınırı 20 milyon biliyosunuz.
bakalım ben şu an klomen içme dönemindeyim yani doktor 12. gün çağırmıştı ama ben 11 gün gideyim bi baksın ona göre 12. gün iğne vurulayım diye düşünüyorum
Canım, Fahri Hoca da cevabında çatlamanın iğneden 36 ile 44 saat sonra dedi ülkemiz kadınlarından için. O yüzden de iğneden 24 saat sonra ve sonraki 3 gün dedi. Nitekim benim yumoşlar da muhtemelen 42. saatte çatladı, hissettim o anı, inanılmaz ağrım oldu ve 48. saatte muayenem vardı, çatlamıştı, doğru yani...
Ben bu ay olmazsa diğer ay dediğim gibi iğneden 24 saat sonra (3 günlük perhiz sonrası inşallah) sonra devamında da 3 gün ard arda yapacağım çalışmaları, bakalım, deneme yanılmayla bulacağız, ama Prof. Fahri Hoca'ya itimat etmek lazım...
Canım, ben bugün iğneden sonraki 8. günümdeyim.
Yumurtaların çok güzel gelişmiş, benim de 12. günümde 24 mm ve 26 mm idi yumurtalarım ve o gün iğnemi vuruldum, sağlık ocağında göbekten vuruldum ben, iğnem Ovitrelle idi.
Vurulurken dikkat et canım, oku iyice tamam?
Beraberlik zamanlarıyla ilgili yukarıdaki 2 mesajımda anlattım canım, kararını sen verirsin artık
Ben diğer ay Fahri Hoca'nın dediğini denerim olmazsam, ki inşallah gerek olmazz...
doktor beni fazla çağırmadı bi de yaaaaa((((((((((((((( bi adetin 3. günü gittim klomen ve progestan yazdı bi de iğneyi işte klomeni 5 gün kullan 12. günde kontrole gel dedi ((((((((
canım bi de sen iğneyi kaç gibi vuruldun sabah vurulmak daha mı iyi ki yani 36 saat sonra ilişki olcaksa sabah 24 saat sonra olcaksa akşam vurulmak daha iyi gibi :))) sonra ilişki abuk subuk bir saate denk gelmesin yani :))))))))))))
doktor beni fazla çağırmadı bi de yaaaaa((((((((((((((( bi adetin 3. günü gittim klomen ve progestan yazdı bi de iğneyi işte klomeni 5 gün kullan 12. günde kontrole gel dedi ((((((((
Seninde guzel gelismis canim insAllah onlar birer canli varliga donusur diyelim o zaman
Hayirlisiyla bi olsalar da dunya gozuyle gorsek yasimiz gecmeden imreniyorum cevremde cocuklu bayanlar gordukce..
Igneyi bacagimdan vurdu bana ilkinde doktor,bendemi gobekten vursam ne :44:
Ben saat 14.35'te vuruldum canım, doktor tam bi saat söylememişti, burdan sonra vurulursan gece beraberlik ve sonra gün aşırı dedi... Bence vurulduktan sonraki 24. saati hesaplamalısın ilk beraberlik için, sonra da ard arda 3 daha iyi sanki, offf ne karışık bu işler yaa, bi doktor saat veriyor gün veriyor, biri diyor hergün, biri diyor gün aşırı deneyip deneyip bulacağız inşallah doğruyu kızlar yaaa
kesinlikle canım yaa millet 2-3 ayda nasıl tutturuyor ben şaşıyorum vallahi....
Biz isteyeli 1,5 sene olcak 2 ay sonra canim..beni de 12. günü çağırdı doğru o zaman canım haftaya perşembe gideceğim nasipse 6 aralık rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
siz ne kadar zamandır istiyosunuz canım?
Ben saat 14.35'te vuruldum canım, doktor tam bi saat söylememişti, burdan sonra vurulursan gece beraberlik ve sonra gün aşırı dedi... Bence vurulduktan sonraki 24. saati hesaplamalısın ilk beraberlik için, sonra da ard arda 3 daha iyi sanki, offf ne karışık bu işler yaa, bi doktor saat veriyor gün veriyor, biri diyor hergün, biri diyor gün aşırı deneyip deneyip bulacağız inşallah doğruyu kızlar yaaa
Ben bir önceki ay kendim ovulasyon testi yaptığımdan 12. gün çatlamıştım, söyledim doktora bunu. O da dedi ki ben normalde 12. gün çağırıyorum hep ama sen erken yumurtluyormuşssun o zaman sen 10. gününde gel dedi. 10. gün gittim, 12. gün tekrar çağırdı ve o gün iğne verdi işte.
İğne göbekten de aynı bacaktan, koldan da. Yeterki kalçadan olmasın, deri üstünden olmalı canım
Kizlar valla bu iste stresin asiri onemi var. ben bu ay cok stres yaptim,herhalde buyuk ihtimal hamile kalirim gozuyle bakiyodum hep. Neyse kismet degilmis. Bugun de adetim ilk gunu ya doktora gittim. Yine tedavi olucaksa ilk gunden baslatiyodu benim. Ama yumurtalarin hala var,bu ay kendi haline birakalim kendiliginden catlar dedi. Adet biter bitmez de gun asiri iliskiye baslayin dedi. Bir de bu adet normalden farkli iki gun gibi surup biterse muhakkak beni ara dedi. Neden oyle demis olabilirki ya,hic sormak da aklima gelmedi..
arkadaşlar bugün çatlatma iğnesinin 14.gün dün akşam regl oldum.bugün 13:00 de doktor randevum var.bu ay da olmadı
kızlar bana yol gösterici olmak açısından çatlatma iğnesinden sonra ne zamanlar ilişkiye girdiniz? benim klomen yarın bitiyo. biz bugün başladık her ihtimale karşı hem de uzun süre 10 gün felan biriken spermler ölü oluyomuş bari onlar çıksın dedim :))))) bugün pazar-salı öyle devam edicez bir yerde de erkek en az 48 saat sonra boşalmalı diyo 48 saat dolmadan spermler kalitesiz oluyomuş benim 12. günüm perşembe günü o gün çatlatırsa normal seyrinde o gün ilişki lazım ama 36 saat olayı offf valla kafam iyice karıştı siz nasıl bir uygulama izlemiştiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?