Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
darısı bize olur inşallah 4 kasımda iğnemi vuruldum ara ara kasıklarımda ağrı oluyor :18:hepimizin tutarda bu ay bizde bu mutluluğu tadarız inş.

darısı bize olur inşallah 4 kasımda iğnemi vuruldum ara ara kasıklarımda ağrı oluyor :18:hepimizin tutarda bu ay bizde bu mutluluğu tadarız inş.

ins cnm ALLAH agzindan duysun.. bende 5 kasimda vuruldum 17 kasimda test yapmayi dusunuyorum. ben 24 gunde bir regl oluyorum. 11.gun ignemi vuruldum batimda 18 kasim

ins cnm ALLAH agzindan duysun.. bende 5 kasimda vuruldum 17 kasimda test yapmayi dusunuyorum. ben 24 gunde bir regl oluyorum. 11.gun ignemi vuruldum batimda 18 kasim

bir gün arayla ikimizin :) benim regl ortalama 35 günde şiddetli şekilde ağrılı geçiyor.bu ay yumurtaliklarım geç gelişti 17 gün sonra iğnemi vurulmak zorunda kaldım.geçen ayki ilk denememde çok umutluydum olmayınca büsbütün stres yaptım.bu ayda aksine hiç belirti yok çok korkuyorum fazla düşünüp umutlanmakta istemiyorum şansıma artık

Arkadaşlar Merhaba. Bende bugün klomene başladım beş gün kullanacağım. 13. gün kontrol var. Dr bana çatlatma iğnesi veya başka bir ilaç önermedi. Burada okuduklarıma herkese neredeyse çatlatma iğnesi verilmiş. Kafam karıştı :26:

ins canim bu sefer olur bebegine kavusursun bnm ilk ignem ama pek umudum yok hayirlisi hic akintim falanda yok on ikinci gunu kan testi yaptirmayi dusunuyorum benim bu araa dun dokuzuncu gundu test yaptim cok ama cok silik bi cizgi vardi eminim ignenin etkisinde nerdeyse bir yildir ugrasiyorum ins bu sefer olur seninde benimde cnm

Belki doktor sana gerek gormemistir ama deneyeli cook olduysa belki catlatma problemin olabilir catlama ignesiyle catlayabilir yumurtan. ozel doktorsa kendin iste verir cnm yumurtalarin tama gelistigi kontrölunde. ama gerek yok derse bir bildigi vardir ins hepimiz umutlarimiza kavusuruz cnm

benimde hiç akıntım yoktu canım arada kasıklarımda ağrı vardı sadece.hissetmiyordumda zaten bugün test günümdü malesef tek çizgiyi gördüm iş yerinde ağlamamak için bütün gün zor durdum.ağlamanın hiç faydası yok ama elimde değil rabbim bu hasreti daha fazla uzatmasın bize.Masalcım inşallah o çizgi 3 gün sonra silik değilde allahım tam çıkarır inşallah...pazar günü tekrar yapcm test allahın işi belli olmaz yinede mucize yaratır belki yoksada aşılama uygulancak zaten

ah canim ahh aynen adetime dortgun kala kan testi yaptirdim yani dun iliskinin 9 veya 10uncu gunune denk geliodu 2,1 cikti o ani anlarsin o huzunu senden iyi benden iyi kimse bilemez eve geldim hickira hickira agladim. en cok ta esime uzuluyorum nasil uzuldu o mucize sana bana hepimize olur ins cok yiprandim artik

amin inşallah canım nasip değilmiş bu ayda bize.aynı bende eşimde çok yorulduk.hayal kuramaz durumdayım elim bomboş kalıyor sonra offff.sen çok kafaya takıyorsun diyorlar niye takmayım benım neden olmasın bebeğim diye kızıyorum bazen.cok zor böyle sınanmak.allah başka dertler vermesin inş.

Bende adetimin 5. günü başladım ilk kez. günde 1 tane klomen içiyorum aynı zamanda inofolik kullanıyorum..Bugün 4.günüm klomenle.Cuma günü adetimin 12.günü kontrolüm var.Ama herkes 2 doz içiyor acaba bir tane klomen işe yarar mı?doktorum işe yaramazsa günde 2 ye cıkarız diyor .Acaba bal çörekotunuda beraber kullansa mıydım?

bende günlük bir tane klomenle başlamıştım ikinci ayda dozu arttırılıyor ama bana dokturum günde bir verdi bu ayda olmadı belkide benimde 2.ayda sabah akşam kullanmadığım için geç gelişti yumurtalarım iğneden önce iki defa doktora gittim kontrole.senin ilk ayda tutar belki paniğe kapılma sakın

Canlar ben dr a gittim klomeni kullandıktan sonra. Bana dediki ilaç işe yaramamış. Yumurtam önceden oluşup çatlamış. Bu şekilde bu tedaviye devam edemem dedi. İğneye gececem dedi. Sana ilacın faydası yok dedi. Ama ben iğne konusunda biraz kararsızım çok erken olduğunu düşünüyorum. Kafam çok karışık.

klomeni bitirip igne çatlatma ignesine geçeli çok oldu degişen bişey olmadı aşılama yaptırdım 12 gun önce adet oldum erkenden. yani igneye geçebilirsin

klomeni bitirip igne çatlatma ignesine geçeli çok oldu degişen bişey olmadı aşılama yaptırdım 12 gun önce adet oldum erkenden. yani igneye geçebilirsin

Canım benimki çatlatma iğnesi değil. Yumurtaların gelişimini etkileyen bir iğne varmış adetin ikinci günü başlıycakmış. Sonrasını bilmiyorum işte. Buradan okuduklarıma göre sekizinci gün yumurta takibi başlıyormuş. Bu iğne göbekten vuruluyormuş çok korkuyorummmm

korkma sakın tatlım ben vuruldum.vurulurken acı vermiyor hiç.bunu stres yapmayın sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…