- Konu Sahibi pembemavi3
-
Aaaaa resim atabilir misin lutfenbeni şu an denek olarak kullanabilirsiniz arkadaşlar :)))her an adet olacak gibi sancım var, testlerim koyu
Anladim canim, ben ovulasyon testi sanmıştım. Insallah kasim ayi ugurlu gelsinbu arada yaptığım test gebelik testiydiTopukluPollyanna
Canım bekle biraz hatta sabredebilirsen adetinin gecikmesini bekle ben bu adete 3 gün kala idrar yaptım pozitif çıktı ama ha da negatifti çok üzüldüm o yğzden bekle adetin geçsin bir iki gün öylesi yap hem garanti olsun inşallah hamişsindir canım bu belirtiler bebişinin belirtileridirİnşaAllah canım :) benim açımdan gelişme var. Bugün bel, karın, yumurtalık, kasık ve bacak ağrılarım başladı. Şu an belimle yumurtalıklarım batıyo sızlıyo. Sabahları bi kaç gündür midem bulanıyo yataktan çıkmadan, akıntımda biraz artış var yapışkanımsı ve idrarımın kokusu çok değişti 2-3 gündür, sanki rengi de yeşilimsi gibi valla canım bilmiyorum ki. 2 test aldırdım bugün, BAT'a 8 gün var. Yarın test yapsam olur mu acaba yoksa 5 gün kala mı yapim?
Canım bekle biraz hatta sabredebilirsen adetinin gecikmesini bekle ben bu adete 3 gün kala idrar yaptım pozitif çıktı ama ha da negatifti çok üzüldüm o yğzden bekle adetin geçsin bir iki gün öylesi yap hem garanti olsun inşallah hamişsindir canım bu belirtiler bebişinin belirtileridir
Digeriyle ayni koyuluga yada daha fazlasina gerek var canim. Az da olsa o hormon zaten bulunuyormus onemli olan en yüksek seviyeue geldigi gunu yakalamak. DevamKızlar adetim dün bitti ovulasyon testine hemen başladım çift çizgi çıktı sizce normal.mi daha silik çıkması gerekmezmiydi erken mi yumurtlayacağım acaba ?
Adet gununu beklemek en guzeli canim.benim. ayni seyleri bende bu ay yasadim oldum dirildim.stresten ki artik suna karar verdim adet oncesi septomlari degerlendirmeyecegim...ikinci testinide adet olmazsan yap bence.Sabah test yaptım negatif çıktı. Canım çok sıkkın. Belki de erken yapmışımdır
Anladım kuzum ilk defa bu ay kullanacağım tam bilmşyorum ondan sordum çok teşekkür ederimDigeriyle ayni koyuluga yada daha fazlasina gerek var canim. Az da olsa o hormon zaten bulunuyormus onemli olan en yüksek seviyeue geldigi gunu yakalamak. Devam
Canım idrarda hemen çıkmaz sabret biraz adetin geçsin bir iki gün sonra varsa zaten çıkacaktır şimdiden bozma moralini hem bebiş varsa da üzersin onuSabah test yaptım negatif çıktı. Canım çok sıkkın. Belki de erken yapmışımdır
Ben hayalet cizgiyi görüyorum canim, 3-4 gun sonra tekrarla bakalim insallah koyulasirEki Görüntüle 1904302 Batıma 6 gün var, 2 gündür ovulasyon testi yapıyrm silikten biraz koyu çıkıyor,buda gebelik testi Sizce hayalet çizgi varmı ?
Gercektenmi çok tşk ederim inş hamileyimdir yarın ilk idrarla tekrar yapıcamBen hayalet cizgiyi görüyorum canim, 3-4 gun sonra tekrarla bakalim insallah koyulasir
Canım benim ovu testi gibi çıkmış inş hamilesindir :) yaptın mı gebelik testi sende :)Bu da benim bugünkü ovulasyon testim, bata 7 gun var :)
7 gun oldugu icin daha yapmadim cikmazsa diye, ama icim icimi yiyor :) Kasik batmasi, bel agrisi, oburluk gibi durumlar var ama tabii regl belirtisi de olabilir bunlar belki :)Canım benim ovu testi gibi çıkmış inş hamilesindir :) yaptın mı gebelik testi sende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?