- 25 Temmuz 2016
- 476
- 275
- 103
- Konu Sahibi Glsh_byzky
-
29da olmus sanki en koyu o..ama c den koyu degil..siliklesmeyede baslamis aslinda..bnde pek anlayamadim cnm..yapmaya devam et bnceYani pek anlayamadım canım en son hali bu bak atayım
normal adetinde mi lekelenme seklinde baslioBu ay olmadı sanırım adet oldum gibi kahverendi akıntım var 3 4 gündür
Evet bir önceki adetim de (artık adet diyebillirsem) böyle kahverengi akıntı şeklinde olmuştunormal adetinde mi lekelenme seklinde baslio
İnternetten çoklu test sipariş ediyoruz adetimizin döngüsüne göre (düzenliyse) 8. Gününden itibaren her gün uyguluyoruz t çizgisi c den koyu olduğunda yumurtan çatlamış anlamına geliyor gebelik ihtimalin yüksek olan günler oluyorŞu testleri birde bana anlatın lütfen Nasıl bişey Nasıl yapılıyor
hmm hayirlisi artik cnm..bu ay denemeye devam..bnmde olmadi bence...adette olmadim..akintim falanda hic yok..normalde hep olurEvet bir önceki adetim de (artık adet diyebillirsem) böyle kahverengi akıntı şeklinde olmuştu
Hayırlısı zaten bu daha ilk denemeydi öylesine olmuştu önümüzdeki aylara bakıcaz :)hmm hayirlisi artik cnm..bu ay denemeye devam..bnmde olmadi bence...adette olmadim..akintim falanda hic yok..normalde hep olur
Sen ne durumdasın ?Hayırlısı zaten bu daha ilk denemeydi öylesine olmuştu önümüzdeki aylara bakıcaz :)
Gebelik testi yaptınız mı ?Kızlar mrb benim adetim 3 gün geçti hala da olmadım ama yok denilecek kadar az agrım var altımda sürekli ıslaklık var sanki belim çok ağrıyor bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az gögüslerimde elleyince ufak bir acıyı sizce bişeyler varmıdır
Bence test yapin hemnİdr
Gebelik testi yaptınız mı ?
1 ay için bence yeterli olurBen de alıyorum . 20 tane yeter mi?
Yanılma payı elbette vardır ama umarım doğrudur hamilesindir emin olabilmek için kan testi yaptırEki Görüntüle 1867009 Eki Görüntüle 1867010 Kızlar 4 gün var reglime. Predictor erken gebelik testi aldım. Yanılma payı var mıdır?
Yanılma payı elbette vardır ama umarım doğrudur hamilesindir emin olabilmek için kan testi yaptır
Tmm cnm.sagolasın.aldım .2 tane de ultra erken gebelik testi hediye.Yumurtlama bitti mi işim belli1 ay için bence yeterli olur
Çıkar diye biliyorum ama siz yine danışın bi sağlık kurumunaAdetime 4 gün var acaba yarın yaptırsam çıkar mı bekliyim mi 2 3 gün daha emin olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?