öyküm artık yok...

Allahım şoktayım valla.ne desem bilemiyorum ki.güçlü ol sabret desem neye yarar?sadece dua edbilirim sizin için Allah ım size dayanma gücü versin.meleğin rabbine kavuştu.ölüm Allah ın emri de ayrılık olmasa....

senağlama çok üzüldüm tatlım başınız sağ olsun
allah bebeğimizin mekanını cennet eylesin sizlerede sabır versin
üzüntümden ne yazacağımı bilemiyorum
birşeyler diycem diyemiyorum üzüntün çok senağlama
inan içim nasıl burkuldu ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
ağladığım dada yüreğini üzmeyim ama benim çocuklar bu sefer benimle ağlıyorlar
rabbim dayanma güçü versin gülüm çok zor çoksenağlama

Son düzenleme:
Şu anda ağlayarak yazıyorum bunları. ne yazacağımıda bilemiyorum ama...

Allah sabır versin canım. Dualarımız seninle.

canım çok üzüldüm allah sabır versin.dayanması çok çok zor anlıyorum seni ama unutmaki seni cennette bekliyor güzel kızın.

Allah sabırlar versin arkadaşım..Allah sana dayanacak güç kuvvet versin..Bugünler de geçecek inşallah,derdi veren Allah sabrını da verecek inşallah...

evt bu yazıyı okuyup da gözyaşı akıtmayan var mıdır?bilmiyorum ben çok etkilendimm Allah sabır versin canım o seni cennetin kapısında bekleyecek sen sakın üzülme sensiz girmeyecek içeriye.çok zor Allah yaştmasın ama kendini toplamaya çalış tekrar takrar başın saolsun

Allah sabır versin canım çok zor..okurken içim parçalandı,gözyaşlarımı tutamadım...çok büyük bir acı..tıkandım kaldım,ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemiyorum..kalbimiz seninle..

canım arkadaım guzel anne
Rabbım sana cok tasıyabılecegını bılmıs ve agır bır yuk yuklemıs tabıkı karsılıgıda o kdadr guzel olacaktır emınım
cumle kurmak cok zor acını ta ıcımde gıssedıyorum ınan
Senı rabıım tesellı etsın yuregıne Rabbım ınsırah ferahlık versın....

Allahım sabırlar versin canım
yavrun melek olmuş seni bekleyecek
sende ömrünün sonuna kadar onu hatırlayacaksın
ben yaptığım düşüğü unutamazken....
nurla içinde kuzucun annesi
sen
seninde inancına Allaha sığınmaktan başka çaren yok canım
verende o alanda
elden ne gelir
sabretmekten başka
Allahım birdaha yaşatmasın sana bu acıyı demekten,sabır dilemekten başka elden ne gelir(((((((((((

allah sabırlar versin, acın çok büyük, herkesin başına gelebilir, kendini kaybetme güçlü ol, meleğin seni bekleyecek

allah sabır versin canım çok zor bişey ben altı aylık hamileyken kaybettim hala etkisinden kurtulamıyorum ki sen bi de kucağına almışsın acın çok büyük tabiki allahım bu acıyı kimseye tattırmasın inş allah herkesin evladına uuzn ömürler nasip etsin

allah sabırlar versin.allah senin yardımcın olsun sana dayanma gücü versin.başka ne diyebilirim ki

canim benim basinsagolsun cok ama cok uzuldumsenağlama
allah kimseye evlat acisi vermesin'
allah sana ve babasina sabir versin'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…