Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhabalar.Öncelikle herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar diliyorum.benim 15 aylık bir kızım var ve 20 haftalık hamileyim.Bu da kızmış.Erkek olmasını istemiştim aslında ama hayırlısı ne diyim.İlki sezaryenle doğum olduğu için gene öyle olmak zorunda.Ve tabii maksimum 3 doğum yapabilirim.Yaşım 33 3.bebeği erkek olması ümidiyle tekrar deneyeceğim.3.hamileliğimde şöyle ikiz iki erkek bebeğim olsun çok istiyorum.Kalabalık aile olmak istiyorum.Halim vaktim de müsait.Fakat nasıl ikiz hamile kalabilirim?tüp bebek eşim asla kabul etmez.Sonuçta rahatsızlığımız yok.Klomen kullansam bende yumurtlama dönemimi hesaplayıp hamile kalsam ikiz olur mu acaba?Fikirlerinizi merakla bekliyorum.

Kızlar adet imi 2 gün geçti idrarda negatif çıktı klomen kullanmıştm

Canım kan testi yaptır sonucuda bildir bize merakta bırakma...Allahım inş hamişsindir:))

Kızlar bişey sorucam birçok yerde okuduğuma göre çatlatma iğnesinden sonraki 14.gün regl olunuyormuş eğer hamilelik yoksa bu doğrumu??Yani eğer doğruysa normal döngümden birkaçgün önce olması gerekecek aslında tam olarak 14.gün yarınnn:S biri bana acilen cevap yazsın neolur çok heycanlıyımm inş bu ay olmuştur allahımmm....

Ovitrelle kullanıp regl olanlar cevap bekliyorum kaçıncı gün regl oldunuz???Bu saat oldu hala tık yok bende eğer yarına kadar olmazsa yarın test yapcam:))

merhaba cnm.bu hamileliğinde hamile kalmadan önce yumurtlama gününe falan dikkat etmişmiydin?herhengi bi erkek bebek diyeti vs...ben de ikizim olsun çok istiyorum.ama biri inşallah erkek olsun istiyorum.benım de bır kızım var ve ikiz olsa 2 erkek ya da bir kız,bir erkek olsa harika olur.ben klomene başladım ovitrelle çatlatma iğnesi de oluyorum ama 3 aydır olmadı.klomenle 3-4 yumurtan gelişirse çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ve daha sonra gün aşırı ilişki ile ikizi yakalayanlar var.ama ikiz istiyosan o ay klomenle hemen hemen hepsi ya da en azından 2 tanesi aynı büyüklükte olgun yumurtan olması lazım ki ilişkiler sonrası 2 si de döllenebilsin.hayırlı olsun 2.kızın da.2.nin kız olmasında da vardır bir hayır cnm.ilerde sen de,iki kız kardeste bu durumdan emınım çok memnun kalacaksınız.Allah'ım inşallah 3. de ikiz erkek bebekler verir sana da bana da.hersey gönlünce olsun inşallah .

cnm kişiden kişiye değişiyor.benım ilk çatlatma iğnemden sonra 15 gün sonra 16.gün adet oldum.ikinci çatlatma iğnemden sonra da 17.gün adet oldum.farkedebiliyor yani.ama inşallah hamilesindir bu ay....

umudunu yitirme cnm.bende de aynı sorun var.üstelik ben 2 aydır klomen ve çatlatma iğnessi ile de hamile kalamadım.bakıyolar bende de eşimde de problem yok.ama zamanı var heralde.bu ay çok umutluydum .çatlama zamanını bildim ağrıdan ve çalışmalar oldu ama adet oldum.ama klomenle ilk 3 ayında hamile kalan çok arkadasım var.inşallah sana da ilk ayında getirir bebişini.

Ovitrelle kullanıp regl olanlar cevap bekliyorum kaçıncı gün regl oldunuz???Bu saat oldu hala tık yok bende eğer yarına kadar olmazsa yarın test yapcam:))

​Canım ben iğneden sonraki 17. günde regl oldum...

merhaba arkadaslar
ben cocuk düsünmeye basladıgımda doktora gittim cünkü dogum kontrol hapını bırakmıstım ve adetlerim düzensizlesmeye baslamıstı.doktor tahlil yaptı hersey normal cıktı sonra 14. gün gel bir yumurtana bakım dedi gitiğimde yeterli yumurta göremedi ve klomen verdi aslında hemen igne vermek istedi ama sonra klomeni bir deneyelim dedi .gecen ay günde 2 kere klomen ictim 5 gün boyunca 14. gün gittiğimde yumurtam 15 mm di ama doktor yeterli deil dedi .adet ol sonra igneye baslıcaz dedi .bu ay igneye basladım gonal f . yanlız benim anlamadıgım bana hemen ilac vermesi hic denemeye baslamadan esimle direk ilaca basladım ve bu benim morelimi cok bozdu
doktora bunu sordugumda bosuna beklemeyelim dedi . simdi ptesi muayneye gidicem ve catlatma ignesine karar vericek hangi gün olacagımı . asılamamı yapsak dedi ama esimin spermlerinde hic bir problem yok ayrıca biz 2 aydır cocuk düsünüyoruz

ne yapacagım bilemedim baan hicbirsey sormadı ben normal ilişki istiyorum sonycta cok yeniyiz eger 3-4 ay deneriz olmazasa en azından asılama denerim ama bana soracakmı acaba bilmiyorum (( cok morelimi bozuyırum

ilginç aslında 1 sene deneyipte bebek sahibi olamayanlara müdahele ediyor dr.lar. bende ilk denemem de 6 ay gebe kalamadım. kafanı rahatlat önce ve güçlendirici besinler başla bence.eşin keçiboynuzu pekmezi içsin sende bol bol arı sütü-polen gibi besinler al.yumurta kaliyesini artıran besinler var araştır netten onlara başla.ilişkiden sonra hemen ayağa kalkma.sıkma canını-herşey normalse olur bebişte.
doğum kontrol hapı alanlar 1 sene gebe kalamayabiliyor ayrıca

