- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi pembemavi3
-
Aynı şeyler bendede var :) normalde ben de yapmıcaktm gebelik testi erken oldugu için ama ovu testi öle çıkınca kurt düştü içime yaptım :) hayırlısı olsun inş hamileyizdir7 gun oldugu icin daha yapmadim cikmazsa diye, ama icim icimi yiyor :) Kasik batmasi, bel agrisi, oburluk gibi durumlar var ama tabii regl belirtisi de olabilir bunlar belki :)
B
Adet gununu beklemek en guzeli canim.benim. ayni seyleri bende bu ay yasadim oldum dirildim.stresten ki artik suna karar verdim adet oncesi septomlari degerlendirmeyecegim...ikinci testinide adet olmazsan yap bence.
Eki Görüntüle 1904302 Batıma 6 gün var, 2 gündür ovulasyon testi yapıyrm silikten biraz koyu çıkıyor,buda gebelik testi Sizce hayalet çizgi varmı ?
canım benim inş en kısa sürede isteyen herkese nasip etsin Rabbim,belki gec döllenmedir ümidini yitirme hasta olana kadar ,inş sende hamilesindir :)O güzel hayaleti ben görüyorum. Benim BAT'a da 7 gün var, bugün test yaptım negatif çıktı. Bekledim bekledim hayalet çıkar diye çıkmadı. Pencerenin önüne gittim baktım yok, eğdim büktüm yine yok. Dolaba koydum her saat kontrol ettim olmadı. Baktım baktım gözüme soktum, o kadar uğraştım ki ...Allah bize de nasip etsin o hayaleti.
canım benim inş en kısa sürede isteyen herkese nasip etsin Rabbim,belki gec döllenmedir ümidini yitirme hasta olana kadar ,inş sende hamilesindir :)
Benimde bata 7 gun var, suan negatif cikmasi cok normal. canimizi sikmiyoruz ve heyecanla 2-3 gun daha bekliyoruz canım :)O güzel hayaleti ben görüyorum. Benim BAT'a da 7 gün var, bugün test yaptım negatif çıktı. Bekledim bekledim hayalet çıkar diye çıkmadı. Pencerenin önüne gittim baktım yok, eğdim büktüm yine yok. Dolaba koydum her saat kontrol ettim olmadı. Baktım baktım gözüme soktum, o kadar uğraştım ki ...Allah bize de nasip etsin o hayaleti.
Yuppi ben de goruyorum aynen tekrarla bir kac gun sonra buna benzer ben de gormustum bu ay insallah senin ki tutar benim tutmadi maalesef... senden guzel haber bekliyoruzEki Görüntüle 1904302 Batıma 6 gün var, 2 gündür ovulasyon testi yapıyrm silikten biraz koyu çıkıyor,buda gebelik testi Sizce hayalet çizgi varmı ?
inş canım benim saolasın,seninde inş en kısa sürede tutarYuppi ben de goruyorum aynen tekrarla bir kac gun sonra buna benzer ben de gormustum bu ay insallah senin ki tutar benim tutmadi maalesef... senden guzel haber bekliyoruz
Aminnnn.inş canım benim saolasın,seninde inş en kısa sürede tutar
Kiyamam sanaaaaO güzel hayaleti ben görüyorum. Benim BAT'a da 7 gün var, bugün test yaptım negatif çıktı. Bekledim bekledim hayalet çıkar diye çıkmadı. Pencerenin önüne gittim baktım yok, eğdim büktüm yine yok. Dolaba koydum her saat kontrol ettim olmadı. Baktım baktım gözüme soktum, o kadar uğraştım ki ...Allah bize de nasip etsin o hayaleti.
Benimde bata 7 gun var, suan negatif cikmasi cok normal. canimizi sikmiyoruz ve heyecanla 2-3 gun daha bekliyoruz canım :)
Kiyamam sanaaaaayni bennnn. kuzucum adet gununu bekle bakalim nolacak
5 gün kala belki çıkmayabilir. Pazartesi mi yapsak acaba? Hem pozitif çıkarsa hemen kan veririz o gün belki :)
Tamamdir pazartesi sabahi yapiyoruz o halde
Tamamdır
Ben bu sabah dayanamadım yaptım ve sonuç kocaman bir negatif
Daha sonuç için erkendir belki de ablam. Yarını bir bekleseydin keşke, n'olur n'olmaz. Hayırlısı olsun ablam ya. Ben sabahı bekliyorum ama sanki benimki de negatif çıkacak.
Aklımdaki deli sorulardan bıktım vallahi, yaptım gitti :) İnşallah pozitifi görürsün sen canım benim
Kizlar bence adet gununuzu bekleyin. cogu belirti maalesef pskolojik. ben kafayi yemek uzereydim bu ay birde gebelikte silik cikmisti ama maalesef kan husran... en iyisi sabirli olun benim gibi panik olmayin...:-(İnşaAllah ablam hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?