Ovulasyon ile hamiş kalanlar buraya

Kızlar reglime 1 hafta var yumurtlama zamanım geçti ama yine de bugün yaptım test böyle bi sonuç çıktı. Yumurtlama zamanım hala geçmemiş mi tam anlayamadım. Yumurtlama bitince mi silik çıkıyor?

Eklentiler

• image.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 132
Canım testi pozitif gördükten sonra mı ilişkin oldu anlatır misin

Kızlar reglime 1 hafta var yumurtlama zamanım geçti ama yine de bugün yaptım test böyle bi sonuç çıktı. Yumurtlama zamanım hala geçmemiş mi tam anlayamadım. Yumurtlama bitince mi silik çıkıyor?
geçmiş canım negatif test t nin c ile aynı koyulukta ya da daha koyu olması gerekiyor çatlamış yumurtan ovulasyon bitmiş

Ovulasyon la hamile olan arkadaşlar çift çizgiyi koyu gördüğünüz gün mu degerlendirdiniz biraz bahseder misiniz . Bide sormaya cekiniyorum ama bacakları kaldırmak falan gibi o esnada yapılacak şeyler varmış ben hemen duş alıyordum

Selam kızlar, bu ay bende ovulasyon testi ile deniyorum adetimin 10. Gününden itibaren başladım testi yapmaya dün 18. Gündü testlerim aşağıdaki gibi çıktı sabah çift çizgi akşam t iyice koyulaşmıştı bu sabah yaptığım rengi açılmaya başlamış dün geceyi değerlendirdim inş yumurtlamışımdır. Bu gün de değerlendirsem mi yoksa boş mu geçsem bilemedim üstteki sabahki test ortadaki dün akşam ki en alttakinide bugün öğlen yaptım

Eklentiler

• 20160616_122541-1.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 91
  • 20160616_195148-1-1.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 70
  • 20160617_143841-1.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 87
Selam kızlar, bu ay bende ovulasyon testi ile deniyorum adetimin 10. Gününden itibaren başladım testi yapmaya dün 18. Gündü testlerim aşağıdaki gibi çıktı sabah çift çizgi akşam t iyice koyulaşmıştı bu sabah yaptığım rengi açılmaya başlamış dün geceyi değerlendirdim inş yumurtlamışımdır. Bu gün de değerlendirsem mi yoksa boş mu geçsem bilemedim üstteki sabahki test ortadaki dün akşam ki en alttakinide bugün öğlen yaptım

yumurtlamışsın canım hadi bakalım hayırlısı

ben hep 21. günde filan yakaladım ama hiç bişeyde olmadı değerlendirsem de bu nasıl iş?

Bugünüde boş geçme..

Kizlar etkili sonuç almak için çift çizgiyi görünce uç günü değerlendirin diyor bazi hamsiler bende ovulasyon kullandim henüz çift çizgiyi görmedim fakat yumurta ani kivamindaki akintim dun geldi testleri yukluyorum 11.gün ve 12.gün ilk foto 11 ikinci 12. Gün normalde 15.gün çift çizgiyi görürüm akintimdan anlarim ama bu ay erken geldi akintim

Eklentiler

• Screenshot_2016-06-17-14-22-29.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20160617_142408.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 69
Yumurtlama ertesi iki günü de değerlendirmek lazımmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…