Ovülasyon testi ile hamiş kalanlar??

Kizlar bence adet gununuzu bekleyin. cogu belirti maalesef pskolojik. ben kafayi yemek uzereydim bu ay birde gebelikte silik cikmisti ama maalesef kan husran... en iyisi sabirli olun benim gibi panik olmayin...:-(

İnsan sabredemiyor ki ablam. Negatif çıkacağından nedense çok emînim ama hayatımda daha önce yaşamadığım belirtileri de yaşıyorum. 2 gecedir de sıkışıp lavaboya gidiyorum normalde hiç lavaboya kalkmam geceleri. Hem ya gebeysem n'aparım diye düşünüyorum hemde gebe olmadığımı düşününce canım sıkılıyor. Dediğin gibi kesin psikolojiktir ama yarın o testi yapacam

Tamam canimcigim. tez zamanda insallah topluca gebe kaliriz gebelik hakkindada yazisiriz.

Kizlar bence adet gununuzu bekleyin. cogu belirti maalesef pskolojik. ben kafayi yemek uzereydim bu ay birde gebelikte silik cikmisti ama maalesef kan husran... en iyisi sabirli olun benim gibi panik olmayin...:-(
Aaa nasıl ya gebelik testi pozitif kan negatif ölemi kaç tane yapmıştın gebelik testi, benmde bata 4 kaldı dün ve önceki gün silik cıktı hafta içi kan vercem Sen öle diince bi kafam karıştı şimdi :s

Canimcigim ben nerdeyse 9 10 gun kala yapmistim bir kez gebelik testinin cizgi yeri beyaz oldu ertesi gun yaptim silik pembe oldu sonraki testler negatif oldu...turmadi yani. benle kiyaslama sen kan testi yaptir. benle kiyaslama kendini

Canimcigim ben nerdeyse 9 10 gun kala yapmistim bir kez gebelik testinin cizgi yeri beyaz oldu ertesi gun yaptim silik pembe oldu sonraki testler negatif oldu...turmadi yani. benle kiyaslama sen kan testi yaptir. benle kiyaslama kendini
Vericeğim tabi sen öle diince sormak istedim canım , üzülme inş en kısa sürede Allah nasip etsin

günaydın hanımlar:)) yeni gün yeni heyecan : bata 2 gün kaldı. ovülasyon testim olsaydı size yapar yollardım bakalım çift mi çıkacak tek mi silik mi :) hayırlı haberler bekliyorum sizlerden :)

günaydın hanımlar:)) yeni gün yeni heyecan : bata 2 gün kaldı. ovülasyon testim olsaydı size yapar yollardım bakalım çift mi çıkacak tek mi silik mi :) hayırlı haberler bekliyorum sizlerden :)
günaydın canımm inş adet olmazsın hamiş haberini alırız :) ben bugun ovu testi yaptım öncekilere bakarak cok koyuydu gebelik testide yaptım oda gayet netti yarında kan vericem inş

yaşasınn:)) darısı bizlere inşallahhhhhh dua et bize ne olur. ben ade olacağım hissediyorum ağrım va hafif hafif

canım bu arada batına kaç gün var? seninde benimle aynıydı sanırım? kanı ne zaman verecksin bir de:)

Gunaydinnnn, iyi haftalar
Dun sabah dayanamayip Clearblue digitali hic ettigimi yazmistim ve sonuc negatifti :)
Ovulasyon testini de hergün yapip dogru mu degil mi bu olay deneyecektim ki, az once yaptığım ovulasyon testi bu sekilde cikti

Eklentiler

• 2016-10-31 09.44.06.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 306
canım diğer günlere koyu mu açık mı :) seninde batına az kalmıştı öyle hatırlıyorum sanki

Ama dün sabah clearblue dıgıtali yapıp kocaman eksi görmüştüm, olabilir mi gerçekten
Sen hangi gebelik testini kullandın canım?
valla ben 5 tllik testlerden alıp yaptım sende bi dene canım,olabilir neden olmasın süpheli ilişkiden ne kadar süre gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…