arkadaşlar dr'um bana bu ay ilk kez klomen ve ovitrelle verdi.bugün 12.günüm.dr'a gittim çok şükür 3 tane yumurta oluşmuş.az önce de iğneyi yaptırdım.Allah inşallah bu ay yüzümü güldürür.bakalım sonuç ne olacak.lütfen dualarınızı bekliyorum...benim durumumda olup da isteyen herkes anne olur inş...yerimseniben:teselli:
ınss :) ben ıgne vurulmadan hamıle oldum su an 17 haftalık hamıleym ınss herkesın ıstedıgı gıbı olur dua edıyorumIns bende bu ay ılkez kulanıyorum ama ıgne vermedı senın yumurta kac cmm,
cnm
kimse yok muuu
Evet canım. Ben test yapmaya başladım. İğnemi 11.07 olmuştum. Hala negatif test. Sen ne durumdasın? Hangi aşamadasın?merhaba ben geldim :) klomen tedavisi görüyorum sendemi?
Evet canım. Ben test yapmaya başladım. İğnemi 11.07 olmuştum. Hala negatif test. Sen ne durumdasın? Hangi aşamadasın?
iğneyi duruma göre veriyor. Yumurta istenilen büyüklüğe ulaşınca veriyo iğneyi yada kendiliğinden çatlar diyo. Bugün adetinin kaçıncı günü 3ncü mü? Öyleyse daha iğneye 10 kadar var senin.ben daha yeni başladım hapa bugün yumurta çattlamıyo dedi doktor ve klomeni verdi iğne falan vermedi iğnedemi vercekler acaba bana da?
iğneyi duruma göre veriyor. Yumurta istenilen büyüklüğe ulaşınca veriyo iğneyi yada kendiliğinden çatlar diyo. Bugün adetinin kaçıncı günü 3ncü mü? Öyleyse daha iğneye 10 kadar var senin.
Bende polikistiğim ama hafif derecede. Ne zaman doktora gideceksin? Ne zamandır bebek istiyorsunuz?evet canım dün adetimin 3 günüydü bende polikistik over sendromu varmış hiç bişi bilmiyorum inşallah bebek sahibi olabilirim stres yaptım çok
Çalışma süresi etkiliyor mu rapor almayı? Doktorum önemli değil demişti. Bizde 4 yıllık evliyiz 3 yıllık emekli sandığı var.Meb kızlar aranız yeni katıldım kismetse 4. Asilamayi olacağım biraz umutsuz hafif umutlu ... şimdi aranızda nie uğraşıyorsun tupe geç diyenler olabilir ama şartlar uymuyor 2 yıl evli ve 4 yillik memuruz yani 3 yillik evlilik 5 yillik emekli sandığı uymuyor ozel e de daha erken diyoruz tutmayadabilir maddi anlamda zorla kriz die baslamiyoruz tup bebege bugün kontrol vardı 11 mm en büyük yumurtam diğerleri 987 civarında presi tekrar çağırdı tahminimce hafta içi bu iş olur 12 ağustos doğum günüm rabbim en guzel hediye mi bu haberi alarak verir ınş tam öğreneceğim gunedenk geliyor üst üste 3. Asilama olacak ilkinde moralimiz bozuldu ara verdik ınş şansımız yükselir ınş dua ile ..bu arada polikistik var digef herşey normal
Etkiliyor 900 günlük sigorta istiyor emekli sandığına bağlı olanlar 5 yillik .. sizin 900 gun olmuş sıkıntı olmaz biz emekli sandığı old.muz icinÇalışma süresi etkiliyor mu rapor almayı? Doktorum önemli değil demişti. Bizde 4 yıllık evliyiz 3 yıllık emekli sandığı var.
Teşekkür ederim canım bilgi için.E
Etkiliyor 900 günlük sigorta istiyor emekli sandığına bağlı olanlar 5 yillik .. sizin 900 gun olmuş sıkıntı olmaz biz emekli sandığı old.muz icin
Bende polikistiğim ama hafif derecede. Ne zaman doktora gideceksin? Ne zamandır bebek istiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?