öyküm artık yok...

çok sagol arkadasım..zaten emin olun ki sizin dualarınızla tüm gün hiçbirşy olmamşı gibi dolaşıyorum..Allah hepinizden razı olsun..

ne anneyim ne seni tanıyorum. çok üzüldüm ne denir onu bile bilmiyorum bi anneye göz yaşlarımı tutamıyorum. allah sabır versin meleğin ve senin için dua ediyorum. çok üzgünüm dicek bişide bulamadım sadece yanındayız bil istedim senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ayy canım ya allah sabırlarından versin. içine serinlik versin. başın sağolsun. okurken kanım dondu inan.....allah yardımcı olsun....

Allah sana sabırların en büyüğünü versin, yazını okurken titredim aslında böyle yazıları ve haberleri pek okumam niyeyse bunu açtım çok etkileniyorum ağlıyorum ve sürekli aklımda allahım evlatlarımızı bize bağışlasın bir tane kızım var ve 2.yi doğurmayı hiç düşünmüyorum sebebi de bunlar ya ona birşey olursa diye hep korku içindeyim, kızım bir aylıkken rahazsızlanda beyninden mr çekildi bir sürü tedavi o anki korkuyu anlatamam şu anda 5 doktor kontrolünde allahtan ciddi birşey çıkmadı 13 aylık sadeve bağ dokusu gevşekliği var onun tedavisi sürüyor ama doktor sayımız 8 e çıktı, demekki rabbim seni öbür dünyada cennetin kapısında karşılayacak meleği gösterdi,Allah yardımcın olsun

Allah saglık versin herkesin evladına..ben 1 gece hastanede basında bekledim kızımın..ve kalpten gidecegimi düşündüm..çok zor ama dedigimiz gibi sınav herşey...ve bende 2. çocuga asla cesaret edemeyecegimi biliyorum..Allah razı olsun hepinizden...

canım benım suan buna karar vermek yada dusunmek ıcın henuz zaten cok erken o yuzden ıstemıyorsun zama zaman gectıkce bunun en dogrusu oldugunu sende goreceksın .. öykumun kardeşı olucak ve senın en degerlın olucak yenı hayat ışıgın inşallahhhh

cnm eminimkı ıkıncı cocuk senın ıçın en ıyısı olucak umarın bebişin rahmıne enkısa zamanda duserde allah sana bu acıları unutturur

öykün ahirette sana şefaatçi gelecek ve seni cennete götürecek.biliyormusun cennette çocuk sevgisini sadece çocuğunu kaybedenler tadacakmış.diğerlerine yokmuş onlar annelerine babalarına su verecekmiş.kesinlikle dilenmemesi gereken birşey ama madem bebeciğin senden ayrılmış böyle bir hediyen olduğunu da bil.zamanın unutturamadığı birşey yok gibi ama evlat acısı bambaşka o unutulmuyor.senin için ağladım tanımadığım halde gerçekten üzüldüm.Allah kolaylıklar göstersin sana kendini topladıktan sonra bebeğin olmasını dilerim.çünkü bebek yerine bebek yapılmaz.hepsinin yeri ayrıdır ve o öykü olduğu için sevilmişti.umarım diğer çocukların hayırlı ve uzun ömürlü olurlar.

gulsahcım
acin cok yeni haklısın
sana sadece nacizane bisey soylemek istiyorum
benim bi arkadasımda aynı seyi yasamıstı senle ve ona doktoru demistiki size en ii gelecek sey yeni bir bebek
simdi bebekleri 8 aylık ve cok mutlular
elbette oykumu unutmicaksin hep kalbinde melegin ama nolur hic bi zaman vazgecme
umarim daha iyisindir
her gece dua ediyorum Allah sabrıı versin diye
sevgiler

şu an ne desek eminimki boş,her ne kadar senı anlasakta ateş düştüğü yerı yakarmış,
allah ölümü önce dağlara taşlara wermiş,bakmış ki dağlar yarılıo,taşlar çatlıo,dayanamamışlar ölüme,en son insanlara wermiş,40 gün içi yanmış,insanoğlunun ,sonrassında gülmüşte,düğünde yapmış,yani ölümü bize weren allah, o yüzden sakın isyan etme,allah sana sabrını werecektir,
eşinle ailenle hayata sıkı sıkı tutun asla ümidini kaybetme,
bende izmirdeyım ve şu an 17 haftalık hamileyım,hastaneyi çok merak ettim,bu kadar nasıl kayıtsız kalabilmişler,dewlet hastanesı mıydı
bu arada bu işin ucunu bırakmayıp acınla bırlıkte uğraştığın içinde tebrık edıorum senı

allah sana cook sabır werır ınsallahh umudunu yıtırme sakınn güçlu olkı yenıdenn güsel bı bebgın olsunn sakın kendını bırakmaa

Kelimeler boş şu anda ama sabırlar dlyorum size ve eşinize.
Allah kucağınızı hayırlısıyla doldursun dilerim ki.
Sabır...

senağlamasenağlamasenağlama
Allah başka acı vermesin
okurken nefesim kesildi ya senağlama

kızlar çok teşekkür ederim..hastane izmirde degildi bu arada;bir arkadas sormuş..bitlis ahlattaydı..bebegimi çok özlüyorum..tek derdim bbu şu anda..

meleğinin ölüm sebebini yeni okudum ve çok sinirlendim burası türkiye eğer paran varsa herşey yolunda gerçi bu insanlık ayıbı, hastanede yüzüne bakmayan doktor özel muayenehanesine gidince sanki can dostun oluyorlar geneli böyle doktor ihmalinden ölen o kadar çok insan varki bu doktorlar çok vicdansız yaratıklar acaba doğuştan mı böyle yoksa doktor olup yemin edince mi böyle oluyorlar bence o yemini değiştirsinler hele o küçük meleğe nasıl kıydılar insan bakamaz bile ağdi ve şerefs..... bunlar eğer yapabilirsen bu işin peşini bırakma çok belliki doktor ve hastane ihmali var kimbilir bunların yüzünden daha kaçtane öykü gözlerini yumar eğer avukat tutacak paran yoksa devlet senin adına ücretsiz avukat temin eder gerçi şuan acın daha yeni ama bunu unutma o doktoru benim elime verecekler ya işte oooofffffffffffffffffffff içim yanıyor içim böyle haberleri okuyunca

canım bende 2 ay önce kızımı kabettim Allah sabırlar versin başın sağ olsun tek tesellim öteki dünyada bir şefaatçi meleğimiz var.Şu an acın çok taze insan anca 2 ayda kabulleniyo bu durumu ben şuan gayet iyiyim yapacak bişey yok sende iyi olmalısın dertleşmek istersen ben her zaman yanında olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…