oyy onun ben kaşık tutuşunu yerim
benim bebek seninkini döver
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyy onun ben kaşık tutuşunu yerim
canım ya nasıl yaptınz bu dogum tarıhını bende yapmak ıstıyorum
lutfennnnnnnnnnn barı burdan sevınıyım kendı kendııme kız belkıde gercek hamısımdır sonra vıcdan azabı cekersın bak soylemedın dıye:)
kullanıcı kontrol panelinden gir sol yanda yazıyo prof düzenle tıkla oku bak yazıyo bebeğinizn doğcağı muht.tarh flan gir tarihi sonra sat tarihi çıkıyo onuda tıkla en sonunda kaydet bitti
söylediiiim bile kızzz geciktimi gününnnn söyle bakemmm
aaaaaaaaaa ne becerıksızım kız ben bulamadım valla kontrol panelınden gırıyom profıl duzenleye sonra bulamıyom bı turlu
u
geçmiş olsun canım takdir ilahi bir keredende olur canım inş. olmazsın neyin vardı
bebem ben cok kotu bronsıt olmustum bıde bızım daırede bıraz soguk yorgunlukta eklenınce ustune mahvoldum ınş.olmam umut fakırın ekmegı ıste umut edıyoz ne yapalım dusuk bı ıhtımalde olsa bızı bız anlarız ancak canım ne hıssettıgımı ıyı bılyosun
vala canım hepimiz aynı durumdayız çok iyi anlıyorum şuan içinde neler yaşıyosun onuda bilirim biz birimizi biliriz ya allah yardım etsin kızzz ya dikkat et kendine
anammm kız goruyonmu sahtesını bıle beceremıyom olmuyo bır turlu su takvım gercegı hıc olmaz heralde tuuuuuuu yazık bana
vala canım hepimiz aynı durumdayız çok iyi anlıyorum şuan içinde neler yaşıyosun onuda bilirim biz birimizi biliriz ya allah yardım etsin kızzz ya dikkat et kendine
kızzz yok bizde çok uğraşmştık sonra mutlu son
bacım buldum cok sukur senle 40 mız karısıyo kızzzzzzzzzz anam ne guzel bı duygu yarabbı bıde gercegı olsa aklımı oynatırım heralde herıf benı saattır cagırıyo gel yanıma ıkı sohbet edelım dıye neyse gıdeyım de kahve yapıp ıkı lafın belını kıralım kac gundur gorusemıyız zaten opyorum![]()