- 6 Nisan 2016
- 1.198
- 1.102
- 63
- 38
- Konu Sahibi Glsh_byzky
-
Benimkinede bakin kizlar
Canım testi pozitif gördükten sonra mı ilişkin oldu anlatır misinCanım 16. Gün yumurtlamissin ne güzel. Testlerin gayet guzel net. Değerlendirebildiysen de şimdi bekleme zamani. İnşallah gebelik testininde de pozitif gormk nasip olur.
Bende ovi testi sonrası pozitif gorenlerdeyim çok sukur
geçmiş canım negatif test t nin c ile aynı koyulukta ya da daha koyu olması gerekiyor çatlamış yumurtan ovulasyon bitmişKızlar reglime 1 hafta var yumurtlama zamanım geçti ama yine de bugün yaptım test böyle bi sonuç çıktı. Yumurtlama zamanım hala geçmemiş mi tam anlayamadım. Yumurtlama bitince mi silik çıkıyor?
Oh ya acaba dedim daha çatlamadı mı ona göre çalışmalara devam etmek lazım :) çok sağol canımgeçmiş canım negatif test t nin c ile aynı koyulukta ya da daha koyu olması gerekiyor çatlamış yumurtan ovulasyon bitmiş
Ewet canim degerlendirdik son testi dun sabah yaptim aksam tekrar yaptim birazdaha silikti aksam tekrar yapicam bakalim siliklesmismi merak ediyorumson gün gün gayet koyu..değerlendirmişsinizdir inşallah...
Son yaptigim test buson gün gün gayet koyu..değerlendirmişsinizdir inşallah...
Üzülme vakti Zaman'ı vardır
yumurtlamışsın canım hadi bakalım hayırlısıSelam kızlar, bu ay bende ovulasyon testi ile deniyorum adetimin 10. Gününden itibaren başladım testi yapmaya dün 18. Gündü testlerim aşağıdaki gibi çıktı sabah çift çizgi akşam t iyice koyulaşmıştı bu sabah yaptığım rengi açılmaya başlamış dün geceyi değerlendirdim inş yumurtlamışımdır. Bu gün de değerlendirsem mi yoksa boş mu geçsem bilemedim üstteki sabahki test ortadaki dün akşam ki en alttakinide bugün öğlen yaptım
İnşallah hayırlı haberler alırız hepimiz :)yumurtlamışsın canım hadi bakalım hayırlısı
amin inşallah canım :)İnşallah hayırlı haberler alırız hepimiz :)
Selam kızlar, bu ay bende ovulasyon testi ile deniyorum adetimin 10. Gününden itibaren başladım testi yapmaya dün 18. Gündü testlerim aşağıdaki gibi çıktı sabah çift çizgi akşam t iyice koyulaşmıştı bu sabah yaptığım rengi açılmaya başlamış dün geceyi değerlendirdim inş yumurtlamışımdır. Bu gün de değerlendirsem mi yoksa boş mu geçsem bilemedim üstteki sabahki test ortadaki dün akşam ki en alttakinide bugün öğlen yaptım
Yumurtlama ertesi iki günü de değerlendirmek lazımmışSelam kızlar, bu ay bende ovulasyon testi ile deniyorum adetimin 10. Gününden itibaren başladım testi yapmaya dün 18. Gündü testlerim aşağıdaki gibi çıktı sabah çift çizgi akşam t iyice koyulaşmıştı bu sabah yaptığım rengi açılmaya başlamış dün geceyi değerlendirdim inş yumurtlamışımdır. Bu gün de değerlendirsem mi yoksa boş mu geçsem bilemedim üstteki sabahki test ortadaki dün akşam ki en alttakinide bugün öğlen yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?