Son düzenleme:

hayır hiçbirşey yapmadım.bir ay düşündük yapalımmı diye-ertesi aya hamile kalmışım haberim yok :) ilk zamanlarda buna erkek gibi dediler, 12 haftalık falandı.şimdi kız diyorlar.2 kız olunca 3. yü yapmak farz oldu.erkek bebeği ben istiyorum daha çok eşim farketmez diyor ama 3. de ikiz erkek bebişlerim olursa sağlıcakla süper olur.klomenle ikiz bebişleri olanlar olmuş.bu forumda öğrendim ve 3. için ikiz olsunlar diye gözümü kararttım bakalım.inşallah dileklerimiz kabul olur :) çok istiyorum çünkü.3. de hem ikiz hem ikiside kız olursa ..... hahaha kafayı yerim işte o zaman :)) erkek bebek diyeti ile ilgili neler biliyorsun?

canım maalesef klomenle olucak iş degil çünkü bende kullanmıştım ve tam5 tane yumurtam oldu ama şu an tek bebege hamileyim. ikiz olması için bildigim bi şey yok ama erkek olması için dogacak cocuguna Muhammed ismini koyacagına söz verip dua edersen erkek olur Allah ın izniyle saglıklı hayırlı evlatların olsun inşallah

yanlış alıntı yapmışım kusura bakmayın ama anlaşıldı sanırım düzeltmeyi bilmiyorumda

slm canım. çok takma kafaya cünkü ben daha yeni cocuk düşünmeye baslamıstım daha denemem bile olmamıştı doktora gittim genel kontrol için bana hemen klomen ve ovitrelle başlattı çünkü eger yumurtan olgunlaşmıyosa ve çatlamıyosa beklemekte denemekte mantıksız onun için beklemedik zaten kullandıgım ayda hamile kaldım çok şükür

bide eger bu ay olmazsa eşin gelsin onada test felan yapalım demişti ama çok şükür gerek kalmadı..

cnm kişiden kişiye değişiyor.benım ilk çatlatma iğnemden sonra 15 gün sonra 16.gün adet oldum.ikinci çatlatma iğnemden sonra da 17.gün adet oldum.farkedebiliyor yani.ama inşallah hamilesindir bu ay....

​Canım ben iğneden sonraki 17. günde regl oldum...

sağolun cevap için kızlar 16.gün idrar testi yaptım negatif çıktı bugün 18.gün hala regl olmadım dünden beride sol kasığımda ve belimde ağrı var ama regl olacakmışım gibi değil sanki ya da bana öyle geliyor bilemiyorum pazartesiye kadar olmazsam pazartesi kan testi yaptırayım diyorum...Rabbim hepimizin gönlüne göre versin...Nehirli inş.canım

Çatlatma iğnesinden sonra 19.gün yani bugün regl oldum(hayırlısı bu ay gitti ocak ayına kısmet aşılama yaptırıcam fakat iki hastane arasında kaldım biri istanbul 29mayıs hastanesi doktorum mine Hatipoğlu yıllardır ona gidiyorum ama sonuç alamadık hiç fakat severim kendisini,diğeride bahçelievler medical park dr.Emine ergül kuzenimin doktoru yarın ilk kez gidicem bi bakayım dedim ama aşılamayı hangisinde yaptırayım sizce??

29 mayıs hasyanesindeki doktoru biliyorum bende gittim gider gitmez bana simir testi yaptı sağolsun 40 lirayı geçirdi onu geçtik sonra bana çatlatma iğnesiyle gebelik olur yumurtanın ebatı gayet iyi dedi bir dahaki kontrolümde bu böyle olmaz aşılama şart dedi bu sefer beni çatala yatırmadıda yan taraftaki sedyeye yatrdı öle baktı derken ilaçları yazdı kapıdan çıkar çıkmaz dosyanız hazır dendi bana fiyatını sordum 500 tl dedi onu geçtim midem bulandı ben şimdi bilge hastanesine gidiyorum benden amh ve fsh istedi zaten benim fshım yüksekti amh de de düşük bunu fırsat bildi işte mine hanım bu yeni gittiğim doktor bende yenilememi istedi şimdilik fshım düşük amhyide pazartesi günü alıp tekrar o bilge hastanesindeki doktora gidicem adı cengiz tokgöz
cengiz bey biraz kilolusun az kilo ver spor yap kafana bişey takma stres yapma fshın düşer dedi son doktor ziyaretinden sonra 3 kilo verdim sters yapmamaya çalışıyorum evde kendi kendime spor tazında bişeyler yapıyorum birde soğan kürü uyguluyorum uyguladığım kürüde doktora sordum sen bilirsin zararı yok faydasını görmezsen soğuk algınlığına karşı i gelir dene istersen dedi bu adetimin 2inci günü bal çörek otu tarçına başladım tabi bunu sormadım bakalım gidince nedicek amh testini alıp gidicem bakalım hayırlısı inş hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…