öyküm artık yok...

canim basin sagolsun.Rabbim sana sabirlar versin.benim evladim yok,su anda annelik duygusunu bilemiyorum ama gözyaslarimi tutamadim.Allah kimseye evlat acisi yasatmasin....

allahim ne yazcami sasirdim bu yazilar maf etti benisenağlamasenağlamaallah sabir versin guzelim en buyuk sabirlardan versin insallah :çok üzgünüm:

Canım,sürekli aklımdasın..yazdıklarını gözyaşlarıyla okudum,çok zor bir imtihan bu..Allahım sabır versin..acını tüm kalbimle paylaşıyorum arkadaşım..

Ne kadar içten yazmışsın gözyaşlarımı tutamıyorum, ne büyük acıdır ya yabbim...
Allah sana yardım etsin....Başka yazamıyorum..

sen hepimizden daha fazla anasın şuan emin ol...Allah sana sabırların en büyüğünü versin... sevdiğim bi cümleyi yazmak istedim: BAŞIN DARA DÜŞTÜĞÜNDE RABB'İNE "BENİM COK BÜYÜK DERDİM VAR" DEME; DERDİNE "BENİM ÇOK BÜYÜK BİR RABBİM VAR "DE... Allaha sığınmaktan başka elimizden bişey gelmez...

çok haklısın..Allah istedi neticede bu olayı..gözyaslarım akarken şükür diyorum hep..ama çok özlüyorum..gün geçtikçe daha çok özlüyorum..bazen gücümm öyle tükeniyor ki...

canım allah ramet eylesin başın saolsun bebeğin melek oldu cennetin en güzel yerinde inan

arkadasım senı tanımasamda içim acıyo halaa okurken ben daha anneliğin bile ne olduğunu bilmezken seni nasıl anladığıma şaşıyorum kendime...akıl vermek haddimiz değil bizi bağışla ama takılma bu sayfalarda acını kat be kat artırma ağlamaktan şiştim inanki seni tahmin bile edemiyorum.içim sıkışıyo düşündükçe ama ateş düştüğü yeri yakar elbet...

aslında haklsıın ama ben şimdi kalabalıgın içindeyim arkadasım..insanlar gidince ise yapayalnız kalıyorum..sizlerle avunuyorum..dularnızla..bugün bende düşündüm bir daha bu sayfaya girmemeyi ama kendim için degil arkadasları üzdügüm için..herkes perişan oldu!ne yapacagımı bilmiyorum..

senağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm:

ALLAH SABIRLAR VERSİN CNAIM İNŞAALLAH AMİN

acin çok buyuk ve mutlaka bu dünyadaki en buyuk aci evlat acisidir allahim bir daha yaşatmasin ve kimselere vermesin elbetteki hiçbişeye benzemiyordum ama gülşahcim sen eminmki çok güçlü v eçok sabirli bir kadinsin keşke bu aciyi rabbim yaşatmasaydi...ama dilemiş ve vermiş yapacak bişey yok yalniz send eşöyle düşün ...dememki sen çok güçlü ve çok sabirli bir insansin ki bu zor olan derid taşiyabileckeisn ki isyan etmeyeceksin ki rabbim sana bu aciyi verdi..... Elbette çok ama çok zor günlerdir sen aklimdasin bebegime bakioyrum aklima sen gelioyrsun allahim sana peygamber sabri versin dayanma gücü versin gönlündeki aciyi ateşi dilerim bir sabra çevirsin inşaallah amin... şunu unutma ki sen kadinlarin en degerlisisin emin ol.... çünkü sen yuregi yarali bir annesin

Son düzenleyen: Moderatör:
Resulullahın taziyesi

Resulullah efendimizin taziye mektubu şöyledir:
Allahü teâlâ sana selamet versin! Ona hamd ederim. Herkese iyilik ve zarar, yalnız Ondan gelir. Allahü teâlâ, sana çok sevap versin. Sabretmeni nasip eylesin! Onun nimetlerine şükretmenizi ihsan eylesin! İyi bilmeliyiz ki, kendi varlığımız, mal, servet, kadın ve çocuklarımız, Allahü teâlânın, sayısız nimetlerinden, tatlı ve faydalı ihsanlarındandır.

Bu nimetleri, bizde sonsuz kalmak için değil, emanet olarak kullanmak, sonra geri almak için vermiştir. Bunlardan, belli bir zamanda faydalanırız. Vakti gelince, hepsini geri alacaktır.

Allahü teâlâ, nimetlerini bize vererek sevindirdiği zaman, şükretmemizi, vakti gelip geri alınca da, sabretmemizi emreyledi.

Senin bu kızın, Allahü teâlânın tatlı, faydalı nimetlerinden idi. Geri almak için sana emanet bırakmış idi. Şimdi, geri alırken de, sana çok sevap, iyilik verecek, acıyarak, doğru yolda ilerlemeni, yükselmeni ihsan edecektir.

Bu ihsana kavuşabilmek için sabretmeli, Onun yaptığını hoş görmelisin! Kızar, bağırır, çağırırsan, sevaba kavuşamazsın ve sonunda pişman olursun.

İyi bil ki, ağlamak, sızlamak, belayı geri çevirmez, üzüntüyü dağıtmaz. Kaderde olanlar başa gelecektir. Sabretmek, olmuş bitmiş şeye kızmamak gerekir. Allahü teâlâ, hepinize selamet versin!

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım çok üzüldüm...yazılanları okurken gözleirm doldu.Allah yardımcınız olsunn ne desek boş ateş düştüğü yeri yakar...inş meleğinle öteki dünyada buluşursunuz...
Rabbim böyle bi acıyı kimseye yaşatmasınnn....Allah sabır versinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…