Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar selammmmmmmmmmmm bende bu ay klomen kullandımmm 2 adet ovitrelle catlatma ıgnesı oldummmm ve suan kasıklarım ınanılmaz agrıyor batma hıc yok genelde batma oluyordu ama suan agrımmm asırı fazlaaa acaba gene kıstmı oluyorr dıye dusunduruyorrr beniiii
boyle durum yasayan varmıııı kızlarrrrrrrrrrrr

slm.arkadaşlar bende bu ayın 15 de aşılama oldum lütfen sonuçlarınızı paylaşın merak ediyorum

merhaba kızlar,
bende bu ay rglmin 16.gününde çatlatma iğnesi oldum 18.gün çatlamıştı. ama şimdi 3,5cm kist oluşmuş. yumurtası çatlayıpta sonradan kiste döneninz oldumu ?
bu ayki rgl ile düşmesi beklenecekmiş düşmesse ilaçla küçültmeye çalışıcaz.
iğne sonrasında benim dayanılmaz ağrılarım olmuştu

slm arkadaslar..ben de ayın 13 unde ovıtrelle kullandım 1 kutu klomen sonrasında 3 yumurtam wardı 19 20 22 ml buyukluunde.bugun 12.gunum ve ben dayanamayıp ıdrar testı yaptım ama sonuc negatıf..dag basında gorevdeyım bulunduum yerdekı hastanede kan testı yapılmıo hafıf hafıf adet agrıları gelıo.acaba hamıle mıyımAllahım ıns ısteyen herkese hayırlı evlatlar verır.

benden 2 gün önce aşılama olmuşsun canım ama ben sadece ovitrelle kullandım klomen kullanmadım.idrar testinde çıkmaz canım bana doktor 15 gün sonra kan testi dedi benim 2 günm kaldı merak ediyorm çok

benden 2 gün önce aşılama olmuşsun canım ama ben sadece ovitrelle kullandım klomen kullanmadım.idrar testinde çıkmaz canım bana doktor 15 gün sonra kan testi dedi benim 2 günm kaldı merak ediyorm çok

ben de çok merak ediyorum cnm yaa..ara ara adet belirtileri gelio noolcak bilmiyorum hep hayırlı zamanda hayırlı evlat die dua ediyorum ama bakalım Allahım ol derse olur cnm bnm..

sizlere bişey sormak istiyorum 20 aralıkta ovitrelle iğne doktorum 20-22-24 dedi ilişki günlerini. eşimin işi sebebiyle 20sinde olmadı 19-22-24 te birlikte olduk. acaba doktorun dediği günleri kaçırdık mı??? bide bu ilk denemem acaba bir seferde olur mu?

inş.olmuştur canım ya çok fark yok arada ,seninki aşılama değil herhalde demi?

ben de çok merak ediyorum cnm yaa..ara ara adet belirtileri gelio noolcak bilmiyorum hep hayırlı zamanda hayırlı evlat die dua ediyorum ama bakalım Allahım ol derse olur cnm bnm..

belirtilerin ne canım benim aşılama gününden beri göğüslerim çok hassas progetanın etkisimi yoksa gebelik belirtisimi bilemedim

yok bnm aşılama değil ama ilk klomen ve ovitrelle kullanışım daha önce hep hap kullandm ilk kez iğne kullandm inş. ilk seferde etkisini gösterir bazı yerde görüyorm 4-5 sefer ovitrelle kullanmış ama hamilelik yok bide ne zaman test yapsam acaba çok sabırsızım net sonucu ne zaman alabilirim? çatlatma iğnesinden kaç gün sonra yapmalıyım acaba

canım bende bugun vuruldum saat 10:00 da salı aksamı 22:00 de ılıskı olcak. (yani 34-36 saat sonra ılıskı )ertesı gun tekrar ılıskı ertesı gun bıdaha sonrası sıze kalmıs dedı

Son düzenleme:
kızlar ıgneden kac gun sonra kesın olarak evde ıdrar testınde cıkar sızce?

Kizlar selam, baktim da bende bir aydir yazmamisim. Ozet geciyim. En son 17 kasim da ovitrelle igne vurulmustum, ama adetim 30 kasimda erken geldi. Adetin ilk gunu doktora gittim. Hala yumurtalarin var,bu ay kendi haline birakalim dedi. Netice de aralikta tedavi uygulamadik. Smdi de adet olmadim,bugun gecikeli 8 gun, evde test yaptim negatif. Kanda yaptirsammi,yoksa biraz daha beklemelimiyim. Bnim tahmnim herhalde yine kist olustu...(

arkadaşlarr ben aranıza yeni katıldımm..yaşım 26 bende pko var 5 kere yumurtlama tedavisi gördüm ve 1 aşılama yapıldı tutmadı malesef..adeti bekliyorum şimdide testlerim yenilenecek bide sulu ultrason istedi doktorum..bakalımm hayırlısı artık..

Kızlar ikinci serophene kullanisim ilk ay olmadı adetim normal zamanında gelmişti bu ay 4 gun gecikti bugün kan testi yaptırdım sonuc 1 çıktı yani hamile değilim adetim neden gecikti acaba umut varmi hala off çok bunaldım artık

kızlar slm bnde 26 aralıkta ovitrelle oldum ve o günden beri hafif ama devam eden agrılarım var kasık ve yumurtalıklarımda normal mi sizce bu birde yüzüm ve sırtımda cok sivilceler cıktı ignenin mi yan etkileri lütfen acil cvpppppppp

bende geçen ay klomen kullandım ilaç bitince çatlatma iğnesi oldum ama olmadı bu ayda yine aynısını denicek dr klomen kullandım yarında iğnem var umarım bu ay olur artık......bütün tahlillerimiz iyi eşiminde benimde ama neden bu kadar zor oluyor anlamadım...2.ci ayında hamile kalan varmı aranızda...

bizimde aynı cnm eşiminde bnmde herseyimiz normal ama olmuyo bnm 2.denemmdi ama yne omadı regli oldum bgn inş en kısa zamanda hamiş kalırız hepimizzz ...

ben de bir önceki ay klomen ve ovitrelle kullanmıştım. benim normalde yumurtam oluşuyor, eşimde de sıkıntı yok ama gelmedi bebiş 1 senedir. 1 ay iş yoğunluğum nedeniyle ara verdim. bugün reglimin ikinci günü doktorum yine başlayalım klomene dedi. Olmazsa bir dahaki ay rahim filmi çektirip aşılama yaptıracağım...hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…