Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Mrb kizlar ben bir dusuk bir kurtaj oldumve gecen ay catlatma ignesi oldum ve ilk denememde hamileyim simdi ama sunu soylemek isterim ki kafaya takmayin oyle bir zaman da oluyorki sevinciniz ikiye katlaniyor emin olun ben tam umudu kesmistim ki hamile kaldim

kızlar bugün yumurtalarım 18mm olmuş. yarın 11.00'da ovitrelle vurdurmam lazım ama işten en erken 12.30'da çıkabilirim. 13.00 gibi vurdursam geç mi olur acaba. çarşamba 16.00'da aşılamam var.

canım hayırlısı olsun çok sevindim çatlatma iğnesini olduktan sonra hangi saati verdi doktor ilişki için cnm...

merhaba kızlar yeni uye oldum ve sizin tecrubelerinize ihtiyacım var ... adet tarihim 23 mart , 27 mart serophene kullanmaya başladım günde 2 tane , 5 nisan (cuma günü) doktora gittim 2 yumurtam oluşmuştu ve doktor iğne verdi ovitrelle 2 gün saat 09:00 ila 10:00 arası yap dedi(cumartesi sabah) ve dediki doctor cuma akşamı ilişki ertesı gün iğne yap (cumartesi) ilşki yok sonra pazar pazartesi salı ilişki önerdi benim sorum şu olucak bende iğne yapmadan cumartesi sabah dan beri sancım var kasıklarımda ve şişkinlik ... bu gün 3 gün ve sancım devam ediyor ayağa kalkınca daha çok sancim oluyor nasıl anlatsam saki karnım inçinde 5 kg bir şey var şimdiden çok teşekür ederim

Kizlar mrb bende bugun hatta biraz once ovitrelle yaptim kendime bakalim sonuc ne olacak bu arada siz hangi doktora ve hastanede tedavi goruyosunuz... Ben hacettepedeyim

Kizlar mrb bende bugun hatta biraz once ovitrelle yaptim kendime bakalim sonuc ne olacak bu arada siz hangi doktora ve hastanede tedavi goruyosunuz... Ben hacettepedeyim

ben de yarın yapacağım iğne. kendi kendine zor olmuyor mu ya. ben de kendim yapmaya çalışacağım becerebilirsem :18:

merhaba arkadaslar bende bir saat önce vurdurdum çatlatma iğnesini...dr haftaya gel progestron testi yapalim dedi...bakalim bu hafta hayirlisiyla gecerse gelecek haftalarda beklemek kalacak geriye...herkes icin saglik ve hayirlisi....

çok kolay canım prospektüs üzerine yazıyor nasıl yapılacak iğne ve hiç acimıyor

iğneyi yaparken 1 damla dışına çıktı ya, pek beceremedim galiba ben bu iğneyi. iğnenin ucunda da zaten 1-2 damla kalıyor çıkmıyor. 2-3 damla eksik vurulmuş oldum bir şey olur mu ki

iğneyi yaparken 1 damla dışına çıktı ya, pek beceremedim galiba ben bu iğneyi. iğnenin ucunda da zaten 1-2 damla kalıyor çıkmıyor. 2-3 damla eksik vurulmuş oldum bir şey olur mu ki

bir şey olacağana sanmıyorum canım ..ha bu arada benim sacim yok oldu sabah yumurtalarım çatlamışmı aceba?? sabırsızlıkla bekliyorum 4 gün geçmiş bakalım hayırlısı inşAllah

bir şey olacağana sanmıyorum canım ..ha bu arada benim sacim yok oldu sabah yumurtalarım çatlamışmı aceba?? sabırsızlıkla bekliyorum 4 gün geçmiş bakalım hayırlısı inşAllah

çatlamış olabilir canım. benim de öyle oluyor. yumurta büyüyünce birkaç gün sancım oluyor. çatlayınca ağrı kesiliyor.

merhaba bende günde 3 tane olmak üzere 5 gün klomen kullandım. 4 nisan 22:00 de ovitrelle iğnem yapıldı, 6 nisan cumartesi 10:00 gibi aşılamam yapıldı. üniversite hastanesinde yapıldı aşılamam. aşılama sırasında ağrı acı duymadım. Sadece rahim ağzına iğne yapıcam dedi dr, iğne yaparken canım acıdı.Diğer yaptıranların yorumlarında okumamıştım neden rahim ağzına iğne yaptı merak ediyorum. Heyecandan sormak aklıma gelmedi. Aşılama sırasında sizlerede iğne yapıldı mı? İkinci bir çatlatma iğnesi falanmı acaba? Aşılamadan sonra hafif kanamam oldu. Kanama olursa başarısız oluyor şeklinde yorumlar okudum ama umutluyum inşallah tutacak aşılamam. dr aşılama sonrası bir hafta ilişki dedi. Cumartesi günü progesteron ve hcg testi yapacağım BAT 22 Nisan, İnşallah bu ay kavuşuyoruz. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın, aratmasın

mrb canım aynı gün ve aynı saatte aşılmamız olmuş, ben istanbulda florance gayrettepede oldum. sende belirtiler nedir. günler geçmiyor çok heyecanlıyım...

benim kasıklarımda ağrı ara arada baskı, batmalar var. İlk gunler müthiş şişlik vardı ve batmalar daha sık oluyordu. Ben dün kan vermeye niyetlendim direndim kendime. Kan vermek için daha erken 19 nisanı beklemem gerek. Bu sabah evde idrar testi vardı onu yaptım ama çizgi mizgi yok utanmasa ilk çizgi bile çıkmıcak :)

Sende neler var? Kan testi yaptırmayı düşünüyormusun? Herşeyden önce inanıyormusun olacağına?

çatlatma iğnesinden sonra yumurtanın çatlayıp çatlamadıgını tespit için muayene olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…