oğluşunun ismi demk talha ama güzelmiş eee ne zamn gidecek evine
oğluşumun adı canım valla hiç belli değil amaannn nezaman hastaneden çıkcağı belli değilki evne gideceği belli olsun sözde bir haftalığına geldi
benim yumurtalar tembel yumurta olmuyo olduğu zamanda biz yapmıyoz heralde 4 sene oldu işte korunmayalı olmuyo bacım allah bunu bize boşa vermedi verdi ama
kızz çokmu kötü kaynanan
talha hemen oldumu anlamıyorumki yapanda yapamıyo artık
zamanında yaptı halada yapmaya çalışıyor ama ben ona çoooooooooooooook gıcık gittim görmek istemiyorum o derece allahın bir kulundan nefret ettiğim için kendime de kızıyorum ama sonuç bu ettirmeseydi ama nefrette etsen en yakının belki bidaha ömür boyu yanımda kalcak ben saygımı gösteriyorum ama onun için değil allah için
talhada aynı tedaviler sonucu oldu canım klomen pregnly ile ama ilk ayımda hamile kalmıştım 3 sene sonra oldu ondan önce hep adet düzenleyici kullandım boşa zaman yani gerçi ne zaman olucağını allah biliyor zamanı gelmiş demekki şimdide aynı tedaviler uygulanıyo niye olmuyo haaa sen istanbuldasın ben orda tedavi oldum ozaman orda oturuyodum jfk ya gittim ilk ayda kaldım
bahçeli evlerde canım ali utku diye bir doktor var adam süper doktor olarak yani tavsiye ederim şiddetle
ben orda olaydııımmmm ahh bu sivas yaktı beni annemler orda yazın izine gidince gittik 15 günlük iş değil dedi bişey yapamadık
ben orda olaydııımmmm ahh bu sivas yaktı beni annemler orda yazın izine gidince gittik 15 günlük iş değil dedi bişey yapamadık
geliyomusun buralara eh işte kimsen olmayın ca bide görev için burdayız 1,5 senemiz var inşallah az kaldı 2,5 yıldır burdayızsivasta güzel yer yaz ayları süper bence
burda çok güzel dr.var eşimin işleri var kimsede yok benle gidip gelsin gittiğim tek bi dr.var birde dr.değiştirmeyi sevmiyorum bahçalievler eeehastane ismi
geliyomusun buralara eh işte kimsen olmayın ca bide görev için burdayız 1,5 senemiz var inşallah az kaldı 2,5 yıldır burdayız
jfk dedim ya anacım uykun mu geldi ne
canım yok ya kociş hadi bana ver diye tuturmuş bu satte girme diyorum onun işleri bilgisayar üzrinede ondan gelmiştim o taraflara güzeldi ama azzz dişini sık jfkyi ilk duydum
ben bu ay yine klomn ovitrelle kullanacam duaların yardımıyla yapılan dualar sayesinde nedense umutluyum birgün olacak allahın izniyle
genelde pek bilinmiyo evt ama güzel hastana eşimin bir arkadaşı gidiyordu ilk ayda kaldı bizde gittik aynı ilk ayda
tabiki olucak canım neler duyuyoruz kaç sene sonra doğal yolla olanı tabii rabbim okadar aratmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?