Bende tam 14. Gunu adet oldum. Adet tarihimden 8 gun once. Neden oyle olyoki acaba
çatlatma iğnesinden 24 saat sonra ilişki öneriyor benim doktorum sonra bir gün ara bir gün ilişki şeklinde bol şans.
sağol canım doktorsitesinde bir doktor 12 saat sonra ilk ilişki, ilk ilişkiden 24 saat sonra da 2. Ilişki önerdi ondan sonra da gün aşırı dedi bana mantıklı geldi dur bakalım :)))) çnükü 36 saat çok gibi sanki eğer 10. Saatte felan çatladı diyelim yumurta bu defa kaçırmış oluyoruz
kızlar pko olmayıp ta klomenle gebe kalan var mı aranız da
valla bilmiyorum ki her doktor farklı söylüyor inşallah tutar yumoşların ve böyle olursunRabbim nasip edecekse saat hikaye zaten özel olmazsa sizde sorun ne
canım ben de pko yok başka bir sorun da yok ben de kullanıyorum klomen bakalım nasip hakkımızda hayırlısı inşallah ilaç vesile olur da hamile kalırız..
hep okuyorum pko olanlar kullanmış bende panik yaptım 1 sene doldu bebiş yok bizde,inşallah sabrımızın sonu selamet olur.
evet genelde yumurtlama sorunu olanlara verilen bir ilaç ama sebepsiz gebe kalınamadığı durumlarda da hem daha fazla hem de daha kaliteli yumurta üretip döllenme şansını arttırmak için pko sorunu olmayan kadınlarda da kullanılıyo canım
inşallah bizde de işe yarar ama ben zaten pek fazla üretemiyorum günde 4 klomen yuttum bana mısın demedi tembel yumurtalar doktorda bu ay akışına bıraktı inşallah hayırlı haberlerini de almak isterim yaz olur mu ben çıkıyorum bol şans.
Kızlar nasılsınız?Bakamadım birkaç gün...
Regl olanlar olmuş aramızda üzülmeyin canlarım vardır herşeyde bir hayır önümüzdeki ay devam sonuçta her ay yeni bir döngü ve yılmak yok:)
Benim çatlatma iğnesinden sonraki 6.günüm bugün düne kadar çok fazla ağrım vardı hatta dün akşam dalgınlıkla mutfakta üst rafa uzandım acı hissetimVe bugün ağrım yok sadece sol kasığımda hafif bişey okadar acaba uzanınca bişey mi oldu offff ( Hakkımızda hayırlısı 7 gün sonra regl olursam anlıycaz ne olduğunu...
Nazarboncuk35 canım sen oldun mu iğneni???
Kizlar turkiyede catlatma igneleri ne kadar :26:
Ovitrelle 68 lira canım
Off cok pahaliymis burda devlet bedavaya veriyo bize ilaclari..
Merhaba kızlar bende gonal f 75 lik kullandım geçen ay tek yumurta olduğu için ovıtrelleyi vuruldum ama aşılamam yapılmadı bu ay dozu arttırdık 112,5 gonaf f verdi birden fazla yumurta oluşursa çatlatıp aşılamayı yapacağız hiç bir sorunum yok ama bu iğneyle neden tek yumurta oldu anlamadım doktorum da şaşırdı tek yumurta olmasına 3 yıldır fenalık geldi artık bana eşimde varikosel ameliyatı oldu aranızda böyle sorunları olanlar var mı ve eşime ne yaptıysam sigarayı bıraktıramadım.geçen ay ki tedavi sürecinde çok şiddetli ağrılarım oldu bu ay ise 2.günüm gonaf f de ama hiç ağrım yok anlamadım off offf :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?