Ovülasyon testi ile hamiş kalanlar??

dün akşam evde yaptım şu an işteyim, eve gidince yapıp atarım size... benim kan negatif çıktı. bilgi amaçlı sizin için test yapıyorum ki benim gibi uykusuz kalmayın arladaşlar :) inşallah toptan hamile kalırız bu aylarda

5 gün var :) vallahi bilmiyorum ki sizin kararınız bende yapmıştım negatif çıkmıştı dün

sizin belirtileriniz vardı sanırım benim hiç yok. aslında benim bir kez test yapmıştım silik çıkmıştı çok halsizdim bu ay. o yüzden içime kurt düştü. ama o testi yaptığım gün ben banyoda çok kötü düşüp kaydım kalçamın üzerine. ona bağlıyorum. çünkü çok halsizdim hemen uyuyordum eve gidince. sonra testim negatif çıktı vs. bilmiyorum işte nasip her şey. içiniz rahat edecekse yapın testi silikte olsa çift çizgi çıkar bence

Canım bekle biraz hatta sabredebilirsen adetinin gecikmesini bekle ben bu adete 3 gün kala idrar yaptım pozitif çıktı ama ha da negatifti çok üzüldüm o yğzden bekle adetin geçsin bir iki gün öylesi yap hem garanti olsun inşallah hamişsindir canım bu belirtiler bebişinin belirtileridir

Kızlar adetim dün bitti ovulasyon testine hemen başladım çift çizgi çıktı sizce normal.mi daha silik çıkması gerekmezmiydi erken mi yumurtlayacağım acaba ?

Eklentiler

• IMG_1336.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 387

Sabah test yaptım negatif çıktı. Canım çok sıkkın. Belki de erken yapmışımdır

Kızlar adetim dün bitti ovulasyon testine hemen başladım çift çizgi çıktı sizce normal.mi daha silik çıkması gerekmezmiydi erken mi yumurtlayacağım acaba ?
Digeriyle ayni koyuluga yada daha fazlasina gerek var canim. Az da olsa o hormon zaten bulunuyormus onemli olan en yüksek seviyeue geldigi gunu yakalamak. Devam

B
Sabah test yaptım negatif çıktı. Canım çok sıkkın. Belki de erken yapmışımdır
Adet gununu beklemek en guzeli canim.benim. ayni seyleri bende bu ay yasadim oldum dirildim.stresten ki artik suna karar verdim adet oncesi septomlari degerlendirmeyecegim...ikinci testinide adet olmazsan yap bence.

Digeriyle ayni koyuluga yada daha fazlasina gerek var canim. Az da olsa o hormon zaten bulunuyormus onemli olan en yüksek seviyeue geldigi gunu yakalamak. Devam
Anladım kuzum ilk defa bu ay kullanacağım tam bilmşyorum ondan sordum çok teşekkür ederim

Batıma 6 gün var, 2 gündür ovulasyon testi yapıyrm silikten biraz koyu çıkıyor,buda gebelik testi Sizce hayalet çizgi varmı ?

Canım benim ovu testi gibi çıkmış inş hamilesindir :) yaptın mı gebelik testi sende :)
7 gun oldugu icin daha yapmadim cikmazsa diye, ama icim icimi yiyor :) Kasik batmasi, bel agrisi, oburluk gibi durumlar var ama tabii regl belirtisi de olabilir bunlar belki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…