- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
- Konu Sahibi pembemavi3
-
Kizlar bence adet gununuzu bekleyin. cogu belirti maalesef pskolojik. ben kafayi yemek uzereydim bu ay birde gebelikte silik cikmisti ama maalesef kan husran... en iyisi sabirli olun benim gibi panik olmayin...:-(
Tamam canimcigim. tez zamanda insallah topluca gebe kaliriz gebelik hakkindada yazisiriz.İnsan sabredemiyor ki ablam. Negatif çıkacağından nedense çok emînim ama hayatımda daha önce yaşamadığım belirtileri de yaşıyorum. 2 gecedir de sıkışıp lavaboya gidiyorum normalde hiç lavaboya kalkmam geceleri. Hem ya gebeysem n'aparım diye düşünüyorum hemde gebe olmadığımı düşününce canım sıkılıyor. Dediğin gibi kesin psikolojiktir ama yarın o testi yapacam
Tamam canimcigim. tez zamanda insallah topluca gebe kaliriz gebelik hakkindada yazisiriz.
Aaa nasıl ya gebelik testi pozitif kan negatif ölemiKizlar bence adet gununuzu bekleyin. cogu belirti maalesef pskolojik. ben kafayi yemek uzereydim bu ay birde gebelikte silik cikmisti ama maalesef kan husran... en iyisi sabirli olun benim gibi panik olmayin...:-(
Canimcigim ben nerdeyse 9 10 gun kala yapmistim bir kez gebelik testinin cizgi yeri beyaz oldu ertesi gun yaptim silik pembe oldu sonraki testler negatif oldu...turmadi yani. benle kiyaslama sen kan testi yaptir. benle kiyaslama kendiniAaa nasıl ya gebelik testi pozitif kan negatif ölemikaç tane yapmıştın gebelik testi, benmde bata 4 kaldı dün ve önceki gün silik cıktı hafta içi kan vercem Sen öle diince bi kafam karıştı şimdi :s
Vericeğim tabi sen öle diince sormak istedim canım , üzülme inş en kısa sürede Allah nasip etsinCanimcigim ben nerdeyse 9 10 gun kala yapmistim bir kez gebelik testinin cizgi yeri beyaz oldu ertesi gun yaptim silik pembe oldu sonraki testler negatif oldu...turmadi yani. benle kiyaslama sen kan testi yaptir. benle kiyaslama kendini
günaydın canımm inş adet olmazsın hamiş haberini alırız :) ben bugun ovu testi yaptım öncekilere bakarak cok koyuydu gebelik testide yaptım oda gayet netti yarında kan vericem inşgünaydın hanımlar:)) yeni gün yeni heyecan : bata 2 gün kaldı. ovülasyon testim olsaydı size yapar yollardım bakalım çift mi çıkacak tek mi silik mi :) hayırlı haberler bekliyorum sizlerden :)
günaydın canımm inş adet olmazsın hamiş haberini alırız :) ben bugun ovu testi yaptım öncekilere bakarak cok koyuydu gebelik testide yaptım oda gayet netti yarında kan vericem inş
canım diğer günlere koyu mu açık mı :) seninde batına az kalmıştı öyle hatırlıyorum sankiGunaydinnnn, iyi haftalar
Dun sabah dayanamayip Clearblue digitali hic ettigimi yazmistim ve sonuc negatifti :)
Ovulasyon testini de hergün yapip dogru mu degil mi bu olay deneyecektim ki, az once yaptığım ovulasyon testi bu sekilde cikti
saol canım darısı sizlere :)Wuhuuu harika bir haber, güzel haberlerini bekliyoruz tatlım
canım benim ovulasyon testide böle cıkmıştı normal gebelik testi al onunla yap birde inş sende hamişsindrDiğer günlere göre daha koyu bugün, o nedenle şaşırdım zaten. Tekrar yumurtlama diye birsey olabilir mi acaba
Benim 4 gün var batıma
aaa ciddimisin :) süper haber o zaman:) hayırlı haberler bekliyoruz :)Diğer günlere göre daha koyu bugün, o nedenle şaşırdım zaten. Tekrar yumurtlama diye birsey olabilir mi acaba
Benim 4 gün var batıma
canım bata telefonumdaki programa göre 3 gün var ama benm döngüm düzensiz ,yarın kan vereceğim inşcanım bu arada batına kaç gün var? seninde benimle aynıydı sanırım? kanı ne zaman verecksin bir de:)
Ama dün sabah clearblue dıgıtali yapıp kocaman eksi görmüştüm, olabilir mi gerçektencanım benim ovulasyon testide böle cıkmıştı normal gebelik testi al onunla yap birde inş sende hamişsindr
valla ben 5 tllik testlerden alıp yaptım sende bi dene canım,olabilir neden olmasın süpheli ilişkiden ne kadar süre gectiAma dün sabah clearblue dıgıtali yapıp kocaman eksi görmüştüm, olabilir mi gerçekten
Sen hangi gebelik testini kullandın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?