Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar doktor klomenden sonra gün aşırı ilişki önermişyti ama ,iki gün yapamadık ve dün geceden beri kasıklarımda çok büyük bi ağrı var zor yürüyorum normal mi acaba

Kızlar doktor klomenden sonra gün aşırı ilişki önermişyti ama ,iki gün yapamadık ve dün geceden beri kasıklarımda çok büyük bi ağrı var zor yürüyorum normal mi acaba

yumurtan çatlıyor olabilir canım
gün aşırı ilişkiyi bırakmayın

Merhaba arkadaşlar bu ayın 17sinde çatlatma iğnesi vurdurdum yumurtam 18 mm di bugün 4 gün oldu dün çok ağrım oldu öksürürken kramp giriyodu kasığıma şimdi hiçbişey yok akıntı yok ağrı yok yumurta çatlamışmıdır yoksa yinemi ((

mrb. aranıza yeni katıldım bende 27 şubatta ovitrelle iğne oldum klomen sonrası testi nezaman yapmalıyım doktor 36 saat sonra ilişki dedi we dewamında gün aşırı ama gün aşırıya kaç gün dewam etmem lazım onu da bilmiyorumm...bilgisi olan warmıı

Merhaba kizlar, bende pko var 8aydir dogal yoldan bebis sahibi olamıyoruz bu ay klomen kullandm ve bugunde ovitrelle igne vurulcam ins ise yararrr... benm sorum bu igne nereden vuruluyor acaba??? Birde doktorum bana igne oncesinde ve 36 saat sonrasında iliski onerdi, sizlere de oylemi dendi??

benim ilk ayımdı ve dün kanda negatiifi gördüm malesef

Kizlar yardim edin banaaa dr um ovutrelle verdi yarin aksam yap dedi anlatti da nasi yapilicani ama korkuyorum esim ben yaparim dedi .. Ama tam

Olarak nereye ve nasi yapilicak bu igbe kullananlar anlatabilir mi? Dart ignesi gibi diklemesine mi yoksa yanlamasina mi vurulucak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben menogon iğne ile yumutalarım baya olgunlaşmış,çok fazla olduğu için çatlatma iğnesi vurmadı,hepsi döllenirse çoğul gebelik olur dedi.birde iğneyi vururuz çatlamaz ise kist olurmuş.vursa dahamı iyiydi acaba.bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmisüniz

Mrblar ben 2.ci kutuyu kullandım ve kist oldu ve adet gecikmesi oldu ara vermen daha iyi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar ya catlatma ignesinin 12. Gunu beta hcg 6,68 cikti. İdrar testi de pozitif cikiyo. Yani ignenin 10. Ve 11. Gunu idrar testim negatifdi. Deger cok dusuk degil mi hamilemiyim degilmiyim sevinemedim bile

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende bu ay 2.ye klomen kullandım ve ilk iğnemi oldum 7 günüm var ve karın ağrılarım başladı bu yüzden yine olmadı diye düşünüyorum farklı bi ağrı olsa böyle düşünmücem

Kizlar agrimdan oluyorummm igneden sonra 4. Gun birden bu sabah beni agrimdan uyandrdi hafif lekelenme var kahverengi pembe arasi tuvlt kagdnda gorebiliyorm szlama yanmada var mide bulntisi ovitrelle yan etkisimi bu yojsa idrar yollarm enfeksiyonmu kapti? Bi yardimmmm

Canm 5in ustu kan testinde hamilelik demek ama degerin cok dusuk stres yapma dinlen bekle insallah cogalir bide gec dollenme olmus olabilir bekle biraz daha spnra yine test yap

Bu arada igneden 4gun sonra gelen 1damla kanamam vardi ya pecete o yumurtanin catlamasiymis doktorum oyle dedi boyle dirumla karsilasrsanz bilginiz olsun

Arkadaşar bu sitede daha çok yeniyim.. Bende tam 5 kez klomen ve ovitrelle kullandım. Yumurta oluşuyor çatlıyor fakat döllenme olmuyor.. Allah bu yolda uğraşan herkesin yardımcısı olsun çok zor bu işler..

Arkadaslar bende bu site de yeniyim ya ben klomene yeni basladim ama cok.korkuyorum catlama ignesi nasil oluyor ne olur biri cevap yazsin dun de hgs cektirdim altan muayeneden cok korkuyorum igne nasil oluyo 😂😂😂

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…