öyküm artık yok...

Allah sana we esine bol bol sabir wersin ne denir ne acini hafifletir bilmiyorum sadece okurken cok ama cok içim yandi senağlamasenağlamaALLAHIM EWLADIYLA IMTIHAN ETMESIN KIMSEYI EWLATLARIMIZI BIZE BAGISLASIN DUALARIMIZ SENINLE

Yazdıklarını okudum ağlıyorum şu an...
Meleğin seni cennette bekliyor canım...
Üzülme demek ukalalık olur biliyorummm...
Bu nedenle Allah sabırlar versin diyorum sana...
Dualarım seninle...
Ne olur kendini kaybetme ve sakın isyana gitme...

Son düzenleme:
Allah sabır versin canım içim parçalandı okurken
Meleğin sana bakıyor yukardan unutma....
Başını kladır gülümse ona...

merhaba arkadaslar bu halimizle birde adliyede ugrastık bugün..kızımın ölümüne sebep olan 3 hastane personeli hakkında soruşturma baslatıyoruz..benim kızım gibi baska bebekler ölmesin diye...herkes işini yapsın diye bu işin peşini bırakmayacagım...
desteginiz için ayrıca teşekkürler..iyi ki varsınız..
benim halime gelince bir iyi bir kötüyüm..rabbim unutturuyor bazen..yoksa deliririm..şimdilik ihtiyacım oldugunda ilaç kullanıyorum rahat uyumak için..mesela dün ilacın etkisini yitirdigi bir anda bebegim üşümesin diye camı kapatmak istedim..kalabalık dagılınca psikolojik yardım almayı düşünüyorum..
bugün evlilik yıldönümüz..hayata yeni bastan baslayacaım..tekrar bebek konusuna gelince şuanda bu en son düşündüm şey hatta istemediğim bişey diyebilirim..acım çok taze..
dualarınız beni ayakta tutuyor..Allah hepinizden razı olsun...

çok iyi etmişsin canım ihmalkarlıkları cazasız kalmamalı umarım başkalarınında bağrını yakmaz bu insafsızlar cezalarını bulurlar...

hiçbirşey onu geri getirmez ama kesinlikle ihmali olanlar cezasız kalmamalı...çok haklısınız ; başka bebeklerin ölümüne sebep olamamalılar!!!
Allah sabır versin...
bazı tepkilerinizi normal karşılamalısınız bence ...evet büyük bir acı...dayanılması zor bi acı...
dirayetli olmaya çalışın...

Ablacim başiniz saolsun inanki çok üzüldüm ben evlide degilim bebegimde yok ama kendimi senin yerine koydum biran çok kötü oldum ama ablacim şunu unutma rabbim kuluna dayanamayacagi şekilde aci vermez tabi bu evlat acisi ama allahin takdiri peşlerini birakma ablacim öykü bebek hayata gözlerini yumdu ama başka bebekler hayata gözlerini yummasinlar allah yar ve yardimcin olsun inşallah hayatta hep mutlu umutlu saglikli olursun allaha emanet ol ablacim :'(

cezaları neyse çeksinler görevini ihmal eden hiçe sayan sağlık personeli kim varsa kınıyoruum anaların babaların ocağına ateş düşürmeyin

gülşahcım yeni yazdığın mesajını okudum.hayata yeni baştan başlıycam diye yazmışsın.umut kıpırtısı ne güzel.zaman geçtikçe bu sözünü daha iyi anlıycaksın.lütfen bu sözünü sürekli tekrarla.sıkı sıkıya sarıl hayata, unut demiyorum da bebeğini kalbinin en güzel yerinde sakla benim en güzel yerinde onların orda mutlu olması için bizlerde burda mutlu olacağız onlar bizi üzgün görmek istemez orda.tabii hakkınıda ara bu senin en büyük hakkın.zaman herşeyin ilacı şu an acın yeni biliyorum benimde ilk başlarda böyleydi ama unutma Rabbim yardım ediyor sabrını veriyor.sana kendime ve bizim gibi bu acıyı yaşayan annelere dua ediyorum.inşallah bu acıyı bir daha yaşamayız ve sabrımızın mükafatını kat kat alırız.yavrularımız melek onlarda bizlere ordan dua edecekler iyi olmamız için şefaatçi olacaklar cennete girmemiz için.güçlü olmak zorundayız gülşahcım sen ben ve bu acıyı yaşayanlar.hayat devam etmek zorunda inşallah Allah başka acılar göstermesin.kimseyide bu acıyla sınamasın inşallah.Dualarım seninle.

