Ovülasyon testi ile hamiş kalanlar??

7 gun oldugu icin daha yapmadim cikmazsa diye, ama icim icimi yiyor :) Kasik batmasi, bel agrisi, oburluk gibi durumlar var ama tabii regl belirtisi de olabilir bunlar belki :)
Aynı şeyler bendede var :) normalde ben de yapmıcaktm gebelik testi erken oldugu için ama ovu testi öle çıkınca kurt düştü içime yaptım :) hayırlısı olsun inş hamileyizdir

Eki Görüntüle 1904302 Batıma 6 gün var, 2 gündür ovulasyon testi yapıyrm silikten biraz koyu çıkıyor,buda gebelik testi Sizce hayalet çizgi varmı ?

O güzel hayaleti ben görüyorum. Benim BAT'a da 7 gün var, bugün test yaptım negatif çıktı. Bekledim bekledim hayalet çıkar diye çıkmadı. Pencerenin önüne gittim baktım yok, eğdim büktüm yine yok. Dolaba koydum her saat kontrol ettim olmadı. Baktım baktım gözüme soktum, o kadar uğraştım ki ... Allah bize de nasip etsin o hayaleti.

canım benim inş en kısa sürede isteyen herkese nasip etsin Rabbim,belki gec döllenmedir ümidini yitirme hasta olana kadar ,inş sende hamilesindir :)

Benimde bata 7 gun var, suan negatif cikmasi cok normal. canimizi sikmiyoruz ve heyecanla 2-3 gun daha bekliyoruz canım :)

Eki Görüntüle 1904302 Batıma 6 gün var, 2 gündür ovulasyon testi yapıyrm silikten biraz koyu çıkıyor,buda gebelik testi Sizce hayalet çizgi varmı ?
Yuppi ben de goruyorum aynen tekrarla bir kac gun sonra buna benzer ben de gormustum bu ay insallah senin ki tutar benim tutmadi maalesef... senden guzel haber bekliyoruz

Kiyamam sanaaaa ayni bennnn. kuzucum adet gununu bekle bakalim nolacak

Merhaba, ovülasyon testi kullandığım ay hamile kaldım. ama kullandığım zaman mı hamile kaldım bilmiyorum. Çünkü adetlerim düzensizdi. elimde kalan ovülasyon testlerini isteyene yollayacağım. isteyen özelden mesaj atabilir.

Daha sonuç için erkendir belki de ablam. Yarını bir bekleseydin keşke, n'olur n'olmaz. Hayırlısı olsun ablam ya. Ben sabahı bekliyorum ama sanki benimki de negatif çıkacak.

Aklımdaki deli sorulardan bıktım vallahi, yaptım gitti :) İnşallah pozitifi görürsün sen canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…