ya benim birde şu inancım var bazen dr.elide insana şans getirir yoksa tedaviler hep aynı
belirtim var canım 5 gündür göğüslerim ağrıyo cuma günü aşırı sancım oldu adet te olmayınca ümitlenip test yaptım 15. günde ama bişey çıkmadı bende genelde18. gün oluyorum bende de bişey yok yani anlıycağın ama işte ağrıya takıldım bel ve karın ağrısı aynı adet sancısı gibi hayırlısı
bende kullanıyrum canım günde kaç kez içiyosun hayıtı
ben ilk iğnemi önceki ayın 15 olmuştum ama doktor ilk muayene gittiğim gün yaptırmıştı...27 sindede hastalanmamıştım ama o zaman hiç bişey hisstmedim.. bu defa da adetim başladıktan sonra 14 günümde iğnemi oldum..bunda ağrılarım odu dediğim gibi ama heyecanıyım ya az kaldı ya en geç perşembeye belli olur galiba..eşime hiç test falan yapılmadı benim daha yumurtalarıma baktı ne kadr oldugunu söylemedi ama 4 tane büyük yumurtan var dedi ...ilişkiyi de gün aşırı dedi iğneden sonra 36. saatte ama biz kaçırdık gününü ondan korkuyorum biraz..eğer olmazsa eşime tahlil yapılacakmış.. bide benim hormanlarıma falan da bakılmadı daha geçen muyenedekan ver demiş ama benim haberim bile bu ay da zaten iğne oldun sonra bakarız dedi...insan çok heyecanlı oluyo ya rabbim inşallah ellerimiz boş bırakmaz
rabbim hayırlısın versin ya benim le aynı dönemde evlenen arkadaşlarımın hepsinin bebeği var.. oturmalarımızda bebekleriyle geliyorlar çok istiyorum ama 2 gündür kafayı yemek üzereyim takvim elimde anca hesap yapıyorum var mı bebeğim şimdi karnımda çok merak ediyorum
aynı durum bendede var bide ısrarla sen hala bebek yapmıyomusun çocuk çok güzel bişey yapsana .inşallah hamilesindir canım rabbim gönlüne göre versin hayırlı evlat nasip etsin.bens enden 1 gün önce olmuşum iğneyi inşşallah mutlu haber alırız
inşallah canım ya bana da herkes sıra sizde sizde yapın ,düşünmüyormusunuz daha ne bekliyorsunuz diyo, bazıları da doktor kartvizitleri veriyo sanki ben bilmiyorum...deli oluyorum ya ben istemz miyim hamile olmayı...karnım ağrımaya başladı tuvalete gitmeye korkuyorum resmen ya kırmızılar geldiyse diye sabahtan beri de durup durup ağlıyorum...ne ypacaksak
slm kızlar ben geldım doktordan anca gelebıldım
merhaba canım e anlat ne dedi doktor nasıl bir tedavi uygulayacaksın.
iğne tedavısıne devam edıyoruz canıım bugun 10.gunum 14,12,11 biride 7 mm yumurtam olmuş canım ya nasıl ii büyümüş mü
maaşallah canım ya iyi büyümüş yumoşlar aşılama filanmı olcak yoksa normalmi denicen.hakkında hayırlısı inşallah bu ay olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?