Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
forumun ilk müdavinlerindenim.. 2010 yılında başladık tedaviye.. 4-5 ay klomen ovıtrelle aşılama derken usandık.. ara verdık 3-4 ay sonra hamıle oldugumu öğrendım :) şimdi oğlum 27 aylık, o gunler aklıma geldı, foruma gırmek ıstedım okudum bıraz.. Rabbim hepınızın yardımcısı olsun hanımlar. önce inanın ve güçlü bişekilde tevekkül edin.. Rabbim size de çok güzel bir evlat verecektir.. buna inanın yeter. Allah yar ve yardımcınız olsun...

arkadaşlar merhaba lütfen bana yardım edin,

ben 1,5 yıllık evliyim bebek istiyorum PCOS olduğu ve yumurtlama sağlayıcı ilaç kullanıyorum- cyclo progynova kullanıyorum. Doktorum bunu kullanmamı önerdi en az 3 kutu kullanmalıymışım. ilk kutuda bişi olmadı bu hafta rahim filmi çekileceğim. Bebeğimin olmsını çok istiyorum, doktorum aşılmayı da önermedi tahlilllerim olumlu çıkmazsa direkt tüp bebek dedi. Psikolojim berbat çevre baskısı çok, durup surup ağlıyorum. Bu ilaçla sonuç alan var mı işe yarar mı, yardım eddin noluuur ((

ben de ilk kez klomen ve ovitrelle kullandım benim de gecikmemin 3. günü bugün kanda gebelik testi yaptırdım dün 1.20 çıktı yani negatif,ama hala adet olamadım kist mi bu acaba sarı akıntım ve kasık ağrım da var,korkuyorum ya biliyorsanız cevaplayın lütfen

arkadaşlar merhaba umarım hepinizin bebeği bir an önce gelir bekletmeden benim kide gelir inşalla ben bu ay serophene femara ve ovitrelle kullandım tek yumurtam oluştu ayın 29unda iğne vuruldum 3gün ilişki şu an beklemedeyim sizde de ilk ayında hamile kalan oldu mu

Selam kızlar bende 3 yıllık evliyim 1.5 yıldır bebek istiyoruz her ay bi sıkıntı yaşayıp doğru düZgün dr gitmedim en son doç buldum ve gittim dr iyi ama bizde iş yok pco dedi ve klomen başlandı.Bende adetimin 3. Günü başlayıp günde iki kere kullandım ama yumurtalarım o kadar çok büyüdü ki hastanelik oldum sağ da 2 solda 4 tane ve 40 mm diler zayıf olduğum içinde yumutrlamayı çok fazla hissetmişim o gün hastaneye gittimde dr usg yi bana da gösterdi ama sadece yımurtalar vardı hiç kist görmedim ve bu au soğan suyu içmeye başlamıştım acaba ypkmu etti bilmiyorum hayırlısıyla çatlamamda oldu ama gel görki eşime doğru düzgün ilişkiye giremedik canı sıkkındı sonra dedi sabah dedi ama olmadı şimdi kırmızılar çok şiddetli sancıyla geldi bende eşim kendi si isteyene kadar hiç bişey yapmamaya karar verdim bundan sonra bizi be bekler bilmiyorum .görelim mevla neyler neylerse güzel eyler

ben 4 kere kullandım miyomun gebelıge etkısı yoksa bı zarraı yok bende 5,5 cm ve 3,5 cm iki tane miyom var

cevapladığın için sağol canım Geçmiş olsun sanada olumlu yanıt alabildinmi ilaçtan ?bende ikisi büyük 4,5 cm 4cm ve bi kaçtanede 1 cm ve altında miyomlar var bu ay ilk klomenimi kullandım 1 yumurta oluşmuş doktorum şanslıysak o da iş görür dedi 4 gün üstüste ilişki önerdi bakalım Rabbim her isteyene evlat nasip etsin

rica ederim canım sanada gecmiş olsun benım her seferınde 4 5 yumurtam olustu ama sonuc negatıf
inşallah senin tutunmustur bıze gunasırı demıstı doktor.benm bu ayda 4 5 yumurtam vardı bakalım bata 8 gun var ben asılama ıcın gıttım asılamadan once baska bı doktora daha gıttım bu ay bos gecmesın dedı klomenı yazdı bende sabredemedım artık asılama ıcın gıdeyım dedım gıttım doktor muayene sonrası belkı asılmaya gerk kalmaz dedı bakalım pek umudum yok ama beklıyorum inşallah asılamaya gerek kalmaz hayırlısıyla .Rabbim herkese nasip etsin isteyen hayırlı saglıklı bı evlat

hayırlısı olsun canım bnmde asırı buyume yapıyo klomen 30 mm bende cok fazla hıssedıyorum agrılı gecıyo yumurtlama gı--unlerım her zamn klomen kullansamda kullanmasamada

