kızlar mrb ben 3.kez klomen ve ovitrelle kullandım bu ay ama malesef yine olmadı sanırım 5 ocakta iğnemi olmuştum.hala adet olmadım ama zaten ilk klomen kullandığımdada adetim kist olduğu için 1 hafta geçikmişti.idrar testi yaptım dün malesef negatif.yani klomen ve iğneden snr adet geçikmesi olabiliyor.inşallah hepimizin yüzü güler bir gün:)
Slaam kızlar aranızda miyomu olup klomen kullanan var mı
ben 4 kere kullandım miyomun gebelıge etkısı yoksa bı zarraı yok bende 5,5 cm ve 3,5 cm iki tane miyom var
cevapladığın için sağol canım Geçmiş olsun sanada olumlu yanıt alabildinmi ilaçtan ?bende ikisi büyük 4,5 cm 4cm ve bi kaçtanede 1 cm ve altında miyomlar var bu ay ilk klomenimi kullandım 1 yumurta oluşmuş doktorum şanslıysak o da iş görür dedi 4 gün üstüste ilişki önerdi bakalım Rabbim her isteyene evlat nasip etsin
Selam kızlar bende 3 yıllık evliyim 1.5 yıldır bebek istiyoruz her ay bi sıkıntı yaşayıp doğru düZgün dr gitmedim en son doç buldum ve gittim dr iyi ama bizde iş yok pco dedi ve klomen başlandı.Bende adetimin 3. Günü başlayıp günde iki kere kullandım ama yumurtalarım o kadar çok büyüdü ki hastanelik oldum sağ da 2 solda 4 tane ve 40 mm diler zayıf olduğum içinde yumutrlamayı çok fazla hissetmişim o gün hastaneye gittimde dr usg yi bana da gösterdi ama sadece yımurtalar vardı hiç kist görmedim ve bu au soğan suyu içmeye başlamıştım acaba ypkmu etti bilmiyorum hayırlısıyla çatlamamda oldu ama gel görki eşime doğru düzgün ilişkiye giremedik canı sıkkındı sonra dedi sabah dedi ama olmadı şimdi kırmızılar çok şiddetli sancıyla geldi bende eşim kendi si isteyene kadar hiç bişey yapmamaya karar verdim bundan sonra bizi be bekler bilmiyorum .görelim mevla neyler neylerse güzel eyler
rica ederim canım sanada gecmiş olsun benım her seferınde 4 5 yumurtam olustu ama sonuc negatıf
inşallah senin tutunmustur bıze gunasırı demıstı doktor.benm bu ayda 4 5 yumurtam vardı bakalım bata 8 gun varben asılama ıcın gıttım asılamadan once baska bı doktora daha gıttım bu ay bos gecmesın dedı klomenı yazdı bende sabredemedım artık asılama ıcın gıdeyım dedım gıttım doktor muayene sonrası belkı asılmaya gerk kalmaz dedı bakalım pek umudum yok ama beklıyorum inşallah asılamaya gerek kalmaz hayırlısıyla .Rabbim herkese nasip etsin isteyen hayırlı saglıklı bı evlat
Amin... İnşaAllah aşılamaya gerek kalmaz umudunu kaybetteiyi
düşün iyi olsun :)
inşallah umut hep oluyoda bıde tahmın edıyo ınsan olup olmayacagını hamıle kalanların cogunun ıcıne doguyomus benım hıc ıcıme dogmadı nedense demekki bizim minnak sürpriz yapacak annesine
:) inşaAllah yakında geliceklerinin sinyallerinini verirler ben 2 ay önce tamam oldu diyodum ama tutmadı nasip işte bu ay a hayırlısıyla bekliyoruz inşaAllah tamam geliyorum der bi kez de sevinçten Ağlarız son dokuz aydır çok yıprandım....:2:
Allah hayırlısını versin tez zamanda sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah :)
bende klomen kullandım bu ay günde bir tane 5 gün iç dedi dr.ve bu gün kontrole gittim yumurtam 10 mm ve sağda bir tane var sadeceönceden klomen kullanmadığımda gittiğim kontrollerde 2 yumurtam oluyordu bu ay klomenle 1 yumurtam oldu o da çok küçük ama sağlıklı dedi.çat iğnesi yaptı 24 saat sonra ilişki dedi.keşke birden fazla olsaydı yumurtam ikiz bebek en büyük hayalimdi şimdi bir tane bile tutar mı tutmazmı bilmiyorum (
cnm yazali baya olmus ins tutmustur ben iki gun once vuruldum ne agrom vat ne akintim sanirim catlamadi bnmkiler
cnm valla cok sevindim benim dortgun oldu vurulali. ama inan kendim kalmis kadar sevindim bnmde cok hafif kasik agrim var akintim yok hergun mu gun asirimi iliskiye girdiniz cnmTuttu canım benimki Allaha şükür ilk denemede inşallah seninki de tutar.ağrı bende de olmadı ama akıntı olmuştu.sende de olur bir iki gün içinde.İnşallah çatlarlar adet günümden 2 gün öncesine kadar ilişkiyi bırakmadık.siz de öyle yapın gün aşırı mutlaka çalışmaları bırakmayın.ısrarcı olmak işe yarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?