Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bende bu ay klomen ve ovitrelle kullananlardanım.. ovitrelleyi daha önce 3 kere kullandım ama işe yaramadı ilk defa klomen ile birlikte kullandım. 3 tane yumurtam oldu.. Cumartesi sabah iğnemi oldum ve pazar günü akşamından beri kasıklarımda ağrı ve batma oluyor.. Sİzce bu normal mi?? Neden böyle oldu? Acaba yumurta çatlamadımı yoksa çatladığı içinmi bu ağrı..
Bilgisi olanlar aydınlatırsa çok sevinirim...

Kızlar merhaba,
Doktor geçen ay bana 2-7. günler arasında 2*50 mg klomen kullandırdı, yumurta takibi ile 11. günde 17mm yumurta gördü ve 2-3 güne ovulasyon olur dedi, ancak vücut sıcaklığı ve mukus takibi ile sanırım 18. gün ovulasyon oldu. 29. gün de adet oldum. Bu ay aynen tekrar deniyoruz mecburen, sizde ovulasyon kaçıncı gün oluyor? Luteal fazı benim gibi kısa (10 gün) olan var mı?

canım bende o ilaçlardan kullandım ama olmadı sı-onra 1 kez aşılama oldum olmadı1 yıl ara verdim şimdide 2 aydır gonal f kullanıyrm geçen ay olmadı buay bu gün ovtrlle yi dr um yaptı ama yumurtalar kaç mm kaç tane söylemedi

banada yarın cuma ve sonra hfada 2 ilşki dedi

bende ne batma ne ağrı olur...yumurtanın çaylayıp çatlamadğnı akıntıdan anlayablrsn canımgeçen ay daha çat.iğnesi olduğum gün yoğun bi beyaz akıntım oldu bir kaç günde devam etti ama demekki döllenme olmadı
bu ay ne olur bakalım:26:senin eşinde sorun varmı?

canım luteal faz nedir? bu ilaçlar iğneler çok etkiki olduğu için çabuk adet olunuyor..ben ilaç kullandığım ay 1 hafta önce olurm,mesela bu ay 16.gün adet oldum

canım luteal faz nedir? bu ilaçlar iğneler çok etkiki olduğu için çabuk adet olunuyor..ben ilaç kullandığım ay 1 hafta önce olurm,mesela bu ay 16.gün adet oldum

Luteal faz ovulasyon ile yeni adet başlangıcı arasındaki dönem. Uzunluğu gebe kalabilmek için önemliymiş, benimki klomene rağmen 10 gün, kısa mı değil mi anlamaya çalışıyorum.

Yok canım eşimde de bende de hiç bir sorun yok çok şükür... bütün testlerimiz temiz ama 1,5 yıldır uğraşıyoruz.. Bir kere hamile kalabildim ama malesef onuda düşürdüm Ben de öyle akıntı filan olmadı yoğun bir ağrı ve batma vardı oda bugün azaldı... Bende çok merak ediyorum acaba çatladımı çatlamadımı !! Sizde bir sorun varmı??

canım öyle düşünme hiç bi sorun yoktur inş...bir kere hamile kaldıysan yine kalısın inş.biraz teslimiyet ve rahat olmak gerekiyor ama işte tabiki zor beklemek düşünmemek zor

Luteal faz ovulasyon ile yeni adet başlangıcı arasındaki dönem. Uzunluğu gebe kalabilmek için önemliymiş, benimki klomene rağmen 10 gün, kısa mı değil mi anlamaya çalışıyorum.

anladım canım ama dr asormalsın bunu...benim adetim 27 güne bir olur ama bende arasında kaç gün va onu hiç hesaplamadımo zaman benimde 19 falan olıyorcanım rahat olmaya çalış inş.olacak illlaki bi zamanı var
ben kendimden bilyrm oğlumda hiçç beklemediğim doğru düzgün ilşki bile olmadığı ay hamile kaldım

canım öyle düşünme hiç bi sorun yoktur inş...bir kere hamile kaldıysan yine kalısın inş.biraz teslimiyet ve rahat olmak gerekiyor ama işte tabiki zor beklemek düşünmemek zor

Doktorumda aynı şeyi söylüyor.. sende sorun yok olsa zaten hamile kalamazdın çok kafana takıyorsun ondan olmuyor diyor.. Düşünme kafana takma olur diyor.. Tamamen strestenmiş benim ki ama elimde değil benimde düşünmemek için bir sürü yol denedim ama olmadı hep aklımda sürekli acabalarla yaşıyorum Sanırım yavaş yavaş kafayı yemeye başladım

valla canım bende eskiden öyleydim adetim yaklaştğında wcden çıkmazdım acaba oldumu diyeama artık ümidimi kestim nedir hiiiççç öyle sorun etmiyrm düşün ilaç kullanıyorum o halde hiç kendime dikkat etmiyrmyeni ev adık o yüzden sürekli misafir geliyor hep bi koşuşturmaarkadaşlarım şaşırıyor biz senin gibi olsak sadece yatarz kendimize dikkat ederiz diyolar:18:ama bi yöndende iyi oluyor telaştan çok aklına gelmiyor

