sağolun cevap için kızlar 16.gün idrar testi yaptım negatif çıktı bugün 18.gün hala regl olmadım dünden beride sol kasığımda ve belimde ağrı var ama regl olacakmışım gibi değil sanki ya da bana öyle geliyor bilemiyorum pazartesiye kadar olmazsam pazartesi kan testi yaptırayım diyorum...Rabbim hepimizin gönlüne göre versin...Nehirli inş.canım
slm arkadaslar..ben de ayın 13 unde ovıtrelle kullandım 1 kutu klomen sonrasında 3 yumurtam wardı 19 20 22 ml buyukluunde.bugun 12.gunum ve ben dayanamayıp ıdrar testı yaptım ama sonuc negatıf..dag basında gorevdeyım bulunduum yerdekı hastanede kan testı yapılmıohafıf hafıf adet agrıları gelıo.acaba hamıle mıyım Allahım ıns ısteyen herkese hayırlı evlatlar verır.
benden 2 gün önce aşılama olmuşsun canım ama ben sadece ovitrelle kullandım klomen kullanmadım.idrar testinde çıkmaz canım bana doktor 15 gün sonra kan testi dedi benim 2 günm kaldı merak ediyorm çok
sizlere bişey sormak istiyorum 20 aralıkta ovitrelle iğne doktorum 20-22-24 dedi ilişki günlerini. eşimin işi sebebiyle 20sinde olmadı 19-22-24 te birlikte olduk. acaba doktorun dediği günleri kaçırdık mı??? bide bu ilk denemem acaba bir seferde olur mu?
ben de çok merak ediyorum cnm yaa..ara ara adet belirtileri gelio noolcak bilmiyorum hep hayırlı zamanda hayırlı evlat die dua ediyorum ama bakalım Allahım ol derse olur cnm bnm..
bende geçen ay klomen kullandım ilaç bitince çatlatma iğnesi oldum ama olmadı bu ayda yine aynısını denicek dr klomen kullandım yarında iğnem var umarım bu ay olur artık......bütün tahlillerimiz iyi eşiminde benimde ama neden bu kadar zor oluyor anlamadım...2.ci ayında hamile kalan varmı aranızda...
bizimde aynı cnm eşiminde bnmde herseyimiz normal ama olmuyo bnm 2.denemmdi ama yne omadı regli oldum bgninş en kısa zamanda hamiş kalırız hepimizzz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?