öyküm artık yok...

melegini cennete yollamışsın arkadşım o sana orada şefaatçi olacak rabbim sana sabırlar versin çok zor kardeşim evlat ciğer çoook zor inşallah rabbim sana o metaneti verir tekrar başın sağolsun

Buradaki herkesin duaları seninle Gülşah cım.Nasılsın?biraz olsun toparlayabildin mi? inan hepimiz çok üzüldük,hergün sayfana bakıyorum ki tahminime göre diğer arkadaşlar da böyleler,seni çok merak ediyoruz.Allah sana bol bol sabır versin canım,senin dik durmana hayran kaldım inan,acını yaşamayan tam bilemez ama dilerim Allah tan acın hafiflesin,inşallah bu dava durumununda üstesinden gelirsiniz,rabbim yar ve yardımcın olsun canım,tekrar eşinin ve senin başın sağolsun.

valla bende kendime şasıyorum..normalde o kadar hassas ve duygusalım..anneannem vefat ettiğinde daha fazla salmıştım kendimi..ama acı büyük oldugundan Allah sabrını veriyor..biraz önce amcamlar geldi gelinleriyle..30 günlük bebegiyle geldi bize..gitmelerini bekledim resmen..bebegin sesini duydukça çıldıracagımı sandımböyle düşüncesiz insanlarla ugrasıyorum..imandan olcak insan Allah korusun..hep şükretmeye çalışıyorum..annem kardeşlerim var yanımda..onların acılarını gösterme diyorum..şimdi biraz daha iyiyim...sizin yazılarınızı okuyarak rahatlamaya çalışıyorum..

Öyle canım benim evlat acısı gibi acı varmıdır dünyada düşünmek bile kötü.Ama insan bir yakınını kaybettiğinde yüreğinde kırk mum yanarmış,hergün biri söner ama son bir tanesi hiç sönmez hep yanar durumuş,acın Allah ın izniyle hafifliycek,yarın neler getirir hiç bilinmez elbet bununda mükefatını görürsün,annemde senin yaşadığın acıyı yaşamış şimdi en küçüğü 25 yaşında dört tane evladı var.Taktiri ilahi,ama şükürler olsun ki bu senin için büyük bir sınavdı ve anlıyorum ki sen bu sınavı bu metanetin dirayetin ve Allah tan gelene vermiş olduğun sabırla atlatacaksın.Dualarımız seninle,her zaman yanındayız:teselli:

ne kadar tanışmasakta acını tüm kalbimle paylaşıyorum arkadaşım.Allah sana ve ailene sabır versin.inan yazının okurken canım acıdı.

canıım canım canım
ne diyeyim bilimiyorum nasıl teselli edilirki insan bu durumda
rabbim sabır versin başın sağolsun Allah'ım bunu atlatmanda sana güç kuvvet versin
çaresiz kaldım ne desem boş senağlamasenağlamasenağlama

canım bende aynı acıyı yaşadığımdan duramıyorum buraya giriyorum okumaya.dediğin gibi Allah sabrını veriyor başlarda insan nasıl başa çıkacağım bu acıyla diyor zaman geçtikçe hafifliyor acı.ben kendimden biliyorum aynı acı benimkide.sizin yazılarınızı okuyarak rahatlamaya çalışıyorum demişsin buraya yazan arkadaşlarımdan ricam sana destek olacak sana güç verecek şeyler yazsınlar başıma geldiğinden biliyorum insanı onlar rahatlatıyor bi nebzede olsa.gideni getiremeyiz imkanı yok ama bu dönemi kendini bırakmadan atlatman lazım çünkü hayat devam edecek eşinle ailenle. dualarım seninle sabrın o kadar büyük olsunki bu dönemde hafiflesin acın inşallah.

Allahim inanamiyorum neden boyle saglik sistemine sahip bir ulkemiz var neden insan hayati bu kadar ucuz kaldiki ben yurtdisinda yasiyorum bu ulkede turk doktorlar dunyanin en basarili doktorlari olarak bilinir, burdan turkiye ye tedaviye giden var ama senin olayinda dr ihmali var bunun aciklamasi yok iste yasadigin bu ulkede basina gelseydi ki gelmez saglikta ilk sirada bebekler ve yaslilar geliyor tek bir tel helikopter gelir bunu burda yasasaydin degil dr hastanenin tum personeli isten atilir tirnagini sokerdi bakanlik simdi en zorlu surecin basliyor yilma arkadasim suc cezasiz kalmasin baska bebekler ihmal yuzunden ucup gitmesin sen guclu dirayetli birisin ayakta durmasini biliyorsun esin senin gibi bir kadina sahip oldugu icin cok sansli arkadasim Allah yardimcin olsun dualarimiz seninle :teselli:

çok üzüldüm yüreğim yandı resmien...
Allahım size sabırların en büyüğünü versin inşallah....

ya ben ne diycegimi bilemiyorum gözlerim şişti ağlamaktan okadar çok üzüldümki aynı zamanda dua ettim allah tez zamanda bi evlat daha versin sana uzun ömürlü sağlıklı die... basın sağolsun arkadasım allah sabır versin dualarım seninle

dunden berı öyküm aklmdan çıkmıyor evdekılerıde delırttım sonunda
dun gece alt katta kayınvalıdemlerde kaldık aral uyumadı sanırım benım acımı hıssettı
ama sana bır kez daha hayran oldum arkadasım cok guclusun cokk . bu acına ragmen dımdık ayakta olmanı ve bu ısın pesını bırakmamaya kararlı olmanı gormek benı umutlandırdı. bız ben her zamamn yanındayız burda cok sey paylastık yuzeysel deıldı benım ıçın hıç bırsey o yuzden benım gıbı dıger arkadaslarımda hep senınle olucak manevı olarak ellerınden tutucaz yeterkı sende bu gayretını bır an olsun bırakma..

bazen öyle kötü oluyorum ki..ne olur dua edin..öykümü çok özledim...23 saniyelik bir videosu var elimde onu izliuyorum..Allahım baska bişeyle sınamasın inşallahh
deniz ne olur yapma...herkes haklı..kendine dikkat et canım..daha çok üzülüyorum bak!!

okuyunca çok kötü oldum canım ya, Allah sabır versin, acını tahmin bile edemem. bunun sorumlulrarı hakkettiklerini bulsun, bulsun ki seninde dediğin gibi başka canlar yanmasın, herkes işini hakkını vererk düzgün yapsın. insan canı bu başka bir şey değil...

başın sağolsun, tekrar sabır diliyorum...

bnım suan senden baska hıc bısey umrumda deıl bırde oglum
sen uzulme bana yeter senın acını bızde yaşadık gulşahcım buyuk ablamı kaybetmıştık hemde babamdan bır kac yıl sonra o yuzden bılırım evlat acısını annemın o hallerı aklıma geldıkce daha ıyı anlıyorum. ama yenıceksın gececek hele bır kendını toparla Allah senı baska baska muhtesem mutluluklarla sevındırıcektır canım yeterkı ınancını yıtırme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…