Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
amin cnm inş.. siz kaç aydır isityorsuzun bebek?

bide cnm bna doktorum kaçtane yumartam oldugunu falan söylemedi hiç sadece ilaçtan snra 19mm olmuş yumurtam onu söyledi bunula ilgili bi bilgin var mı senn 19mm oldu ama yne kalamadım ondan soruyorum

slm arklar ben ovıtrella catlatma ıgnesı vurulduktan 2 saat sonrasında cok yogun kanama gecırdım tabıkı ıdrarda kanama, tum testlerın sonucu hep gebelık cıktı bende gebegım sandım sabah olunca doktorumu aradım fakat ıgnenın tesırı olarak testlerde pozıtıf sonucu gorebılırsınız dedı yıkıldım megersem hamıle felan degılmısım kanama neden dıye sordugumda yumurtaların catlmıs dedı ve aşılama yaptı ıns busefer tutar ama hala bendekı ıdrar yanması ve kanamayı anlmıs degılım kanaması olan varmı benım gıbı

kızlar bende aranıza yeni katıldım.22 yasındayım bi kızım var 3 bucuk yasında.bir yıldan beri bebek istiyoruz 3 ay önce düşük yaptım kimyasal gebelik nedeni ile.gecen ay 4 yumurtam olusmustu catlatma ignesine gerek yok demişti doktorum ama olmadı.bu aynı sekilde klomen kullandım tek yumurtam vardı 20 m di.ovitrelle igne verdi ve 30 saat sonrasına ilişki önerdi tam o saatte beraber olduk.subat 8 de adet olmam gerek .sizlere sorum su tek yumurta hamilelik için yeterlimi.bir haftam var günüm gecmeden test yapmıcam bu ay inat edicem.bana dua edin lütfennnnnnnnnnnnnn <3<3<3<3<3<3<3<3<3

kızlar bu arada benim gögüslerimde hafif bi agrı var.ama adet olcakmıs gibi degil bugun sırtımda agrımaya basladı gecmek bilmio bir hafta.bu ay olmazsa daha olmicak zaten esim yurtdısına gitti malesef cünkü 8 ay sonra gelecek cok üzgünüm:

Selam hanımlar 8 aynönce bende klomen tedavisi oldum ikinci ay hamile kaldım ama maalesef bebeğim 4,5 aylıkken beni terketti şimdi tekrar düşünüyorum hamile kalmayı ama yumurtalıklarla çatlatma sorunum var bu ay yine klomen tedavisi olucam umarım bu sefer de hamile kalırım ama diğeri gibi olmaz inşallah

Son düzenleme:

Canım merhaba, ben de burda yeniyim ve senin durumunla aynı sayılırım yumurtalarımda çatlama sorunu var daha önce doğal yöntemlerle hamile kalmıştım ama yedi aylıkken kaybettim. Yani doğal bir şekilde gebe kaldığında da bu sorun sıkça yaşanıyor ama sürekli düşük olacak değil ya mutlaka tutunacaktır bebeğimiz Allah'ın izniyle.. Bu konuda karamsar olma..
Benim de klomenle ilk ayım olmadı yarın ikinci ay için ilaca başlıyorum neler tavsiye edersin, doktorun ilişkiyi nasıl önermişti? Sağlıcakla kal...

ben de ikinci ayıma başlıyorum, Rabbim ikimize de hayırlısını versin.. dilerim sen de hamile kalır ve sağlıkla devam ettirirsin..

merhaba hanımlar. bende bu ay klomen-ovitrelle tedavisine basladım. homon testim normal cıktı sadece süt hormonlarında sorun cıktı.onada dostineks isimli bi ilaç verdi doktorum haftada yarım içiyorum. ilk muayenemde hafif polikistik var gibi dedi doktorum. ama hormonlar normal cıkınca hç bunun üstünde durmadı reglmin 5.gununden itibaren 5 gun 2 tane klomen kullandım 12. günü doktora gittim doktorum cok guzel kistlerin oluşmuş dedi. yumurtalara kist demiş ben basta anlayamasamda. 13. günü de igne yaptırdım koldan. şimdi sizlere sorularım var.
1- bugun reglmden bu yana 24. gunum yarın test yapsam sonuc cıkarmı?
2- normalde reglimin 31-32. günde gelmesi gerek klomen ve igne bu tarihi one cekermi? igneden 14. gun sonra regl olmak gerekmiş
3-birde bu oluşan yumurtalar kist mi deniyor. yoksa ilaçla elde edilen yumurtalaramı kist deniyor?

birde doktorum süt hormonlarımda dengesizlik oldugu halde ve basta hafif polikist var dedigi halde benim herşeyim normal miş gibi konuşuyor. sorun yok sebepsiz diyor. varmı yokmu bende bilemedim

selam kızlar bende kaç aydır klomen kullanıyorum bu ay serephone verdi doktor dün gittim bir yumurtam olmuş ovitrelle iğne verdi pazar günün yap dedi ve sonra çalışmalara başlamam lazım dualarınzız esirgemeyin bu ay olsun artık Allah isteyen herkese nasip et,in emekler boşa çıkmasın

bu arada bu iğneyi kendim evde vurucakmışım aranızda vuran var mı ? göbek veya kola yapabilrisn dedi ?

ben kendim vurdum cnm koldan bir zorluğu yok zaten deri altına vuruluo biraz yakıo ama sorun değil geçtiğimiz pazartesi yaptım iğneyi şuan beklemedeyimm çatlatma iğnesinden sonra hamile kalanlarr lütfen erken belirtilerini yazabilirler mi acabaaa Rabbim bir an önce kavuştursun bebeklerimize inşalllah

