Mrb kizlar ben bir dusuk bir kurtaj oldumve gecen ay catlatma ignesi oldum ve ilk denememde hamileyim simdi ama sunu soylemek isterim ki kafaya takmayin oyle bir zaman da oluyorki sevinciniz ikiye katlaniyor emin olun ben tam umudu kesmistim ki hamile kaldim
ben gölcük,kocaeli aile tıpa gidiyorum dktr funda ulaykizlar mrb bende bugun hatta biraz once ovitrelle yaptim kendime bakalim sonuc ne olacak bu arada siz hangi doktora ve hastanede tedavi goruyosunuz... Ben hacettepedeyim
Kizlar mrb bende bugun hatta biraz once ovitrelle yaptim kendime bakalim sonuc ne olacak bu arada siz hangi doktora ve hastanede tedavi goruyosunuz... Ben hacettepedeyim
ben de yarın yapacağım iğne. kendi kendine zor olmuyor mu ya. ben de kendim yapmaya çalışacağım becerebilirsem :18:
canım hayırlısı olsun çok sevindim çatlatma iğnesini olduktan sonra hangi saati verdi doktor ilişki için cnm...
çok kolay canım prospektüs üzerine yazıyor nasıl yapılacak iğne ve hiç acimıyor
iğneyi yaparken 1 damla dışına çıktı ya, pek beceremedim galiba ben bu iğneyi. iğnenin ucunda da zaten 1-2 damla kalıyor çıkmıyor. 2-3 damla eksik vurulmuş oldum bir şey olur mu ki
bir şey olacağana sanmıyorum canım ..ha bu arada benim sacim yok oldu sabahyumurtalarım çatlamışmı aceba?? sabırsızlıkla bekliyorum 4 gün geçmiş bakalım hayırlısı inşAllah
çatlamış olabilir canım. benim de öyle oluyor. yumurta büyüyünce birkaç gün sancım oluyor. çatlayınca ağrı kesiliyor.
bir de merak ediyorum kaç günden sonra test yapabilirim ..hani iğne yaptıktan sonra 2 çizgi de belli oluyor ya
merhaba bende günde 3 tane olmak üzere 5 gün klomen kullandım. 4 nisan 22:00 de ovitrelle iğnem yapıldı, 6 nisan cumartesi 10:00 gibi aşılamam yapıldı. üniversite hastanesinde yapıldı aşılamam. aşılama sırasında ağrı acı duymadım. Sadece rahim ağzına iğne yapıcam dedi dr, iğne yaparken canım acıdı.Diğer yaptıranların yorumlarında okumamıştım neden rahim ağzına iğne yaptı merak ediyorum. Heyecandan sormak aklıma gelmedi. Aşılama sırasında sizlerede iğne yapıldı mı? İkinci bir çatlatma iğnesi falanmı acaba? Aşılamadan sonra hafif kanamam oldu. Kanama olursa başarısız oluyor şeklinde yorumlar okudum ama umutluyum inşallah tutacak aşılamam. dr aşılama sonrası bir hafta ilişki dedi. Cumartesi günü progesteron ve hcg testi yapacağım BAT 22 Nisan, İnşallah bu ay kavuşuyoruz. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın, aratmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?