Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ins bende bu ay ılkez kulanıyorum ama ıgne vermedı senın yumurta kac cmm,
cnm

Arkadaşlar merhaba, bende aranızda yeniyim uzun zamandır takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum. 3 senelik evliyim bende yumurta takibi yaptırıyorum doktorum serophene isimli ilacı verdi adetimin 15. günü 17,5 mm yumurtam vardı bugün 16. günü ovitrelle iğnemi sabah göbeğimden vurdum. Doktor 36. saatte ilişki verdi ve devamında gün aşırı birde progestan isimli ilacı verdi sabah ve akşam vajinal yolla kullanmam için 15 gün sonra görüşelim dedi. Bundan sonra bekleyeceğiz. Allah isteyen herkeze evlat nasip etsin.

Merhaba hanimlar, kismet olursa bizde yarin ilk asilamayi yaptiracagiz. Adetimin 4-8 günlerinde yumurta üretimini arttiran Letrasan isimli ilaci kullandim. 11. günümde toplam 5 Folikül görünüyordu ama boyutlari farkli farkliydi. Cuma günü Dr. gittigimde 16 küsürdü folikül´ün mm büyüklügü. Uygun olan 18mm ve üzeri dedi Dr.
Uygun boyutta olan bir Folikül vardi, oda yavas büyüdügü icin sali günü yapalim asilamayi dedi. Bu sabah 01.00´de Ovitrelle yumurta catlatma ignesini vurdum kendime. Onun disinda rahim zarini destelemek ve hazirlamak icin Vagifem Vajinal Tablet kullaniyorum her gece yatarken. Hayirlisi olsun bakalim

Bizde bugün asilamayi yaptirdik. MEVLAM hayirli olani nasip etsin insallah. Öglen laboratuarda numuneyi hazirlattik, yaklasik 2 saat bekledik orda. Sonra Dr. Muayenehanesine gidip asilama gerceklesti. Normal bir muayene gibi gecti, zaten sürekli diyalog halindeydik pek birsey anlamadim. Islem bittikten sonra yaklasik 20 dak. uzandim. Özel birsey yapmayin, normal hayatiniza devam edin dedi. Asilamadan önce Vajinayi pembe bir sivi ile yikadigi icin ve rahim agzi yaraminda oldugu icin kirmizimsi akinti gelebilir, panik olmaniza gerek yok dedi. Birde yarin iliski olsun yine dedi. Onun disinda normal adet tarihimi bekleyecegiz bakalim.

ben daha yeni başladım hapa bugün yumurta çattlamıyo dedi doktor ve klomeni verdi iğne falan vermedi iğnedemi vercekler acaba bana da?

Evet canım. Ben test yapmaya başladım. İğnemi 11.07 olmuştum. Hala negatif test. Sen ne durumdasın? Hangi aşamadasın?

ben daha yeni başladım hapa bugün yumurta çattlamıyo dedi doktor ve klomeni verdi iğne falan vermedi iğnedemi vercekler acaba bana da?

iğneyi duruma göre veriyor. Yumurta istenilen büyüklüğe ulaşınca veriyo iğneyi yada kendiliğinden çatlar diyo. Bugün adetinin kaçıncı günü 3ncü mü? Öyleyse daha iğneye 10 kadar var senin.

iğneyi duruma göre veriyor. Yumurta istenilen büyüklüğe ulaşınca veriyo iğneyi yada kendiliğinden çatlar diyo. Bugün adetinin kaçıncı günü 3ncü mü? Öyleyse daha iğneye 10 kadar var senin.

evet canım dün adetimin 3 günüydü bende polikistik over sendromu varmış hiç bişi bilmiyorum inşallah bebek sahibi olabilirim stres yaptım çok

Meb kızlar aranız yeni katıldım kismetse 4. Asilamayi olacağım biraz umutsuz hafif umutlu ... şimdi aranızda nie uğraşıyorsun tupe geç diyenler olabilir ama şartlar uymuyor 2 yıl evli ve 4 yillik memuruz yani 3 yillik evlilik 5 yillik emekli sandığı uymuyor ozel e de daha erken diyoruz tutmayadabilir maddi anlamda zorla kriz die baslamiyoruz tup bebege bugün kontrol vardı 11 mm en büyük yumurtam diğerleri 987 civarında presi tekrar çağırdı tahminimce hafta içi bu iş olur 12 ağustos doğum günüm rabbim en guzel hediye mi bu haberi alarak verir ınş tam öğreneceğim gunedenk geliyor üst üste 3. Asilama olacak ilkinde moralimiz bozuldu ara verdik ınş şansımız yükselir ınş dua ile ..bu arada polikistik var digef herşey normal

Çalışma süresi etkiliyor mu rapor almayı? Doktorum önemli değil demişti. Bizde 4 yıllık evliyiz 3 yıllık emekli sandığı var.

E
Çalışma süresi etkiliyor mu rapor almayı? Doktorum önemli değil demişti. Bizde 4 yıllık evliyiz 3 yıllık emekli sandığı var.
Etkiliyor 900 günlük sigorta istiyor emekli sandığına bağlı olanlar 5 yillik .. sizin 900 gun olmuş sıkıntı olmaz biz emekli sandığı old.muz icin

Bende polikistiğim ama hafif derecede. Ne zaman doktora gideceksin? Ne zamandır bebek istiyorsunuz?

bir senedir istiyoruz bu ay doktora yeni gittik bu tedaviyi başlattı klomenle yumurtayı büyütüyo ardında iğne vurucakar önümüzdeki salı günü bakalım inşallah olumlu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…