Amin... İnşaAllah aşılamaya gerek kalmaz umudunu kaybette iyi

düşün iyi olsun :)

Amin... İnşaAllah aşılamaya gerek kalmaz umudunu kaybette iyi

düşün iyi olsun :)

inşallah umut hep oluyoda bıde tahmın edıyo ınsan olup olmayacagını hamıle kalanların cogunun ıcıne doguyomus benım hıc ıcıme dogmadı nedense demekki bizim minnak sürpriz yapacak annesine

inşallah umut hep oluyoda bıde tahmın edıyo ınsan olup olmayacagını hamıle kalanların cogunun ıcıne doguyomus benım hıc ıcıme dogmadı nedense demekki bizim minnak sürpriz yapacak annesine

:) inşaAllah yakında geliceklerinin sinyallerinini verirler ben 2 ay önce tamam oldu diyodum ama tutmadı nasip işte bu ay a hayırlısıyla bekliyoruz inşaAllah tamam geliyorum der bi kez de sevinçten Ağlarız son dokuz aydır çok yıprandım....:2:
Allah hayırlısını versin tez zamanda sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah :)

aaah ah bız 2 senedır beklıyoruz yarın evlılık yıldonumumuz yarın yıne hastanelrdeyız Rabbim bu yoldakı herkese yardım etsın

merhaba arkadaşlar, yeni üyeyim yardımcı olursanız sevinirim. dün sabah ovitrelle catlatma iğnesi vuruldum, herhangi bir sorunumuz yok ilk cocuk denememiz ama eşim askere gidecek o yuzden dr garanti olsun diye yapalım dedi. sorum şu iğne olmadan önceki gece sol kasıgımda yarım saat bi agrı oldu acaba yumurtam o zaman mı catladı, cunku dun beraber olmadık dr bekle dediği için. eger iğneden bir gün önce catladıysa 24 saatte tutturamadıysak gecmiş olsunnn;(
forumda yazan yogun,uzayan akıntı önceden gelirdi henuz o yok ama akıntım da vardı.
bu anlattıgım agrının oldugu gece yumurtam 17-18 mmdi doktorun gunduz baktıgında..sizce o gun mu catladı yoksa kesin 36 saat sonra mı catlamış olur?

bende klomen kullandım bu ay günde bir tane 5 gün iç dedi dr.ve bu gün kontrole gittim yumurtam 10 mm ve sağda bir tane var sadece önceden klomen kullanmadığımda gittiğim kontrollerde 2 yumurtam oluyordu bu ay klomenle 1 yumurtam oldu o da çok küçük ama sağlıklı dedi.çat iğnesi yaptı 24 saat sonra ilişki dedi.keşke birden fazla olsaydı yumurtam ikiz bebek en büyük hayalimdi şimdi bir tane bile tutar mı tutmazmı bilmiyorum(

cnm yazali baya olmus ins tutmustur ben iki gun once vuruldum ne agrom vat ne akintim sanirim catlamadi bnmkiler

cnm yazali baya olmus ins tutmustur ben iki gun once vuruldum ne agrom vat ne akintim sanirim catlamadi bnmkiler

Tuttu canım benimki Allaha şükür ilk denemede inşallah seninki de tutar.ağrı bende de olmadı ama akıntı olmuştu.sende de olur bir iki gün içinde.İnşallah çatlarlar adet günümden 2 gün öncesine kadar ilişkiyi bırakmadık.siz de öyle yapın gün aşırı mutlaka çalışmaları bırakmayın.ısrarcı olmak işe yarıyor.

cnm valla cok sevindim benim dortgun oldu vurulali. ama inan kendim kalmis kadar sevindim bnmde cok hafif kasik agrim var akintim yok hergun mu gun asirimi iliskiye girdiniz cnm

Biz doktorun dediği gibi bir gün boş bıraktık bir gün ilişki oldu.o şekilde değerlendirdik.inşallah sen de sonuç alırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…