öyküm artık yok...

biliyor musun gülşahcım snein kızın dün yeryuzune indi ve biz müslümanlara yuce rabbimizin selamını getirdi ve senin kızının duası hakkatında makbul bir dua alalhım sana sabırlar ihsan eylesin dayanma gücü versin inşaallah amin.....

canım şimdi haberim oldu bu topiğe az girdiğim için nolur ihmalimi bağışla Allah sabır versin

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
canım çok çok üzüldüm,kahroldum valla,seni düşünemiyorum bile...Allah sana sabır versin,imtihanın çok büyükmüş...başın sağolsun...ne denir bilmem ama prensesin melek oldu,seni cennette bekleyecek,böyle düşünmeye çalış,Allah sabır versin:çok üzgünüm:

elif teşekkür edermi sanada..saranur taziyen için diger arkadaslarda dualarnız için sagolun...gerçekten zor ama Allah sabrını veriyor..

canım benim allah sabır versin kolay degil ama inş yeni bir bebegin olur tez zamanda saglık bir şekilde alırsın kucagına bende babamı kaybettim 10 gün önce acını çok iyi anlıyorum insanın dünyası kararı ama mevlam sabrını veriyo sanada sabır versin mevlam kendini hırpalama allahtan hayırlısını iste hayatım sevgiyle kal hoşcakal

arkadaşım başın sağolsun kızın hiç ölmedi ölmek unutulmaktır sen onu unutmayacaksınki allahım sana çok çok sabır ihsan eylesin

sözün bittiği yer burası olsa gerek.acını anlamamız mümkün degıl ama yazılarını okudukca aglamaktan içim parcalandı mahvoldum.Allah sana bol bol sabır versın ve zamanı geldıgınde senı cok mutlu edecek yavrular.... öykünün yerini hiç tutmayacak belkı hiçbiri ama enazından senı hayata baglıycak dalların olurlar insallah. derdi veren Allah dermanıda verırmiş.o seni cennette beklıyor , belkı hergece gelıp senı öpüyor ve senı hergece öpmeye geldıgınde bır miktar acınıda alıp gidiyor.o zaten kanatsız bı melektı doğduğunda suansa gercek bi melek oldu.... ALLAH SABIR VERSIN CANIM VE BİR DAHA BÖYLE BİR ACI NE SANA NE DE BASKA ANNELERE YASATMASIN İNŞALLAH....

canim yazin beni mahvettisenağlama nasil bir sabrin var nasil guclusun ben olabilirmiydim bilmiyorum bu dunya yalan dunya asil dunya oldugumuzde gidecegimiz dunya oykun seni orada bekliyor arkadasim bir gun kavusacaksin elbet hic ayrilmamis gibi olucaksiniz Allah yardimcin olsun :çok üzgünüm:

Canim ne diyeceğimi bilmiyorum hayatta en büyük aci olsa gerek bende tüp bebekle sahip olduğum bebeklerimi 5.5 ayda yüzünü görmeden kaybettim 2.5 ay oldu acisi hala i.içmde biliyorum kizim ve oğlum beni bekliyor onlara bakamadim unutamam diye seni okuduğumda allah'a bir kez daha şükrettim ya koklasaydim emzirseyim ama olsun içini döktükten sonra fazla ağlama çünkü onlar da ağlayip anneme gitmek istiyorum diyomuş herşey bizim için ben içimi döktüm rahatladim eşim hep içine atti ve kist çikti yeni öğrendik allah bizlere sağlik versin bebişlerimiz acilarni bi nebvzede olsa dindirecek evlatlart nasip etsin... Bende acisiyla yaşiyorum unutulmayacak tabi onlar için dua et bize sağlikli kardeşler göndeersinler... öalesef benimkide dr.hatasio farkedip gittğimde bişey yok denip eve gönderlidim 1 hafta sonra tekrar gittim yatiş yapildi ertesi gün oğlumu doğurdum 11 gün sonrada kizimi.. Insan şokta oluyor ne olduğunu şaşirdim herlese bende seni gibi teselli veriyrumdum demk allah sabrini veriyor.. Bu kadar güzel bebğine nazar değmiş olmali içimi inan çok acitti kendi acimdan daha çok hissettim.. O sözleride yiklidim.. Yavrularim bir öldü ben binkez öldüm onlarla......yavrularimiz bizi bekliyor. Allah' a inan insanlariz...

Rabbim sabırlar versin,meleğin cennette,bu dünya fani,öyle düşün.Allah sana sağlık versin,yar ve yardımcın olsun.

Son düzenleme:
gülşahcım şok oldum okuyunca çok üzüldüm başınızsağolsun Allah çok büyük sabır wersin ne dicemi bilmiyorum teselli olmaz hiçbişey umarım toparlanırsın bi an önce çok zordur eminim Allah yardımcın olsun öykümle cennette bbuluşcaksın inş

basınız sagolsun tüyleorm dıekn dıken oldu kendını bıraz toparlayınca nedenınıde yazarmısın

Allahım yanında olsun canım arkadasım. az evvel msn den yazdım sana ama sanırım yerınde yoktun ben ıstanbuldan eve donuyorum . içimde hep öyküm var ama eşime ve aileme artık pek bahsini yapmıyorum .. cok öptum bırtanem..

gülsahcım canım benım.... annelerın en guzelı. okudum okudum agladım hersey boğazıma düğümlendi desem yerıdır. o kadar cok uzuldum kı anlatsam sayfalar yetmez kı.
canım uzulme dıyemem aglama dıyemem senı tesellı edecek tek soz bıle bulamam sanırım. ama ınandığım tek gercek sen onun bugunde yarında annesısın her zaman senınle bebışın. oykucum annesını bu kadar aglatmaz onun için aglama canım sakın. melek bebegın her an senınledır bılıyorum. yuce allahımın bir imtahanı bu sana ve sabrınla ona sığın ona guven. dualarını eksık etme daha fazla yazamıycam cok kotu oldum allah herbırınız bebegıne saglık versın. canım allah sabır versın sana. acını paylasıyorum. ama unutma yenıden annelık senı beklıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…