gülşahcım yeni yazdığın mesajını okudum.hayata yeni baştan başlıycam diye yazmışsın.umut kıpırtısı ne güzel.zaman geçtikçe bu sözünü daha iyi anlıycaksın.lütfen bu sözünü sürekli tekrarla.sıkı sıkıya sarıl hayata, unut demiyorum da bebeğini kalbinin en güzel yerinde sakla benim en güzel yerinde onların orda mutlu olması için bizlerde burda mutlu olacağız onlar bizi üzgün görmek istemez orda.tabii hakkınıda ara bu senin en büyük hakkın.zaman herşeyin ilacı şu an acın yeni biliyorum benimde ilk başlarda böyleydi ama unutma Rabbim yardım ediyor sabrını veriyor.sana kendime ve bizim gibi bu acıyı yaşayan annelere dua ediyorum.inşallah bu acıyı bir daha yaşamayız ve sabrımızın mükafatını kat kat alırız.yavrularımız melek onlarda bizlere ordan dua edecekler iyi olmamız için şefaatçi olacaklar cennete girmemiz için.güçlü olmak zorundayız gülşahcım sen ben ve bu acıyı yaşayanlar.hayat devam etmek zorunda inşallah Allah başka acılar göstermesin.kimseyide bu acıyla sınamasın inşallah.Dualarım seninle.