çünkü iyi bilyrm ki rabbim verecekse hepsi boşşş ne olursa olsun veriyor

arkadaşlar merhaba
ben yeni üyeyim , merak ettiğim bir sürü şey varki anlatamam
ben bi hafta klomen kullanıp 16 gün önce ovit. iğnesi oldum. adetim 1 gün geçti fakat bugün test yaptım negatif çıktı
sizce nedendir ? bu iğneler böyle gecikme yaparmı?

merhaba ben yeniyim aranıza katıldım.. bende serophone kullandm ve yumurtalğmn çok iyi geliştiğini söyledi doktor ovitrelle vuruldum ama geçen ayda vurulmştm işe yaramadı geçen ay gün aşırı grmştm ilşkiye bu ay iğne oldğm gün ve sonrası denedik kasıklarımda ara ra sancım var inşallah tutar yumurtann çatladğını anladnmı canm ağrın olmadı mı senn ?

arkadaşlar mrhba ben yeni üyeyim . bugun catlatmaiğnesınden sonrakı 12. gün idrar testi silik çift çizgi cıktı hamılemıyım acaba .bnm gıbı olupta hamıle olan varmı?

Benimde AMH değerim çok düşük olduğu için yumurtalıklarım hızla tükeniyormuş Klomen başladık adetin 3. günü dün kontrolüm vardı yumurtalarımın beklediğinden daha çok geliştiğini söyledi doktor bu ay çatlatma iğnesi vermedi gün aşırı ilişki önerdi
İnşaallah bebek için gelirsin ama olmazsa adetin 3, günü bekliyorum dedi
Bakalım inşaallah mutlu haberler alırız

inş hayırlı haber alırız..

kızlarrrrrrrrrrr bişi sorucam nolur deneyimli arkadaşlarım benim dert ortaklarım cevap verin bana;

ayın 5.inde adet oldum 10.unda klomene başladım ilk yumurta takibi 15.inde oldu 13 mm tek yumrta var dedi dr.bana bugünyine çağırdı ayın 17.sinde yani 16 mm bir yumurta var dedi 14 mm bir yumurta daha var dedi pazar günü yine gidicem sonra da pazartesi bu yumoşlar bildiğim kadarıyla hergün 1 mm büyüyor o zaman pazartesi günü yani ayın 20 sinde eğer büyümeye devam ederse yani yumoşlar biri 19 mm diğeri de 17 mm olucak iğne yaparlar dimi bana yani süreç normal dmi gününe göre küçük filan değil dimi eğer iğne olursa çarşamba aşılama yapıcaklar bana

Canim normal gidiyor takibin benim adetin 12. gunu basliyor takibim bende 3.gunundeyim bugun.
Kafana takma ama buyudumu buyumedi mi diye, ben takmadigim zaman buyuduler gecen ay cok takildim acaba neoldu diye buyumediler asilama iptal oldu..
3. asilamayi olcam 2 si tutmdi insAllah senin tutar..
Umut her zaman var bu yollari asicaz insAllah Allahin izniyle hepsi birer sinavv bizim icin..
Allah yardimcin olsn

amin tatlım sağol cevapladığın için ama bugün gittim tekrar bakıldı 2.5 cm kist oluşmuş bu 3.doktor takibi yapan diğerleri görmedi mi dedi yok dedim sağda 16 mm solda 14 mm olan 2 yumurta görmüşlerdi dedim şimdi sağda 23 mm solda 18 mm yumurtan var dedi bence onlar büyüdü ve kiste döndü bu gece 11 de ovitrelle vurucam salı aşılama olacak bir gün önceye çekildi aşılama ben bişey diyim mi yumurtalar büyür belki diye 2 gündür kuru incir yiyorum yarım kilo tükettim 2 günde ve bu yumoşlar 4-6 cm büyüdü deneyin işe yaradı bende Allah hepimizin yardımcısı olsun canım sağol

Arkadaslar okadar sayfalara bakindim ama sorumun cevabini buladim ovitrelle kullanan arkadaslardan yardim istiyorummmovitrelle adet gecikmesi yaparmi ????acabaaa....fikri olan varsa yazabilirmi lutfennnn....

uı arakdaşım bana cevap yazarmısın? SENDE BENIM GIBI 27 GUNDE BIR ADET OLUYORUM YAZMIŞSIN SENIN SIKINTIN NIYEDI BANA YAZARMISN?DR NE DEDI NE TADVISI GÖRUYORSUN?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…