Gulsahcım,
bu acına ragmen adliyelerde bu isin pesinde olman gercekten takdir edilecek durum.Senin gibi duyarli insan cok az malesef.
Allah size yardim etsin isallah o 3 doktor cezalarini cekerler.
Peslerine dusulmesse onlar yuzunden daha cok yurekler yanabilir.
Canım kendini isallah cbauk toparlayabilirsin acin buyuk ama isalalh Allah ustesinden gelmene yardim edecek.Bizler de burdayiz
sevgiler

inan oturdum okurken vücudumu hissetmedim gözleriim doldu başınız sağolsun allah cümle yavruyu korusun nasıl dayandı minik bedeni iğnelere canım benim kendimi tutamıyorum ağlamaktan anne olmak böyle ibişeymiş içinde garip bir sızı oluyor allahım sana sabırların en büyüğünü versin o artık senin diğer hayatta ki ömrün canım söylemek öyle kolay derler ama inan yazarken çok zorlanıyorum sana ne denir ne yazılır ki boşşşş allah ıslah etsin haram para kazanan tüm doktorları

şaka yapiyorsun yine degilmi gulşahim..
Benim gelinim öykümm....... Cok kötu oldum yaaa inanamadim siteye bir bakayim dedim ve hemen bizim bölume girdim inanamadim gözlerime böyle şaka olmaz dedim tiklarken topiğe ..
Bukadar kolaymi yaa bu kadarmii allahim buna nasil dayanilir arkadasim canim yaa şaunki halimi anlatsam
perişanim ya mahfoldum çok kötu oldumm çokkkkk
ben senden gelinimden yeni yeni haberler beklerkennn bu haberimi duyacaktim
aglamaktan delirmek uzereyim ki senin halini duşunemiyorum sana teselli veremiyorum ne diyecegimi bilmiyorum kaldim ekranin başinda
ve yemin ederimki hergun öykumu aniyorduk eşim ve kayinvalidemle hatta dun oğluma öykumlemi evleniceksin diye konuşuyordum....
Bu aciyi rabbim kimselere yaşatmasin dogum yaptigim andan beri butun bebeklere annelere dua ediyorum dunden beride zaten icimde bir sikinti vardi cok kötuydum artik baya bir zaman kendime gelemem....
Allahim sana sabirlarin en buyugunu versin .. Meleğimiz cennettee. Tabi sana bu suan bir teselli olamaz canim . Ama dirayetini kaybetmee ... Allah sana ve eşine sabir versin ne diyim ki başka . Tikandim aglamaktan gözlerim şişti.
Imkanim olsa şuan kuş olup yanina gelmek isterdim canim benim keşke gelebilsem
içim sizliyor gülşahcim hep ikinizdeydi aklim ..kuçucuk bebek onca yol yolculuk nasil çekecekler diyordum hep ... Allahim bir daha yaşatmasin böyle bir aci
ailene eşine ve sana başsagligi dilemekten başka şuan elimden gelen hic birşey yok malesefki..

sizin için öykum ıçın dua edıcem Allahım tekrar tekrar sabır versın
bız bu sayfalarda tanıstık buluştuk dertlestık cogu zaman gulduk ve cokk sey paylastık 9 aylık surecı beraber atlattık butun dıger arkadaslarım gıbı senıde cok sevıyorum hep dualarım senınle olucak ..
bu yazını okumak butun bu paylastıklarımızdan sonra cok acı oldu bnm ıçın..
başım çatlıyor şuan oğlum alt katta babaannesınde uyuyordu uyanmş aglamış hemen gıttım emzırmeye aglaya aglaya emzırdım senın acını cok ıyı anlıyorum
bu arada o vızdansızların e bu ışın peşını bırakmamanız benı sevındırdı.
başka melekler acı cekmesın

Kac gundur girememistim tatile gitmeden son bi veda edeyim diye actim keske acmasaydim
canim benim ne diyecegimi bilemiyorum inan o kadar uzuldumki
biliyorum ne desek fayda etmeyecek uzuntunu azaltmayacak
allahim sana sabir versin
bizler senin yanindayiz unutma
allah yardimcin olsun seni kucak dolusu opuyorum

seni ve meleğini tanımıyorum ama okuduğumda şok oldum... içim sızladı... acıların en büyüğü evlat acısı olsa gerek... acını anlıyorum ve gerçekten diyecek bişey bulamıyorum. başın sağolsun kardeşim...

cok iyi etmissin arkadasim suc cezasiz kalmamali o dr demeye bin sahit kisi ve ekibi kesinlikle cezasini bulmali bir anneye bu aci cektirilemez bu kisma her girdigimde agliyorum benim disimda esim bile kendinde degil seni tanimiyoruz ama inan esimle yaninda olmayi seni teselli edemesekte acini paylasmayi isterdik Allah sana ailene sabirlar versin arkadasim sen annelerin en guclususun sen herzaman bizim haziran annemizsin insallah tekrar evlatlarin olucak sen hayata esine tutun arkadasim

çok sagolun desteginiz için;bugün avukatla görüştü eşim.hem saglık bakanlıgı hemde kişisel olarak suç duyurusunda bulunduk..bu işler içinde dua edin bize çünkü zor bir süreç..belki yıllarca sürcek ama;belki her defasında aynı anı aynı olayı yasıcam ama onlarda elini kolunu sallayarak gezmeyecek hastanede..acım biraz hafiflemiş olcak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…