Arkadaşım ben de seninle aynı durumdayım. Adet sancım da arttı sanki. Dr bittikten 2 gün sonra gel dedi, ne yapacak ki?kafamçokkarıştı

ben henüz sadece 1 kez klomenle denedim yumurtalarm büyüdü ama doktorum bu sefer iğneye geçmek istiyor yine de. sizce bu normal mi?
Bir de iğnenin fiyatı nedir? 5 gün mü uygulanıyor? 1 kutusunu mu 5 güne bölüyorsun yoksa 5 ayrı kutu mu alıyorsun?
bilginiz varsa yazarsanız sevinirim :)

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar aranıza yeni kaltıldım uzun zamandır takip ediyordum burdaki yazışmaları aynı dertten müzdarip olduğum için aranıza katılmak istedim 2 yıllık evliyim ve tedavisiz 6. ayımda hamile kaldım fakat takdiri ilahi bebegimi 2 buçuk aylıkken kaybettim atlatmam çok zor oldu ama buna şükür bir ve sonra hiç korunmadığım halde hamile kalamadım doktora gittim yumurta tembelliği dedi geçen hafta igne oldun kasıklarım mütiş şekilde agrıdı on gün boyunca sizde normal mi doktorum bekledigimiz bir agrı dedi ama basında gecen var mı yardımcı olun lütfen

canım bende 3.5 yıl olacak evliyim 1 yıl önce dış gebelik geçirdim.ve amaliyat oldum sağ tüpüm kapalı olduğundan bebeğim orda sıkışıp kalmış ve patlamış iç kanama geçirmiştim.şimdi ise 5 aydır tedavi görüyorum klomende gonol-f de kullandım ama hala bişey olduğu yok yumurtalarımda iyi gelişiyo çatlatma iğneside oldum ama hala bişey yok.ayın 23.02.2013 çatlatma iğnemi oldu 2 yumurtam gelişti bu kez bakalım şimdi beklemedeyim.çatlatma iğnesinden 1 gün saonra çok sancım oldu kasıklarımda ama şimdi geçti bişey yok yani.ayın 10 da yada 9 da hasta olmam lazım.şuan beklemedeyiz inşallah hayırlısı olur.artık bebeğim olsun istiyorum.her ay negatif görmekten bıktım usandım çok yoruldum.allahım inşallah isteyen herkese verir.

bende yeni katıldım aranıza önceden bebeğim sayfasına üyeydim şimdi buraya geçmek istedim.yazdıkalrınızı okudum da hepimiz aynı dertten muzdaribiz.hepimiz anne olmayı hayal ediyoruz.allahım inşallah bizi bu sevgiden annelilk duygusundan mahrum bırakmaz.çünkü gerçekten çok zor.çeken bilir nasıl birşey olduğunu.artıkk rüyalarıma bile giriyo devamlı bebeğim olmuş görüyorum inşallah sadece rüyalarımda kalmaz.allahım bukadar mutluluğu bana çok görmez.

merhaba arkadaşlar çat iğnesinden sonra ateş ölçülmez di mi yani yanıltıcı oluyormuş siz ne düşünüyorsunuz?

Uzun zamandır yazamıyordum daha doğrusu girip araştırmayacam üstüne düşmeyecem diyordum:SEylül ayından beri klomen+ovitrelle kullanıyorum yazmıştım zaten geçmiş sayfalarda ekimde kimyasal gebelik olmuştu ilk kullandığım ay başarısız da olsa bi gebelik söz konusu olmuştu sabırla beklerken bu ay yine kimyasal gebelik oldu bende araştırmaya başladım birkaç defa kimyasal gebelik geçirenleri falan ve uzun süre klomen falan kullanıp sonuç alamayanları ve ne buldum dersiniz kanda pıhtılaşma!!!Gebelik oluştuğunda rahime giden kan akışı yavaşlıyor ve kese oluşamadan gebelik sonlanıyorHerkeste aynı sonuç çıkmış bende doktoruma sordum böyle böyle olabilirmi diye hemen test istedi kan pıhtılaşması testi de gen testinde çıkıyormuş şimdi genlerime bakılıyor aklınızda olsun hiç bir probleminiz yoksa sizlerinde benim gibi yumurtlama falan normalse ve uzun süre klomen tedaviside sonuç vermemişse bilinki böyle bir ihtimal var hekiminize danışın...Buarada Klomen+ovitrelle bu ay son oldu bana 6 aymış normali ben 7 ay kullandım önümüzdeki ay iğne tedavisine geçilecek... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün artık...

MERHABA ARKADAŞLAR

Benim iki tane bebeğin kalbinin durması sonucu kürtaj oldum. İkinci kürtajımdan sonra adetlerim düzensizleşti ve 7 aydır denememize rağmen bebek olmadı. bu ay doktora gittim bana klomen verdi bitince gittim sol yumurtalık 21 mm olmuş dedi ve çatlatma iğnesi verdi ilk kez denicez hayırlısı diyorum. ve rabbimden herkez için sabır diliyorum. bana iğne sabah 9 da vurdur ertesi gün 9 da ilişkiye gir dedi ve sonraki günde gir dedi. okuyorum kimisi bi saat sonra demiş bunun en etkili zamanı zaman ki neden her doktor ayrı bişey söylüyo. oooooof çorba oldu kafam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…